Εμπλουτίζεται το www.Larissamazi.gr

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2020 15:46

Καθημερινά εμπλουτίζεται το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.Larissamazi.gr που δημιούργησε ο Δήμος Λαρισαίων. Mια ειδική ιστοσελίδα για τους Λαρισαίους, που βρίσκονται σε περιορισμό εξαιτίας του νέου κορονοϊού.

Στην ιστοσελίδα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν χρήσιμες πληροφορίες για τις κοινωνικές υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος Λαρισαίων σε όσους μένουν στο σπίτι, ή σε ομάδες και κατηγορίες πολιτών με αυξημένες ανάγκες, όπως ηλικιωμένοι, ευπαθείς ομάδες, ασθενείς ή άνθρωποι με οικονομικά προβλήματα που υποστηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Επίσης, στην ιστοσελίδα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες για την αξιοποίηση του χρόνου στο σπίτι. Παραγωγές των πολιτιστικών δομών του Δήμου Λαρισαίων, προγράμματα εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, αλλά και ψυχαγωγικά προγράμματα για όλη την οικογένεια.

Σχεδόν καθημερινά προστίθενται προτεινόμενες δράσεις για δημιουργική απασχόλησης παιδιών από το προσωπικό των ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων, ενώ σήμερα αναρτήθηκε και video με «Άσκηση στο σπίτι» που το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιμέλεια του γνωστού Λαρισαίου και υπ. διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ κ. Αλέξη Μπατρακούλη και του καθηγητή του ΤΕΦΑΑ κ. Ι. Φατούρου.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα εμπλουτίζονται και η ενότητα με παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που έχουν διοργανωθεί από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και φορείς της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass