F4 Championship με ελληνική συμμετοχή

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2021 15:50

Στις 16 Μαΐου, στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας, οι νεαροί οδηγοί θα βρεθούν και πάλι στα μονοθέσιά τους για την πρεμιέρα της 8ης σεζόν της Ιταλικής F4. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 35 οδηγοί, στοιχείο που από μόνο του δείχνει τη δυναμική

του θεσμού. Το Ιταλικό Πρωτάθλημα θα φιλοξενήσει και μερικά ονόματα με βαριά παράδοση στη Formula 1. Ο Sebastian Montoya (Prema Powerteam), γιος του πρώην οδηγού της Formula 1 Juan Pablo, θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες της σεζόν, ενώ σε μερικούς από αυτούς θα βρει απέναντί του τον Lorenzo Patrese (AKM Motorsport), γιο του Riccardo, του οδηγού που πήρε εκκίνηση σε 256 Grand Prix. Ανάμεσα στους παραπάνω, αλλά και αρκετούς ακόμα φιλόδοξους οδηγούς, θα βρεθεί ο νεαρός ταλαντούχος Έλληνας, Τζώρτζης Μαρκογιάννης (CRAM Motorsport), ο οποίος θα αγωνιστεί σε όλη τη φετινή χρονιά του θεσμού. Πέρυσι, ο 16χρονος οδηγός έκανε ντεμπούτο αγωνιζόμενος στους αγώνες του Red Bull Ring και της Monza. Μετά την πρεμιέρα στις 16 Μαΐου στη Γαλλία, το Ιταλικό F4 Championship Powered by Abarth θα συνεχιστεί στο Misano στις 6 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η Vallelunga στις 27 Ιουνίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass