Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοιξιάτικη

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2018 19:45
* ΝΑ βρεθεί μια λύση ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται επί της Φαρσάλων. Όπου καιρό τώρα, εκτελούνται τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ. Ποιο είναι το πρόβλημα;  Μα η σκόνη, τι άλλο. Ούτε οι λακκούβες, ούτε η ταλαιπωρία των οδηγών. Η σκόνη. Δεν υπάρχει λύση μέχρι να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος; Μάλλον είναι χρήσιμο να παρέμβει η ΔΕΥΑΛ, στον ανάδοχο του έργου και από κοινού να αποφασίσουν πώς θα αμβλύνουν το πρόβλημα…  Β.Κ. * ΝΑ βρεθεί μια λύση ζητούν κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται επί της Φαρσάλων. Όπου καιρό τώρα, εκτελούνται τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑΛ. Ποιο είναι το πρόβλημα; Μα η σκόνη, τι άλλο. Ούτε οι λακκούβες, ούτε η ταλαιπωρία των οδηγών. Η σκόνη. Δεν υπάρχει λύση μέχρι να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος; Μάλλον είναι χρήσιμο να παρέμβει η ΔΕΥΑΛ, στον ανάδοχο του έργου και από κοινού να αποφασίσουν πώς θα αμβλύνουν το πρόβλημα… Β.Κ.

*ΦΥΣΙΚΟ να είναι όλοι πιο χαμογελαστοί στη Λάρισα. Κατά μέσο όρο δηλαδή, τα προβλήματα δεν εξανεμίστηκαν. Ωστόσο οι λιακάδες έχουν φτιάξει τη διάθεση των ανθρώπων.

Φαίνεται ότι η άνοιξη αυξάνει την έκκριση ενδορφινών, οι ορμόνες της χαράς πλημμυρίζουν τα σώματα, η σεροτονίνη οδεύει προς το peak της.

Ζ.

 

Ακριβέστερα

*ΕΝΑ μικρό τσεκ στο συριζαϊκό ληξιαρχείο, δεν πρόκειται άλλωστε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, παρότι δεν έχει εξαλειφθεί η εκ ΚΚΕ προερχόμενη μυστικοπάθεια από την εποχή της παρανομίας, λοιπόν οφείλεται σήμερα μικρή διόρθωση καθώς στους δημοτικούς συμβούλους που είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συγκαταλέγονται οι οδοντίατροι Κώστας Ρεβήσιος και Βιβή Τσεκούρα.

Αντιθέτως δεν φαίνεται να είναι μέλη αλλά συμπαθούντες, πολύ κοντά στο κόμμα, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ο παιδίατρος Γιάννης Μπουσμπούκης και ο απόστρατος Μιχάλης Αναστασίου. Οι υπόλοιποι καθ’ εαυτού συριζαίοι, στη δημοτική κομματική ομάδα με συντονιστή τον Γ. Κωσταρόπουλο είναι οι αναφερόμενοι και στο χθεσινό σχόλιο: Αγγέλα Βαγενά, Τζένη Γελαλή, Άννυ Ψάρρα και Παν. Νταής. (Επτά όλοι κι όλοι οι καθαρόαιμοι. Και μετά λένε ότι ο Δήμος Λάρισας είναι του ΣΥΡΙΖΑ…)

Ζ.

 

Ενημερωτική

*ΟΣΟ για την αναφερθείσα συνεδρίαση της λεγόμενης κομματικής ομάδας, δεν… Ήταν όντως να συνεδριάσει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με ευρεία σύνθεση, μαζί και με τους φίλους του κόμματος, το τμήμα Αυτοδιοίκησης. Καπάκι, την ακριβώς επομένη της οργανωτικής ολομέλειας της Συμπαράταξης. Τελικά αναβλήθηκε, λέει. Διευκρινίζεται δε αρμοδίως ότι δεν υπήρχε κάτι ‘’ύποπτο’’, φραξιονιστικό ή άλλο. Επρόκειτο για ενημερωτική συνεδρίαση σχετικά με τις εξελίξεις που δρομολογούνται με τις αλλαγές στον Καλλικράτη. Δεν ήρθε όμως εξ Αθηνών ο ‘’διαφωτιστής’’ κι έτσι, μια άλλη φορά.

Ζ.

 

Καλύτερα

*ΜΠΟΡΕΙ να έπεσαν πάνω στην παραίτηση του τέως υπουργού Οικονομίας και να μην κατάφεραν οι συριζαίοι να πραγματοποιήσουν την ανακοινωθείσα μεγάλη τους πολιτική συγκέντρωση με τον Αλ. Παπαδημητρίου, ωστόσο σε καλό τους βγήκε. Καθώς φέρνουν τώρα ακόμη πιο βαρύ όνομα. Τον αρχιτέκτονα της εξόδου απ’ τα μνημόνια Ευκλείδη Τσακαλώτο. Κι επειδή εκτιμάται ότι ο γενικά συμπαθής υπουργός Οικονομικών θα προσελκύσει κόσμο, έκλεισαν την αίθουσα του Ωδείου.

Ζ.

 

Επίθεση

Την επίθεση μεγαλόσωμων σκυλιών στην οδό Κάρλας δέχτηκε χθες το απόγευμα γονιός έχοντας το μωρό του στο καροτσάκι. Για καλή του τύχη τη στιγμή εκείνη περνούσε επίσης πεζός ένας άλλος άνδρας, ο οποίος κρατώντας ξύλο στα χέρια τα έδιωξε.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για πολλά σκυλιά, κυρίως αδέσποτα και μεγαλόσωμα στο τέλος της οδού και ζητούν την παρέμβαση του δημοτικού κυνοκομείου.

Ζ.Π.

 

Ως τα 400;

*«ΟΙ άνθρωποι που κομπάζουν για τα IQ τους είναι αποτυχημένοι». Μια από τις ρήσεις του απελθόντος σε άλλη διάσταση Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος πανθομολογουμένως τα είχε 400.

- Να το θυμηθούμε αυτό την επόμενη φορά, σχολίαζε ο Λαρισαίος, όταν θα μας ξανάρθει κάνα σαΐνι ΜΕΝSA καμαρώνοντας για το ‘‘άι κιού’’ του και λανσάροντας ότι το έχει 190. (Μόνο;)

Ζ.

 

Επικίνδυνα

* ΓΙΑ τους πεζούς έχει φτιαχτεί η πλαϊνή υπόγεια διάβαση της Φαρσάλων. Για να μην χρειάζεται να πηγαίνουν και οι διαβάτες μαζί με τα αυτοκίνητα. Τη χρησιμοποιούν όμως και μηχανάκια, σου λέει λιγότερη η κίνηση, περνάμε πιο γρήγορα. Και πιο επικίνδυνα για τους πεζούς βεβαίως.

Π.Φ.

 

Τι να λέει…

*ΕΠΕΣΕ κατακόρυφα το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που ξεκινάει σήμερα. «Κίν.α.» έλεγαν «να πάμε Αθήνα», πολλοί και στη Λάρισα. Οι οποίοι είχαν αναδειχθεί άκοπα σύνεδροι. Είτε εξ οφίτσιο είτε κατόπιν υποψηφιότητας αφού κι αυτοί οι τελευταίοι αποφασίστηκε να θεωρηθούν όλοι τους εκλεγμένοι χωρίς ψηφοφορία. Τζάμπα η προετοιμασία δηλαδή και η μηχανορραφία.

***

*ΩΣΤΟΣΟ η κατάσταση χειροτέρεψε δραματικά όταν ανακοινώθηκε ότι το συνέδριο δεν θα κορυφωθεί μεθαύριο Κυριακή με τις καθιερωμένες ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κομματικών οργάνων. Δεν θα έχει τέτοια παρακμιακά. Μετά τις διαφωνίες που ανέκυψαν στο παρατσάκ το έσωσαν οι αρχηγοί των φυλών που συμφώνησαν να ορίσουν εκείνοι τα μέλη της κεντρικής επιτροπής, αναλογικά ο καθένας τους δικούς του. Διορισμένη η Κ.Ε. τι να πάνε να κάνουν οι σύνεδροι. «Τι να λέει έτσι, όποιος θέλει πάει στο συνέδριο», έλεγε χθες ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα. «Μόνο θεατές θα έχει. Για παλαμάκια…»

Ζ.

 

Της Παρασκευής

*- ΑΥΤΟ που μερικοί δεν τρώνε σήμερα γιατί είναι Σαρακοστή και Παρασκευή αλλά στάζουν χολή για τον συνάνθρωπό τους δεν το καταλαβαίνω με τίποτα…

Έλεγαν τα δικά τους στη συντροφιά των νεαρών Λαρισαίων.

***

*- ΘΑ καθόμουν κι εγώ να διαβάσω ένα βιβλίο ακούγοντας τη βροχή αυτό το όμορφο βράδυ της Παρασκευής, αλλά δεν βρέχει γι’ αυτό άνοιξα μια μπύρα και παράγγειλα σουβλάκια.

***

*-ΠΗΓΑΜΕ χθες στην «Ψαροταβέρνα ο Γιώργος». Εν τω μεταξύ ο Γιώργος ήταν κυνηγός.

Ζ.

 

Δικαίωμα

* ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ λέει το δικαίωμα του πολίτη στην ελεύθερη μετακίνηση με το δικαίωμα του αγρότη στη διαμαρτυρία. Και ρε παιδιά, ρωτούσε ο Λαρισαίος, όταν το δικαίωμα του ενός καταπατά το δικαίωμα του άλλου, ποιανού το δικαίωμα είναι το πιο (ας το πούμε κομψά) ισχυρό;

Π.Φ.

 

Μαίνεται εμφύλιος

*ΕΚΛΟΓΕΣ στον σύνδεσμο εφέδρων, σιγά τα ωά, ένας ακόμη σύλλογος… Κι όμως ο εμφύλιος μαίνεται. Αιχμαλώτους δεν κρατούν τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Απ. Βερέμης που επιδιώκει την επανεκλογή του και ο φιλοδοξών να γίνει «Βερέμης στη θέση του Βερέμη», ο Μιχ. Φωκάς, έχουν συγκροτήσει τις διμοιρίες τους και επελαύνουν κατά της κυριακάτικης κάλπης. Αξιωματικοί, άλογα και πύργοι σε διαρκή κίνηση στη σκακιέρα της αναμέτρησης. Έφεδροι μεν αλλά στην πρώτη γραμμή.

***

*Η κατάσταση δεν είναι πρωτόγνωρη. Προ δεκαπενταετίας είχαν αναμετρηθεί ο Κλεάνθης Λέτσιος και ο Δημ. Καραμούρτος, για το ποιος θα διαδεχθεί τον ιστορικό πρόεδρο των εφέδρων τον Γιάννη Κιοσσέ. Είχαν γίνει οι εκλογές και οι δύο ομάδες βρέθηκαν να διαθέτουν από 5 έδρες στη νέα διοίκηση. Κάποιος φωστήρας είχε ορίσει να είναι δεκαμελές το Δ.Σ., δεν φανταζόταν ότι θα υπήρχε τέτοια ζήτηση και έντονη διαφωνία. Η ισοπαλία είχε διαρκέσει καιρό, αλλεπάλληλες άγονες συνεδριάσεις. Τελικά παραιτήθηκαν ορισμένοι και με τους αναπληρωματικούς αναδείχθηκε παμψηφεί πρόεδρος ο Κλ. Λέτσιος. Ο οποίος αργότερα, στη δεύτερη θητεία του, όταν είχε γίνει αντιδήμαρχος Τζανακούλη, παρέδωσε την προεδρία στον Δ. Καραμούρτο.

***

*ΤΟΤΕ μάλλον ήταν τα χρόνια της αθωότητας.

Μπροστά στην τωρινή μάχη. Φυσικά διορθώθηκε η ατέλεια, το ΔΣ είναι πια εννεαμελές. Δέκα εκ των υποψηφίων αποτελούν την ομάδα Βερέμη και 9 συγκροτούν τους Φωκαείς. Αυτοί μεταξύ τους ξέρουν ποιος είναι με ποιον. Σταυρό δεν χαρίζουν, πόλεμος κανονικός. Η αντικατασκοπεία κάνει υπερωρίες, οι διπλοί πράκτορες πολύτιμοι. Κι επειδή τυχαίνει να είναι απαξάπαντες δεξιοί, εντάξει ορισμένοι και λίγο πιο πέρα, ενδεχομένως να έχουν εμπλακεί και τα δύο βουλευτικά γραφεία, στο πλαίσιο της αέναης διαπάλης τους.

Ζ.

 

Για αλλαγή

*-ΒΡΕ σεις… Αντέδρασε χθες ο Λαρισαίος, που δεν ήταν και της αντιπολίτευσης.

- Μωρέ δεν το γυρίζουμε λιγάκι σε ύφεση; Έχω εξαντληθεί με τέτοιους ρυθμούς ανάπτυξης.

Ζ.

 

Αναγεννήθηκε

*- ΝΑΤΗΝ, να η ανάπτυξη… Διαφώνησε ο άλλος από δίπλα διαβάζοντας χθες το πρωί την εφημερίδα.

- Δεν είδατε; Απεργία του συνδικάτου οικοδόμων και συγκέντρωση στην Kεντρική πλατεία. Είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε. Και δεν είναι ότι είχε πέσει το αγωνιστικό φρόνημα του ταξικού σωματείου, οικοδόμοι δεν υπήρχαν…

Και συνέχισε να τους διαβάζει και τα αιτήματα του κλάδου όπως τα παρουσίασε στην ομιλία του ο πρόεδρος Γ. Βαλώζος.

-Με το που εμφανίστηκαν οικοδομές, το συνδικάτο αναστήθηκε. Ξανά χωριστή απεργία οικοδόμων.

Ζ.

 

Περίπατο

έκαναν;

*ΔΙΑΒΑΖΕ ο Κ. Μ. για την εξέταση των κινητών τηλεφώνων των δύο συλληφθέντων από τους Τούρκους. Και παραξενευόταν:

Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί οι στρατιωτικοί της περιπόλου είχαν κινητά μαζί τους. Σε τι χρησιμεύει το προσωπικό κινητό τηλέφωνο σε κάποιον που περιπολεί; Δεν προβλέπεται άλλος τρόπος επικοινωνίας με τη μονάδα, όπως τότε που δεν υπήρχαν κινητά τηλέφωνα; Δεν σκέφτηκαν αυτοί της περιπόλου τις συνέπειες να τους καλέσουν στο κινητό, ενώ οι ίδιοι θα έπρεπε να μένουν αόρατοι και αθόρυβοι; Περιπολία έκαναν ή περίπατο;

***

*ΚΑΙ συνεχίζει για να καταλήξει σε συμπέρασμα: Μετά από αυτό το επεισόδιο μήπως εκδόθηκε κάποια διαταγή, πέραν της αύξησης των μελών μιας περιπόλου σε επτά, για την απαγόρευση να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα; Ή μήπως υπήρχε και πριν το επεισόδιο τέτοια διαταγή, που όμως δεν εφαρμόστηκε;

Φαίνεται ότι στην κληρονομιά που μας άφησαν οι Οθωμανοί περιλαμβάνεται η ιδιότητα του «μπουνταλά», που είναι τουρκική λέξη, την οποία διατηρούμε σε κάθε επίπεδο της κοινωνικής ζωής μας. Και την οποία προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε περιστασιακά εκ των υστέρων, όπως με την «καρατόμηση» των δύο διοικητών.

Ζ.

 

Στα ψηλά

*ΔΕΝ είναι αν θα ρίξει τον Παναθηναϊκό στη Β’ Εθνική, αυτή τη δουλειά της κάνει. Ευχάριστη έκπληξη για τους Λαρισαίους που διάβαζαν χθες στην εφημερίδα δηλώσεις της δικηγόρου των διάσημων ποδοσφαιριστών Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ, οι οποίοι διεκδικούν τα οφειλόμενα από τον λεγόμενο Αφραγκούζο. Επειδή η δικηγόρος ήταν η Άσπα Σουλούκου, η κόρη του Σωτήρη, η παραιτηθείσα δημοτική σύμβουλος, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα.

Ζ.

 

Δύο όψεις

* ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ από το ημερολόγιο μιας γυναίκας και ενός άνδρα, οι οποίοι έγραψαν την περασμένη Κυριακή.

Η γυναίκα: Το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα ήμουν για καφέ με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου. Επειδή έφτασα στο ραντεβού με μισή ωρίτσα καθυστέρηση. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ’ ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι τού είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δεν μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός... Δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη. Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με παρατήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δεν θα ‘χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε κι εμένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

* * *

*ΓΙΑ την ίδια μέρα αυτός έγραψε: Ο ΠΑΟΚ έχασε τα πάντα, έκανε ο Σαββίδης τα τρελά του. Αλλά τουλάχιστον κάτι έγινε το βράδυ με τη γυναίκα μου.

Ζ.

 

Είδες ο ΟΓΑ;

*ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η προβληματική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από τον ΟΓΑ. Αυτή τη φορά δεν είναι τα τηλέφωνα που δεν σηκώνουν οι υπάλληλοι, αλλά το μηχανογραφικό σύστημα που δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα εδώ και πολλές μέρες να μην μπορούν οι ασφαλισμένοι του να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Και μπορεί να θυσιάστηκε ο διοικητής του ΕΦΚΑ Αθ. Μπακαλέξης για να μετριασθεί κάπως η δυσαρέσκεια του κόσμου, αλλά τα προβλήματα είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν. Ο ΟΓΑ συστήθηκε ως ένας προνοιακός Οργανισμός. Από τη στιγμή που μετατράπηκε σε βασικό ασφαλιστικό φορέα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη μηχανοργάνωση, οι ασφαλισμένοι του θα ταλαιπωρούνται για πολλά χρόνια ακόμη.

 

Εφτά+δύο

*- ΑΥΤΟΙ δεν μπορούν να βάλουν τάξη στα του οίκου τους…

Ο Λαρισαίος οίκτιρε την κατάσταση περνώντας χθες το πρωί πίσω από το Δικαστικό, μέτρησε παρατεταγμένα στον πεζόδρομο εφτά ΙΧ, παράνομα παρκαρισμένα και δύο περιπολικά στο Μεταγωγών.

-Και πάλι λίγα είχε, χωρούσε κι άλλα.

-Θα είχε περάσει ο εισαγγελέας, θα είχε ανέβει προηγουμένως στο γραφείο του, αλλιώς δεν εξηγείται. Μετά θα παρκάρουν.

Ζ.

 

POIOS EIPE OTI H LARISA

*ΠΟΙΟΣ είπε ότι η Λάρισα δεν έχει άστεγους… Να αυτός που κοιμάται εδώ και τόσο καιρό στα μάρμαρα του Αγίου Αχιλλίου. Προφανώς και θα του έχουν προτείνει φιλοξενία αλλά αρνείται, προτιμώντας free κατάσταση.

Ζ.

 

 

Ονειρεύονται οι κρατούμενοι;

ONEIREYONTAI OI KRATOYMENOI

 * ΜΗ βιαστείτε να παρεξηγήσετε το ερώτημα. Είναι ρητορικό. Θεωρήστε το ως μια εισαγωγή για την παρακάτω είδηση, την οποία δεν συναντάμε πολύ συχνά.

Η σύμβουλος ψυχολόγος Αγορή Καραστέργιου και ο σύμβουλος σταδιοδρομίας Αχιλλέας Βαϊόπουλος επισκέφτηκαν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στις Φυλακές Λάρισας όπου και ανέπτυξαν το θέμα «ύπνος και όνειρα».

***

* ΤΟ ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων, όπως ενημερωθήκαμε, μεγάλο κάτι που φάνηκε από το πλήθος των ερωτήσεων. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τονίστηκε μεταξύ άλλων, πως ο ύπνος και συγκεκριμένα η έλλειψή του είναι πρόβλημα στενά συνδεδεμένο με το άγχος και φαινόμενο που παρατηρείται ιδιαίτερα στη φυλακή, λόγω εγκλεισμού. Επακόλουθα, το συγκεκριμένο πρόβλημα προκαλεί περαιτέρω σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα, όπως η ζαλάδα, η μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης, η ευερεθιστότητα και οι παραισθήσεις.

***

* ΟΙ σύμβουλοι έκαναν μια εκτενή αναφορά στους τρόπους διαχείρισης του ύπνου δίνοντας έμφαση στην οργάνωση της καθημερινότητας, τη δημιουργία σταθερών συνθηκών ύπνου και την καθημερινή σωματική άσκηση. Επίσης ζητήθηκε από τους εκπαιδευόμενους ν’ αξιολογήσουν την ποιότητα του ύπνου τους και ν’ αναφέρουν προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πράγματι μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Κ.Γ.