Χελιδονάκια

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 19:02
*ΟΛΟΙ εκεί χθες, μέσα στην αίθουσα του αυτοδιοικητικού συνεδρίου. Θα μιλούσε κι ο Κυρ. Μητσοτάκης. Εναλλάξ μαζί Λαρισαίοι και Βολιώτες: Λαδόπουλος αντιπεριφερειάρχης επίσης Δωροθέα, Νασιακόπουλος δήμαρχος στα σύνορα των δύο νομών, Κοτσάφτης Μουρεσίου και αντιπεριφερειάρχης Μπέμπης. Λάρισα-Βόλος: 3-2  Ζ. *ΟΛΟΙ εκεί χθες, μέσα στην αίθουσα του αυτοδιοικητικού συνεδρίου. Θα μιλούσε κι ο Κυρ. Μητσοτάκης. Εναλλάξ μαζί Λαρισαίοι και Βολιώτες: Λαδόπουλος αντιπεριφερειάρχης επίσης Δωροθέα, Νασιακόπουλος δήμαρχος στα σύνορα των δύο νομών, Κοτσάφτης Μουρεσίου και αντιπεριφερειάρχης Μπέμπης. Λάρισα-Βόλος: 3-2 Ζ.

*ΕΝΤΕΛΩΣ σαν χελιδονάκια. Δεκάδες έφηβοι, χθες το απομεσήμερο στα μπαλκόνια κεντρικού ξενοδοχείου.

Να τιτιβίζουν ασταμάτητα, έξω από τα δωμάτιά τους, σχεδιάζοντας την έξοδό τους στην πόλη. Πιο θορυβώδη τα αγόρια, σίγουρα πάντως τα κορίτσια θα αποφάσιζαν, ως πιο ώριμα, για όλα. Μαθητές εκδρομείς στη Λάρισα.

Ζ.

Η ΑΕΛ ξέρει…

* ΔΕΝ χάσαμε τον αγώνα, ούτε την ευκαιρία να περάσουμε στον πέμπτο τελικό της ιστορίας μας. Χάσαμε την μπάλα…

Δεν γίνεται η ομάδα να φτάνει μια ανάσα από τη μεγαλύτερη διάκριση των τελευταίων ετών και να ασχολούμαστε με το ορθογραφικό λάθος στη φανέλα. Είναι απλά αδιανόητο.

Το έλεγε και το ξαναέλεγε ο Λαρισαίος που είχε τις «μαύρες» του.

«Ασε μας να στεναχωρηθούμε τουλάχιστον με την καρδιά μας. Άσε μας…».

Και η παρέα απλά κουνούσε το κεφάλι καταφατικά. Τέτοιες στιγμές είναι βουβές. Υπάρχει πόνος και χρειάζεται σεβασμός. Όχι πολλά λόγια. Αυτά είναι τα σημαντικά λάθη και όχι τα ορθογραφικά…

***

* «ΓΙΑ ένα λεπτό;», «στην τελευταία φάση;», «μα στο 95;»

Οι Λαρισαίοι χθες το πρωί δεν είχαν όρεξη για κουβέντα. Οι φίλοι της ΑΕΛ μιλούσαν με τα μάτια. Πώς να αρθρώσουν κουβέντα μετά από το γκολ στο τέλος. Κι ο αγώνας; Η ΑΕΛ πήρε τα συγχαρητήρια από τον αντίπαλο προπονητή προχθές αλλά και χθες από τις αθλητικές εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας. «Εξαιρετική» τη χαρακτήριζαν. Βάλτο βρε Ντέλετιτς…

***

* ΕΙΝΑΙ τα χρόνια που περνούν όμως. Περνούν τα άτιμα. Πάνε 11 από τότε που παίξαμε στον τελικό του 2007. Και πιο πριν το πρωτάθλημα του 1988, νωρίτερα άλλοι δύο τελικοί, ενδιάμεσα ευρωπαϊκές νίκες, άνοδοι, φιέστες. Στατιστικά μια ομάδα σαν την ΑΕΛ δεν έχει τις ευκαιρίες που έχουν οι αποκαλούμενοι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τις έχει ανά διάστημα κάποιων ετών. Γι’ αυτό «σκάνε» οι φίλοι της ΑΕΛ. Γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται κάθε χρόνο.

***

* ΜΑ δεν πειράζει. Αυτή η ομάδα το απέδειξε για μια ακόμα φορά πως το έχει στο αίμα της. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να το κάνει. Μα πάνω απ’ όλα αυτήν ξέρει. Ξέρει «πότε», με «ποιους», «πώς» μα κυρίως για «ποιον» λόγο θα βρεθεί σε έναν τελικό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μην ανησυχείτε…

Κ.Γ.

Ρεκόρ, Ολυμπιακό

*ΦΥΣΙΚΑ και είναι ολυμπιακών διαστάσεων η πισίνα στο ανοιχτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το οποίο ξεκινά να λειτουργεί από τη Δευτέρα. Πώς αλλιώς θα μπορούσε αφού πρόκειται για ολυμπιακό έργο. Είχε σχεδιαστεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που είχε αναλάβει η χώρα. Έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν το 2004.

Πάλι καλά δηλαδή, ούτε δεκαπενταετία δεν συμπλήρωσε η καθυστέρηση. Δεν είναι τελικά μονάχα ο ΣΥΡΙΖΑ των αναβολών και του αργόσυρτου ρυθμού. Ούτε μόνο η δημοτική αρχή Καλογιάννη. Υπήρξαν κι άλλοι που προηγήθηκαν, στην κυβέρνηση και τον Δήμο. Με εξίσου λαμπρές ή και καλύτερες επιδόσεις.

Ζ.

Λασπουριά

*ΕΝΑ άλλο γήπεδο, ποδοσφαιρικό αυτό, πνίγεται όμως, λούτσα, πολύ νερό. Απ’ έξω. Το γήπεδο στα Ταμπάκικα, δίπλα στο ποτάμι. Το ποτίζουν λέει, με τέτοιο τρόπο όμως που βγαίνουν τα νερά έξω, πλημμυρίζει ο διπλανός χωματόδρομος. Στον οποίο όμως περπατάει κόσμος, βουλιάζει στη λάσπη. Χθες λένε το κακό παράγινε. Ας ρίξει ο Δήμος προσωρινά δυό φορτηγά χαλίκι.

Ζ.

Θα κοστίσει

ΠΟΛΥ ζεστά έχει πάρει το θέμα της συγχώνευσης τμημάτων ΑΕΙ-ΤΕΙ στη Θεσσαλία ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις όλο στην πρωτεύουσα για επαφές με τον υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου κι άλλα κυβερνητικά στελέχη. Ο ίδιος θεωρεί ότι τυχόν δυσμενή εξέλιξη στο θέμα με τις σχολές του ΤΕΙ θα κοστίσει στην πόλη. Το ζήτημα είναι μην κοστίσει και στον ίδιο, χρεώνοντάς του τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις. Ακόμη και με απώλεια της δημαρχίας …

Γ.Μ.

Χωρίς αιδώ

*ΟΥΔΕΝ νεότερον από το εισπρακτικό μέτωπο. Τι κι αν γκρινιάζει ο κόσμος, τι κι αν γράφει κι η εφημερίδα, σιγή ασυρμάτου από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ντ. Γιαννακόπουλο, ούτε κάποια κίνηση από τις ελεγκτικές φορολογικές αρχές, έστω για τα μάτια, προς εκφοβισμό. Των γιατρών που παρότι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, από τον οποίο πληρώνονται, εντούτοις συνεχίζουν να εισπράττουν ‘’πανωπροίκι’’ και από τους ασφαλισμένους που τους επισκέπτονται. Και δεν είναι το πεντάευρο που είχε καθιερωθεί ατύπως προ ετών και επί διαφορετικών συστημάτων. Πολλοί έχουν ορίσει την επίσκεψη στο δεκάρικο ενώ άλλοι πιο αξιοπρεπείς επαγγελματικά, την έχουν ανεβάσει στα 15 και τα 20 ευρώ. «Σε γιατρό πας βρε…». Ο κόσμος δεν μπορεί να συνηθίσει ότι η επίσκεψη είναι πλέον δωρεάν, ντρέπεται κιόλας-πάθηση ήτις δεν απαντάται συχνά στον ιατρικό χώρο, είναι που τον έχει ανάγκη και θα ξαναπάει, οπότε ξηλώνεται. Φυσικά χωρίς απόδειξη, παράνομη είσπραξη είναι άλλωστε.

Ζ.

Απέναντι

*ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ η Πολεοδομία κι από τη Δευτέρα θα λειτουργεί στο απέναντι κτίριο από το Δημαρχείο, πάνω από το ψαράδικο, το κοσμηματοπωλείο και το ταξιδιωτικό γραφείο. Θα πάρουν βαθιά ανάσα οι στριμωγμένες δημοτικές υπηρεσίες, για όλους καλύτερα. Ήδη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημ. Μαβίδης έχει εγκατασταθεί απέναντι και χαιρετιούνται με τον δήμαρχο απ’ τα παράθυρά τους. (Αν φτιάξουν και μια εναέρια γέφυρα, που να συνδέει τα δύο κτίρια ψηλά…)

Ζ.

Αστυνομία

* ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ Αστυνομικοί θα περιπολούν, από τον Μάιο, στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αγιάς. Θα επικεντρωθούν στην καθαριότητα της περιοχής, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος, προειδοποιώντας όσους συνεχίζουν να τοποθετούν δίπλα στους κάδους απορριμμάτων στρώματα, έπιπλα, σωρούς με μπάζα και κλαδιά, ότι θα υποστούν τις συνέπειες των προστίμων που προβλέπονται.

Λ.Κ.

Βλάστηση

* ΠΛΟΥΣΙΑ η βλάστηση στη Λάρισα, στα άδεια οικόπεδα κάθε συνοικίας της. Οσονούπω ξεκινά το κυνήγι του Δήμου Λαρισαίων, να βρει τους ιδιοκτήτες τους.

Λ.Κ.

Διασύνδεση

*ΚΟΙΝΗ συνεδρίαση χθες των δύο Επιτροπών, Μορφωτικών Υποθέσεων και Βιβλιοθήκης, της Βουλής. Εισηγητής της ΝΔ ο Χρ. Κέλλας. Καθόλου δεν δυσκολεύτηκε να το ‘’κουμπώσει’’ ο Λαρισαίος. Προτείνοντας τη διασύνδεση της πλούσιας και ισχυρής Βιβλιοθήκης της Βουλής με τις δημοτικές βιβλιοθήκες στην περιφέρεια της χώρας. Και εξασφαλίζοντας για την ιδέα του επαίνους και από τον Γ. Μαυρωτά του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και από την πατριώτισσά του, την Άννα Βαγενά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζ.

Οι φαγανοί

*ΣΤΗ συντροφιά των φαγανών Λαρισαίων έλεγαν χθες τα δικά τους.

- Όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας. Το δικό μου είναι μάλλον από την Αφρική. Δεν εξηγείται αλλιώς που πεινάω συνέχεια.

***

*- ΠΗΓΑΙΝΑ κι εγώ παλιά εκεί που πας γυμναστήριο…

- Πόσο παλιά;

- Ήταν ακόμα σουβλατζίδικο.

***

*- ΤΟ ψυγείο είναι η ζωντανή απόδειξη ότι δεν μετράει τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο το τι έχεις μέσα σου.

Ζ.

Μα…

*ΤΙ μπορεί να σου προκύψει από τη μια στιγμή στην άλλη… Άντε, από βδομάδα σε βδομάδα. Πολύ γνωστός Λαρισαίος, συνταξιούχος πλέον, εξεπλάγη στο ράφι του σουπερμάρκετ. Βρίσκοντας αυτή τη φορά τη συσκευασία με το γάλα που πάντα αγόραζε 15% ακριβότερο απ’ ό,τι την προηγούμενη. «Κι άκουγα το βράδυ τον πρωθυπουργό, να λέει τα δικά του…» σχολίασε αμέσως, ως καθαρόαιμος δεξιός. Που όμως είχε εν προκειμένω επιχείρημα.

Ζ.

Τζάμπα λεφτά

*ΑΚΟΜΗ και με την παρούσα κυβέρνηση, λογιζόμενη ως πιο φιλολαϊκή και ευαίσθητη, τίποτε δεν άλλαξε με το προαιώνιο χαράτσι των ΓΟΕΒ. Το οποίο πληρώνουν υποχρεωτικά κάποιοι αγρότες, σε ορισμένα χωριά που εντάσσονται στα πλοκάμια του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων. Άλλο είναι οι ΤΟΕΒ που διαχειρίζονται τα αρδευτικά έργα κι άλλο ο κρατικός ΓΟΕΒ. Παλιά έφτιαχναν και συντηρούσαν χάνδακες αποστραγγιστικούς και αρδευτικά δίκτυα, τώρα απέμειναν πλοκάμια εισπρακτικά. Μία η υπηρεσία στη Λάρισα, για ολόκληρη τη Θεσσαλία, χωρίς ιδιαίτερη οργάνωση, μηχανισμό και δυνατότητες, εδώ και δεκαετίες τώρα απλώς ή κυρίως εισπράττει. Κι επειδή το υφιστάμενο τέλος είναι ετήσιο, τα χρέη συσσωρεύονται. Λίγοι πληρώνουν, πολλοί χρωστούν. (Φυσικά οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι υπάλληλοι του εν πολλοίς ανενεργού Οργανισμού.)

***

*ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ οι αγρότες. Επειδή δεν βλέπουν σήμερα κάποιο αντίκρισμα στο αρχαίο χαράτσι. Αυτοί μόνο πληρώνουν. Κι οι άλλοι μόνο εισπράττουν, για να πληρώνονται τους μισθούς και τις αντιμισθίες τους έλεγε ο κακεντρεχής. Οι υπεύθυνοι του ΓΟΕΒ έχουν προσκληθεί στο παρελθόν να εκθέσουν τις απόψεις τους στην εφημερίδα, να αναδείξουν το έργο και τη χρησιμότητα του Οργανισμού. Δεν κατέστη δυνατόν.

Το πρόβλημα το γνωρίζει καλά ο κυβερνητικός βουλευτής Ν. Παπαδόπουλος, δεν έδειξε όμως ακόμη κάποια κινητικότητα. Και φυσικά, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης για τα νερά Γ. Λαδόπουλος. Ο οποίος οφείλει να πιέσει, να πρεσάρει και να σπρώξει στο υπουργείο για την υπόθεση. Αυτός κι αν ξέρει.

Ζ.

Ριζόγαλο

*ΣΤΟΝ καφέ χθες οι νεαρές Λαρισαίες.

- Η μάνα μου καλέ, κάποιες φορές με παίρνει κατά λάθος τηλέφωνο. Και επειδή δεν έχει κάτι να μου πει, το κλείνουμε μετά από μισή ώρα.

***

*-ΑΛΗΘΕΙΑ, γιατί βγαίνετε Σάββατο βράδυ; Δεν έχετε καναπέ σπίτι σας;

***

*-ΝΑΙ, εγώ; Ένα φρέντο καπουτσίνο πολύ γλυκό με πολλή κανέλα θέλω.

-Ρύζι να βάλω;

Ζ.

Στην κόντρα

*ΚΙ όμως ο Σάββας Τσιτουρίδης εξακολουθεί να υπάρχει, πολιτικά εννοείται. Ο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη περιφερειάρχης Θεσσαλίας, βουλευτής Κιλκίς κατόπιν και υπουργός επί Καραμανλή και παραιτηθείς, όντας εκτεθειμένος, ξανά και ξανά, παρεμβαίνει με δήλωσή του που στάλθηκε και στη Λάρισα. Κάνοντας υγρασία σε βουλευτή με βαρύ όνομα, ο οποίος πήγε να κάνει αβάντα στον Κυρ. Μητσοτάκη. «Άκουσα σήμερα το πρωί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του ν. Σερρών κ. Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή να δηλώνει σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας πως είναι η πρώτη φορά, ίσως, στη μεταπολίτευση που η Νέα Δημοκρατία λέει πολύ σοβαρά και πολύ λίγα πράγματα» σημειώνει ο Σ. Τσιτουρίδης. «Παραβλέποντας ότι δεν υπήρχε Νέα Δημοκρατία πριν από τη μεταπολίτευση, εκτιμώ πως κάποιος θα πρέπει να προστατεύσει τον κ. Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή από το να προβαίνει σε αναφορές και εκτιμήσεις, που βρίσκονται σε προφανή αναντιστοιχία με την ιστορία του τόπου, της παράταξης και της ίδιας της οικογένειάς του». (Μα κι αυτό το παιδί… Εναντίον των συνονόματών του, και του θείου και του ξαδέρφου;)

Ζ.

Του αλλουνού

*«ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ το βιβλίο του άλλου». Αυτή κι αν είναι πραγματικά πρωτότυπη εκδήλωση. Η αποψινή στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Όπου δύο ψυχοθεραπευτές με λογοτεχνικές ανησυχίες, ο Γιάννης Βαϊτσαράς και ο Τρύφων Ζαχαριάδης, θα αναλύσουν ο ένας το βιβλίο του άλλου. Επιχειρώντας να αποκαλύψουν, ο καθένας πάντα για το βιβλίο του άλλου κι όχι το δικό του, τα κρυμμένα πίσω από τις λέξεις νοήματα των μυθιστορημάτων τους. Δεν έχει ξαναγίνει.

Ζ.

Πρόσχω-μεεέν…

*«ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ το ανάγνωσμα» τιτλοφορεί την παρέμβασή του, είναι και θεολόγος ο Κώστας Σάββας. Είναι όμως και κομματικά υψηλόβαθμος, κεντροεπίτροπος του ΚΙΝ. ΑΛ. όχι όποιος-όποιος. Πρόσχω-μεεέν…

***

*ΕΡΕΘΙΣΘΕΙΣ διαβάζοντας τα ‘’Ψ’’ όπως είπε, έκατσε κι έγραψε: «Μαθαίνω τελευταία πως εκεί στον Δήμο Λαρισαίων πολλοί εκ των αντιδημάρχων δηλώνουν σε συνομιλίες τους «…εντάξει τώρα όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε...» Και το κατανοώ και το σέβομαι απόλυτα. «Λόγω και έργω» λοιπόν , να μια καλή ευκαιρία να συνεννοηθούμε για να ξεδιπλώσουμε τις πολιτικές μας για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και τις καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και επαναδιατύπωσε πρόσφατα τοπικά ο Φ. Σαχινίδης». (Εμπρός να ρίξουμε τον Τσίπρα. Γιατί όχι και τον Καλογιάννη.)

***

*ΔΙΟΤΙ, συνεχίζει, «αν ισχύουν όσα δηλώνει ο επί των Εσωτερικών υπουργός για το επικείμενο νομοσχέδιο για την Τ. Α. και την απλή αναλογική, τότε καταρρίπτονται οικοδομήματα και λογικές συμπαρατάξεων τουλάχιστον προεκλογικά. Βέβαια οφείλω να πω ότι η παραπάνω διαπίστωση δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την εδραιωμένη πεποίθησή μου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πως αποτελεί προνομιακό χώρο συνεννόησης, συναίνεσης και προγραμματικών συγκλίσεων σε ορθολογικές βάσεις και όχι σε ανορθόδοξες, ετερόκλητες και ευκαιριακές συμμαχίες». (Εν ολίγοις, χρειάζεται ένας Καλογιάννης, αλλιώτικος όμως. Καλύτερα πασοκτζής μάλλον.)

Ζ.

Στιχοπλόκος

*ΕΙΧΕ αρχίσει την προπόνηση για το καλοκαίρι ο νεαρός Λαρισαίος.

-Καθόμουνα στην αμμουδιά και μάζευα κοχύλια. Κι ερχότανε η θάλασσα και μου ‘βρεχε τα…

-Μην το πεις, μην το πεις…

-Γιατί; Ερχότανε η θάλασσα και μου ‘βρεχε τα γόνατα.

-Ααα…

-Ναι, ήμουν στα ρηχά, δεν έφτανε παραπάνω…

Ζ.

 

 

 PISV APO TON PROEDRO

*ΠΙΣΩ από τον πρόεδρο των δημάρχων ο Απ. Καλογιάννης, στο αυτοδιοικητικό συνέδριο. Χωρίς βέβαια να στηρίζει Πατούλη ο Λαρισαίος, ποτέ σε τίποτε.

Ζ.

 

 

 

 

 AIFNHS PROEKYCAN NEES ARXES

*ΑΙΦΝΗΣ προέκυψαν νέες αρχές στην πόλη. Χθες το πρωί στο Ηρώο.

Ζ.

 

 

 STH BOYLH O PRYTANHS TOY TEI

* «ΣΤΗ Βουλή ο πρύτανης του ΤΕΙ Ξεν. Σπηλιώτης με τον καθηγητή Στ. Ζαούτσο, να ενημερώσουν το ΚΙΝ.ΑΛ. για τα σχέδια της πανεπιστημιακής συγχώνευσης.

Οι βουλευτές Γ. Μαυρωτάς που τυγχάνει και πανεπιστημιακός και ο Λαρισαίος Κ. Μπαργιώτας εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος, όπως αυτό εμφανίζεται. Μίλησαν για ‘’γονατογράφημα’’ και ζήτησαν να γίνει σοβαρή και εκτεταμένη συζήτηση, πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Ζ.

 

 

PERASTE KYRIE PROEDRE

*- ΠΕΡΑΣΤΕ κύριε πρόεδρε, τι ωραία μας τα είπατε, φέρατε μήπως και το χρίσμα; (Πώς τα καταφέρνει αυτός ο Πατούλης να φέρνει σε αμηχανία τον Αγοραστό...)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass