Stoner: Απογοητευτικό και λυπηρό για τον Rossi

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 15:50

Ο Casey Stoner έχει δώσει αμέτρητες μάχες με τον Valentino Rossi στο MotoGP, με αποκορύφωμα φυσικά εκείνη την επική στην Laguna Seca το 2008 (φωτό). Αν και αποσύρθηκε στα τέλη του 2012, ο Αυστραλός περιστασιακά παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ειδικά το τελευταίο διάστημα.


Άλλωστε δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που σε νεότερες δηλώσεις του έλεγε ότι επιθυμεί να έχει πιο ενεργό ρόλο στο MotoGP. Πρόσφατα, δίνοντας συνέντευξη στο ESPN Αυστραλίας, ο Stoner μίλησε για τον μεγάλο του αντίπαλο στις πίστες, τον Vale, και την περίπτωση να τον δούμε για πρώτη φορά σε δορυφορική ομάδα. Ο Αυστραλός δεν είχε ποτέ την καλύτερη σχέση με τον Rossi, με την αντιπαλότητα των δύο να μεγαλώνει το 2008, όταν ο Ιταλός έλεγε ότι ο Casey είναι επιτυχημένος μόνο και μόνο χάρη στα ελαστικά της Bridgestone.
«Νομίζω ότι αν σταματούσε λίγο νωρίτερα θα άφηνε μεγαλύτερη κληρονομιά, την οποία ούτως ή άλλως θα αφήσει στο άθλημα», σχολίασε ο Stoner για τον Vale. «Τώρα όμως αποδεικνύει ότι μπορεί να νικηθεί...».
«Είναι απογοητευτικό να βλέπεις κάποιον που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους και θα πλήρωναν μια περιουσία για να τον έχουν, τώρα να υποβιβάζεται σε μια δορυφορική ομάδα». Ο Stoner αναφέρεται προφανώς στο διάστημα από το 2017 μέχρι σήμερα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Valentino δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης.
Στα 41 του πια, ο Rossi – που έχασε τη θέση του στην εργοστασιακή Yamaha – έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Petronas, με την οποία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις.
«Ο Valentino έχει ακόμα τις δυνατότητες να πάρει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα και αναμφίβολα να κυνηγήσει μερικές νίκες στο μέλλον», προσθέτει για τον αντίπαλό του ο Stoner. «Δεν το χάνεις έτσι απλά. Πάντως είναι λυπηρό να τον βλέπεις να μην αποτελεί τόσο μεγάλη απειλή για το βάθρο, όσο στο παρελθόν».
Ο Vale από το δεύτερο μισό του 2018 και σε όλη τη διάρκεια του 2019 (σύνολο 29 Αγώνες) δεν κατάφερε να πάρει περισσότερα από δύο βάθρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass