FORMULA 1

Θα αλλάξει το καλεντάρι λόγω Covid-19;

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2021 16:25

Μπορεί η Formula 1 να έχει ανακοινώσει πλήρες καλεντάρι για το 2021, όμως αυτό περιλαμβάνει ένα ερωτηματικό που μπορεί και να μην έχει ιδανική κατάληξη. Μετά την πρόσφατη τροποποίηση που μετέφερε την Αυστραλία στις 21 Νοεμβρίου, ορίζοντας τον

αγώνα του Μπαχρέιν στις 28 Μαρτίου ως πρεμιέρα της σεζόν, εξακολουθούσε να υπάρχει μία στάση στον μαραθώνιο με... ερωτηματικό. Πλέον, στον τρίτο γύρο, με ημερομηνία διεξαγωγής στις 2 Μαΐου και επικρατέστερο προορισμό την πίστα του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία. Ένα σιρκουί που έκανε πέρυσι το ντεμπούτο του στο καλεντάρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Ωστόσο, το γεγονός πως η Ευρώπη δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά με τη διαχείριση της παγκόσμιας πανδημίας και ειδικά η Μεγάλη Βρετανία στην οποία έχουν τη βάση τους οι περισσότερες ομάδες, δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις.
Σύμφωνα με το έγκυρο racefans.net, η επίσκεψη στο Autodromo do Algarve είναι επίφοβη και σε περίπτωση που υπάρξουν αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί, δεν αποκλείεται η Formula 1 να εκμεταλλευτεί τη λύση του Μπαχρέιν.
Η πίστα του Σακχίρ φιλοξένησε πέρυσι δύο γύρους του παγκοσμίου πρωταθλήματος, σε συνεχόμενα Σαββατοκύριακα. Αυτό μπορεί να συμβεί και φέτος, με τον δεύτερο αγώνα να φέρει πιθανώς ξανά εναλλακτική ονομασία και ενδεχομένως να διεξαχθεί εκ νέου στην εξωτερική χάραξη της πίστας της ερήμου. Αν προκριθεί αυτή η λύση, εκτός από τις δοκιμές στις 12-14 Μαρτίου, το «Στολίδι του Κόλπου» θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα της 28ης του ίδιου μήνα και δεύτερο Grand Prix μία εβδομάδα μετά, στις 4 Απριλίου. Σε αυτήν την περίπτωση, το πιθανότερο είναι να μετατοπιστεί και ο αγώνας της Ίμολα, κατά μία εβδομάδα, άρα να διεξαχθεί στις 25 Απριλίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass