«i-PAIZO» στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2013 15:19 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:42

Το Γαλλικό Ινστιτούτο πραγματοποιεί Διαδραστικό Πρόγραμμα για παιδιά 6 με 8 ετών με βοήθημα το ipad της Apple, που σκοπό έχει την επαφή του παιδιού με τις επιστήμες και την τεχνολογία με οδηγό τη φαντασία και το παιχνίδι. Μπορεί να τελείωσε το καλοκαίρι, μα τα ταξίδια μόλις τώρα ξεκινούν! Μάλιστα! Καλά ακούσατε! Μεγάλο  ταξίδι ξεκινά φέτος!

Σταθμός εκκίνησης το Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου θα επιβιβαστείτε στο όχημα. Μα, προσοχή! Μην περιμένετε να δείτε κανένα αεροπλάνο, ούτε λεωφορείο, ούτε φυσικά καράβι!  Θα πρέπει να πείτε τα αστεία λόγια, να πατήσετε τα αόρατα κουμπιά της μαγικής οθόνης,  να φορέσετε το καπέλο του επιστήμονα, να κουνήσετε το ζωηρό κουτάλι και τότε… θα εμφανιστεί μπροστά σας το Παραλίγοτρένο! Ανεβείτε αμέσως, φορέστε τη ζώνη σας και φύγαμε! Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Θα πάμε στη χώρα της Ανεμοβροχής , για να παίξουμε με ταφυσικά φαινόμενα. Θα φτάσουμε στη Χώρα της Φυσικής για να  μπερδέψουμε τα πειράματα.  Μετά, θα συνεχίσουμε στη χώρα των Μαθηματικών για να κρύψουμε τους Αριθμούς  και τελικά θα φτάσουμε στη χώρα της Φαντασίας, για να ανεβούμε σε ένα πεφταστέρι! Μα, ποιος ξέρει που αλλού μπορεί να μας πάει το Παραλιγοτρένο!

Ο δρόμος της γνώσης άλλωστε δε σταματά ποτέ! Ξεναγοί σ’ αυτό το μαγικό  ταξίδι  γνώσης και παιχνιδιού θα είναι η Τίνα Μιναρετζή, που αγαπάει τις επιστήμες και την τεχνολογία, η Λένα Χαϊδούτη , που λατρεύει τα παραμύθια και φυσικά…. ο Παραλίγος! Η έναρξη του διαδραστικού προγράμματος είναι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και τις ώρες 11.00 – 12.00. Για πληροφορίες και εγγραφές στο  2410 -287508

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass