Lorenzo: Είχα κατάθλιψη και σκεφτόμουν να αποσυρθώ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2018 16:37

Ο Jorge Lorenzo μίλησε για πρώτη φορά μετά τα τεστ σε Valencia και Jerez, αποκαλύπτοντας πράγματα για τα δύο χρόνια στην Ducati, αλλά και για το μέλλον του! Η πρόκλησή του να είναι ομόσταυλος με τον Marc Marquez δεν είναι κάτι που τον ανησυχεί. Αν μη τι άλλο, είναι κάτι που του δίνει περισσότερη ώθηση.«Έχω να μάθω πολλά απ’ αυτόν, μιας και είναι στη Honda πολλά χρόνια, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μάθει κι αυτός από εμένα».«Άλλωστε είμαι και ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει τίτλο απέναντι στον Marquez και δεν βλέπω το λόγο να μην ξανασυμβεί, αν και δεν θα είναι εύκολο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έφτασε πολύ κοντά στο ν’ αποσυρθεί, όταν ήξερε ότι θα φύγει από την Ducati και οι πόρτες έκλειναν γύρω του. «Είχα κατάθλιψη κι αυτό επειδή έβλεπα μπροστά μου πολύ πιθανή την απόσυρση. Πάντα νόμιζα ότι θα ήμουν ανακουφισμένος όταν θα σταματούσα, αλλά ήταν διαφορετικά όταν έφτασα τόσο κοντά».«Το να ήμουν στη δορυφορική ομάδα της Yamaha θα ήταν μια καλή επιλογή, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα». «Στα αθλήματα η αξία σου διαμορφώνεται ανάλογα με τ’ αποτελέσματα των τελευταίων Αγώνων και τα δικά μου ήταν πολύ άσχημα». «Δούλευα και έκανα προπόνηση περισσότερο σκληρή από ποτέ, όμως τ’ αποτελέσματα δεν έρχονταν. Ήξερα ότι ήμουν κοντά στη νίκη, ο κόσμος όμως δεν το πίστευε».«Ήξερα και τι μου έλειπε, αλλά εκείνη τη στιγμή πιθανότατα ούτε και η ομάδα πίστευε σ’ εμένα». Ήρθε όμως σε συμφωνία με το HRC και κυριολεκτικά από την «αφάνεια» μπαίνει και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα δυναμικά, με την Πρωταθλήτρια ομάδα. «Ενδεχομένως το ν’ αλλάζεις ομάδα τόσο γρήγορα δεν είναι καλό, μιας και πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Από την άλλη όμως, σου δίνει νέο κίνητρο». «Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και πρέπει να μαθαίνουμε και να βελτιωνόμαστε. Στη Yamaha εκπλήρωσα το όνειρό μου να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής». «Για να βρω νέο κίνητρο πήγα στην Ducati, αλλά ήταν πιο δύσκολα απ’ ό,τι περίμενα. Την πρώτη στιγμή που δοκίμασα την Desmosedici ήταν σαν ένα μικρό σοκ». «Έπρεπε ν’ αλλάξω στυλ και δεν ήταν εύκολο να συνεχίζω να πιστεύω στον εαυτό μου. Συνέχισα όμως να δουλεύω και πήρα τις νίκες». Χάρη σ’ ένα εξάρτημα των όχι παραπάνω από 100-150€, αν και όπως μας θυμίζει ο Jorge: «Μιλάνε συνέχεια για το ντεπόζιτο, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο κομμάτι μιας δύσκολης περιόδου δουλειάς».«Πάντως για το ντεπόζιτο τους το είχα πει από την πρώτη στιγμή το ’18, αλλά είτε δεν με κατάλαβαν, είτε δεν πίστευαν σ’ εμένα και γι’ αυτό πήρε τόσο χρόνο για να έρθει».«Ήμουν ήδη γρήγορος, αλλά με αυτό το τελευταίο κομμάτι, κατάφερα να είμαι περισσότερο σταθερός».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass