Sold out η σημαία του Γκραν Πρι Αυστρίας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2020 12:25

Για φιλανθρωπικούς σκοπούς θα πωλεί η Formula 1 τα ασπρόμαυρα καρεδάκια της σημαίας τερματισμού από κάθε εφετινό Γκραν Πρι, αρχής γενομένης με τον αγώνα στην Αυστρία που έχει προγραμματιστεί για σήμερα. Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται στο πλαίσιο της

καμπάνιας ‘’We Race as One’’ ενάντια στον ρατσισμό και στις κοινωνικές διακρίσεις, την οποία εξήγγειλε πρόσφατα η Formula 1. Ετσι θα δοθεί η ευκαιρία σε φίλους του αθλήματος να δουν το όνομά τους σε ένα από τα καρεδάκια της γνωστής ασπρόμαυρης σημαίας τερματισμού στα Γκραν Πρι και να λάβουν πιστοποιητικά γνησιότητας και αντίστοιχα αναμνηστικά.
Προς πώληση θα διατίθενται τα 56 από τα συνολικά 80 τέτοια τετραγωνάκια λευκού ή μαύρου χρώματος, ενώ τα υπόλοιπα θα μπορεί να τα διαχειριστεί μόνος του ο διοργανωτής κάθε Γκραν Πρι. Το κόστος για κάθε καρεδάκι ανέρχεται σε 200 λίρες Αγγλίας, δηλαδή γύρω στα 221 ευρώ και τα συνολικά έσοδα που θα μπαίνουν στο ταμείο μετά από κάθε αγώνα θα ανέρχονται σε 12.200 ευρώ. Όποιος πληρώνει το σχετικό αντίτιμο θα δει τυπωμένο το όνομά του σε ένα από τα καρεδάκια της σημαίας, χωρίς όμως να μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ποιο τετράγωνο θα είναι αυτό. Μετά τον αγώνα θα παραλαμβάνει το λευκό ή μαύρο υφασμάτινο τετράγωνο σε κάδρο, καθώς επίσης μία φωτογραφία της ασπρόμαυρης σημαίας με ολόγραμμα γνησιότητας.
SOLD OUT Η ΣΗΜΑΙΑ
Πάντως για την εκκίνηση της σεζόν στην Αυστρία έγιναν ήδη sold out όλα τα διαθέσιμα καρεδάκια. Η ίδια διαθεσιμότητα θα υπάρχει και για τους επόμενους αγώνες, με τα ασπρόμαυρα τετραγωνάκια να δίνονται ελεύθερα προς πώληση δύο ή τρεις εβδομάδες πριν κάθε Γκραν Πρι μέσω του ιστότοπου F1Authentics.com. Με την πρωτοβουλία «We Race as One» θα υποστηρίζονται ενέργειες κοινωνικού και όχι αθλητικού χαρακτήρα. Οι ομάδες της Formula 1 θα τρέξουν εφέτος με αυτοκόλλητα «We Race as One» στα μονοθέσιά τους θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο ενάντια στον ρατσισμό, αλλά και να επικεντρώσουν την προσοχή του στην πανδημία του κορονοϊού και στις τρομερές παρενέργειες που εξακολουθεί να προκαλεί σχεδόν σε όλες τις γωνιές της γης. Το σχετικό αυτοκόλλητο θα περιέχει ως λογότυπο ένα ουράνιο τόξο με τα χρώματα και των δέκα ομάδων, μάλιστα η Ferrari είχε τοποθετήσει το Hashtag #WeRaceAsOne στο μονοθέσιο του 2018, που χρησιμοποίησε κατά τις πρόσφατες δοκιμές της στην πίστα του Μουτζέλο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες με τη σειρά τους για όλες τις δραστηριότητές τους έως το πρώτο φετινό Σαββατοκύριακο με αγωνιστική δράση στην Αυστρία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass