F1: Αυλαία στο Αμπου Ντάμπι για φέτος

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2020 13:10

Μετά από πέντε μήνες συνεχόμενης δράσης, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, το πρωτάθλημα Φόρμουλα 1 του 2020 ρίχνει την αυλαία του, με τον 17ο και τελευταίο γύρο στο Άμπου Ντάμπι, σήμερα Κυριακή 13

Δεκεμβρίου. Με εξαίρεση το 1963 – όταν και είχε πραγματοποιηθεί το Γκραν Πρι της Νοτίου Αφρικής στις 28 Δεκεμβρίου – ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει αγώνας τόσο αργά μέσα στη χρονιά. Και τι χρονιά ήταν αυτή... Μέσα στο 2020 είδαμε τον Λιούις Χάμιλτον να ισοφαρίζει το ρεκόρ των 7 πρωταθλημάτων του Μίκαελ Σουμάχερ και να ξεπερνάει αυτό των νικών του με 94 (έναντι 91 του Γερμανού), τη Mercedes να σημειώνει ένα ανεπανάληπτο στην ιστορία του αθλήματος έβδομο νταμπλ και κυρίως, σε δύο Γκραν Πρι είχαμε δύο απροσδόκητους νικητές που έδωσαν έναν άλλο, φρέσκο αέρα στο πρωτάθλημα. Μιλάμε ασφαλώς για τους Πιέρ Γκασλί στη Μόντσα της Ιταλίας και Σέρχιο Πέρες στο Σακίρ του Μπαχρέιν.
Με την επιστροφή του Λιούις Χάμιλτον μετά τη θετική διάγνωσή του στην Covid-19 στον προηγούμενο αγώνα. Αλλά και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την οδηγική του ικανότητα. Και με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς να το θεωρούν μια ευκαιρία για νίκη. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα καθώς και στο ποια ομάδα μεταξύ των Racing Point, McLaren και Renault θα επικρατήσει στη σφοδρή μάχη για την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, θα δοθεί με το πέσιμο της καρό σημαίας στο σιρκουί της Γιας Μαρίνα. Ο σημερινός αγώνας είναι στις 15:10.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass