Με αναβαθμισμένο κινητήρα στην πρεμιέρα η Ferrari

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 15:55

Με την πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2020 να έχει μετατοπιστεί σχεδόν τέσσερις μήνες πιο μετά, πολλές ομάδες θα παρουσιάσουν... αναβαθμισμένα «όπλα» σε σχέση με αυτά που είχαν έτοιμα για την Αυστραλία.


Ήδη ο Helmut Marko της Red Bull Racing προειδοποίησε πως στο Grand Prix Αυστρίας, με το οποίο αρχίζει ξανά η δράση στις 5 Ιουλίου, η RB16 θα είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ό,τι θα ήταν τον Μάρτιο. Όμως δεν θα είναι η μοναδική ομάδα που παρά την παύση εργασιών στα εργοστάσια, θα έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός.
Σύμφωνα με το έγκυρο Motorsport.com, η Scuderia Ferrari θα παρουσιάσει αναβαθμισμένη υβριδική μηχανή στη μάχη του Red Bull Ring. Κι αυτή φημολογείται πως θα της χαρίσει επιπλέον 15 άλογα.
Το κωδικό της όνομα είναι 062/2 και παρά κάποια αρχικά προβλήματα αξιοπιστίας, πλέον έχει περάσει όλα τα απαραίτητα τεστ ώστε να αξιοποιηθεί. Η υβριδική μηχανή των συγκεκριμένων προδιαγραφών θα ομολογκαριστεί για το 2020 και με αυτά τα επιπλέον 15 άλογα η ιταλική ομάδα ελπίζει να καλύψει μέρος της απόστασης που φάνηκε να έχει από την κορυφή, στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης.
Ωστόσο, με την παραπάνω αναβάθμιση να εκτιμάται πως θα χαρίσει 2-3 δέκατα στον γύρο και με τον ανταγωνισμό να προχωράει επίσης προς τα εμπρός, η Ferrari αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι τη σεζόν όντως η τρίτη κατά σειρά δύναμη στο grid, μετά τις Mercedes και Red Bull Racing.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass