Αεροπορικά ταξίδια σε hi-tech καμπίνες

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2022 16:10

Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους επιβάτες τους όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανέσεις και υπηρεσίες.

Πρόσφατα η Air New Zealand ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει στους επιβάτες της οικονομικής θέσης πολύωρων πτήσεων τη δυνατότητα να ξεκουράζονται σε κουκέτες.
Η Virgin Atlantic από την πλευρά της αποφάσισε να προσφέρει μια ανάλογη υπηρεσία στους επιβάτες της πρώτης θέσης. Ο αεροπορικός γίγαντας παρήγγειλε μια σειρά από hi-tech καμπίνες στα νέα Airbus A330-900neo που προσθέτει στον στόλο της. Η κάθε καμπίνα είναι ανεξάρτητη και σε αυτή υπάρχει μια πολυθρόνα ένας πάγκος και απέναντι από την πολυθρόνα ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 27 ιντσών που μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιεί ακούγοντας με ασύρματα ακουστικά. Η πολυθρόνα μετατρέπεται σε κρεβάτι αν επιθυμεί να κοιμηθεί. Σε περίπτωση που ο επιβάτης θέλει να δεχτεί στην καμπίνα του κάποιο άλλο άτομο υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερο κάθισμα απέναντι από τον κάτοχο της καμπίνας για να μπορούν να μιλήσουν ή και να γευματίσουν αφού υπάρχει διαθέσιμος χώρος για τραπεζάκι ανάμεσά τους. Στην καμπίνα υπάρχουν επίσης πρίζες φόρτισης των ηλεκτρονικών συσκευών του επιβάτη. Στο αεροσκάφος θα υπάρχει επίσης και ένα σαλονάκι στο οποίο θα μπορούν να καθίσουν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους ως και οκτώ άτομα κάθε φορά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass