Το Instagram αναβαθμίζεται!

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2014 12:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:25

Η δημοφιλής εφαρμογή του Instagram για iOS και Android συσκευές αναβαθμίζεται και φέρνει πολλές νέες λειτουργιές αλλά και σχεδιαστικές αλλαγές.

Η νέα έκδοση του Instagram φέρνει 10 νέα και 7 ανανεωμένα εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει ακόμα περισσότερες αλλαγές στη φωτογραφία του.

Φυσικά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιεί την εφαρμογή όπως τη χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα, δηλαδή τραβάω φωτογραφία - επιλέγω φίλτρο - ανεβάζω.

Όσοι θέλουν όμως να πάνε την επεξεργασία της φωτογραφίας ένα βήμα παραπέρα το Instagram πρόσθεσε εργαλεία και λειτουργίες για να το κάνουν πραγματικότητα…

Έτσι λοιπόν στην 6η έκδοση του Instagram έχουμε τη βασικότερη αλλαγή η οποία πλέον επιτρέπει την επιλογή για το “πόσο φίλτρο” (από τα διαθέσιμα) θέλουμε να βάλουμε στη φωτογραφία μας.

Αν αυτό μόνο δεν μας ικανοποιεί τότε πατώντας το νέο κουμπί στη δεξιά πλευρά κάτω από την φωτογραφία μπορούμε πλέον να “πειράξουμε” τη φωτεινότητα (Brightness), την αντίθεση (Contrast), τη θερμότητα του χρώματος (Warmth), τον κορεσμό του χρώματος (Saturation), να κάνουμε πιο έντονα τα φωτεινά σημεία ή τις σκιές (Highlights, Shadows), να κάνουμε Vignette και να δώσουμε μεγαλύτερη λεπτομέρεια στην εικόνα (Sharpen).

Επίσης υπάρχουν ακόμη τα εργαλεία περιστροφής της εικόνας, αποκοπής αλλά και του focus - tilt shift effect τα οποία έχουν βελτιωθεί αρκετά.

Με αυτό τον τρόπο το Instagram θέλει να δώσει μία πολύ απλή λύση για να μπορούν οι χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα και γρήγορα τις φωτογραφίες τους, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον πολύπλοκες εφαρμογές επεξεργασίας.

Η νέα αναβάθμιση του Instagram θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες σταδιακά.

ΠΗΓΗ: techit.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass