Κυνηγώντας τον κλέφτη στο κέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2016 13:19 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαϊ 2016 13:20

ΣΕ κυνηγό ενός κλέφτη ποδηλάτου αναδείχθηκε χθες οδηγός της Αστικής, καταφέρνοντας να συνδυάσει και το δρομολόγιο και τη σύλληψη. Εξασφάλισε έτσι και τα δημόσια συγχαρητήρια της διευθύντριας του Δήμου Σταυρούλας Μπαξεβάνου, που επέβαινε στο λεωφορείο και η οποία διηγείται τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Κατέβαινε λοιπόν το Αστικό Νο 4 τη Μ. Αλεξάνδρου, όταν στο φανάρι της Τρίγωνης άκουσαν μια κοπέλα να φωνάζει «πιάστε τον πιάστε τον, κλέφτης», δείχνοντας κάποιον που της είχε αρπάξει το ποδήλατο. Και τον οποίο άρχισε να κυνηγά ένας φιλότιμος νεαρός με το ΙΧ του. Όταν το λεωφορείο έφτασε στην Ανθ. Γαζή, ο παρατηρητικός οδηγός αναγνώρισε τον κλέφτη καβάλα στο ποδήλατο να βγαίνει από κάθετο δρόμο. Σταμάτησε το λεωφορείο, κατέβηκε και τον έπιασαν, μαζί με τον νεαρό ο οποίος τον ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του.

ΚΑΙ μετά, είχαν τη φαεινή ιδέα να τον πάει ο άλλος με το ΙΧ στην αστυνομία. Φυσικά, λίγο παρακάτω ο κλέφτης διαφώνησε και στο φανάρι άνοιξε την πόρτα να κατέβει και να φύγει. Είχαν φτάσει στο ύψος του Κτηνιατρείου, όταν ο οδηγός ξανακατέβηκε και συνέδραμε ξανά στη σύλληψη. Εν τω μεταξύ, έφτασε κι η αστυνομία κι ανέλαβε τα περαιτέρω. (Ωραίο βιντεάκι θα ήταν, αν κάποιος τραβούσε με το κινητό…)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass