Πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων για το IAME Series Greece 2021

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2021 16:10

Μετά από μία αγωνιστική χρονιά που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον Covid-19, το IAME Series Greece πατά ξανά γκάζι, με περισσότερους αγώνες, περισσότερες κατηγορίες και όπως πάντα, πλούσια έπαθλα!

Η ελληνική έκδοση του επάθλου που διεξάγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, αποκλειστικά με τη χρήση κινητήρων IAME X30, μπαίνει στην τέταρτη και πιο συναρπαστική έως τώρα σεζόν διεξαγωγής της! Ξεκινώντας από το αγωνιστικό πρόγραμμα, το φετινό καλεντάρι περιλαμβάνει τέσσερις γύρους. Οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και το «σπίτι» του IAME Series Greece, το Kartodromo στις Αφίδνες, ενώ ο δημοφιλέστερος ιδιωτικός θεσμός karting στην Ελλάδα θα επισκεφτεί ξανά την Πάτρα και την πίστα Kartmania. Αναλυτικά:
Γύρος #1, 11 Απριλίου, Αθήνα, Kartodromo
Γύρος #2, 27 Ιουνίου, Πάτρα, Kartmania
Γύρος #3, 4 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo
Γύρος #4, 5 Σεπτεμβρίου, Αθήνα, Kartodromo
Με την παγκόσμια πανδημία να επηρεάζει ακόμα κάθε κομμάτι της καθημερινότητας, θα εξαντληθούν οι πιθανότητες η πρεμιέρα να διεξαχθεί βάσει προγράμματος. Ακόμα κι αν αυτό καταστεί ανέφικτο, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο καλεντάρι. Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πλουσιότερα δώρα στο ελληνικό karting, συμπεριλαμβανομένων και εισιτηρίων για τους Παγκόσμιους Τελικούς, που φέτος αναμένεται να διεξαχθούν κανονικά. Οι οδηγοί που θα διακριθούν σε κάθε κατηγορία, θα έχουν στο τέλος του έτους την ευκαιρία να λάβουν μέρος IAME International Final, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass