F1: Οδεύει προς ματαίωση το Grand Prix Αυστραλίας

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 14:02

Η έλευση του νέου έτους, αντί για αισιοδοξία φέρνει πονοκεφάλους στη Formula 1 αφού ο εναρκτήριος αγώνας του 2021 οδεύει προς ματαίωση λόγω Covid-19. Η πρεμιέρα της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 21 Μαρτίου στο Άλμπερτ Παρκ, στη

Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ένας αγώνας που ματαιώθηκε πέρυσι και καθώς πρόκειται για σιρκουί πόλης που αφορά εντελώς διαφορετικές διαδικασίες από έναν αγώνα σε κανονική πίστα, είναι ήδη εξαιρετικά αμφίβολος. Η Αυστραλία διατηρεί άλλωστε και αυστηρούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Όποιος εισέρχεται στη χώρα υποχρεούται σε δύο εβδομάδες καραντίνας, πράγμα που θα ισχύσει και για όσους λάβουν μέρος στο Australian Open του τένις, που είναι προγραμματισμένο για τις 8-21 Φεβρουαρίου.
Δεν έχει αρχίσει ακόμη η προπώληση εισιτηρίων, ενώ οι εργασίες για τη διαμόρφωση της αγωνιστικής διαδρομής, συνήθως ξεκινούν στα τέλη Ιανουαρίου. Άρα σύντομα θα παρθεί μία απόφαση, φημολογείται μάλιστα πως ίσως αυτή να είναι θέμα ωρών.
Αν όντως προχωρήσει η αναβολή του αγώνα της Μελβούρνης, η πρεμιέρα του 2021 θα μεταφερθεί στις 28 Μαρτίου και τον προγραμματισμένο αγώνα στο Σακχίρ του Μπαχρέιν. Ενώ η τρίτη στάση είναι στη Σαγκάη, στην Κίνα, στις 11 Απριλίου, με την 25η Απριλίου να παραμένει κενή ημερομηνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass