Kevin Schwantz: Πρότεινα να βοηθήσω

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2021 16:25

Το 2021 ξεκινάει για τη Suzuki να αποχαιρετά τον Davide Brivio, ένα καίριο πλήγμα για την ομάδα που με τον Joan Mir πήρε τον Τίτλο το 2020.


Αμέσως μετά τα νέα της αποχώρησης του Ιταλού, άρχισαν να διαδίδονται διάφορα σενάρια για το ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του.
Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν και αυτό του Kevin Schwantz, ενός οδηγού που αποτελεί σύμβολο για το εργοστάσιο της Suzuki.
«Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα βοηθούσα τη Suzuki με όποιον τρόπο μπορούσα. Όμως δεν υπάρχει τρόπος τώρα. Φαίνεται ότι ο Sahara πιστεύει ότι θα τα καταφέρει».
«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ο Sahara έχει κάνει πολλά για τη Suzuki και νομίζω ότι θα συνεχίσει την εξέλιξη μιας δυνατής μοτοσυκλέτας. Καλή του τύχη!». «Τους πρότεινα να βοηθήσω, αλλά δεν θα το έκανα υπό τη μορφή πλήρους απασχόλησης. Αυτό είναι βέβαιο».
Ο Schwantz μίλησε και για τον Joe Roberts (φωτο), τον συμπατριώτη του, ο οποίος δέχτηκε πρόταση από την Aprilia να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία και την απέρριψε. «Δεν νομίζω ότι θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πάρεις μια θέση στο MotoGP και το να απορρίπτεις μια τέτοια ευκαιρία είναι για μένα λίγο χαζό». «Αν είναι εκεί που θέλεις να φτάσεις, τότε πρέπει να φτάσεις το συντομότερο δυνατόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass