Παπούτσια τεχνητής νοημοσύνης

ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2022 16:25

Η αμερικανική εταιρεία Shift Robotics έχει σχεδιάσει ένα σύστημα που όπως υποστηρίζει θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία των υποδημάτων και γενικότερα θα αλλάξει τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου όσον αφορά τη μετακίνησή του με τα πόδια μέσα στις πόλεις.

Τα Moonwalkers, όπως ονομάζονται τα παπούτσια, αποτελούνται από έναν μηχανισμό που αποτελείται από οκτώ ροδάκια τα οποία ελέγχονται από ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ώστε να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ισορροπία και ασφάλεια στο άτομο που τα φοράει.
Ο μέσος άνθρωπος μπορεί να κινείται περπατώντας με ταχύτητα περίπου πέντε χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας τα Moonwalkers επιτρέπουν σε κάποιον να κινείται με περίπου 11 χλμ./ώρα. Η εταιρεία αναζητά κεφάλαια μέσω μιας δημοφιλούς διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής χρηματοδότησης. Η εταιρεία τιμολογεί τα παπούτσια της στα 1,400 δολάρια πιστεύοντας ότι θα βρει αγοραστικό ενδιαφέρον από όσους θέλουν να κινούνται γρήγορα με τα πόδια και τα στελέχη της δηλώνουν αισιόδοξα ότι τα παπούτσια αυτά θα γίνουν πολύ δημοφιλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass