Η οθόνη μύρισε θαύμα!

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:46
Κείμενο: Παναγιώτα Φούντα

Οι μαμάδες είχαν τη Βέφα Αλεξιάδου, τη Χρύσα Παραδείση και τον Τσελεμεντέ. Εμείς έχουμε το sintagespareas.gr, το chefonair.gr, το driskas.com και πολλά άλλα ελληνικά και ξένα sites που προτείνουν χιλιάδες συνταγές για αλμυρές και γλυκές γεύσεις, που έχουν κάνει τον κόσμο του ίντερνετ πιο νόστιμο και την οθόνη του υπολογιστή να κολλάει από τη γλύκα.

Πέρα από τον κόσμο της τηλεόρασης, με τις δεκάδες εκπομπές μαγειρικής, και ο κόσμος του ίντερνετ καταλήφθηκε από μάγειρες και μαγείρισσες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες που ξεδιπλώνουν τη γνώση τους γύρω από το αντικείμενο και μοιράζονται τα μυστικά τους με απλές νοικοκυρές και επίδοξους σεφ. Από τις πολύ καλές ελληνικές σελίδες είναι η sintagespareas.gr, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να εγγραφεί και να ανεβάσει τη δική του συνταγή. Στις περισσότερες από αυτές τις συνταγές υπάρχουν σχόλια και φωτογραφίες από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει να τις φτιάξουν, γεγονός πολύ θετικό καθώς ο χρήστης μαθαίνει έξυπνα μυστικά και αποφεύγει τις «κακοτοπιές».

Πολύ καλές προτάσεις θα βρείτε στο greekcook.gr και στο sintages.gr, ενώ αν θέλετε να δοκιμάσετε πραγματικά πρωτότυπες και ψαγμένες γεύσεις, επισκεφθείτε το ολοκαίνουριο majeriko.gr. Το chefonair.gr από την εκπομπή του Σκάι «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, το driskas.com του επίσης τηλεοπτικού σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα και το argiro.gr της γνωστής Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι σελίδες που μπορείτε βρείτε συνταγές πέρα από τα τετριμμένα και μάλιστα με την εγγύηση επιτυχίας των γνωστών σεφ.

Αν το ταλέντο αλλά και οι αναζητήσεις σας έχουν ξεφύγει από τα ελληνικά σύνορα, τότε οι επιλογές σας διευρύνονται απεριόριστα. Τις εκπληκτικές συνταγές του Jamie Oliver θα τις βρείτε στο jamieoliver.com, στο joyofbaking.com θα βρείτε καταπληκτικά γλυκά, κέικ, τούρτες και τη μανία της εποχές, τα cupcakes, ενώ στο site της τηλεοπτικής βασίλισσας της καλής ζωής Martha Stewart (www.marthastewart.com) θα μυηθείτε όχι μόνο στα μυστικά της γεύσης αλλά και στο πώς να οργανώσετε σωστά ένα δείπνο, πάρτι ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση…
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass