Αίσθηση προκάλεσε ο Hamilton

ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 230KM/H ΜΕ 3 ΕΛΑΣΤΙΚΑ!

Δημοσίευση: 15 Αυγ 2020 13:27

Ο Lewis Hamilton προκάλεσε αίσθηση στο Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας όταν κατέκτησε τη νίκη κάνοντας μισό γύρο στο Σίλβερστον με 3 ελαστικά! Μόνο που στην πορεία, η Mercedes-AMG F1 έδωσε στη δημοσιότητα ένα στοιχείο που κάνει το επίτευγμα του έξι

φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ο Βρετανός έπρεπε ταυτόχρονα να διαχειριστεί το κλαταρισμένο εμπρός αριστερά ελαστικό στη W11 αλλά και τη διαφορά του από τον δεύτερο Max Verstappen που ήταν 30 δευτερόλεπτα πίσω του και προσέγγιζε γοργά. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα τηλεμετρίας που συνέλεξε η γερμανική ομάδα, ο Hamilton ανέπτυξε στην ευθεία Χάνγκαρ ταχύτητα η οποία άγγιξε τα 230 χιλιόμετρα την ώρα! Με τρία ελαστικά. «Ακροβατώντας» στο σιρκουί του Νορθάμπτονσιρ, ο 35χρονος κατάφερε τελικά να δει πρώτος την καρό σημαία, με τον Max Verstappen να ολοκληρώνει τον αγώνα 6 δευτερόλεπτα πίσω του. Ο Ολλανδός πήρε το αίμα του πίσω μία εβδομάδα μετά, στο Grand Prix 70ής Επετείου. Λεπτομέρειες για τη δυσκολία του επιτεύγματος έδωσε ο Ελληνοελβετός οδηγός Άλεξ Φοντάνα, μιλώντας στο F1 Vlog Μεγάλης Βρετανίας. H εντυπωσιακή προσπάθεια του Hamilton του χάρισε μία από τις συγκλονιστικότερες νίκες στην καριέρα του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass