Αύξηση 10%

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2018 19:45
*ΔΑΣΚΑΛΑ στις ΗΠΑ είναι ενώ αγοράζει σχολικά είδη.  Ζ. *ΔΑΣΚΑΛΑ στις ΗΠΑ είναι ενώ αγοράζει σχολικά είδη. Ζ.

*Ο Φεβρουάριος, ένας υπέροχος μήνας. Και από οικονομικής απόψεως.

Ο μήνας με την καθιερωμένη μισθολογική αύξηση. Ακολουθώντας τον Δεκέμβριο και τον Γενάρη, προηγούμενος του Μαρτίου, που απαξάπαντες τραβούν ανυποχώρητοι ως το 31, με 3 μέρες λιγότερες ο Κουτσοφλέβαρος, κατά 10% ελαττωμένος, είναι σαν να αυξάνεται αναλόγως ο μισθός. Για όσους έχουν βέβαια. Μήνας πιο άνετος.

Ζ.

 

Στον αγώνα

*«Ο αγώνας θα κρατήσει ως το τέλος. Οι περήφανοι πολίτες αυτής της χώρας , ας επιλέξουν με ποιους θα πάνε και ποιους θ’ αφήσουν». Μήνυμα αντίστασης και λαϊκής εξέγερσης από τον παλιό πρόεδρο της Ομοσπονδίας, διάβασαν χθες οι Λαρισαίοι στην εφημερίδα. Με ποιους θα πάνε; Με το Στοίχημα; Με το Κίνο ή το Τζόκερ; Μήπως ν’ αφήσουν το Λαϊκό Λαχείο και να μπουν στις Ιπποδρομίες; Ναι, από την Ομοσπονδία πρακτορείων ΟΠΑΠ το προσκλητήριο.

***

*ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ τραγική χαρακτηρίζεται η κατάσταση των παικτών Κίνο. Πίσω από την τζαμαρία, όρθιοι, έξω στο κρύο με τα χαρτάκια ανά χείρας να κοιτούν από μακριά την οθόνη. Και να τους βλέπουν κι οι περαστικοί. Ας όψεται ο αντικαπνιστικός.

Ζ.

 

Δεν τηρήθηκε

*ΔΙΑΒΑΖΕ ο Λαρισαίος στην εφημερίδα για τον ‘’ισχυρό άνδρα’’ της ΔΕΥΑΛ.

-Ε όχι και Τζιμ Λόντος ο Θόδωρος Καφφές…

-Ε πώς… Ο εκάστοτε αντιπρόεδρος είναι που κινεί τα νήματα, ο δήμαρχος ήταν πάντα ο πρόεδρος αλλά κουμανταδόροι ήταν πάντα οι αντιπρόεδροι, αυτό το ξέρουν όλοι.

-Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Θ. Καφφές απέδειξε πόσο ‘’ισχυρός’’ δεν είναι ο Απ. Καλογιάννης. Αφού στην αρχή είχε συμφωνηθεί ότι θα αναλάβει αντιπρόεδρος για τη μισή θητεία. Δεν του έκανε τη χάρη να παραιτηθεί όμως κι ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να επιβάλει τη συμφωνία.

-Είσαι σίγουρος;

-Και τι σημασία έχει; Τώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει συμφέρον να το επιβεβαιώσει δημοσίως.

Ζ.

 

Πιέζει

*ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ με τα μεγάλα, τα σημαντικά προβλήματα η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, τα ανέδειξε πάλι φέτος με τα μπλόκα η ΕΟΑΣΝΛ, ωστόσο δεν παραλείπει και εκείνα τα ζητήματα μικρότερου αντικρίσματος. Φτάνει να τρέχει μέχρι και για τα αυτονόητα ο πρόεδρος Ρίζος Μαρούδας. Όπως αυτό με την επιβαλλόμενη κατάργηση του χαρατσιού που επιβάλλει ο ΓΟΕΒ, για ανύπαρκτες, μη προσφερόμενες υπηρεσίες εδώ και δεκαετίες. Πιέζει και η Ομοσπονδία τώρα, τόσοι και τόσοι έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν, και κατά πώς βλέπει ο πρόεδρος, η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ζ.

 

Ασκήσεις Λαρίσης

- ΚΑΝΕ μια πρόταση με το paths και το maths, ζήτησε η δασκάλα των αγγλικών. Ήταν στη Λάρισα όμως.

- Άμα δεν παθς δεν θα μαθς.

Ζ.

 

Δεν προλάβαινε

*ΔΕΝ μπόρεσε να απαντήσει στον υπουργό Νίκο Κοτζιά που τον χαρακτήρισε άσχετο και του ζήτησε να ξαναγράψει την ερώτησή του, όχι σε επίπεδο καφενείου, δεν προλάβαινε είπαν ο σκιώδης υπουργός Άμυνας της ΝΔ, ο πολυπράγμων Βασίλης Κικίλιας έπρεπε να συζητήσει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να απαντήσει στις φήμες που υποστηρίζουν ότι είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού.

Ζ.

 

Στα κοσμικά

*ΣΤΑ πρωινάδικα χθες και ο Παν. Νταής. Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο αντιδήμαρχος, να μιλήσει στο θέμα «Η Λάρισα, η πρώτη πόλη που κόβει το τσιγάρο». Τα εξήγησε όλα, που ο νόμος δεν εφαρμόστηκε δέκα χρόνια τώρα επειδή δεν ήταν η συγκεκριμένη δημοτική αρχή πριν, που μετά δεν είχε δημοτική αστυνομία, πήρε και εύσημα που δηλώνει ευθαρσώς ότι ο ίδιος καπνίζει, όλα καλά και κοσμικά. Για τους Τρικαλινούς δεν είπε τίποτε, αυτό το ‘’πρώτη πόλη’’ η Λάρισα, ξέχασε να το διορθώσει.

Ζ.

 

Κι άλλες;

*ΠΟΙΟΙ Κινέζοι, «μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις». Γατάκια. Πού να δουν τους Λαρισαίους. Μια φωτογραφία, δυο και τρεις χιλιάδες λέξεις.

Κι ήρθε χθες κι η προειδοποίηση από τον αντιπεριφερειάρχη: «Οι μάσκες έπεσαν. Καιρός για περισυλλογή. Κι αν θέλεις, και άλλου είδους φωτογραφίες, έχω πολλές να σου δώσω». Δεν διευκρίνισε ο Δημ. Παπαδημόπουλος τι άλλου είδους φωτογραφίες.

***

*ΩΣΤΟΣΟ χθες δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα φωτογραφία από τη συνέλευση της Ελλήνων Συνέλευσις, ναι της οργάνωσης του περιζήτητου Αρτέμη Σώρρα, υπό την έννοια της αναζήτησής του από τις αρχές. Στους ομιλητές και ο Δημ. Παπαδημόπουλος.

- Μα τι δουλειά έχεις εκεί;

- Πάω όπου με καλούν, είμαι ελεύθερο πνεύμα.

- Ναι; Μην λες όμως τέτοια όταν μιλάς σε εκδηλώσεις του φίλου σου Στέλιου Χάμου. Ελευθερίες κι αηδίες…

Ζ.

 

Κακό η βόλτα

*ΤΙ σου κάνει μια φωτογραφία, ένα πείραγμα. Αντιδιαμετρικές συμπεριφορές, συν οι σχέσεις μεταξύ τους, οπότε μια χαρά ταίριαξε η κοινή λεζάντα με τα σαφή υπονοούμενα. Ο περιφερειάρχης σε σύσκεψη με δημάρχους ανάμεσά τους και ο Τεμπών, ‘’για δουλειά’’ κι ο αντιπεριφερειάρχης με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης σε αναμνηστική που οι ίδιοι έβγαλαν ‘’στη βόλτα’’, στο καρναβάλι του Συκουρίου. Φυσικά και δεν ήταν την ίδια μέρα, αυτονόητο, Καθαρά Δευτέρα δεν συνηθίζεται να γίνονται συσκέψεις. Επίσης, η αντιπολίτευση παντού στον κόσμο έργο δεν έχει να επιδείξει, πέραν του ελέγχου, περιμένει, σχεδιάζει και τέτοια. Οπότε ο Γ. Μανώλης με τον Δ. Παπαδημόπουλο, ο οποίος δεν διαθέτει αρμοδιότητες, αφού δεν του έχουν εκχωρηθεί, τι άλλο μπορούν να κάνουν αντάμα παρά να επιδείξουν κοινωνική δραστηριότητα.

***

*ΩΣΤΟΣΟ ορισμένοι τα θέλουν ψιλοκομμένα, μασημένη τροφή.

«Κύριε Τσόλα θέλω να απαντήσω σε αυτόν που έβαλε στα ψιθυριστά το άρθρο, με φωτογραφία μου. Ο περιφερειάρχης με τους δημάρχους για δουλειά κι ο αντιπεριφερειάρχης με την αντιπολίτευση στη βόλτα. Ότι το θεωρώ αισχρή προπαγάνδα και να ρωτήσω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές ποιος θα είναι με ποιον; Εγώ πάντως θέλω να δηλώσω ότι όπως ήμουν θα είμαι με τον κ. Κώστα Αγοραστό». Δήλωση νομιμοφροσύνης από την Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού, πρόεδρο του Μακρυχωρίου, της παράταξης Μανώλη, η οποία έδειξε να μπερδεύεται και παραλίγο να ανοίξει σοβαρό θέμα. (Δηλαδή ποιος εκεί πέρα δεν είναι με τον Κ. Αγοραστό;)

***

*ΚΑΙ καπάκι και δεύτερη επιθετική επιστολή της ιδίας: «κ. Ζ. απαιτώ αποκατάσταση της αληθείας μέσω του Τύπου. Εκεί που βάλατε τη φωτογραφία μου ότι κάνω βόλτα, ακριβώς δίπλα μου έκανε βόλτα την ιδία στιγμή και κάποιος άλλος, που τον εμφανίσατε στη φωτογραφία που βάλατε, να δουλεύει την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας με τον περιφερειάρχη... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποκατάσταση του ονόματός μου. Στη διάθεσή σας». Συμπέρασμα: Την Καθαρά Δευτέρα στο καρναβάλι Συκουρίου ήταν και ο δήμαρχος Κ. Κολλάτος. Πιθανολογούμενο συμπέρασμα: Στην πρόεδρο Μακρυχωρίου δεν θα πρέπει να της αρέσουν οι βόλτες, ούτε τα καρναβάλια κι οι εκδηλώσεις, με το ζόρι θα την τραβάνε. Να ενοχλήθηκε άραγε που ήταν φωτογραφία με τον Δημ. Παπαδημόπουλο;

***

*ΚΙ εκεί που κάποιοι ήλπιζαν ότι ο εμφανιζόμενος ως νουνεχής Γ. Μανώλης θα φυλαγόταν, διαθέτοντας στοιχειώδη αίσθηση του χιούμορ, νάτος πετιέται κι ο αρχηγός, μια ακόμη επιστολή: «Αγαπητέ κ. Ζ. Με αφορμή σχόλιό σας… …θέλω να σου πω τα εξής: Όπως όλοι μας, την Καθαρά Δευτέρα παρευρέθηκα σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι συμπολίτες μου στο Συκούριο. Δίπλα από μας «ήταν βόλτα» ο δήμαρχος Τεμπών και καλά έκανε. Ο καθένας μας αυτή την ημέρα παρευρέθηκε σε πλήθος εκδηλώσεων. Και θέλω να ξέρεις φίλε Σωτήρη, και από δουλειά ξέρω, και από βόλτες, και αν θέλεις, να σου στείλω και φωτογραφίες. Δεν καταλαβαίνω αυτή την επιλεκτική αντιμετώπιση και δεν είναι η πρώτη φορά. Η δημοσιογραφία, τουλάχιστον αυτό διδάσκεται, πρέπει να γίνεται χωρίς διακρίσεις… Με εκτίμηση Γιώργος Μανώλης, Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών». (Αυτό είναι δύο τρεις χιλιάδες λέξεις για μια φωτογραφία. Και ο Γ. Μανώλης απέφυγε να πει γιατί προτιμάει τον αντιπεριφερειάρχη από τον περιφερειάρχη, τι θέμα υπάρχει, τι νάζια είναι αυτά…)

Ζ.

 

«Κρυφός»

*ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με αφορμή το σκάνδαλο Novartis και τους χειρισμούς πάνω στο συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, κατά την οποία τονίζει μεταξύ άλλων πως η ελληνική έννομη τάξη «αποκλίνει περαιτέρω από τις επιταγές του ευρωπαϊκού δικαίου και της νομολογίας του ΕΔΔΑ, για τις προϋποθέσεις και τον βαθμό επιτρεπτής αποδεικτικής αξιοποίησης των καταθέσεων προστατευόμενων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι, «είναι διαφορετικό ζήτημα η προστασία του μάρτυρα, που αποδεδειγμένα κινδυνεύει, από την προστασία του «κρυφού» μάρτυρα, που μπορεί να προβαίνει ανέλεγκτα σε καταθέσεις, χωρίς δυνατότητα ελέγχου της αξιοπιστίας του και χωρίς συνέπειες για τον ίδιο. Ο θεσμός του «κρυφού» μάρτυρα είναι αντίθετος με τις αρχές του νομικού μας πολιτισμού, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και παραβιάζει τις αρχές της δίκαιης δίκης».

***

ΣΤΗΝ Αθήνα για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση της Συντονιστικής βρέθηκε και η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, κ. Νικολέττα Μπασδέκη που μόνο με… άδεια χέρια δεν γυρνάει από την Αθήνα. Εκεί συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πέππα από τον οποίο απέσπασε υπόσχεση για απόσπαση δύο εφετών στη Λάρισα.

***

ΝΑ λοιπόν που η πρόεδρος «παλεύει» για τους δικαστικούς λειτουργούς στην Αθήνα. Την ίδια ώρα όμως στη Λάρισα κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί τη στεναχωρούν. Όπως για παράδειγμα σε μια περίπτωση που δικαστικός λειτουργός «μάλωσε» δικηγόρο και ήθελε να την αποβάλει από την αίθουσα. Δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια ο Δικηγορικός. Αμέσως βρέθηκε στη διευθύνουσα το Εφετείο κ. Χρυσούλα Χαλιαμούρδα και διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση.

Κ.Γ.

 

Αρχές και τέλη

*ΕΙΧΑΝ επιδοθεί πάλι σε λογοπαίγνια στην παρέα των Λαρισαίων.

- Τις αρχές μου τις χρωστάω στην οικογένειά μου. Τα τέλη μου στο κράτος.

***

*- ΠΑΝΤΩΣ ο Θεός ξέχασε την πιο βασική εντολή: Ου μπλέξεις...

***

*- ΠΟΥ το πας το βόδι;

- Αγελάδα είναι.

- Μα αυτή ρωτάω.

Ζ.

 

Κάλπες

*ΣΤΙΣ 16 Μαρτίου οι πράσινες κάλπες, εσωκομματικές για εκλογή συνέδρων του νεότευκτου κόμματος που διαδέχεται το ΠΑΣΟΚ. Και στις 13 Μαΐου γαλάζιες κάλπες, εσωκομματικές της ΝΔ. Μάλλον πιο ενδιαφέρουσες αυτές επειδή θα εκλεγεί η νέα τοπική κομματική ηγεσία. Ιδίως που αυτή θα οδηγήσει το κόμμα στις επόμενες εκλογές. Τις δημοτικές ντε…

***

*ΟΛΑ δείχνουν ότι ο Χρ. Καπετάνος δεν θα επιδιώξει να συνεχίσει ως πρόεδρος της γαλάζιας Νομαρχιακής. Θεωρείται βέβαιο ότι θα επιστρέψει να δοκιμάσει ξανά για δήμαρχος Φαρσάλων. Κομματικά, το έδαφος για το χρίσμα έχει προλειανθεί απολύτως.

Και ποιος θα τον διαδεχθεί. Πιθανότατα θα τηρηθεί η κομματική επετηρίδα, δεν είναι ώρα για καβγάδες τώρα. Οπότε η αλλαγή στη ΝΟΔΕ αναμένεται να προκαλέσει ντόμινο στις ΔΗΜΤΟ.

Ζ.

 

Το εμπέδωσαν

*-ΠΑΝΤΩΣ κινήθηκε εντός των ορίων της ΑΟΖ…

Το πείραγμα χθες από τον Λαρισαίο για τον Μ. Χαρακόπουλο που φρόντισε όχι να λείπει από τη Λάρισα κατά την επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη, έτυχε απλώς, αλλά που μερίμνησε να δημοσιοποιήσει ότι βρισκόταν στη Λέρο «σε κομματική αποστολή» κι είχε και τρεις αστυνομικούς μάρτυρες στη φωτογραφία στην εφημερίδα.

-Αλλού μακρύτερα… Έπρεπε να βάλει και θάλασσα ανάμεσα, να μην προλαβαίνει να γυρίσει.

***

*Ο άλλος νεοδημοκράτης έκπληκτος, πρώτη φορά στα χρονικά είχε ακούσει τον Χρ. Κέλλα να αναφέρει το όνομα του Μ. Χαρακόπουλου και μάλιστα από το μικρόφωνο. Για να τον δικαιολογήσει που δεν ήταν παρών. Το ίδιο επανέλαβε κατόπιν κι ο Αδ. Γεωργιάδης, οπότε όλοι το εμπέδωσαν. Είναι σοβαρά τα πράγματα στο εσωτερικό της ΝΔ. (Φυσικά ο Χρ. Κέλλας είχε τον πρώτο λόγο, στενός φίλος Γεωργιάδη γαρ. Και Βορίδη και Σαμαρά…)

Ζ.

 

Δίδυμα

*ΔΙΔΥΜΑ έκανε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός και κερνούσε στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Διπλό γλυκό ένα για το αγόρι, ένα για το κορίτσι. Γλυκάθηκε και ο Άδωνις, μετά από τόση πίκρα που πήρε αυτές τις μέρες.

Ν.Π.

 

Πάλι εκεί

*ΩΣΤΟΣΟ είχε και δεύτερο βουλευτή στο ακροατήριο του Αδ. Γεωργιάδη στα Φάρσαλα. Παρούσα στην πόλη για άλλη μια φορά η Άννα Καραμανλή. Η οποία φαίνεται πια καθαρά πως αγαπάει τον τόπο. Κι όπως εξηγεί ο πρόεδρος Χρ. Καπετάνος, είναι οικογενειακές φίλες με τη σύζυγό του, τη Φανή τη δασκάλα.

Ζ.

 

Αισιόδοξος

*«ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ» του Στέλιου Ροντούλη ο «Αμπελωνάρχης» και αειθαλής δημοτικός σύμβουλος της «Δράσης Πολιτών» στον Δήμο Τυρνάβου ο Θεόδωρος Λάππας. Χθες των Αγίων Θεοδώρων, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Αμπελώνα. Στην καίρια ερώτηση φίλων του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δήλωσε «παρών», πάντα στο πλευρό του Στέλιου Ροντούλη, βέβαιος για την τελική επικράτηση».

Αισιόδοξος από τη φύση του ο κ. Λάππας…

Κ.Τσ.

 

Μεταρρυθμίσεις

*Ο Φ. διηγείται και δεν είναι ανέκδοτο. Παρότι μοιάζει τέτοιο.

Η Ελλάδα και η Ιαπωνία συμφώνησαν να κάνουν έναν ετήσιο αγώνα κωπηλασίας. Σε κάθε ομάδα θα συμμετείχαν 8 άτομα. Και οι δύο ομάδες δούλεψαν σκληρά για να είναι σε φόρμα. Παρόλα αυτά, οι Γιαπωνέζοι νίκησαν με 1 χιλιόμετρο διαφορά.

Το ηθικό της ελληνικής ομάδας είχε πιάσει πάτο. Η διοίκηση αποφάσισε ότι έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουν την επόμενη χρονιά. Έτσι, προσέλαβε μία ομάδα αναλυτών για να παρακολουθήσουν την κατάσταση και να προτείνουν κατάλληλη λύση.

***

*ΜΕΤΑ από πολύμηνες μελέτες και έρευνες, οι αναλυτές εντόπισαν ότι η γιαπωνέζικη ομάδα είχε επτά κωπηλάτες κι έναν μόνο καπετάνιο, ενώ η ελληνική ομάδα είχε επτά καπετάνιους κι έναν μόνο κωπηλάτη. Έχοντας ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα, η διοίκηση έδειξε εκπληκτική σοφία: Προσέλαβαν την ομάδα των συμβούλων για να αναδιοργανώσουν την ελληνική ομάδα.

Μετά από αρκετούς μήνες πάλι, οι σύμβουλοι κατέληξαν σε μία λύση για το πρόβλημα με τους πολλούς καπετάνιους: Η σύσταση της ελληνικής ομάδας έπρεπε ν' αλλάξει. Έτσι, από τούδε, θα υπήρχαν μόνο τέσσερις καπετάνιοι στη βάρκα, οι οποίοι θα έδιναν εντολές σε δύο προϊσταμένους, σε έναν τμηματάρχη και σε έναν κωπηλάτη. Πέρα απ' αυτό, οι σύμβουλοι πρότειναν να βελτιωθεί το περιβάλλον εργασίας του κωπηλάτη και να υπάρχει ανταγωνισμός.

***

*ΤΗΝ επόμενη χρονιά, οι Γιαπωνέζοι κέρδισαν με 2 χιλιόμετρα διαφορά. Η ελληνική ομάδα αμέσως απέλυσε τον κωπηλάτη από την ομάδα λόγω της μη ικανοποιητικής απόδοσής του. Στη δε διοίκηση δόθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό ως επιβράβευση για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Η ομάδα συμβούλων αμέσως ετοίμασε και δεύτερη ανάλυση, η οποία έδειχνε πως τα κίνητρα υπήρχαν, η διάθεση υπήρχε, μα το μέσο έπρεπε ν' αλλάξει, ο εξοπλισμός. Αυτή τη στιγμή η ελληνική ομάδα σχεδιάζει νέα βάρκα.

Ζ.

 

2 FILOS MEN KAI KALOS O ADVNIS KELLAS

*ΦΙΛΟΣ μεν και καλός ο Άδωνις για τον Χρ. Κέλλα, φιλτάτη δε η νεολαία. Τον άφησε τον αντιπρόεδρο ο βουλευτής και έσπευσε να συνομιλήσει με νέους των Φαρσάλων, το «μέλλον της παράταξης», όπως είπε .

Ζ.

 

3 STON PINAKA UA DEIJEI MPARGIVTAS *ΣΤΟΝ πίνακα θα δείξει ο Β. Πινακάς λύσεις στον Κ. Μπαργιώτα. Οι γιατροί συνεργάζονται εύκολα για θέματα του κλάδου.

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass