Η HONDA πληρώνει την αλαζονεία της

ΠΩΣ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ KTM ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ HRC

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2020 13:08

Για τον Αγώνα της Τσεχίας μίλησε ο Carlo Pernat στο «αδελφό» gpone.com και όπως ήταν λογικό ξεκίνησε με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του. «Ό,τι αμφιβολίες είχα για την ΚΤΜ εξαφανίστηκαν! Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται εν μέρει και στη Honda, που άφησε τον

Pedrosa κι έγινε οδηγός εξέλιξης της ΚΤΜ». «Μπράβο όμως και στην KTM και στον Binder που οδήγησε σαν βετεράνος και όχι σαν rookie. Από την άλλη ο Pol Espargaro έκανε λάθος και γενικά οδήγησε άσχημα. Ο Zarco τιμωρήθηκε και είναι κρίμα. Θαυμάζω τον Marc Marquez, αλλά γι’ αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί χιλιάδες φορές στην καριέρα του».
«Για τη Honda ήταν σκέτη καταστροφή ο Αγώνας. Ο Crutchlow ήταν τραυματίας αλλά ήδη σκέφτεται την Aprilia, ο Alex ήταν έξω από τα νερά του και ο Bradl είχε πολύ καιρό να οδηγήσει». «Ο Nakagami δεν τα πήγε άσχημα, αλλά η μοτοσικλέτα της Honda δεν είναι για νίκες. Κερδίζει βέβαια ο Marc, αλλά αυτό είναι κάτι που όλοι ξέρουμε. Η Honda πληρώνει την αλαζονεία της και τα λάθη της που δεν έχει νέους οδηγούς στη δορυφορική της ομάδας, όπως η Ducati, η KTM και η Yamaha».
Μια Yamaha που είχε κυριαρχήσει με τον Fabio Quartararo (και όχι μόνο) στην Jerez, για να προσγειωθεί απότομα και ανώμαλα μόλις δύο εβδομάδες μετά, στην Τσεχία. «O Quartararo δεν μπορούσε να ελέγξει τον Αγώνα και του δίνω ένα 5 στα 10, ασχέτως με το πρόβλημα που είχε με τα ελαστικά. Στον Vinales δίνω ένα 3. Αν η εμφάνιση του Dovi ήταν ντροπιαστική, αυτή του Maverick ήταν σούπερ ντροπιαστική».
«Τώρα δεν έχει δικαιολογίες μιας και η μοτοσικλέτα είναι φτιαγμένη με τις δικές του κατευθύνσεις. Με απογοήτευσε πάρα πολύ, σε αντίθεση με τον Valentino που τα έδωσε όλα. Αν ξεκινούσε από τη 2η σειρά θα διεκδικούσε το βάθρο. Δίνω στον Vale ένα 7,5 στα 10».
Όσο για τον Morbidelli; «Ο Franco γεύτηκε τη νίκη και οδήγησε πάρα πολύ καλά, αλλά ποιος περίμενε σε τέτοια κατάσταση την ΚΤΜ; Νομίζω ότι έχει κάνει ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα μπροστά. Το ίδιο που έκανε ο Bagnaia στην Jerez». «Είναι δύο οδηγοί που έχουν μέλλον. Ο Franco συνειδητοποίησε ότι μπορεί να παλεύει για νίκες». Τέλος είπε και τη γνώμη του για το Πρωτάθλημα συνολικά. «Δεν υπάρχουν άλλοι οδηγοί-φαινόμενα, όπως είναι ο Marc Marquez. Όταν λείπει το φαινόμενο όλα παίρνουν την κάτω βόλτα και πρέπει να περιμένουμε βάθρα όχι τόσο συνηθισμένα. Ο Marc ανεβάζει πολύ τον πήχη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass