Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το «φιδάκι» έρχεται πάλι στα κινητά μας

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2015 1:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:52

 

Μία νέα είδηση ήρθε να χαροποιήσει όλους τους φίλους των κινητών τηλεφώνων και κατά κύριο λόγο όλους εκείνους που χρησιμοποιούσαν κινητό τηλέφωνο στα τέλη της δεκαετίας 90΄ και λίγο αργότερα. Όλοι σίγουρα θα θυμούνται ,ότι το μοναδικό τότε παιχνίδι στα κινητά τηλέφωνα της εποχής ήταν το «φιδάκι», για το οποίο είχε γίνει μεγάλη φασαρία καθώς ήταν κάτι το πρωτοποριακό για την εποχή.

Πολλοί ήταν αυτοί που μεγάλωσαν με ένα κινητό στο χέρι παίζοντας αυτό το παιχνίδι σε καθημερινή βάση προσπαθώντας να τερματίσουν μέχρι και την τελευταία πίστα και να πετύχουν ένα υψηλό σκορ.

Με τον καιρό το παιχνίδι ξεχάστηκε , νέα πιο ωραία παιχνίδια με περισσότερα χρώματα ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην αγορά και στη συνέχεια αυτά αντικαταστήθηκαν από τις εφαρμογές των smartphone.

Όμως τα πράγματα θα αλλάξουν, ο δημιουργός του παιχνιδιού ανακοινώσε σύμφωνα με το techradar.com ότι συμφώνησε με μία νέα  εταιρία να δημιουργήσει εκ νέου το παιχνίδι το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο προσεχές διάστημα σε iOS, Android και Windows λογισμικά.

Το νέο φιδάκι θα ονομάζεται Snake Rewind και θα είναι διαφορετικό από το παλιό, αρχικά θα έχει χρώματα (για να καταλάβετε πόσο παλιό παιχνίδι είναι), θα έχει πολλά επίπεδα και δυνατότητα αναβάθμισης με τον καιρό με πολλές επιπλέον επιλογές.

Γι αυτό παλαιοί λάτρες του παιχνιδιού ετοιμαστείτε σιγά σιγά να βιώσετε ξανά την παλιά όμορφη εμπειρία με το αγαπημένο σας « φιδάκι».

Γιάννης Παπαθανασίου