Καταλονία MotoGP και ποδηλατικά ατυχήματα!

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2021 13:05

Μετά από ένα ακόμα Σαββατοκύριακο με πολλά ρεκόρ, το MOTOGP πάει από την Ιταλία στην Ισπανία. Στο Montmelό, κοντά στη Βαρκελώνη για τον αγώνα Gran Premi Monster Energy de Catalunya, τον έβδομο αγώνα της σεζόν του 2021. Επιπλέον, οι αναβάτες

και οι ομάδες του πρωταθλήματος FIM Enel MotoEΤΜ θα συμμετάσχουν επίσης στον τρίτο αγώνα της σεζόν.
Η πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya που κατασκευάστηκε το 1991, ανακατασκευάστηκε και επαναχρησιμοποιήθηκε το 2018. Είναι μια πίστα που αποτελείται από μια εξαιρετικά λεία επιφάνεια ασφάλτου, γρήγορες και παρατεταμένες στροφές και μια μεγάλη ευθεία που έχει μήκος 1.047 μ. Οι αλλαγές που έγιναν το 2020 βελτίωσαν τα επίπεδα ασφάλειας στη στροφή 10. Είναι μια πίστα αρκετά δημοφιλής στους αναβάτες και τους θαυμαστές και συνήθως προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα μαζί με μια φανταστική ατμόσφαιρα, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί φέτος με περιορισμένο αριθμό θεατών.
Ο Marquez ατενίζει με αισιοδοξία τον αγώνα της Βαρκελώνη:
"Ο τελευταίος μας αγώνας δεν ήταν καλός, αλλά το Σαββατοκύριακο είχε θετικά για εμάς. Ήμασταν αρκετά σταθεροί. Ξέρουμε πού είμαστε, ξέρουμε πού θέλουμε να είμαστε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα σωστά βήματα κάθε εβδομάδα. Στη Βαρκελώνη φαίνεται ότι θα υπάρχουν πάλι κάποιοι οπαδοί στις κερκίδες. Οι οπαδοί δημιουργούν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα και θα είναι ωραίο να τους έχουμε στον αγώνα στην πατρίδα μου".
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν υπάρχει τέλος στις αναποδιές για τον Alex Rins φέτος. ο Ισπανός αναβάτης είχε ατύχημα ενώ προπονούνταν με το ποδήλατό του, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί μέσα στην πίστα της Βαρκελώνης. Το αποτέλεσμα ήταν ένας σπασμένος καρπός, κάτι που θα χρειαστεί χειρουργείο. Λόγω αυτού, ο Alex Rins δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο αγωνιστικό τριήμερο της Βαρκελώνης.
Η ανακοίνωση της ομάδας συνεχίζει: "O Ισπανός αναβάτης έπεσε κατά τη διάρκεια ενός γύρου προπόνησης και ως αποτέλεσμα, υπέστη ζημιά στο δεξί του χέρι με μια μεγάλη μελανιασμένη περιοχή και πολύ πόνο. Μεταφέρθηκε γρήγορα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης για περαιτέρω εξετάσεις, οι οποίες αποκάλυψαν ένα σπάσιμο στο οστό της κερκίδας". Μετά τις πτώσεις του στους τελευταίους 4 αγώνες, αυτός θα είναι ο 5ος στη σειρά αγώνας, στον οποίο δεν θα τερματίσει ο Alex Rins, συνεχίζοντας μια καταστροφική χρονιά.
Καθώς είμαστε στον 7ο αγώνα και η μάχη έχει ανάψει ο αγώνας της Βαρκελώνης θεωρείται ένας κομβικός αγώνας για το πρωτάθλημα και αναμένεται οι αναβάτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη στην αρένα του Montmelό. Σήμερα στις 14.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass