Suppo: Κινδυνεύει η καριέρα του Marquez

MARC: ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2020 13:20

Μετά τον Carlo Pernat, ένας ακόμα έμπειρος άνθρωπος του paddock (αν και το έχει εγκαταλείψει πια), ο Livio Suppo, τονίζει ότι ίσως δεν δούμε τον Marc Marquez στις πίστες ούτε το 2021. Ο πρώην Team Manager της Repsol Honda έκανε πρόσφατα δηλώσεις και

υπογράμμισε ότι ο τραυματισμός του Marc στο χέρι και τα λάθη που έγιναν, θα έχουν σοβαρές συνέπειες στην καριέρα του Ισπανού.
«Η επέμβαση που έγινε ήταν πολύ περίπλοκη και έγινε από πολλούς ειδικούς στον τομέα τους. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε στο Πρωτάθλημα του 2021». «Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις πίστες μόνο όταν είναι 100% έτοιμος και όχι νωρίτερα. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή η καριέρα του κινδυνεύει. Ελπίζω να κάνω λάθος όμως γιατί είναι ένα φαινόμενο».
Ο Suppo, που εγκατέλειψε τη θέση του από το HRC για να ασχοληθεί με τη δεύτερη αγάπη του, τα ποδήλατα, συνέχισε λέγοντας:
«Πάντως το χειρουργείο πήγε καλά και οι γιατροί λένε ότι θα επιστρέψει 100% έτοιμος». «Προφανώς όμως, όταν γίνει αυτό, θα έχει λείψει πολύ καιρό από τη μοτοσικλέτα και στην αρχή θα έχει κάποιες δυσκολίες». «Τα πάντα όμως εξαρτώνται από τον οδηγό. Πάρτε για παράδειγμα τον Casey Stoner, ο οποίος έμεινε 8 μήνες μακριά από τη μοτοσικλέτα και όταν επέστρεψε ήταν αμέσως γρήγορος».
Ο Marc Marquez ευχαρίστησε τους οπαδούς του μέσω twitter για όλες τις ευχές που του έστειλαν για ταχεία ανάρρωση. Ο Ισπανός, που παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο, παίρνοντας πλέον ενδοφλέβια αντιβίωση για τη μόλυνση που ανακαλύφθηκε στο σπάσιμο του χεριού του, έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης! Σιγά-σιγά αρχίζω και νιώθω καλύτερα». «Ωστόσο το πιο σημαντικό σ’ αυτόν τον αγώνα είναι να φτάσουμε στη γραμμή του τερματισμού και θα τα καταφέρουμε!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass