Το Grand Prix της 70ής επετείου διεξάγεται στο Σίλβερστον

Βρέθηκε θετικός στον Covid-19 οδηγός!

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2020 12:22

Ξανά θετικό στον κορονοϊό Covid-19 βγήκε το τεστ που υποβλήθηκε χθες βράδυ ο Sergio Perez, με τον Μεξικανό να τίθεται νοκ-άουτ και από το Grand Prix της 70ής επετείου που θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή. Ο Μεξικανός είχε βρεθεί αρχικά θετικός μετά από ταξίδι

αστραπή που είχε κάνει μετά τον αγώνα της Ουγγαρίας, με προορισμό την πατρίδα του, το Μεξικό. Όντας σε απομόνωση έκτοτε αλλά και ασυμπτωματικός, ο Perez υποβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (5/8) σε νέο τεστ που βγήκε εκ νέου θετικό. Άρα θα μείνει στα... pits.
Πριν το βρετανικό Grand Prix και παρά την πίεση χρόνου, η Racing Point βρήκε αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Nico Hulkenberg αλλά ένα ελεύθερο μπουλόνι από τον συμπλέκτη που είχε κολλήσει στο σύστημα μετάδοσης της RP20, δεν επέτρεψε στον Γερμανό να εκκινήσει στον αγώνα του Σίλβερστον. Θα έχει όμως μία δεύτερη ευκαιρία. Ο επικεφαλής της Racing Point, Otmar Szafnauer, δήλωσε σχετικά: «Ο Nico έκανε πολύ καλή δουλειά για εμάς το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρότι κλήθηκε την τελευταία στιγμή. Κι απέδειξε γιατί ήταν η προφανής επιλογή για την αντικατάσταση του Checo. Ήταν κρίμα που τελικά δεν μπόρεσε να εκκινήσει τον αγώνα, όμως η σκληρή του δουλειά θα αποδειχθεί χρήσιμη αυτή την εβδομάδα. Θα μας λείψει ο Checo αλλά του ευχόμαστε περαστικά και ανυπομονούμε να τον υποδεχθούμε ξανά σύντομα». Όσο για τον 32χρονο Hulkenberg, που κολύμπησε στα βαθιά μετά από οκτώ μήνες απουσίας από τα κόκπιτ, θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει το άπιαστο έως τώρα όνειρο της παρθενικής παρουσίας στο βάθρο.
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω και σε αυτό το Grand Prix. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν ένα ταξίδι στο άγνωστο, όντας μακριά από την ομάδα μερικά χρόνια και οδηγώντας ένα μονοθέσιο που δεν είχα οδηγήσει ξανά. Έμαθα πολλά για την RP20 και είμαι έτοιμος να τα εφαρμόσω αυτό το Σαββατοκύριακο. Το γεγονός πως αγωνιζόμαστε στην ίδια πίστα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και η ομάδα έκανε τα πάντα για να εξοικειωθώ. Πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε βαθμούς αυτή την Κυριακή, αυτός είναι ο στόχος μου. Περαστικά στον Checo», είπε ο Hulkenberg που έχει λάβει μέρος σε 180 Grand Prix, εκκινώντας σε 177 εξ αυτών. Κυριακή λοιπόν στις 15.50 η συνέχεια της μονομαχίας...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass