Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα «δίδυμα», ο Ν. Κατσαρός και οι ποιμαντορικές ράβδοι Αγοραστού

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 20:14

*ΠΟΛΛΑ τα δίδυμα και οι παρέες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της γαλάζιας ΝΟΣ, αλλά σίγουρα αυτό που δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν ήταν το δίδυμο του προέδρου του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη με την επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή το ενδιαφέρον των δύο για τον Δήμο Λαρισαίων, σίγουρα το στιγμιότυπο με τους δύο μνηστήρες να συζητούν μεταξύ τους τράβηξε τα περισσότερα φλας των φωτογράφων. 

*ΠΑΡΩΝ και στην επίσκεψη του γραμματέα Αυγενάκη ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Κατσαρός, όπως έπραξε και στην πρόσφατη περιοδεία του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλιστα ο κ. Αυγενάκης διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου για να χαιρετίσει ιδιαιτέρως τον κ. Κατσαρό, υπενθυμίζοντας ότι οι δυο τους συνεργάζονται συχνά λόγω της συμμετοχής του δευτέρου στη Γραμματεία των πρώην βουλευτών.

*ΠΑΡΟΝΤΕΣ στη συνάντηση Αγοραστού-Αυγενάκη από την ομάδα του περιφερειάρχη ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος, τον οποίο μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος κάλεσε να καθίσει στο προεδρείο της ΝΟΣ (λόγω και της απουσίας του οικοδεσπότη Αγοραστού) και οι πρώην αντιπεριφερειάρχες, ενδιαφερόμενοι για τις εθνικές εκλογές Θανάσης Παιδής (Λάρισα),Βασίλης Αναγνωστόπουλος (Τρίκαλα).

*ΚΑΠΟΙΑ στιγμή κι ενώ συνεχιζόταν η συζήτηση Αγοραστού-Αυγενάκη, ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας αποφάσισε να καθίσει και επέλεξε την καρέκλα του περιφερειάρχη. Αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη καρέκλα, τα φλας των φωτογράφων (και όχι μόνο) άστραψαν.  

*ΚΑΙ ο γαλάζιος γραμματέας, ευρισκόμενος στο γραφείο Αγοραστού έδειξε ενδιαφέρον για τις ποιμαντορικές ράβδους που κοσμούν το γραφείο του περιφερειάρχη.

*ΠΑΡΩΝ στη συνέντευξη Τύπου αλλά και στη συνεδρίαση της ΝΟΣ ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βασίλης Μπατζηλιώτης, ο οποίος επανέκαμψε, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και δεχόταν ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Γ.Ρ.