Νέος αγώνας σήμερα στα MotoGp

BAGNAIA: ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ -VINALES: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ

Δημοσίευση: 04 Απρ 2021 16:05

Η φετινή σεζόν συνεχίζεται αυτό το Σ/Κ με τον 2ο Αγώνα για το 2021, που θα γίνει και πάλι στο Qatar.

Παρά το ότι δύο αναβάτες της βρέθηκαν στο βάθρο με την εκκίνηση του Πρωταθλήματος, στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, εν τούτοις στην Ducati δεν είναι 100% ικανοποιημένοι. Οι «κόκκινοι» περίμεναν τη νίκη, η οποία όμως πέταξε και στεφάνωσε τον Maverick Vinales και την Yamaha, που πραγματικά εντυπωσίασαν όλους στο paddock.
Ο Pecco Bagnaia, στο ντεμπούτο του ως εργοστασιακός οδηγός, ξεκίνησε πολύ δυνατά τον Αγώνα της προηγούμενης Κυριακής και ήταν επικεφαλής για το μεγαλύτερο διάστημά του. Ωστόσο όταν τον έφτασε ο Vinales, δεν είχε τη δυναμική να του αντισταθεί και παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Ισπανού. Τώρα, στον επόμενο Αγώνα στο Qatar σήμερα, ο Bagnaia θέλει το κάτι παραπάνω! «Την περασμένη εβδομάδα έφτασα πολύ κοντά στην πρώτη μου νίκη στο MotoGP, αλλά δυστυχώς η στρατηγική που ακολούθησα δεν ήταν η σωστή. Πίεσα πολύ στην αρχή κι έτσι δεν μπορούσα να κρατήσω τον ίδιο ρυθμό στο τέλος. Πάντως ανέβηκα στο βάθρο κι αυτό με χαροποίησε, αφού ήταν ωραίος τρόπος για να ξεκινήσω τη νέα μου περιπέτεια με την Ducati. Πάντως αυτήν την εβδομάδα σίγουρα θα κυνηγήσω το κάτι παραπάνω!».
Η Yamaha ήταν η νικήτρια του πρώτου Αγώνα της χρονιάς, με τον Maverick Vinales να ανεβαίνει στην κορυφή του βάθρου. Ωστόσο, η ώρα για τους πανηγυρισμούς έχει περάσει. Με τον ίδιο τρόπο είχε ξεκινήσει και η περασμένη σεζόν, με τον Fabio Quartararo τότε να «μαγεύει» στον πρώτο Αγώνα της Jerez. Ο Γάλλος κέρδισε όμως και τον δεύτερο, και αυτό θέλει να κάνει σήμερα Κυριακή στο Qatar και ο Maverick Vinales. «Ανυπομονώ για τον δεύτερο Αγώνα. Το ότι κερδίσαμε τον πρώτο ήταν καταπληκτικό, αλλά το ακόμα καλύτερο είναι η αίσθηση που είχα στη μοτοσικλέτα. Μπορούσα κι έδινα μάχες με τους άλλους κι αυτό είναι που μ’ αρέσει και θέλω να κάνω! Αυτό είναι που με χαροποιεί. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, ειδικά στις εκκινήσεις. Ξέρουμε άλλωστε ότι ο ανταγωνισμός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, οπότε πρέπει να πιέσουμε». Σήμερα στην πανέμορφη πίστα του Κατάρ ο 2ος αγώνας πάλι στις 8.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass