Θα οδηγήσει Formula 1 ο Dovizioso;

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2018 17:38

Φήμες λένε πως ο Andrea Dovizioso θα οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια της Formula 1. Εξάλλου πολλοί είναι οι οδηγοί του MotoGP που το έχουν επιχειρήσει. Τη φετινή σεζόν είδαμε τον Marc Marquez και τον Dani Pedrosa να δοκιμάζουν το μονοθέσιο της Red Bull στην πίστα της Αυστρίας.


Ενώ από την άλλη πλευρά, ο φετινός Πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton, έκανε τεστ με Yamaha R1 στην πίστα της Jerez, μαζί με τους οδηγούς της εργοστασιακής Yamaha στα SBK-Motul, Michael Van Der Mark και Alex Lowes. Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Όπως είδαμε και παραπάνω, πολλά είναι τα ονόματα των οδηγών που έχουν επιχειρήσει να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο της F1. Ένας από αυτούς είναι ο Valentino Rossi, που πριν περίπου 10 χρόνια οδήγησε το μονοθέσιο της Ferrari, με τους χρόνους του να είναι πολύ κοντά σε αυτούς του Michael Schumacher. Ακόμη ένας Πρωταθλητής του MotoGP που δοκίμασε την τύχη του στους τέσσερις τροχούς είναι και ο Jorge Lorenzo. Οι μηχανικοί της Mercedes, της οποίας οδήγησε το μονοθέσιο, έμειναν έκπληκτοι με τη γρήγορη προσαρμοστικότητα του, στα διαφορετικά δεδομένα της F1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass