Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Της Υπαπαντής

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2018 20:03 | Τελευταία ενημέρωση: 02 Φεβ 2018 20:08
*ME το που περνάει, βλέπει την άθλια εικόνα και δίνει εντολή ο εισαγγελέας, οι παράνομοι εξαφανίζονται, η κατάσταση εξομαλύνεται. Σε λίγο καιρό όμως πάλι τα ίδια, όπως χθες. Μια ντουζίνα παρανόμως παρκαρισμένα πίσω απ΄ το Δικαστικό. Και δεν είναι τυχαίοι, όσοι παρανομούν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.  Ζ. *ME το που περνάει, βλέπει την άθλια εικόνα και δίνει εντολή ο εισαγγελέας, οι παράνομοι εξαφανίζονται, η κατάσταση εξομαλύνεται. Σε λίγο καιρό όμως πάλι τα ίδια, όπως χθες. Μια ντουζίνα παρανόμως παρκαρισμένα πίσω απ΄ το Δικαστικό. Και δεν είναι τυχαίοι, όσοι παρανομούν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας. Ζ.

*Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει. Ακριβώς έτσι μπήκε ο μήνας. Μα αν τύχει και θυμώσει, μες το χιόνι θα μας χώσει. Καλοδεχούμενο κι αυτό, αν και δεν προκύπτει στον φετινό χειμώνα.

***

*ΧΙΟΝΙ μονάχα στον «Φλεβάρη των φλεβών» με τον Παντελή Θαλασσινό. «…φέγγει απότομα και λιώνει, της Υπαπαντής το χιόνι».

Ζ.

Με 0,04

*ΚΑΛΑ θα κάνουν να βιαστούν από τη δημαρχία και να διακόψουν τη λειτουργία του προσωρινά άχρηστου φαναριού στον Άγιο Νικόλαο, το οποίο εξακολουθεί να κόβει την κυκλοφορία στην Παπαναστασίου παρότι η Ηπείρου είναι κλειστή ανασκαμμένη για τα έργα ανάπλασης. Να προλάβουν πριν δράσει κάποιο βράδυ κάνας τρελαμένος από την τζάμπα αναμονή οδηγός.

Είναι εύκολο άλλωστε, ακόμη κι αν είναι συντονισμένα μεταξύ τους όλα τα φανάρια της Παπαναστασίου, κι ας κουμπώνει αυτό της Ηπείρου με το επόμενο της Μανδηλαρά. Μπορούν να στείλουν έναν τεχνικό να ξεβιδώσει τις λάμπες από το συγκεκριμένο που εμποδίζει. Υπάρχει κι άλλος τρόπος. Ο οποίος κοστίζει όμως. Χρειάζεται υλικό αξίας 0,04 ευρώ ή και λίγο παραπάνω. Μια σκούρα σακούλα και να στείλουν έναν εργάτη με σκάλα να κουκουλώσει το φανάρι όσο διαρκούν τα έργα.

Ζ.

Φανάρια

* ΕΠΙ τη ευκαιρία, αρκετά φανάρια σηματοδοτών της πόλης παραμένουν σβηστά όσο κι αν …περιμένουν οι οδηγοί. Όπως παρατηρεί μάλιστα συμπολίτης, στα περισσότερα δεν ανάβει το πράσινο. Να ‘ναι σύμπτωση;

-Όχι μωρέ, έλεγε συμπολίτης. Το έχουν επισημάνει, έχουν έλλειψη και αλλάζουν τους λαμπτήρες!

Καλύτερα βεβαίως να μην ανάβει ο «Γρηγόρης» παρά ο «Σταμάτης».

Δ.Χ.

Απεργία

* ΓΙΑ 24ωρη απεργία ετοιμάζονται οι δάσκαλοι τον Μάρτιο. Τα μέλη της συνέλευσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, συμφώνησαν να εισηγηθεί ο πρόεδρός τους Δημ. Παπαποστόλου, στην ολομέλεια προέδρων, δυναμική κινητοποίηση κατά του 30ωρου και των συγχωνεύσεων σχολείων.

Μάλιστα τόνισαν ότι πρέπει να οργανωθούν πολύ καλά, ώστε να υπάρξει συμμετοχή και να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Είναι γνωστό βέβαια ότι το μεγαλύτερο ποσοστό εκπαιδευτικών δεν ανταποκρίνεται στις κινητοποιήσεις και στο κάλεσμα των συνδικαλιστικών τους οργάνων.

Παρόλα αυτά, έχει ενδιαφέρον να δούμε, πώς θα αντιδράσει για το 30ωρο.

Λ.Κ.

50ωρο

* «ΑΝΕΚΔΟΤΟ» χαρακτηρίζουν το υποχρεωτικό 30ωρο των εκπαιδευτικών στα σχολεία οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε ιδιωτικά σχολεία, και τούτο, διότι εκείνοι εργάζονται 50ωρο!

Λ.Κ.

Ντιτοριανοί

*ΣΤΗΝ Αποκεντρωμένη φαίνεται ότι κάποιες υπηρεσίες έχουν εμπεδώσει απολύτως και ακολουθούν πιστά τη γραφειοκρατική Ντιτοριανή αντίληψη. Μπορεί ακόμη, ως πιστοί Ντιτοριανοί, να ξεπερνούν και τον προϊστάμενό τους αναζητώντας το φύλο των αγγέλων και την ισοϋψή των ποδηλατοδρόμων. Κι έτσι στο Δημαρχείο περιμένουν απάντηση σε έγγραφο από 20 Ιουνίου του προηγουμένου έτους. Ε, τι βιάζονται, ούτε που χρόνισε. Πώς θα πουν ότι χρονίζει η διαδικασία μιας τυπικής έγκρισης.

***

*- ΜΑ είναι σκανδαλώδες…

Έκπληκτος αντέδρασε ο Σωτ. Πολύζος ακούγοντας τον Απ. Καλογιάννη, τον οποίο φιλοξενούσε στο στούντιο της TRT, να διηγείται τον πόνο του. «Μας έχουν σκάσει… Πρέπει να έχεις ένα στομάχι, νααα… Δεν έχουν νόημα πια οι τηλεφωνικές πιέσεις στην υπηρεσία…». Τέτοια έλεγε ο δήμαρχος απελπισμένος. Μάλλον θα λειτουργήσει ως Μεγαλέξανδρος με τον γόρδιο δεσμό της Μεγ. Αλεξάνδρου, τι άλλο να κάνει…

Ζ.

Για όλα

*ΕΙΠΕ πολλά, μιλώντας για όλα, ο Απ. Καλογιάννης στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Και για τα υπό εξέλιξη έργα στην πόλη και για το τι συνέβη με το Πάρκο των Ευχών, ανακοινώνοντας ότι ήδη ξεκίνησε η προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση, ναι από τώρα, «έχει δοθεί εντολή» είπε, προαναγγέλλοντας αναβάθμιση και επέκταση του Πάρκου σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με φιλοδοξία να κατακτηθεί το πανελλήνιο. Είπε και για την οικονομική ευρωστία του Δήμου, αποδίδοντάς την και στη διαχείριση του παρελθόντος, χαμόγελα Τζανακούλη, μα και για τα 25 εκατομμύρια αποθεματικού της ΔΕΥΑΛ στις τράπεζες, «της καλύτερης ΔΕΥΑ στη χώρα».

***

*ΤΣΙΓΚΛΟΥΣΕ ο Βολιώτης δημοσιογράφος, έβαζε φιτιλιές ρωτώντας για τις σχέσεις δημάρχου-περιφερειάρχη. «Πολύ καλή συνεργασία, πολύ καλή…» ήταν η τοποθέτηση Καλογιάννη, ότι πρυτανεύει και στους δύο «το καλό της πόλης». Ο δήμαρχος δέχτηκε ότι υπάρχουν και διαφορές μεταξύ τους και εντάσεις. «Ευτυχώς που δεν μπορούν να ακούσουν οι δημοσιογράφοι τις συζητήσεις μας μερικές φορές στο τηλέφωνο», αποκάλυψε. (Ακούνε όμως ενίοτε τον αντίλαλο.)

Ζ.

Στον κήπο

*ΕΙΧΑΝ σκληρύνει πολύ τα πράγματα ανάμεσά τους, στα ζευγάρια Λαρισαίων μεσηλίκων.

- Όταν πεθάνεις άντρα μου, τι θέλεις να γράψουν πάνω στον τάφο σου;

- Επιτέλους μόνος.

***

*-ΓΥΝΑΙΚΑ; Αν βάλω προφυλακτικό και πάω με άλλη, θεωρείται κέρατο;

- Αν εγώ στο όπλο βάλω σιγαστήρα λες να θεωρηθεί φόνος;

***

*- ΠΟΥ χάθηκε καλέ ο δικός σου;

- Κάπου στον κήπο είναι χωμένος.

- Αλήθεια; Δεν τον είδα.

- Ναι. Έκανα πολύ καλή δουλειά.

Ζ.

Ο Κώστας πρέπει

*«ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ περιφερειάρχη» και «καταξιωμένο άνθρωπο» χαρακτήρισε τον Κ. Αγοραστό ο δήμαρχος. Επίσης και «ανερχόμενο πολιτικό στέλεχος», εξηγώντας για να μην παρεξηγηθεί ότι «άνθρωποι σαν τον Κώστα πρέπει να βλέπουν και πολύ παραπάνω». (Μαρτύρησε άραγε κάτι που δεν έπρεπε;)

***

*ΓΙΑ τον εαυτό του ο Απ. Καλογιάννης προσδοκά «μόνο μια ακόμη θητεία για την ολοκλήρωση του έργου και του οράματός του». (Πέρασαν και τα χρόνια, τι άλλο…)

Ζ.

Εν συνόλω 4

*ΛΑΘΟΣ του καταγραφικού λάθος, ήταν και η έκπληξη που έπαιξε ρόλο.

Παράξενο άλλωστε που ο Ντ. Διαμάντος έβαλε το κινητό του στο δημοτικό συμβούλιο να παίζει ομιλία του Ανδρέα. Τα αντανακλαστικά των γνήσιων των καθεαυτού πασοκτζήδων λειτούργησαν στο έπακρο. Τα χέρια εκτινάχθηκαν, οι παλάμες συγκρούστηκαν μεταξύ τους ενθουσιωδώς. Χειροκρότημα για τη φωνή του Ανδρέα, όχι μόνο από Θ. Καφφέ και Γ. Ζαούτσο, εκεί υπήρξε η λανθασμένη καταγραφή. Παλαμάκια κι από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Τσιαούση αλλά και τον παλιό συνδικαλιστή Γιάννη Δαούλα που βρισκόταν στο ακροατήριο. (Η ορίτζιναλ τετράς.)

Ζ.

Ευχές Κυριάκου

*ΕΥΧΕΣ για «υγεία και επιτυχίες» έδωσε στον Μ. Χαρακόπουλο ο Κυρ. Μητσοτάκης, όταν τον συνάντησε στο Περιστύλιο. Με καθυστέρηση και ζητώντας την κατανόησή του γιατί δεν θυμόταν την ακριβή ημερομηνία της γιορτής του. «Η γιορτή κρατάει 40 μέρες λέμε στη Λάρισα, πρόεδρε» του απάντησε ο βουλευτής ευχαριστώντας τον.

***

*ΜΕ την ευκαιρία, ο πρόεδρος τον ρώτησε και πώς πήγε η περιοδεία της Ντόρας στη Λάρισα. «Έμαθα πήγε καλά. Έτσι είναι;». «Νομίζω πήγε καλύτερα από καλά», απάντησε ο γαλάζιος σκιώδης υπουργός. Και καθώς είπε ότι πήγαινε σε συνάντηση με τους απόστρατους της αστυνομίας στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρ. Μητσοτάκης του ζήτησε να τους επαναλάβει τη δέσμευσή του για την απόδοση του 50% των παρακρατηθέντων σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ. «Μπορεί να μην υποσχόμαστε πολλά, αλλά ό,τι λέμε θα εφαρμοστεί» ήταν η κλασική επωδός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αυτής της σχολής είμαι εγώ, πρόεδρε. Μετρημένα λόγια» συμπλήρωσε ο Λαρισαίος.

Ζ.

Απέχει

*ΜΟΛΙΣ 92΄ όσο κρατάει ένα ματς με τις καθυστερήσεις μαζί μιλούσε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου για τους νέους παίκτες. Κάποιοι παρέπεμψαν στις σχοινοτενείς ομιλίες του Φιντέλ Κάστρο. Αδικία. Ο Κουβανός ηγέτης είχε μιλήσει στη συνέλευση του ΟΗΕ επί 4 ώρες και 29΄ μονοκοπανιά. Ακριβώς τριπλάσιο χρόνο. Πού να τον φτάσει.

Ζ.

Φοιτηταριάτο

*- ΠΟΙΟΣ Αϊνστάιν… Ο Λαρισαίος φοιτητής καμπυλώνει τον χρόνο, διαβάζοντας ύλη ενός εξαμήνου μέσα σε μια μέρα. (Τουλάχιστον αυτοσαρκάζονται τα παιδιά.)

***

*-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ κάπως κομμένος σήμερα.

-Συνάχι;

- Μπα, έδινα μάθημα.

***

*- ΜΗ μου πουλάτε παραμύθια εμένα. Σπουδάζω νηπιαγωγός. Τα έχω διαβάσει όλα.

Ζ.

 

Νέος τρόπος

*ΜΕ διαφάνεια θα κόβονται από τούδε και στο εξής οι πίτες των αθλητικών σωματείων της Λάρισας, με αδιάβλητη διαδικασία. Θα τις βάζει λέει ο Γ. Κωσταρόπουλος πάνω στα τουρνικέ του ΕΑΚ και θα τις γυρίζουν εκεί ώστε να μην στήνεται το πού θα πέσει το φλουρί. Θα κόβονται δε με στιλέτα που θα πετάει από πέρα κατά του προέδρου ο Π. Κρίκης.

Ζ.

Χειραγώγηση

*ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ την παρέα του ο Λαρισαίος, ιδίως όσους παρακολουθούν με πάθος το ριάλιτι του Σκάι που διαδραματίζεται στον Άγιο Δομήνικο. Τους συνέστηνε να διαβάσουν το βιβλίο του Τζόναθαν Κόου, αφού ψηφίζουν στο ‘’Survivor’’. Αυτό, όπου ο σπουδαίος Εγγλέζος συγγραφέας, γεμάτος αυτοπεποίθηση, δεν έχει βάλει καν το όνομά του στο εξώφυλλο, μόνο τον τίτλο του βιβλίου, «Αριθμός 11». Το όνομά του με μικρά γράμματα κάπου στο οπισθόφυλλο.

Πέρα από όλες τις υπόλοιπες παράλληλα εξελισσόμενες ευρηματικές του ιστορίες, με τις περίτεχνες διασταυρώσεις τους, ο Τζ. Κόου αφιερώνει σημαντικό μέρος του μυθιστορήματος στην περιγραφή ενός αντίστοιχου ‘’Survivor’’. Δεν είναι ελληνική εφεύρεση το δημοφιλές ριάλιτι, ούτε τουρκική βέβαια. Έχουν προηγηθεί κάμποσα χρόνια οι άλλοι Δυτικοί.

***

*ΚΙ ο συγγραφέας δείχνει θεαματικά ότι το κοινό ψηφίζει ή καταψηφίζει αυτό που θέλει η «Παραγωγή». Ό,τι έχει προγραμματιστεί για συγκεκριμένους λόγους. Η χειραγώγηση πανεύκολη και πάει σύννεφο.

-Ανάλογα με τα πλάνα που θα επιλέξουν να προβάλλουν, βρε σεις. Ό, τι προκύψει από τη μονταζιέρα, αυτό θα δεις κι έτσι θα ψηφίσεις. Κι όμως νιώθεις συμμέτοχος και κυρίαρχος, ότι εσύ αποφασίζεις… (Λες κι έλεγε κάτι νέο. Ότι δεν συμβαίνει το ίδιο παγκοσμίως και στην πολιτική.)

Ζ.

Όχι νέα

*ΠΟΛΥ προχωρημένοι στην Υπηρεσία Πρασίνου της Λάρισας. Εκεί που ξεράθηκαν ή έσπασαν δέντρα δεν θα φυτέψουν λέει νέα στη θέση τους. Αφού ήταν θέλημα Θεού να χαθούν, ο Δήμος δεν θα πάει κόντρα. Πριονίζουν λοιπόν τους εναπομείναντες κορμούς, υπομονετικά με ειδικό μηχάνημα μετατρέπουν σε πριονίδι το ξερό ξύλο, ίσα να ισοφαρίσει το πεζοδρόμιο και να κλείσουν τις πρώην δενδροδόχους. Στο μέλλον μπορεί να μπήξουν εκεί πλαστικά δένδρα, με αναδιπλούμενα κλαδιά και πτυσσόμενα φύλλα, να μη δημιουργούν και προβλήματα.

Ζ.

Πάλι τα ίδια

*ΠΟΥ να φτάσει και η περίοδος των θερινών. Διότι άδειες λέει πάλι στο Νεκροτομείο μάλλον. Και επιμηκύνεται το τελευταίο ταξίδι άτυχων Λαρισαίων. Κρίμα…

Νεκροψίες αλλού, σ΄ άλλες πόλεις. Και δύο φορές κρίμα για τους συγγενείς. Για το κόστος το οικονομικό και κυρίως το ψυχικό.

Κάποτε είχαν εμπλακεί δήμαρχοι, βουλευτές παράγοντες επιδιώκοντας να δώσουν λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα. Ματαιότης ματαιοτήτων…

Ζ.

Μαθητικοί Διάλογοι

*ΚΕΦΑΚΙΑ και χθες οι Λαρισαίοι μαθητές.

- Να στρίβεις ξέρεις;

- Φυσικά, θες;

- Ναι, στρίβε.

***

*- ΠΩΣ σε λένε κούκλα μου;

- Ρίτσα…

- Από το Ελευθερία, ε;

- Από το Ρίτσαρντ.

***

*- ΤΙ δουλειά κάνει ο πατέρας σου;

- Ασχολείται με πετρέλαια.

- Σοβαρά; Σαουδάραβας;

- Διαχειριστής πολυκατοικίας.

Ζ.

Πιθανότητα

*ΑΚΡΙΒΩΣ στη γραμμή ΑΝΕΛ, ‘’και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ’’, ο Β. Κόκκαλης διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξουν μέχρι τέλους την κυβέρνηση αλλά «υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία».

Διάβαζε χθες ο άλλος στην εφημερίδα τα όσα είχε πει ο Λαρισαίος υφυπουργός και καθησύχαζε την παρέα.

-Μην ανησυχείτε παιδιά. Υπάρχει πιθανότητα είπε, ούτε καν πιθανότητες, μία πιθανότητα άρα καμία βεβαιότητα.

Ζ.

Από το 90 στο 40%

*ΓΙΑ το «τέλος του επαγγελματικού συνδικαλισμού» έκαναν λόγο ‘’παροικούντες…’’ μετά τις εκλογές στον πολυπληθή σύλλογο των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό. Είναι που συνετρίβησαν οι παρατάξεις οι ως τώρα κυρίαρχες παρατάξεις. Μέχρι τώρα, όλα αυτά τα χρόνια, πρόεδροι στον σύλλογο ή ο Γιώργος Φωτόπουλος ή ο Κώστας Λαρίσης, εναλλάσσονταν οι δυο τους στο αξίωμα. Προφανώς «κούρασαν τον κόσμο» αλλά οι ίδιοι δεν το αντελήφθησαν.

***

*ΤΗΣ ΝΔ ο πρώτος, ηγούμενος αντιμνημονιακής όπως έλεγε τώρα παράταξης πήγε από 25% στο 18%. Κι ο δεύτερος, προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, «που κάποια στιγμή εσυρίζεψε, μετά εποτάμισε και τώρα τελευταία πάλι πασοκίζει» καταβαραθρώθηκε και από 53% προ τριετίας έπεσε στο 19. Μεγάλη ζημιά και για την παράταξη του ΠΑΜΕ που από 10 βούλιαξε στο 4%. (Οι παλιοί από 90 βυθίστηκαν στο 40% συνολικά.)

***

*ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι πήραν πάνω τους την υπόθεση του συλλόγου στο μεγάλο νοσοκομείο. Και επιβραβεύτηκαν από τους συναδέλφους τους. Νικήτρια η «Ανεξάρτητη Ακομμάτιστη» παράταξη που τριπλασίασε τις δυνάμεις της, από 11% στο 33%, πρωτοφανής εξέλιξη, εκφράστηκε πολύ ισχυρά η βουβή διαμαρτυρία. Καθώς και μια νεότευκτη παράταξη, η «Ενότητα», έλαβε 23% ‘’με το καλημέρα’’.

***

*ΜΕ την «Ανεξάρτητη» θριάμβευσε η Ελευθερία Μαλισιώτου, η οποία εκλέχθηκε και πρόεδρος, σπάζοντας τη μονοτονία της εναλλαγής. Οικονομολόγος από το διοικητικό τμήμα του Πανεπιστημιακού, αποδείχτηκε ότι χαίρει υψηλής εκτίμησης. Με δυναμισμό και αξιοπρέπεια, επιβεβαίωσε ότι ξέρει καλή μπάλα και στα συνδικαλιστικά. Όχι τόσο επειδή δραστηριοποιείται και στις ‘’βυσσινί αμαζόνες’’ της ΑΕΛ αλλά διότι όπως θυμούνται συμμαθητές της από το σχολείο στο Πέρα Μαχαλά, ως πιτσιρίκα έκανε «γιο-γιο» στο γήπεδο ακόμη και τα συνομήλικα αγόρια.

Ζ.

Λακεδαιμονίων

* ΤΟΝ έπιασε το μακεδονικό του χθες βράδυ τον Λαρισαίο Δ. Τ. βλέποντας στην τηλεόραση τους Πελοποννήσιους μητροπολίτες να αγορεύουν, τον Καλαβρύτων αλλά και τον Σπάρτης. Επισημαίνοντας ότι σε ολόκληρη την Πελοπόννησο δεν υπάρχει ούτε ένας ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, προτείνει να στηθεί ένας στον Ισθμό, μπαίνοντας.

-Και να μπει από κάτω το γνωστό επίγραμμα που συνόδευε στα λάφυρα από τη μάχη στον Γρανικό. Αλέξανδρος Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων από των βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων. Άμα μείνει όρθιο πάνω από δύο βράδια…

Ζ.

Το φως

*Ο Λαρισαίος γαλουχούσε τον γιο του από μικρό, μεταλαμπαδεύοντας την κοινωνική σοφία.

-Μπαμπά τι είναι έρωτας;

- Το φως της ζωής παιδί μου.

- Και ο γάμος;

- Ο λογαριασμός που έρχεται, μετά.

Ζ.

 

H CHLVSE AYTA MORAS

* Ή ψήλωσε αυτά τα χρόνια στην ξενιτιά ο Μόρας κι έφτασε τα 2.10 ή πατούσε χθες σε σκαμνάκι, δεν εξηγείται αλλιώς. Με τον Κούγια στο 1.80 ύψος…

Ζ.

 

SE APISTEYTO MPOYKETO KARAMPATSAS

*ΣΕ απίστευτο μπουκέτο ο Κώστας Καραμπάτσας, σε αξιοζήλευτη θέση, μαθηματικά ισοζυγισμένη.

Ζ.

 

 

 

IT TAKES NTORA

*IT takes two to tango… Παντού και πάντοτε, το γνωρίζουν καλά και η πρώην υπουργός και ο περιφερειάρχης, παλιές καραβάνες. Χρειάζονται δύο για το ταγκό, συνεργασίες, συνεννόηση για όλα.

Ζ.