Οριστικά 22 Grand Prix το 2020

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ FORMULA 1 ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΥΦΩΝΑ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2019 16:15

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσε το πράσινο φως σε ό,τι αφορούσε στο προτεινόμενο πρόγραμμα της Formula 1 για το 2020! Έτσι λοιπόν προχωράει κανονικά το πλάνο που θέλει για πρώτη φορά στην ιστορία του σπορ, να έχουμε 22 Grand Prix! Οι νέες είσοδοι στο πρόγραμμα είναι το Βιετνάμ και η Ολλανδία, ενώ απούσα είναι η Γερμανία.


Η ασιατική χώρα θα γίνει η 34η χώρα που θα φιλοξενήσει αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου να μάχονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, Ανόι. Όσο για την Ολλανδία, αποτελεί ουσιαστικά επιστροφή, με τον αγώνα να διεξάγεται στο Ζάντφουρτ και τη Liberty Media να προσπαθεί να καρπωθεί της Verstappen-Mania. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα το 2020:
15 Μαρτίου, Αυστραλία, Μελβούρνη, 22 Μαρτίου, Μπαχρέιν, Σακχίρ 5 Απριλίου, Βιετνάμ, Ανόι 19 Απριλίου, Κίνα, Σαγκάη 3 Μαΐου, Ολλανδία, Ζάντφουρτ 10 Μαΐου, Ισπανία, Βαρκελώνη 24 Μαΐου, Μονακό, Μονακό 7 Ιουνίου, Αζερμπαϊτζάν, Μπακού 14 Ιουνίου, Καναδάς, Μοντρεάλ 28 Ιουνίου, Γαλλία, Πολ Ρικάρ 5 Ιουλίου, Αυστρία, Σπίλμπεργκ 19 Ιουλίου, Μ. Βρετανία, Σίλβερστον 2 Αυγούστου, Ουγγαρία, Βουδαπέστη 30 Αυγούστου, Βέλγιο, Σπα 6 Σεπτεμβρίου, Ιταλία, Μόντσα 20 Σεπτεμβρίου, Σιγκαπούρη, Μαρίνα Μπέι 27 Σεπτεμβρίου, Ρωσία, Σότσι 11 Οκτωβρίου, Ιαπωνία, Σουζούκα 25 Οκτωβρίου, ΗΠΑ, Ώστιν 1 Νοεμβρίου, Μεξικό, Μέξικο Σίτι 15 Νοεμβρίου, Βραζιλία, Σάο Πάολο 29 Νοεμβρίου, Άμπου Ντάμπι, Γιας Μαρίνα.
Όμως εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα, επιβεβαιώθηκαν και τα τεστ εξέλιξης. Αυτά θα αφορούν μόνο δύο τριήμερα δοκιμών στη Βαρκελώνη και την πίστα της Καταλούνια, στις 19-21 και στις 26-28 Φεβρουαρίου.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΟΚΙΜΩΝ
Στο μεταξύ οι διοργανωτές του Grand Prix της Ιαπωνίας στη Formula 1, ακύρωσαν της κατατακτήριες δοκιμές , που είχαν προγραμματιστεί χθες λόγω της προσέγγισης του τυφώνα «Χατζίμπις», όπως ανακοίνωσε η F1, λίγα λεπτά πριν την έναρξη των πρώτων ελεύθερων δοκιμών. Η Ιαπωνία περίμενε την άφιξη του τυφώνα, ο οποίος εκτιμάται ως ένας από τους ισχυρότερους τυφώνες των τελευταίων δεκαετιών στην περιοχή. Να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που ο καιρός δεν επέτρεπε τη διεξαγωγή των κατατακτήριων δοκιμών, τα μονοθέσια θα εκκινήσουν με την κατάταξη των δεύτερων ελεύθερων δοκιμών. Σήμερα το πρωί λοιπόν στις 8, ελπίζοντας ο τυφώνας να είναι μόνο αγωνιστικός...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass