Άρχισε η διάθεση και στην Ελλάδα της νέας αναβάθμισης του Office 365 για τις επιχειρήσεις

Δημοσίευση: 17 Απρ 2013 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:40

Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης, και στην Ελλάδα, της νέας αναβάθμισης του Office 365 για επιχειρήσεις, η πρόσβαση στο οποίο παρέχεται μέσω του υπολογιστικού «νέφους». Έτσι, η νέα υπηρεσία είναι πλέον πλήρως διαθέσιμη για τις επιχειρήσεις, τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και τους καταναλωτές στη χώρα.

Η υπηρεσία αποκτά νέα χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τους προϋπολογισμούς των μικρών, μεσαίων και μεγάλων οργανισμών. Εκτός από τις υπηρεσίες Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online και Microsoft SharePoint, οι επιχειρηματικοί χρήστες μπορούν πλέον να αποκτήσουν τις εφαρμογές του Office με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι, για εγκατάσταση έως και σε πέντε συσκευές, που προσφέρονται ως μια υπηρεσία που ανανεώνεται συνεχώς.

Το «Office 365» θα διαθέτει από τον Ιούνιο επιπρόσθετα χαρακτηριστικά επιχειρηματικής κοινωνικής δικτύωσης με το SharePoint, το Yammer και τη δυνατότητα σύνδεσης Lync-Skype για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και φωνητικών κλήσεων. Η νέα υπηρεσία Office 365 είναι διαθέσιμη ήδη σε 89 χώρες και 33 διαφορετικές γλώσσες.

Από την έναρξη της διάθεσής του στην αγορά στα μέσα του 2011, το Office 365 είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές λύσεις στην ιστορία της Microsoft. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο αριθμός των μικρών και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν το Office 365, έχει αυξηθεί κατά 150% τους τελευταίους 12 μήνες.

 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass