Συνομήλικοι

Δημοσίευση: 25 Απρ 2018 20:05
*ΒΡΗΚΕ και άπλα, άδειο το μέρος, άραξε με την άνεσή του ο Λαρισαίος καταλαμβάνοντας τρεις θέσεις ΑμεΑ, χθες στο σουπερμάρκετ. Θα μπορούσε και τέσσερις, αν προσπαθούσε λιγάκι.  Ζ. *ΒΡΗΚΕ και άπλα, άδειο το μέρος, άραξε με την άνεσή του ο Λαρισαίος καταλαμβάνοντας τρεις θέσεις ΑμεΑ, χθες στο σουπερμάρκετ. Θα μπορούσε και τέσσερις, αν προσπαθούσε λιγάκι. Ζ.

*-ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ζευγάρια…

Ο Λαρισαίος σχολίαζε τα πλάνα από τη συνάντηση Τραμπ-Μακρόν.

- Ο Ντόναλντ είναι λίγο μεγαλύτερος από την Μπριζίτ κι ο Εμάνουελ λιγάκι μικρότερος από τη Μελάνια. Μια χαρά παρέα θα έκαναν.

Ζ.

Τραγουδιστά

*ΣΤΟΝ απόηχο της δεύτερης πιο πολυπρόσωπης γιορτής, μετά από εκείνη του Γιάννη, ο Λαρισαίος παραπονιόταν.

-Με πονάει η κοιλιά μου ρε συ…

-Γιατί, τι έφαγες;

-Αυτό που είπε ο Γιώργος, ο σεφ.

-Ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως.

Ζ.

Δούρειος

*ΟΠΟΤΕ παρενέβη ο νεοδημοκράτης στην παρέα, ο πιο μελετημένος. Στο θέμα που ανέκυψε με το δημοσίευμα ότι θα προσχωρήσει στη ΝΔ ο Χρυσοχοΐδης και θα του δώσουν το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. Κι έδωσε τη σωστή, την κομματική διάσταση.

- Καλά, δεν καταλάβατε; Η ‘’Δημοκρατία’’ το είχε γράψει πρωτοσέλιδο. Και βγήκε η ΝΔ επισήμως και μίλησε για ‘’Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ’’.

***

*ΚΙ ένας άλλος, από τους παλιούς, θυμήθηκε ότι πριν τριάντα χρόνια, ο Μητσοτάκης, ο παππούς ο αείμνηστος, είχε βγάλει κι εκείνος στη σέντρα μια εφημερίδα που θεωρούσε ότι τον πολεμούσε. Την ιστορική ‘’Ακρόπολη’’, η οποία και λίγο αργότερα έκλεισε. (Τώρα όμως οι εφημερίδες εκδίδονται υπό άλλους όρους. Κι όποιος δεν ξέρει μπορεί να ρωτήσει στη γειτονιά του Μαρινάκη, του Σαββίδη κ. α.)

Ζ.

Παρεξήγηση;

*- ΕΛΑ Εμάνουελ; Ο Αλέξης είμαι. Μπορείς να μιλήσεις λίγο ελληνικά ρε γιατί με τα αγγλικά νόμιζα ότι θα μου δώσεις δύο φρεγάτες προχθές.

Δεν ήθελε πολύ ν’ αρχίσει ένα μικρό γλέντι στο ίντερνετ.

- Φρεγάτα μου πανέμορφη, φρεγάτα μου πανώρια, σε βλέπουν και ζηλεύουνε τα άλλα τα βαπόρια.

-Εμείς θέλαμε τις φρεγάτες και αυτοί είπαν εμείς θέλουμε αλλά δεν μπορούμε και εμείς είπαμε πότε μπορείτε και αυτοί είπαν εσείς πότε και εμείς είπαμε τώρα και αυτοί είπαν εντάξει. Και όλα αυτά στα αγγλικά.

Ζ.

Κόμπος

*ΑΝΤΙ για κόμβος οδικός έγινε γόρδιος δεσμός, κόμπος άλυτος. Κι ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος με τις μεγάλες σήραγγες, αντί να βοηθήσει ήρθε να γίνει φράχτης ανυπέρβλητος για τα παράλια της Λάρισας. Ημικόμβος στη Ραψάνη, ποιος είχε τη φαεινή ιδέα και την τσιγκουνιά, μόνο στο ανέβαινε βγαίνεις, στο κατέβαινε από Θεσσαλονίκη δεν περνάς κυρά Μαρία. Είπαν ξαναείπαν οι τοπικοί παράγοντες, μάλλιασε η γλώσσα τους, λένε ξελένε οι υπουργοί και τράβα κορδόνι, η περιοχή των παραλίων παραμένει αποκλεισμένη από βορρά.

Κι επειδή δεν καταλαβαίνουν, αύριο Πέμπτη η πρώτη δυναμική διαμαρτυρία με συγκέντρωση στο επίμαχο σημείο, στον κόμβο Ραψάνης, στον ημικόμβο καλύτερα.

Ζ.

Σιγουριά

*ΤΟ σύστημα πάντως αποπνέει μια σιγουριά επί ΣΥΡΙΖΑ. Να, τώρα που γίνονται επιτέλους τα πλευρικά διόδια στο Κιλελέρ. Θα μπορεί αυτός ο ‘’δεν πληρώνω’’ οδηγός να ανεβαίνει από τον παράδρομο στην εθνική οδό, εκεί στο Ν. Περιβόλι και να πληρώνει τα διόδια με την ησυχία του. Μπαίνει τάξη.

Ζ.

Σκόνη

* ΤΟΥΣ «έφαγε» η σκόνη μία εβδομάδα, διαμαρτύρονται, οι κάτοικοι στην οδό Δημοσθένους στη συνοικία Νέας Σμύρνης, λόγω έργων κατασκευής τμήματος του οδοστρώματος.

Ζητούν από τον εργολάβο να ρίξει το συντομότερο πίσσα, για να …ανασάνουν!

Είναι η εποχή των έργων οδοποιίας, για τον Δήμο Λαρισαίων και σε πολλά σημεία της πόλης επικρατεί η ίδια κατάσταση, η οποία απαιτεί την υπομονή των πολιτών.

Βέβαια με την άνοδο της θερμοκρασίας η σκόνη γίνεται ακόμη πιο αφόρητη, όταν οι άνθρωποι δεν μπορούν να ανοίξουν τα σπίτια τους.

Όμως, από τη μία φωνάζουμε όταν οι δρόμοι έχουν λακκούβες και είναι κατεστραμμένοι και από την άλλη όταν τους φτιάχνουμε μας ενοχλεί η σκόνη.

Λ.Κ.

Σκράπας

*ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ συνεννόησης ανακύπτουν συχνά στη Λάρισα.

- Άκου, πρέπει να κόψεις το χόρτο οπωσδήποτε.

- Άσε ρε πατέρα, το ελέγχω, μην ανησυχείς, περιστασιακά καπνίζω από κανένα.

- Στην αυλή βρε βλάκα, θα μας φάνε τα φίδια.

***

*- ΜΕΤΑ από πολλή σκέψη κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το πρόβλημα προέκυψε επειδή ο Κύκλωπας δεν μπορούσε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

***

*- ΜΑ γιατρέ, 50 ευρώ για να μου γράψεις δύο αράδες συνταγή;

- Γι’ αυτές τις δύο γραμμές κύριε, εγώ μελετούσα δέκα χρόνια.

- Κι επειδή είσαι εσύ σκράπας, θα την πληρώσω εγώ;

Ζ.

Διόδια

* «ΘΕΛΟΥΝ διόδια στα Τέμπη; Είναι το αντάλλαγμα για να «ανοίξει» ο κόμβος Πυργετού προς τα παράλια της Λάρισας;

Να το κάνουν κι αυτό! Αλλά πόσα διόδια πια να αντέξουν οι οδηγοί σε αυτόν τον τόπο. Ας καταργήσει τουλάχιστον, το κράτος, τα τέλη κυκλοφορίας.

Πόσες φορές θα πληρώσουμε τη νέα ΠΑΘΕ, που ενώ υποτίθεται ότι έχει τελειώσει, κάθε λίγο και λιγάκι την κλείνουν για εργασίες συντήρησης;».

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Λάρισας, Ηλίας Ευσταθίου, τα λέει εξοργισμένος που βλέπει ακόμη μία θερινή σεζόν να καταστρέφεται για αλλωνών «παιχνίδια»!

Λ.Κ.

Όλοι βρίζουν

*- ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απ’ οπουδήποτε αλλού, ο Τσίπρας τα έχει πάει με το ποδόσφαιρο. Ασχέτως αν είναι δική του η πρώτη ευθύνη…

Είχε όρεξη ο Λαρισαίος φίλαθλος, να πειράξει τον συριζαίο φίλο του.

- Δεν είναι που είμαστε εμείς στη Λάρισα κι άλλοι σε επαρχιακές πόλεις, ενοχλημένοι από το σύστημα με τις διαιτησίες. Δες τους γαύρους που πνέουν τα μένεα κατά της κυβέρνησης, άκου τα παόκια που είναι τρελαμένοι απ’ την κλεψιά, θα τους έδιναν και το πρωτάθλημα λέει χαριστικά που είναι φίλος του Τσίπρα ο Σαββίδης. Και το χειρότερο όλων, οι βάζελοι σε απελπισία, ο Τσίπρας κατάφερε να διαλύσει την ομάδα του.

Ζ.

Στις δαμασκηνιές

*ΚΙ όπως είναι πάνω στη Σαρίμβεη μπροστά-μπροστά και ξεχωρίζουν απ’ την κόκκινη πυκνή φυλλωσιά τους, κι όταν μεγαλώσουν κι από τα λαμπερά ρόδινα άνθη τους, οι καλλωπιστικές δαμασκηνιές μπορεί να αποτελέσουν το σήμα κατατεθέν στο Πάρκο των Χρωμάτων, εκεί στο πρώην ρέμα Χατζηχαλάρ. Να λέει ο άλλος ‘’πάμε στις δαμασκηνιές’’.

***

*ΕΒΑΛΕ μια ζωηρή πινελιά στην πόλη η γαλακτοβιομηχανία ‘’Όλυμπος’’, που είχε την πρωτοβουλία φύτευσης. Εν αναμονή ρελάνς από άλλη μεγάλη επιχείρηση, υπάρχει χώρος διαθέσιμος. Μακάρι τέτοια άμιλλα.

Ζ.

Πλατάνια

* ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ που βρίσκονται σε πάρκο της Μάνδρας, έριξαν τα φύλλα τους και σκορπίστηκαν στους παρακείμενους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις αυλές των σπιτιών.

Κάτοικος διαμαρτυρήθηκε ότι έχει απευθυνθεί πολλές φορές στην υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων, να στείλει συνεργείο να μαζέψει τα φύλλα από τους κοινόχρηστους χώρους, αλλά κανείς δεν φάνηκε…

Ανάλογα παράπονα, για καθαρισμό χώρων πρασίνου, γίνονται συχνά αυτή την περίοδο από πολίτες, καθώς η βλάστηση έχει φουντώσει…

Είναι μια δύσκολη εποχή, για τη δημοτική υπηρεσία που φροντίζει το πράσινο στην πόλη, καθώς …τετραπλασιάζεται ο όγκος εργασίας.

Λ.Κ.

Φάνηκε ο Φάνης

*ΜΠΟΡΕΙ όχι σε άλογο αλλά φάνηκε ο Φάνης, ο Θεοφάνης Κωστόπουλος ότι πήγαινε καβάλα, προχθές του Αηγιωργιού στη γιορτή των Γόννων. Απόστρατος αλλά σούπερ μάχιμος. «Κατέβασε το τηλέφωνο…» τον προειδοποίησαν συμπατριώτες του, όταν τον είδαν να σηκώνει το κινητό να τραβήξει και να αξιοποιήσει. Ίσως τον θέλουν για αποκλειστικότητα ακόμη, μόνο δικό τους. Δεν μπορεί όμως, άμα πάει για βουλευτής θα πρέπει να το μάθουν ώστε να τον ψηφίσουν και στις άλλες επαρχίες.

Ζ.

Φάμπρεγας Γόννων

*Η τρισταυρία στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο βολεύει απολύτως τους Γόννους και τη ΝΔ. Διότι, πέραν του εμφανισθέντος Φάνη, από την περιοχή είναι και η Κατερίνα Ζαχείλα, η οποία δεν έχει υποστείλει τις φιλοδοξίες της, θέλει να δοκιμάσει άλλη μια φορά. Ενώ ακούστηκε ότι μπορεί να επανακάμψει στο κόμμα κι ο επίσης Γοννιώτης Χρ. Πλιάτσικας, ίσως, δεν είναι βέβαιο αλλά τώρα που τόσο τον πίκραναν στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να τον πιάσουν τα γαλάζια συναισθηματικά του.

***

*ΜΕ την περίπτωση Πλιάτσικα η ΝΔ μπορεί να κάνει τη μεταγραφή του αιώνα, ανακαλύπτοντας τον αντίστοιχο δικό της, Σεσκ Φάμπρεγας. Τον διάσημο κεντρώο, ποδοσφαιριστή όμως όχι πολιτικό, που ανδρώθηκε στην Μπαρτσελόνα, μεταγράφηκε στην Άρσεναλ όπου έγινε γνωστός, επέστρεψε θριαμβευτικά στην Μπάρτσα και μεταγράφηκε ξανά στην Αγγλία, παίζοντας πια στην Τσέλσι. (Οι αξίες που αναγνωρίζονται.)

Ζ.

Πρόσβαση

* ΣΤΟ Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, υπάρχει ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στο Γενικό Νοσοκομείο όχι.

Διακρίσεις;

Λ.Κ.

Μπερδεμένοι

*ΕΙΧΑΝ τα θέματά τους με τις γυναίκες οι Λαρισαίοι φοιτητές.

- Καλά, αγόρι μου είσαι και πολύ άντρας… Τρεις βδομάδες γνωριζόμαστε κι ήδη είμαι έγκυος στον δεύτερο μήνα.

***

*- ΚΟΜΜΕΝΟ λέει το σεξ τη Σαρακοστή λόγω νηστείας. Συνειδητοποίησα ότι νηστεύω όλο τον χρόνο και δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

***

*- ΠΙΣΩ από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται λένε μια σπουδαία γυναίκα. Διαπίστωσα ότι πίσω από κάθε ευτυχισμένο άντρα δεν κρύβεται καμία γυναίκα.

Ζ.

Αντέγραψαν

*«ΑΝΤΙΘΕΤΑ από τους πολιτικούς εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εμμένουν στη συντήρηση ενός καθεστώτος φύλαξης παιδιών χωρίς ενιαίο πρόγραμμα σπουδών και χωρίς κεντρικά σχεδιασμένους παιδαγωγικούς στόχους, ο ΣΥΡΙΖΑ…» κλπ κλπ. Πανηγύριζε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για τη θεσμοθέτηση της Δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής αλλά μάλλον είχαν αντιγράψει από κεντρική ανακοίνωση του κόμματος.

Εκπαιδευτικοί που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα επισημαίνουν ότι στη Θεσσαλία, οι δήμαρχοι που στηρίζουν τη μεταρρύθμιση είναι εκείνοι που προέρχονται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση οι δήμαρχοι που προέρχονται πολιτικά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Στους 16 δήμους της Θεσσαλίας, λέει, που θα εφαρμόσουν από φέτος το νέο σύστημα την παρτίδα για τον ΣΥΡΙΖΑ έσωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου. (Ο Λαρίσης; Ο Λαρίσης; )

Ζ.

Δημοτική

* ΣΤΟΥΣ δημοτικούς αστυνόμους αφορά η παρατήρηση συμπολίτισσας. Η οποία αναγνωρίζοντας ότι είχε σταθμεύσει παράνομα βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου μαζί με συγγενικό της πρόσωπο ΑμεΑ το οποίο δεν μπορούσε να εγκαταλείψει ενώ φαρμακοποιός θα τους παρέδιδε τα φάρμακα της παραγγελίας.

Δημοτικοί αστυνόμοι της υπέδειξαν να φύγει από εκεί που όντως παράνομα είχε σταθμεύσει ενώ εξηγώντας τη θέση της έλαβε απαντήσεις του τύπου «όλοι τα ίδια λέτε», «δύο λεπτά κάνουν όλοι», «κανονικά έπρεπε να σου πάρουμε πινακίδες» κλπ.

Οι δημοτικοί αστυνόμοι έχουν όντως χορτάσει δικαιολογίες αλλά υπάρχουν και πολίτες που δικαιολογημένα αντιδρούν όταν τους αδικούν οι δημοτικοί αστυνόμοι με ισοπεδωτικές συμπεριφορές. Οι δημοτικοί αστυνόμοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, δεν χρειάζονται υποδείξεις. Άλλωστε οι οικείοι των ΑμεΑ δεν ζητούν οίκτο, κατανόηση απαιτούν…

Β.Κ.

Μισή δουλειά

*- Σ’ ΑΥΤΑ τα δύο έργα των 5 εκατομμυρίων στην Κάρλα που λέει ο Αγοραστός και γράφει η εφημερίδα σήμερα με τεχνικούς όρους, συμπεριλαμβάνεται και η διώρυγα μεταφοράς νερού από τον Πηνειό στην Κάρλα διά βαρύτητας; Και ολοκληρώνεται έτσι το έργο Γυρτώνης; Ή λάθος κατάλαβα;

Σ’ αυτές τις περιπτώσεις έναν ρωτάς, τον Κώστα Γκούμα. Εγγύηση.

- Δεν πρόκειται για δύο έργα, αλλά για ένα έργο που δεν έχει σχέση με τη μεταφορά νερού στην Κάρλα και μία μελέτη που αφορά στις απαιτούμενες παρεμβάσεις για να μπορεί να τροφοδοτείται η Κάρλα με νερό από τον Πηνειό, με άντληση και όχι διά βαρύτητας.

***

*ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει πρόβλημα. Η τροφοδοσία της νέας λίμνης Κάρλας πραγματοποιείται μέσω άντλησης με νερά από τον Πηνειό και η μεταφορά τους σ’ αυτή γίνεται μέσω ανοικτών τάφρων με περιορισμένες δυνατότητες και τεράστιες απώλειες. Λύση ανορθολογική και ιδιαίτερα δαπανηρή, που επιπλέον δεν εξασφαλίζει την προστασία των υδάτων από ρύπανση, βιομηχανική ή γεωργική. Δυστυχώς όμως για αρκετά χρόνια θα ζήσουμε με τη λύση αυτή, έως ότου το υπουργείο φτάσει σε έργα που θα επιτρέψουν την απρόσκοπτη τροφοδοσία της Κάρλας με βαρύτητα μέσω επενδυμένων αγωγών μεταφοράς - διωρύγων από το ήδη κατασκευασμένο φράγμα της Γυρτώνης. (Ήτοι, πάλι μισή δουλειά έγινε.)

***

*- ΚΑΙ τι θα γίνει δηλαδή; Πότε;

- Νομίζω ότι τα έργα αυτά, που γράφει η εφημερίδα, τα μελετά και δρομολογεί το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και ο Αγοραστός τα δημοπρατεί και επιβλέπει. Για τη δρομολόγηση έργου μεταφοράς νερού από τη Γυρτώνη διά βαρύτητας, όπως μαθαίνω, ο Αγοραστός έχει κάνει παρεμβάσεις αλλά μάλλον το "γράφουν" γιατί απαιτούνται εθνικοί πόροι και δεν είναι εύκολο να παραδεχθούν στις υπηρεσίες του υπουργείου ότι μπορούσαν να προβλέψουν τη λύση αυτή εξαρχής. Χώρια που η ΕΕ, η οποία χρηματοδότησε το έργο, θα μας κρεμάσει στα μανταλάκια.

Ζ.

Συνήλθε

*- Βρε φίλε, έμαθα ότι σε άφησε η γυναίκα σου, πώς νιώθεις ρε, πώς είσαι;

Της συμπαραστάσεως ο Λαρισαίος, έσπευσε αλλά λιγάκι καθυστερημένα.

-Να σου πω… Τώρα καλά είμαι. Τις πρώτες μέρες κόντεψα να τρελαθώ από τη χαρά μου.

Ζ.

Τσαμπουκάδες

*ΟΙ νεαροί Λαρισαίοι είχαν τα προβλήματά τους με το λεγόμενο ασθενές φύλο.

- Ο μόνος λόγος λέει ο Μήτσος που θα έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, θα ήταν για να δει πώς είναι να έχεις πάντα δίκιο.

***

*-ΤΗΣ έχω πάρει τον αέρα της γυναίκας μου ρε παιδιά. Χθες της είπα ότι ‘’εγώ δεν τα σηκώνω αυτά’’.

-Και τι σου είπε;

-Τελείωνε βρε, τέσσερις σακούλες είναι μόνο.

***

*- Η άλλη με είπε αγύριστο κεφάλι. Βασικά εγώ έχω πάθει ψύξη.

Ζ.

 

 TON IDIO STYLISTA FAINETAI

* ΤΟΝ ίδιο στιλίστα φαίνεται να έχουν ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάξιμο Χαρακόπουλο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν. Λάρισας, Χρήστο Καπετάνο.

Επέλεξαν την ίδια καλοκαιρινή κολεξιόν: Μπλε σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο, μπεζ παντελόνι και οι γραβάτες τους ίδιες, με μικρές διαφορές στη λεπτομέρεια.

Λ.Κ.

 

 ARVMA LARISAS STH NEA YORKH

* ΑΡΩΜΑ Λάρισας στη Νέα Υόρκη στις επετειακές εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου, καθώς στην …Αμερικανούπολη συναντήθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης με τον επικεφαλής της ελληνικής Προεδρικής Φρουράς του Τμήματος Ευζώνων, γιο της ιατροδικαστού Ρουμπίνης Λεονταρή, Νικόλαο. 

 

 

ROYMANOS O DIOIKHTHS THS EN TYRNABV

*ΡΟΥΜΑΝΟΣ ο διοικητής της εν Τυρνάβω πολυεθνικής δύναμης, ο Τ. Πετράτσε συνεννοήθηκε μια χαρά με τον περιφερειακό σύμβουλο Σάκη Παιδή. Στα βλάχικα. Πλησίασε κι η περιφερειακή Εκπαίδευσης, μετείχε στη συζήτηση, βλαχόφωνη εξ αγχιστείας η Ελένη Αναστασοπούλου.

Ζ.

 

 O BOYLEYTHS ANALYEI STON PERIFEREIARXH

*Ο βουλευτής αναλύει στον περιφερειάρχη, πόσο σύριζα πέρασε ο κίνδυνος από τη χώρα. Κι ο γραμματέας του κόμματος ακούει και μαθαίνει.

Ζ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass