Απρίλιος

Δημοσίευση: 14 Απρ 2018 19:45 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Απρ 2018 22:02
* ΑΣΚΗΣΗ χωρίς γιατρό γίνεται; Όχι βέβαια. Νά ‘σου λοιπόν και ο Χρήστος Κέλλας. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η άσκηση της Πυροσβεστικής στο Δικαστικό Μέγαρο, επί της οδού Παπακυριαζή εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Και να ανάψει αλλά και να σβήσει φωτιές ο έμπειρος πολιτικός… Όπου χρειάζεται. Το θέμα είναι να ξέρεις πότε και πώς.  Κ.Γ. * ΑΣΚΗΣΗ χωρίς γιατρό γίνεται; Όχι βέβαια. Νά ‘σου λοιπόν και ο Χρήστος Κέλλας. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η άσκηση της Πυροσβεστικής στο Δικαστικό Μέγαρο, επί της οδού Παπακυριαζή εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Και να ανάψει αλλά και να σβήσει φωτιές ο έμπειρος πολιτικός… Όπου χρειάζεται. Το θέμα είναι να ξέρεις πότε και πώς. Κ.Γ.

*Ο ΜΗΝΑΣ που το πρωί πας στη δουλειά με μπουφάν και το μεσημέρι γυρνάς με το σώβρακο. Ή ο μήνας που στον ίσκιο θες κασκόλ και στον ήλιο μαγιό.

Πολλά τα «έξυπνα» που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για τις διακυμάνσεις του καιρού. Και πέρα για πέρα αληθινά.

Π.Φ.

 

Ούτε χθες

*ΑΥΤΕΣ οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας. Για όλους αλλά οι υπηρετούντες στην Πολεμική Αεροπορία, δύσκολα μπορούν να πιστέψουν την «ανεξήγητη» και άδικη απώλεια του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ε αυτές τις ώρες, ακόμη και αυτές τις ώρες, δεν έλειψαν οι τουρκικές παραβάσεις στο FIR Αθηνών και, οι παραβιάσεις στον εθνικό εναέριο χώρο. Χθες λοιπόν καταγράφηκαν 4 παραβάσεις και άλλες 32 παραβιάσεις από τουρκικά CN-235.

Είναι η πολιτική τους, είναι η πολιτική των συμμάχων μας κατά τα άλλα στο ΝΑΤΟ και δεν θα αλλάξει…

Β.Κ.

 

Οι επαφές

του Άδωνι

*ΕΝΟΣ λεπτού σιγή τηρήθηκε στα γραφεία της ΝΔ Λάρισας χθες κατά τη διάρκεια της διευρυμένης ΝΟΔΕ παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη, στη μνήμη του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Στα τετριμμένα της πολιτικής οι αλλεπάλληλες επαφές του αντιπροέδρου της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, με τον κ. Γεωργιάδη να …τσιμπάει δύο τοστ, συζητώντας με υποψήφιους βουλευτές και δημάρχους.

Όσον αφορά στον Δήμο Λάρισας ο Άδωνις συναντήθηκε με τη Ρένα Καραλαριώτου, αλλά και με τον Αχ. Νταβέλη. Ο τελευταίος βασικά με την ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων. Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ είχε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης.

Γ.Ρ.

 

Ο Ολύμπιος

του Κισσάβου

*Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ έγινε στα ριζά του Κισσάβου, με θέα τον Θερμαϊκό. Οικοδεσπότης ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ Λάρισας Σάκης Ολύμπιος. Το μενού ελαφρύ γιατί όλοι ήταν φαγωμένοι από τις ημέρες του Πάσχα. Εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι αν η συζήτηση περιστράφηκε στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης ή αφορούσε και τις εθνικές εκλογές, διότι στην πρόσκληση Ολύμπιου ανταποκρίθηκαν γαλάζια στελέχη από τα Φάρσαλα μέχρι την Ελασσόνα.

Γ.Ρ.

 

Αίμα

*ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ οργανώνονται σε όλο τον νομό από διάφορους συλλόγους, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι Τράπεζες Αίματος εφοδιάζονται και αχρείαστες να’ ναι!

Λ.Κ.

 

Κονσέρτο

*ΜΙΑ μοναδική ευκαιρία προβολής της Λάρισας και συγκεκριμένα του Αρχαίου Θεάτρου αποτελεί η σημερινή βιντεοσκόπηση του κονσέρτου που θα πραγματοποιηθεί στο σημείο. Μουσικό σύνολο του φημισμένου Lincoln Center θα βρεθεί στην πόλη, στο πλαίσιο μιας σειράς εμφανίσεων, και θα δώσει συναυλία στο στολίδι της πόλης, η οποία όμως θα είναι «κλειστή» για το κοινό. Ο χώρος θα είναι αποκλεισμένος, προκειμένου να υπάρχει η απαιτούμενη ησυχία, για να αποδώσουν οι καλλιτέχνες. Το ντοκιμαντέρ που θα προκύψει από τη βιντεοσκόπηση αυτή, και άλλες που έγιναν και θα γίνουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, θα προβληθεί από μεγάλο αμερικανικό δίκτυο.

Π.Φ.

 

Διαβάσεις

*ΤΙ και αν υπάρχουν διαβάσεις για τους πεζούς στο κέντρο της πόλης, τι και αν κάποιοι χρησιμοποιούν τα πεζοφάναρα, για ορισμένους οδηγούς όλα είναι… δρόμος. Στη διάβαση πεζών στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ μητέρα με καρότσι πατά το κουμπί του φωτεινού σηματοδότη για να περάσει στον πεζόδρομο της Ερμού, το πρώτο όχημα που πλησιάζει σταματά για το επόμενο όμως δεν ίσχυε το «κόκκινο». Κάνει προσπέραση, κορνάρει τη μητέρα και φεύγει ανενόχλητος με το 4X4 όχημά του.

Ζ.Π.

 

Παραδοχή

*«ΕΙΝΑΙ απολύτως προφανές ότι ο Λόρδος Μπάιρον είχε δίκιο και ότι τα γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στην Αθήνα, ανεξάρτητα από τη συμφωνία που έκανε ο Λόρδος Έλγιν με τις τότε οθωμανικές αρχές στην Ελλάδα».

Σε ποιον ανήκει η παραδοχή; Στον πολιτικό αναλυτή των Financial Times, Φίλιπ Στίβενς, ο οποίος αρθρογραφεί με τίτλο: «Τα μεγάλα μουσεία της Δύσης θα πρέπει να επιστρέψουν τους λεηλατημένους θησαυρούς τους».

Επιτέλους ένας Βρετανός αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα της Ελλάδας. Και το δηλώνει ευθέως και ενυπόγραφα.

Δεν πάει βεβαίως στο άλλο άκρο, με την έννοια ότι δεν βρίσκει σωστό να ερημωθούν τα ευρωπαϊκά και αμερικανικά Μουσεία από αρχαιολογικούς θησαυρούς, πολλοί από τους οποίους αποκτήθηκαν νόμιμα στη διάρκεια ανασκαφών σε διάφορες γωνιές της γης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι, κατά τους προηγούμενους αιώνες, πολλές ανασκαφές (και στην Ελλάδα), έγιναν και χρηματοδοτήθηκαν από ευρωπαϊκές αρχαιολογικές αποστολές, οι οποίες έπαιρναν μέρος των ευρημάτων τους.

Ακόμη κι έτσι όμως η παραδοχή του Άγγλου δημοσιογράφου έχει την αξία της. Αποτελεί απόδειξη ότι γίνεται συνείδηση πια και στη γηραιά αλβιώνα, ότι η εποχή της αποικιοκρατίας ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Δ.Χ.

 

Νήπια

*ΟΙ εγγραφές των νηπίων θα αποτελέσουν νέα αφορμή για την αντιπαράθεση συνδικαλιστικών φορέων της εκπαίδευσης με τις δημοτικές αρχές Λάρισας και Τυρνάβου.

Τον Δήμο Λάρισας κυρίως γιατί με τον Δήμο Τυρνάβου φαίνεται πως θα υπάρξει τελικά ομόφωνη απόφαση όπως και με τους άλλους δήμους του νομού. Αφορμή λοιπόν ο νόμος Γαβρόγλου για τα νήπια και η εγγραφή τους στα νηπιαγωγεία από 4 ετών.

Τουλάχιστον 400 νήπια, θα φύγουν δηλαδή από τους δημοτικούς σταθμούς και θα εγγραφούν (υποχρεωτικά) στα νηπιαγωγεία. Έτσι ο Δήμος Λαρισαίων σημειώνοντας τα προβλήματα υποδομών στα κεντρικά κυρίως νηπιαγωγεία και θέλοντας να διασφαλίσει τη λειτουργία των δημοτικών σταθμών, ζητά μεταβατικό στάδιο.

Ο δε σύλλογος εκπαιδευτικών, με αφορμή και τη διόγκωση του δημογραφικού που «αδειάζει» σχολεία και για να διασφαλίσει τις οργανικές θέσεις, ζητά να γίνουν οι εγγραφές από… χθες.

Πρακτικά οι συνδικαλιστές της ΝΔ στην εκπαίδευση στηρίζουν την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ είναι θέμα ημερών οι συνδικαλιστικοί φορείς που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, να καταγγείλουν τις εξελίξεις.

Με τη δημοτική αρχή Καλογιάννη να διαφωνεί με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο συγκεκριμένο θέμα. Στ’ αλήθεια όμως, όλοι οι μεγάλοι δήμοι της χώρας θα έχουν πρόβλημα…

Β.Κ.

 

Επίθεση

*«Τ’ ΑΚΟΥΣΑΝ» από τους εκπαιδευτικούς κάποιοι δήμαρχοι της χώρας που διαφωνούν με την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, «τα έψαλε», στους δημάρχους των Δήμων Κυθήρων, Σπετσών, Πόρου, Τροιζηνίας-Μεθάνων και Αίγινας, γιατί ούτε καν έκαναν τον κόπο να ανταποκριθούν στην πρόσκληση συνάντησης της τριμερούς επιτροπής για συζήτηση υλοποίησης του προγράμματος.

Οι δήμαρχοι αποφεύγουν τη συνάντηση όπως «ο διάολος το λιβάνι» και σε κοινή επιστολή τους προς τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης αναφέρουν ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν αυτή την περίοδο στην πρόσκλησή της γιατί «μεταξύ άλλων έχουν πολλούς τουρίστες στο νησί και πρέπει να είναι στο Δημαρχείο τους».

Τι ακολούθησε; Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, τους …έβγαλε στη φόρα, και με δημόσια επιστολή της που δημοσιεύεται σε όλα τα εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της χώρας τους φέρνει ενώπιον των ευθυνών τους!

Δεν τους ξέρουν καλά τους εκπαιδευτικούς! Την επόμενη φορά, θα τους βάλουν τιμωρία!

Λ.Κ.

 

Χορός

*ΠΑΡΑΔΟΣΗ στον χορό έχει η Λάρισα. Ξεκινώντας από τον κλασικό. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα επιτεύγματα της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου. Και στον σύγχρονο, όμως δεν πάει πίσω. Απόδειξη το φεστιβάλ «Ο Μύλος χορεύει», που πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη χρονιά και φέρνει στην πόλη παραστάσεις και καλλιτέχνες που διαπρέπουν στη χώρα, αλλά και το εξωτερικό. Φέτος, θα γίνει στις 24 Απριλίου και για μία περίπου εβδομάδα, αποτελώντας πόλο έλξης για τους λάτρεις αυτής της τέχνης.

Π.Φ.

 

Πισίνα

*ΜΙΑ πισίνα στο κέντρο της πόλης οραματιζόταν ο Λαρισαίος. Την έχουμε που την έχουμε τη «γούρνα», στη μέση της Ταχυδρομείου, δεν τη γεμίζουμε νερό, να κάνουμε και καμιά βουτιά τώρα που πιάνουν οι ζέστες;

Π.Φ.

Εισιτήρια

*ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ στήριξη στους σπουδαστές των Δημόσιων ΙΕΚ και ΣΕΚ, παρέχει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), αποφασίζοντας μειωμένο κόμιστρο μετακίνησής τους στα μέσα μαζικής μεταφοράς του.

Μάλιστα υπογράφηκε σχετική σύμβαση μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και του Ο.Α.Σ.Θ., ώστε να είναι δυνατή άμεσα η χρήση της κάρτας από τους σπουδαστές από 16 Aπριλίου 2018.

Στις δύσκολες εποχές, αυτή η κίνηση αποτελεί σημαντική βοήθεια και παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, που πρέπει να υιοθετηθεί.

Λ.Κ.

 

Καταναλωτές

*ΣΤΙΣ 11 Απριλίου 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μια προσπάθεια να «δώσει δόντια», στη νομοθεσία προστασίας καταναλωτών, δημοσιοποίησε τις προτάσεις της, για την αναμόρφωση της νομοθεσίας, που περιλαμβάνουν πιο αυστηρές ποινές, για τις επιχειρήσεις, που παρανομούν καθώς και μια περιορισμένη μορφή συλλογικής αποζημίωσης, για όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Επιτροπή, επίσης, πρότεινε την εισαγωγή ατομικών δικαιωμάτων, για καταναλωτές, όταν πέφτουν θύματα αθέμιτων εμπορικών πρακτικών, όπως παραπλανητικών διαφημίσεων.

Από παραπλανητικές διαφημίσεις στην Ελλάδα μπορούμε να κάνουμε ολόκληρο κατάλογο!

Για παράδειγμα διαφημίζονται προϊόντα, με όμορφους νέους ανθρώπους, και στα ψιλά γράμματα- στο κάτω μέρος της οθόνης- αναγράφει ότι απευθύνονται σε άτομα άνω των 50!

Λ.Κ.

 

Μπάζα

*ΓΙΑ μέρες πάλευε να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγιάς προκειμένου να ρωτήσει αν ο δήμος μπορεί να περισυλλέξει διάφορα μπάζα που διέθετε, αλλά δεν τα κατάφερνε. Τελικά χθες επικοινώνησε με τον υπεύθυνο, ο οποίος –σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- κάνει ό,τι μπορεί για να μάθει ότι τα αδρανή υλικά πρέπει να τα εναποθέσει κάποιος στην Ανάβρα. «Να γιατί προκύπτουν συνεχώς νέες εστίες χωματερών στην περιοχή της Αγιάς. Είναι δυνατόν να μας στέλνουν σε χώρο της Ανάβρας» αναρωτιέται διαμαρτυρόμενη η αναγνώστρια, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να ενισχύσει την υπηρεσία Καθαριότητας ενόψει καλοκαιριού και φυσικά να δημιουργήσει ελεγχόμενους χώρους για τη ρίψη μπαζών κοντά στην έδρα του δήμου.

Γ.Ρ.

 

Ποντίκια

*ΑΝΗΣΥΧΟΙ είναι οι κάτοικοι περιοχών του κέντρου για την εμφάνιση τρωκτικών στα διαμερίσματα πολυκατοικιών. Ξεκινούν απεντομώσεις και συγχρόνως αναζητούν γάτες για να προφυλάξουν τα σπίτια τους από τα ποντίκια.

Την ίδια ώρα απευθύνονται στη ΔΕΥΑΛ για τον καθαρισμό των φρεατίων.

Ζ.Π.

 

Τερέζες

* ΟΙ μικρές «τερέζες» άρχισαν να κάνουν βόλτες στον ήλιο!

Έγιναν κοινωνικότερες με τα υπόλοιπα όντα, που συγκατοικούν στην πόλη, καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει να εμφανίζονται μόνο τα βράδια.

Η συμπεριφορά τους ξεφεύγει από τα συνήθη που ξέραμε.

Το λένε και οι ειδικοί: «Αυξήθηκε ο πληθυσμός τους και εμφανίζονται παντού και κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας».

Οι σημερινές κατσαρίδες έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο μετάλλαξης  και βολτάρουν δίπλα στους ξένοιαστους πολίτες που πίνουν τον καφέ τους στην πόλη.

Έτσι μην παραξενευτείτε αν βλέπετε συχνά φαινόμενα γυναικών, να τρέχουν έντρομες στον δρόμο, κοιτώντας στο έδαφος να εντοπίσουν αν ξέφυγαν από την κατσαρίδα, ή να πετάγονται από τη θέση τους στις καφετέριες παρακαλώντας ένα αρσενικό να εξολοθρεύσει το έντομο.

Λ.Κ.

 

Κουνούπια

*ΝΩΡΙΤΕΡΑ από κάθε προηγούμενο έκαναν την εμφάνισή τους φέτος και τα κουνούπια. Οι Λαρισαίοι ξεκίνησαν το κυνηγητό τις νυχτερινές ώρες και το μέτρημα τσιμπημάτων ακόμα και πάνω από τα ρούχα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν έφυγαν ποτέ, μιας και ο χειμώνας ήταν αρκετά ήπιος.

Ζ.Π.

 

Ιάσονος

*«ΛΙΓΟ φως βρε παιδιά». Το παράπονό τους μέσω της «Ε» εκφράζουν κάτοικοι της οδού Ιάσονος στο κέντρο της πόλης. Ισχυρίζονται πως δεν δουλεύει ο φωτισμός στον δρόμο τους. Έχουν μάλιστα, όπως αναφέρουν, ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και πλέον περιμένουν. Φως όμως δεν βλέπουν…

Κ.Γ.

 

UEMATA POY AFOROYN STHN TOP* ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και φυσικά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και στον Δήμο Τεμπών συζήτησαν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Τεμπών Γιώργος Μανώλης στην ενδιαφέρουσα και θερμή συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνο Θεσσαλίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρισα προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων και στελεχών της Ν.Δ.

 Ήταν μια συνάντηση με νόημα;

Κ.Τσ.

 

DHMOI KAI PERIFEREIES*«ΔΗΜΟΙ και Περιφέρειες» τόνισε χθες ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, «συγκροτούμε ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό μέτωπο με στόχο ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας που θα βασίζεται στην αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων από το Κεντρικό Κράτος προς την Αυτοδιοίκηση». Ο κ. Πατούλης παραχώρησε χθες κοινή συνέντευξη Τύπου με τον αντιπροέδρο της ΚΕΔΕ Ι. Καραγιάννη, τον περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Λ. Κυρίζογλου, τον πρόεδρο της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ε. Λαμπάκη και τον δικό μας πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Γ. Κωτσό.

Με αφορμή το κοινό συνέδριο των ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ στις 18 και 19 Απριλίου όπου θα ειπωθούν πολλά αλλά κυρίως θα τονισθούν οι… κόκκινες γραμμές των γαλάζιων (και όχι μόνο) αυτοδιοικητικών. Δηλαδή η αλλαγή του εκλογικού συστήματος (διαβάστε απλή αναλογική) και ο χρόνος διαβούλευσης του νομοσχεδίου. Θα φάει η μύγα σίδερο και οι ΚΕΔΕ – ΕΝΠΕ τον Σκουρλέτη…

Β.Κ.

 

PRVTOS APO TOYS BOYLEYTES*ΠΡΩΤΟΣ από τους βουλευτές προσήλθε στο δημαρχείο ο Μάξιμος Χαρακόπουλος για τη σύσκεψη για τα τροχαία στην οδό Βόλου. Ο Μάξιμος, ο οποίος συνομίλησε και κατ’ ιδίαν με τον δήμαρχο, σημείωσε ότι «το ζήτημα δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση. Θα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων αν το κάναμε». Πάντως, θεωρεί ιδιαίτερα θετικό ότι συγκροτείται «μέτωπο» για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος με τη διεκδίκηση από την κυβέρνηση της ολοκλήρωσης του περιφερειακού της Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass