F1 Αυστραλίας και μια συναρπαστική χρονιά ξεκινά

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2019 16:10

Καινούργια εποχή στη Φόρμουλα 1 έρχεται, σχεδόν, μια φορά κάθε δεκαετία, όταν εισάγονται πολύ μεγάλες αλλαγές στους τεχνικούς κανονισμούς. Κι ενώ τη φετινή χρονιά οι τεχνικές αλλαγές φαίνονται με την πρώτη ματιά μικρές, καθώς αφορούν το σχήμα και το μέγεθος των αεροτομών, η αίσθηση που δημιουργείται πριν από την έναρξη της σεζόν είναι ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή. Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώνεται από δύο στοιχεία: πρώτον από τους χρόνους των μονοθεσίων στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης και δεύτερον από την πληθώρα των πρωτοεμφανιζόμενων αλλά και επανεμφανιζόμενων μετά από καιρό.

Η Ferrari δείχνει ότι έχει ένα προβάδισμα, που μπορεί να φτάνει και το μισό δευτερόλεπτο στο γύρο, όπως είπε ο Λιούις Χάμιλτον, αλλά από εκεί και πίσω δεν είναι ξεκάθαρο το πώς κατατάσσονται οι ομάδες βάσει της δυναμικότητάς τους.
Πολλοί θεωρούν ότι ο κοντινότερος αντίπαλος της Scuderia θα είναι και πάλι η Mercedes, δεν είναι όμως λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η δεύτερη δύναμη που θα αναδυθεί φέτος στη Φόρμουλα 1 είναι η Red Bull, η οποία μοιάζει αναζωογονημένη μετά τη νέα της συνεργασία με τη Honda. Τα συστατικά για μια συναρπαστική χρονιά είναι εδώ!
Το 2019, όλοι οι αγώνες και οι περίοδοι δοκιμών της Φόρμουλα 1, κατατακτήριες και ελεύθερες, θα μεταδοθούν ζωντανά από τη συχνότητα της ΕΡΤ SPORTS.
Ωράριο Γκραν Πρι Αυστραλίας
Σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου:
• Αγώνας: 07:10

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass