Νέα τροπή στη Formula E

ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ D’ AMBROSIO

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2019 16:42

Νέα τροπή στο πρωτάθλημα της Formula E έδωσε ο δεύτερος αγώνας της σεζόν 2018/2019, που έλαβε χώρα στο Μαρόκο και τους δρόμους του εξωτικού Μαρακές. Κι εκεί που βάσει της ροής του αγώνα η BMW i Andretti Motorsport έδειχνε πως θα ξέφευγε κι άλλο στη βαθμολογία των κατασκευαστών, με τον Antonio Felix da Costa σε θέση ισχύος στους οδηγούς, η σύγκρουση των δύο οδηγών της βαυαρικής ομάδας τα άλλαξε όλα!

Η «αυτοκτονία» της γερμανικής ομάδας ενώ φαινόταν πως η BMW θα έκανε περίπατο, συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από την πρεμιέρα στη Σαουδική Αραβία, ήρθε η καταστροφή. Ενώ η αντίστροφη μέτρηση για το πέσιμο της καρό σημαίας ήταν κάτω από τα δέκα λεπτά, ο Sims επεδίωξε να περάσει στα φρένα για τη στροφή επτά.
Ο Πορτογάλος εγκατέλειψε, ο Βρετανός συνέχισε και το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του. Όταν αυτό αποχώρησε, απέμενε μόνο ένας γύρος μάχης και εκεί ο έμπειρος D’ Ambrosio κρατήθηκε στην κορυφή. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του στον θεσμό, αν και η προηγούμενη, το 2016 στο Μεξικό, είχε έρθει… εκ των υστέρων, στα χαρτιά. Άρα ήταν η πρώτη νίκη που πανηγύρισε και παράλληλα και η πρώτη του ως οδηγός της MAHINDRA. Επίσης, αυτή η νίκη τον έφερε και στην κορυφή της βαθμολογίας. Στους κατασκευαστές, η BMW i Andretti Motorsport ισοβαθμεί πλέον στη δεύτερη θέση με τη MAHINDRA του νικητή D’ Ambrosio, όμως στην κορυφή έχει περάσει η DS TECHEETAH.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass