Netflix F1: Ηχηρές απουσίες

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2019 18:18

Εδώ και δέκα μέρες οι φίλοι του μαγικού κόσμου της Formula 1 έχουν την ευκαιρία να δουν τον κόσμο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού εκ των έσω, χάρη στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που δημιούργησε το Netflix. Κι αν το «Drive to Survive» έδειχνε αθέατες πλευρές από τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων και όσα συνήθως συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες, είχε ένα σαφές μειονέκτημα: δεν συμμετείχαν σ’ αυτό όλες οι ομάδες.


Συνολικά οκτώ από τις δέκα άνοιξαν τις πόρτες τους για τα τηλεοπτικά συνεργεία, όμως η πρωταθλήτρια Mercedes AMG και η Scuderia Ferrari τις είχαν ερμητικά κλειστές. Αυτή η επιλογή τους φέρεται να προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Liberty Media που έχει πλέον τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ και κατά γενική ομολογία έχει αλλάξει πλήρως τον τρόπο προβολής του στα μη-παραδοσιακά μέσα. Όλα αυτά σε ό,τι αφορούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018. Ας ελπίσουμε, δεδομένης της αποδοχής του κόσμου, αυτή η άρνηση να αλλάξει φέτος καθώς έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξει και συνέχεια στο εν λόγω ντοκιμαντέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass