Λογισμικό Διαχείρισης Αποθήκης

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 18:33 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Αυγ 2020 12:34

Τίποτα δεν έχει αλλάξει περισσότερο τα τελευταία χρόνια στο επιχειρείν, όσο η εφοδιαστική αλυσίδα. Από την απλή αποθήκη των παρελθόντων χρόνων περάσαμε στην έννοια των Logistics και απο εκεί στην εφοδιαστική αλυσίδα (Supply Chain).

Έτσι, μέσα σε ελάχιστα χρόνια, οι επιχειρήσεις κατανόησαν ότι ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστούν την εφοδιαστική αλυσίδα (ΔΕΑ), θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό την κερδοφορία της επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου η αύξηση των πωλήσεων ως μέσο αύξησης των κερδών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, η μείωση του κόστους των Logistics κρίνεται επιτακτική.

Είτε πρόκειται για παραγωγική μονάδα είτε για εμπορική ή ακόμη και για κάποιο μικτό μοντέλο, η λύση έρχεται από την πλευρά του λογισμικού και λέγεται Λογισμικό Διαχείρισης Αποθήκης  - Warehouse Management System (WMS).

Το ιδανικό WMS λειτουργεί ως μια παραμετρική πλαφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των εμπορικών αλλά και των παραγωγικών επιχειρήσεων.

Βασικό πλεονέκτημα μιας σύγχρονης παραμετρικής πλατφόρμας WMS αποτελεί το γεγονός ότι πέραν των «κλασικών» αποθηκών ετοίμων, όπου συνήθως τα είδη καταγράφονται τεμάχιακά, η πλατφόρμα υποστηρίζει κάθε είδους μονάδα μέτρησης, μορφή υλικού, καθώς και διαδικασία.

Ως αποτέλεσμα, το παραμετρικό Λογισμικό Διαχείρισης Αποθήκης μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά πρώτες ύλες (χύδην, υγρές, στέρεες ζυγιζόμενες κ.λπ.) αλλά και διαδικασίες όπως πώληση επι ζυγού, πώληση με το μέτρο και άλλες.

Επιπλέον, μπορεί να διατεθεί ώς αυτόνομο προκειμένου να διαχειριστεί εμπορικές ή αποθήκες εργοστασίων , καθώς και ως ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα μιας βιομηχανικής μονάδας.

  • Παραμετρικό Λογισμικό Διαχείρισης Αποθήκης - πλεονεκτήματα:
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση αποθήκης
  • Κατάλληλο για παραγωγικές μονάδες, βιομηχανική ή βιοτεχνική παραγωγή
  • Εύκολη διασύνδεση με όλα τα ERP
  • Διασύνδεση με αυτοματισμούς αποθηκών (Pick to Light, Pick by cart, φορτώσεις επι ταινιοδρόμου, παραλαβές επι Γεφυροπλάστιγγας κ.λπ.)
  • Αποτελεσματική διαχείριση αποθεμάτων χώρων και θέσεων
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass