ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»

Το «Nessus» σε διαγωνισμό στην Ουγγαρία

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2014 12:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:39

Σημαντική εμπειρία και αναγνώριση κατέκτησε η ομάδα «Κένταυρος» («Centaurus Racing Team»), του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη συμμετοχή της σε διαγωνισμό στην Ουγγαρία.

Ειδικότερα συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με καινούριο, πλήρως λειτουργικό μονοθέσιο αυτοκίνητο σε διαγωνισμό formula SAE και καταγάγει 30ή ανάμεσα σε 38 ομάδες.

Το μονοθέσιο ήταν ανταγωνιστικό στα δυναμικά αγωνίσματα και κατέκτησε τη 10η θέση στο αγώνισμα του Skidpad ανταγωνιζόμενο τόσο βενζινοκίνητα όσο και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η 12η θέση στην παρουσίαση του Επιχειρηματικού Πλάνου αποτελεί επίσης μεγάλη επιτυχία καθώς αποδεικνύει πως η ομάδα έχει γερές βάσεις σε αυτό το αγώνισμα και μπορεί να είναι σταθερά ανταγωνιστική.

Ένα πρόβλημα στα ηλεκτρικά στάθηκε ικανό να αποτρέψει τον ‘’Nessus’’ από το να τερματίσει στο αγώνισμα της αντοχής (Endurance) διακόπτοντας την πορεία του στα μισά της διαδρομής. Επίσης, όσον αφορά στο αγώνισμα του σχεδιασμού, οι κριτές τόνισαν ότι η ομάδα έχει τις απαραίτητες γνώσεις και πως συνεχίζοντας να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο θα πάει πολύ μπροστά.

Η ομάδα επιστρέφει με αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά που οφείλεται τόσο στο ανταγωνιστικό πρόσωπο του μονοθέσιού, όσο και στις καλές κριτικές που απέσπασε.

Στόχος για τη νέα χρονιά όπως δηλώνουν τα μέλη της ομάδας, είναι να μάθουν από τα λάθη και να βελτιώσουν τον ‘’Nessus’’, ούτως ώστε να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του και να σηκώσουν την ελληνική σημαία ξανά στο βάθρο τα επόμενα χρόνια.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass