Δεν είναι δεδομένο πως η F1 αρχίζει στις 5 Ιουλίου

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2020 13:20

Κόντρα στους πιασάρικους τίτλους ΜΜΕ, προς το παρόν δεν έχουμε επίσημο καλεντάρι για τη Formula 1.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Liberty Media, πάντα σε συνεργασία με τη FIA, έχει καταστρώσει και μοιραστεί ένα πλάνο. Στόχος της είναι η σεζόν του 2020 να ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου, με το αυστριακό Grand Prix στο Red Bull Ring.
Ξέρουμε πως οι πρώτοι -τουλάχιστον- αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, πως κάποιες πίστες θα φιλοξενήσουν back-to-back αγώνες, πως θα δούμε αναπάντεχες εισόδους στο καλεντάρι (βλ. Χόκενχαϊμ) αλλά όλα αυτά, ακόμα είναι θεωρητικά.
Κι επειδή προφανώς η παραπληροφόρηση κάποιων ΜΜΕ μπερδεύει το κοινό, ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Jean Todt, αποσαφήνισε τα πράγματα. «Αυτή τη στιγμή το πλάνο θέλει το παγκόσμιο πρωτάθλημα να ξεκινά επί ευρωπαϊκού εδάφους στις αρχές Ιουλίου. Όμως δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση γι’ αυτό. Πρέπει να αναλύουμε τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την πανδημία, να εναρμονιστούμε με τις κινήσεις των κυβερνήσεων κι όλα αυτά μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας. Δεδομένων των συνθηκών, πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Θέλησή μας είναι οι αγώνες να αρχίσουν το συντομότερο δυνατό αλλά σίγουρα έχουμε προτεραιότητα την ασφάλεια όλων», είπε ο Todt στο Sky Sport. Καθώς όμως ο καιρός περνάει, αναμένεται μέσα στον Μάιο να έχουμε μία πιο σαφή εικόνα σχετικά με το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα για το πρόγραμμα αγώνων του 2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass