×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/189344

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δειγματίζει

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2018 20:01
*Ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης εκλήθη να σύρει τον χορό, στην πίτα της υπηρεσίας, με την οικοδέσποινα διευθύντρια Σταυρούλα Μπαξεβάνου να του βαστάει το μαντίλι.  Ζ. *Ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης εκλήθη να σύρει τον χορό, στην πίτα της υπηρεσίας, με την οικοδέσποινα διευθύντρια Σταυρούλα Μπαξεβάνου να του βαστάει το μαντίλι. Ζ.

* ΜΕΡΕΣ καλές, μέρες ζεστές, «σαν να δειγματίζει το καλοκαιράκι ώστε να ξέρουμε τι θα ψωνίσουμε σε κάνα πεντάμηνο», σχολίαζε ο Λαρισαίος.

-Αυτές πρέπει να είναι οι κανονικές Αλκυονίδες πια…

Ο άλλος δεν είχε πειστεί με τον φετινό φθινοπωρινό χειμώνα.

-Κοίτα, μπορεί άνετα να ξαναέχουμε Αλκυονίδες και σε καμιά εικοσαριά μέρες πάλι.

Ζ.

Ταξίδια

*ΑΥΡΙΟ Πέμπτη οι νεοδημοκράτες αγρότες αριβάρουν με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη για την ‘’Agrotica’’, να διαμαρτυρηθούν στον υπουργό. Δυό μέρες μετά, το Σάββατο, πούλμαν αγροτών ξανά προς Θεσσαλονίκη, πάλι διαμαρτυρόμενοι στην ‘’Agrotica’’, οι κομμουνιστές αυτή τη φορά.

Και καπάκι την Κυριακή, τα πούλμαν των δεξιών όχι μονάχα αγροτών για Αθήνα, στο νέο συλλαλητήριο. Η χαρά του λεωφορειατζή.

Ζ.

Γιαγιά Ντόρα

*ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ θα πήγαν στον ‘’Βόσπορο’’ οι περισσότεροι από τους προσκεκλημένους της γαλάζιας Νομαρχιακής στο γεύμα προς τιμή της Ντόρας. Κάποιοι λίγοι ήταν εκεί μαζί της στις 2 που έφτασε πιστή στο ραντεβού, οι άλλοι με το πάσο τους, σε «ρυθμό ΠΑΣΟΚ».

***

*ΕΝΤΕΛΩΣ χαζογιαγιά η Ντόρα Μπακογιάννη, είχε να λέει για τα εγγόνια της στη χαλαρή συζήτηση στο τραπέζι. Και να γελάει με τα παθήματά της μαζί τους, ευτυχισμένη. Της είχαν πάρει λέει μια φορά το κινητό της για να παίξουν. Και κατά λάθος τηλεφώνησαν. Στον Κ. Καραμανλή.

***

*ΚΑΙ η Ντόρα στα Φάρσαλα, επισκεπτόμενη τη Λάρισα. Άλλο ένα στέλεχος του κόμματος στην κωμόπολη τόπο καταγωγής του προέδρου της Νομαρχιακής. Όλο και περισσότεροι θεωρούν ότι ο Χρ. Καπετάνος προετοιμάζεται μεθοδικά για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου.

***

*ΕΚΕΙΝΗ πάντως το ξέκοψε στους επίδοξους μνηστήρες, οποιουδήποτε δήμου και της Λάρισας εννοείται. Παιδιά, τους εξήγησε, αφήστε τις δημοτικές προηγούνται οι εθνικές εκλογές που πρέπει να τις κερδίσουμε. Και άρα δεν χωράνε διχόνοιες και διασπάσεις. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα προηγηθούν οι βουλευτικές, απλώς η ΝΔ τις επιδιώκει εδώ και δύο χρόνια και ελπίζει ότι θα γίνουν τελικά μέσα στο ’18. (Οι δημαρχήσιμοι όμως κάνουν τους δικούς τους λογαριασμούς.)

Ζ.

Άρνηση

*Η Νομαρχιακή, ο Χρ. Καπετάνος δηλαδή, επέλεξε τους συνδαιτυμόνες στο τραπέζι με την Ντόρα, όχι εκείνη φυσικά. Διάβασαν οι Λαρισαίοι τη σύνθεση και παραξενεύτηκαν.

Προσκεκλημένος ο Δημ. Αδάμ ως πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου και όχι ο νυν αντιπρόεδρός του Δημ. Παπαλέξης, επίσης ΝΔ κι αυτός. Ομηρικός ο καβγάς Παπαλέξηδων-Καπετάνου πέρυσι για την ηγεσία της ΝΟΔΕ, οι πληγές δεν επουλώθηκαν. (Αν ήταν να κληθούν οι πρώην, τότε δεν θα έπρεπε να έχει θέση ο δήμαρχος Κ. Τζανακούλης;)

***

*ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ο οικοδεσπότης πρόεδρος, κάλεσε τους νεοδημοκράτες προέδρους των γιατρών, των μηχανικών, όχι όμως και των δικηγόρων. Είχε φανεί ότι δεν του έκατσε καλά η εκλογή στον ΔΣΛ της Νικολέττας Μπασδέκη, της οποίας δεν αμφισβητείται το νεοδημοκρατικό φρόνημα. Την ξέχασαν. (Κατά τα άλλα τους μαζεύουν όλους να κερδίσουν τις βουλευτικές…)

Ζ.

Λάρσα

*- ΒΑΛΕ ένα ουίσκι.

- Μι πάγο ή ουδιέτς;

Κι άντε να συνεννοηθεί ο άλλος στη Λάρισα.

***

*ΔΙΟΤΙ, ο εσπρέσο λέει είναι λούγκο στο Μιλάνο, στη Λάρισα ο αντίστοιχος είναι μεχραπάν.

***

*ΥΣΤΕΡΑ άρχισε κι ο Ν. Χ. τα αμετάφραστα.

-Θα πουντιά’ις μαρή, πού παέντς ξεμπλέτσουτ’ι.

Ζ.

Τόσο ενωτικά...

*ΜΕ την κλασική μέθοδο του ορισμού Διαπαραταξιακής για να συμφωνηθεί έκδοση ενωτικού ψηφίσματος κινήθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο και για το Σκοπιανό. Με καλή πρόθεση, πλην των αριστερών παρατάξεων που δεν συναινούν στα συλλαλητήρια. Τόσο καλή πρόθεση που μαλάκωσαν οι πάντες υπέρ το δέον. Κι έτσι συγκροτήθηκε επιτροπή στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι των παρατάξεων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, των ΑΝΕΛ αλλά και ο Βολιώτης χρυσαυγίτης βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος. Ναι, για να καταλήξουν σε ενωτικό ψήφισμα. Πρώτη φορά μαζί.

Ζ.

Μεταξύ 16

*Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας –Πάτρα κέρδισε τον διαγωνισμό για τον πολιτιστικό προορισμό, του 2016 κιόλας. Διαγωνισμό που οργάνωσαν το Υπουργείο Πολιτισμού με τον ΕΟΤ. Η Λάρισα που επίσης διεκδίκησε, κατατάχτηκε τελικά τρίτη επιλαχούσα, τέταρτη στη σειρά άμα βάλεις και την πρωτεύσασα, υπήρξε και πέμπτη επιλαχούσα, λεπτομέρειες φυσικά, μεταξύ 16 συνολικά πόλεων που υπέβαλαν φάκελο. Μάζευε κι ας είν’ και ρώγες. Από Πολιτιστική Πρωτεύουσα ολόκληρης της Ευρώπης, αντί Τσάμπιονς Λιγκ, η μπίλια κάθισε στην τέταρτη θέση του τοπικού πρωταθλήματος.

***

*ΠΗΓΑΝ ωστόσο στην Αθήνα, για την εκδήλωση βράβευσης, δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος, μίλησαν κιόλας, μια χαρά τα είπαν, επιδιώκοντας πάντα στην εξωστρέφεια της πόλης. «Αυτήν τη Λάρισα δεν τη γνωρίζαμε», άκουσαν συχνά στο τέλος από παρευρισκόμενους, οπότε ικανοποιήθηκαν.

Ζ.

Λήθη

*ΣΤΗΝ εποχή της τεχνολογικής επανάστασης και του κυβερνοχώρου, αναδεικνύεται η ανάγκη να νομοθετηθούν νέα δικαιώματα του ανθρώπου, εκτός των μέχρι σήμερα γνωστών.

Ένα εξ αυτών, που ανατέλλει στην εποχή μας και θα ισχύσει από τις 25 Μαΐου και μετά, με την ισχύ του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων, είναι το δικαίωμα στη λήθη.

Δηλαδή, ο κάθε χρήστης ή μη, του διαδικτύου, έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τις μηχανές αναζήτησης (google κ.α.), να «κατέβουν» όλα τα προσωπικά του στοιχεία από το διαδίκτυο, όπου αυτά φαίνονται (τηλέφωνο, φωτογραφίες, ονοματεπώνυμο κ.α.).

Πόσοι θα το χρησιμοποιήσουν; Με μια πρώτη εκτίμηση της σημερινής κατάστασης που επικρατεί στα κοινωνικά δίκτυα, μάλλον κανένας!

Το αντίθετο μάλιστα. Με τη μανία που επικρατεί να αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα, κάθε στιγμή της προσωπικής τους ζωής, μάλλον θα ζητήσουν δικαίωμα να παραμείνουν αιώνια στον κυβερνοχώρο τα ίχνη τους, για να …μείνουν στην αιωνιότητα!

Λ.Κ.

Ναυάγιο...

* Εξαιρετικά αμφίβολο είναι αν θα γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου η εξομοίωση των αντικειμενικών με τις εμπορικές. Δεν είναι μόνο τα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα που δεν επιτρέπουν να γίνει η απαιτούμενη προετοιμασία, καθώς οι εκτιμητές θα έχουν μόλις 20 ημέρες στη διάθεσή τους για να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Είναι και ότι δεν υπάρχουν και εκτιμητές…

Για τη Λάρισα, εν προκειμένω, ουδείς εκτιμητής έδειξε ενδιαφέρον. Πέραν της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των ειδικών για να κάνουν τέσσερις διαφορετικές εκτιμήσεις για την κάθε ζώνη και τώρα το Υπουργείο Οικονομικών τρέχει να σώσει, ό,τι σώζεται… Νέες αιτήσεις, νέες καθυστερήσεις, λες και όλα γίνονται σκοπίμως για να μην αλλάξουν και φέτος οι τιμές.

Γ.Ν.

Αραχτοί

*ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ αράγματος μεταξύ των νεαρών Λαρισαίων.

-Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί είσαι τόσο τεμπέλης;

-Τώρα πρέπει;

***

*- ΕΙΣΑΙ σίγουρος ότι το ‘’άδραξε τη μέρα’’ έχει και ‘’δέλτα’’ μέσα;

***

*- ΠΟΛΥ έχω κουραστεί σ’ αυτή τη ζωή. Στην επόμενη ελπίζω να γεννηθώ πορτατίφ.

Ζ.

Παρόντες

*ΕΠΙΣΗΜΩΣ, μετά συζύγου, όχι όπως αλλού, ο Απ. Καλογιάννης δήμαρχος έδωσε το «παρών» στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Ήταν και η επέτειος των τριών ετών κυβέρνησης Τσίπρα. Τον συνόδευαν και δύο αντιδήμαρχοι Παν. Νταής και Δημ. Μαβίδης.

***

*ΠΑΡΩΝ επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτ. Γιαννακόπουλος. Έδεσε τελικά καλά η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Απέδωσε άλλωστε την προεδρία.

Ζ.

Αλληλοδιαδόχως

*ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ μεταξύ τους; Χαιρετισμούς σε εκδηλώσεις πίτας στην περιοχή Φαρσάλων αλληλοδιαδόχως από τον δήμαρχο Άρη Καραχάλιο αλλά και τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Τύμπα. Κάποιοι μετρούν και την ένταση των χειροκροτημάτων που ακολουθούν την κάθε ομιλία. Εντάξει χαλβάς στα Φάρσαλα αλλά εν προκειμένω έχει απλωθεί τραχανάς.

Ζ.

Νέος πλάστης

*ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ και διαπιστώσεις στη λαρισαϊκή συντροφιά μεσηλίκων.

- Είπαμε να ανανεώσουμε τον γάμο μας και αγόρασε η γυναίκα μου καινούργιο πλάστη. Πρέπει να ανησυχώ;

***

*- ΕΤΣΙ είναι οι σχέσεις. Στην αρχή σου ανεβάζουν παλμούς κι αργότερα την πίεση.

***

*-ΠΟΙΟ είναι το μυστικό της ομορφιάς σου;

-Η μυωπία σου.

Ζ.

Αλληλοκάλυψη

*ΑΥΤΟ θα πει συντροφικότητα… Που κιόλας τους κατηγορούν ότι δεν τα πάνε καλά οι δυό τους. Στην πίτα της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών όπου αναζωπυρώθηκε η αντίθεση των γαλάζιων δασκάλων με τον τομέα Παιδείας της ΝΔ, ήταν ο Μ. Χαρακόπουλος που βγήκε να υπερασπιστεί το κόμμα, ο σκιώδης Δημοσίας Τάξεως, με την ευρύτερη έννοια μάλλον, τους ανακάλεσε στην τάξη. Καλύπτοντας απολύτως τον επίσης παρόντα σκιώδη υφυπουργό Παιδείας Χρ. Κέλλα, του οποίου η θέση ήταν σαφώς πιο λεπτή.

Ζ.

Πινακίδες

*ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ σε σωρεία σχολίων στα κοινωνικά μέσα σχετικά με την απομάκρυνση των πληροφοριακών πινακίδων της σήραγγας Κατερίνης, η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ενημερώνει ότι «οι εν λόγω πινακίδες (με τα ονόματα των σηράγγων Αλέξανδρος και Φίλιππος) απομακρύνθηκαν από τα μέτωπα της σήραγγας στο πλαίσιο της αναβάθμισης της πληροφοριακής σήμανσης του αυτοκινητόδρομου Μαλιακός – Κλειδί, το οποίο και αποτελεί συμβατική μας υποχρέωση. Νέες πινακίδες πρόκειται να τοποθετηθούν σύντομα σύμφωνες με τις προδιαγραφές».

Λισβό

*«ΤΟ Μπλόκο του Πλατυκάμπου ενισχύθηκε κατά πέντε τουλάχιστον τρακτέρ». Και καμάρωναν οι μπλοκατζήδες. Όλα είναι σχετικά. Αν το 5 είναι το 15% του 35, τότε είναι σημαντική αύξηση. (Λισβό φέτος.)

Ζ.

Φορτισμένοι

*ΚΑΙ πλήθος και πάθος νεοδημοκρατών στη βραδιά της Ντόρας στη Λάρισα.

- Νογάν εξουσία, νιώθουν ότι βρίσκονται στον προθάλαμο, έχουν φορτίσει, δεν βαστιούνται λέμε, είναι και το στερητικό έντονο μετά από τόσο καιρό…

***

*ΦΥΣΙΚΑ και θα προέκυπταν σχόλια στις παρέες Λαρισαίων.

- Είδες που είπε η Ντόρα ότι το 2008 που κυβερνούσαν με τον Καραμανλή και διαπραγματεύονταν για το Σκοπιανό δεν υπήρξαν συλλαλητήρια επειδή ο λαός ήξερε. Όχι όπως τώρα που αντιδρά επειδή τον κρατούν στην άγνοια.

- Δεν είπε ποιος κυβερνούσε το 1992, που έγινε το ακόμη πιο μεγάλο συλλαλητήριο με Χριστόδουλο και Σαμαρά και λοιπά, τότε που επίσης εξελισσόταν διαπραγμάτευση.

Ζ.

Τρώγε…

*ΚΑΙ λένε για τους πιτσιρικάδες που χάνονται στο ίντερνετ. Η Λαρισαία Δ. Π. έχει κι άλλη φάση να διηγηθεί.

- Μάνα δεν μαγείρεψες σήμερα;

-Πώς… Κοτόπουλο με πατάτες.

-Και πού είναι;

-Ανέβασα τη φωτογραφία στο f/b.

-Και πώς θα το φάω βρε μάνα;

-Μα σε έκανα tag.

Ζ.

Η πιο σπουδαία

*ΠΕΡΥΣΙ δεν την ήθελαν καθόλου, να μη μιλήσει στον χορό της γαλάζιας Νομαρχιακής, παρότι μόνη αυτή μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, επιλογή προσωπική Μητσοτάκη, της είχαν κόψει και τον ήχο από το μικρόφωνο, εκείνη όμως μίλησε. Και φέτος επιβλήθηκε οριστικά ως η κορυφαία της ΝΔ στη Λάρισα. Την έβαλαν οι της ΝΟΔΕ να μιλήσει τελευταία, μετά τους βουλευτές κλπ δηλαδή ακριβώς πριν την Ντόρα. Η Λένα Αξιόγλου ήταν που της παραχώρησε τον λόγο. Αυτό δεν το είχαν σκεφτεί οι άλλοι κορυφαίοι.

Ζ.

Ακριβώς

*O δραστήριος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Δημ. Γεωργάκης αρθρογραφούσε στην εφημερίδα για τα καπάκια της ΔΕΥΑΛ, που εμποδίζουν σε πολλούς δρόμους, επιχειρηματολογώντας βεβαίως κατά της δημοτικής αρχής.

Ακριβώς μία μέρα μετά η ΔΕΥΑΛ υπέγραφε σύμβαση για εργολαβία σχετική με νέα φρεάτια και προσαρμογές των υπαρχόντων, για υψομετρική μετατόπισή τους ώστε να εφαρμόζουν στην τελική στάθμη του δρόμου. Ακριβώς μία μέρα μετά το δημοσίευμα. Προφανώς τον λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τον συνταγματάρχη. Ή μήπως… μήπως το κομάντο αξιοποιεί αποτελεσματικά πληροφορίες που συλλέγει από το «στρατηγείο του αντιπάλου» ώστε να αποκτά τακτικό πλεονέκτημα απέναντί του;

Ζ.

Ιδιοτελώς

*- ΔΕΝ συμφωνώ, όχι, δεν είναι σωστό.

Ο Λαρισαίος μαθητής παρενέβη στη συζήτηση που άνοιξε για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών.

- Δεν γίνεται να τους ξεπετάμε έτσι. Τρεις Ιεράρχες και μόνο μία μέρα δίχως σχολείο; Έπρεπε νομίζω να είναι τρεις οι αργίες.

Ζ.

Συσκότιση...…

* ΟΥΤΕ και χθες είδαν… το φως οι κάτοικοι της περιοχής των Αμπελοκήπων. Μεγάλο τμήμα της συνοικίας βρίσκεται στα σκοτάδια καθώς ο δημοτικός φωτισμός έχει… θέμα. Με δεδομένο ότι το πρόβλημα το έχουν και άλλες περιοχές όπως των Αγ. Σαράντα και του ΑΤΑ, μάλλον είναι σοβαρό, αλλά προς το παρόν ανεξήγητο, αδιευκρίνιστο…

Το ψάχνουν οι υπηρεσίες…

Γ.Ν.

«Άνθρωποι»

*ΤΑ σκάνδαλα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν είναι καινούργια. Πριν δύο χρόνια θα θυμόσαστε πώς αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των στοιχείων εκπομπής ρύπων, η παραποίηση των οποίων σήμανε τεράστια κέρδη στη γερμανική βιομηχανία.

Αλλά καπιταλισμό έχουμε, είναι σαφές ότι στο όνομα του κέρδους θα στηθούν απάτες. Το χθεσινό ωστόσο, της δοκιμής δηλαδή της εκπομπής ρύπων σε πιθήκους και ανθρώπους, πάλι από τη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, όπως και να το πεις, σοκάρει.

Να δοκιμάζουν σε ανθρώπους, τους ρύπους αυτοκινήτων, δεν έχει ακουσθεί ξανά. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πώς θα αντιδράσουν σε επίπεδο έρευνας (σ.σ. αν όντως αντιδράσουν), επιστημονικοί και πολιτικοί φορείς, δικαστικές αρχές.

Κατά τα άλλα κανείς δεν έπρεπε να εκπλαγεί από τις απάνθρωπες πρακτικές του κεφαλαίου. Έτσι γίνονται τα κέρδη; Η απληστία αυτών των «ανθρώπων» είναι που δεν μπορεί να εννοηθεί, τα υπόλοιπα είναι υπόθεση του καπιταλισμού…

Β.Κ.

Λακκούβες

*ΤΗΝ κακή κατάσταση των δρόμων στη Ραχούλα σημειώνει κάτοικος της περιοχής. Για να ζητήσει την παρέμβαση της δημοτικής αρχής, προκειμένου να γίνουν ασφαλτοστρώσεις.

Β.Κ.

 

 

ME ENAN APO TOYS PIO DRASTHRIOYS

*ΜΕ έναν από τους πιο δραστήριους γυναικείους συλλόγους του νομού, τις γυναίκες του Κραννώνα, είχε την ευκαιρία να τα πει ο Χρήστος Κέλλας και να ακούσει, για μια ακόμη φορά, τα νέα και τους προβληματισμούς τους. «Πρόκειται για μια ομάδα γυναικών που γράφουν ιστορία πολιτισμού αναδεικνύοντας τον τόπο τους. Έχω την τιμή να τις γνωρίζω προσωπικά και συνεχώς με εκπλήσσουν θετικά με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες τους», σχολίαζε ο Λαρισαίος, ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

 

 

SE MIA KINHSH ME IDIAITERH KATSIANTVNHS

*ΣΕ μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία για τον ίδιο, προχώρησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης. Ο Ελασσονίτης πολιτικός δώρισε ένα λάπτοπ στην Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Το έκανε στη μνήμη του πατέρα του, Νίκο, που έπασχε από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

Στη φωτογραφία διακρίνεται με την πρόεδρο Μαρία Κούτσικου και μέλη της Πανθεσσαλικής Ένωσης.

 

 

EISTE DEJIOI KAI GALAZIOI

*«ΕΙΣΤΕ δεξιοί και γαλάζιοι και νεοδημοκράτες…» Ο λαφαζανίστας περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Γιαλαμάς αντιπολιτεύεται τον Γιώργο Λαδόπουλο, τον αγοραστικό αντιπεριφερειάρχη.

Ζ.

 

 

MAZI STHN KOYZINA AGORASTOS KALOGIANNHS

*ΜΑΖΙ στην κουζίνα Αγοραστός-Καλογιάννης, άρχισαν τα μαγειρέματα.

Ζ.

 

 

 DEKAETIES POLLES NTORA

*ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, πολλές δεκαετίες βαστάει αυτή η κολόνια. Ευρισκόμενη στη Λάρισα η Ντόρα θα είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τον πρόεδρο Νίκο Κατσαρό.

Ζ.

 

Gallery άρθρου

{gallery}189344{/gallery}