Σαν νωρίς

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 19:48
* ΚΑΠΟΙΟΙ καταστηματάρχες στην πόλη προνόησαν, απαγόρεψαν το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο και για όποιον καπνίζει έβγαλαν το τασάκι έξω. Όχι κανένα μικρό και διακριτικό, μεγάλο και καρφωμένο στον τοίχο. Καμιά δικαιολογία για τη γόπα στο οδόστρωμα.  Ζ.Π. * ΚΑΠΟΙΟΙ καταστηματάρχες στην πόλη προνόησαν, απαγόρεψαν το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο και για όποιον καπνίζει έβγαλαν το τασάκι έξω. Όχι κανένα μικρό και διακριτικό, μεγάλο και καρφωμένο στον τοίχο. Καμιά δικαιολογία για τη γόπα στο οδόστρωμα. Ζ.Π.

*ΜΑ από τώρα τόσο καλοκαίρι χύμα. Απρίλιος ακόμα κι ο κόσμος να αναζητά τους ίσκιους. Να νιώθει μια ανακούφιση μπαίνοντας στο σπίτι, τι ωραία αίσθηση…

Ζ.

 

Σίφουνες

*ΗΤΑΝ ειλικρινής ο Λαρισαίος δημόσιος υπάλληλος.

- Σήμερα κάναμε άσκηση εκκένωσης του κτιρίου, σε περίπτωση πυρκαγιάς. Και ήμασταν 22 δευτερόλεπτα πιο αργοί απ' ό,τι όταν σχολάμε...

Ζ.

Τριχοτομημένη

*O Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να έκανε την πολιτική έκπληξη το 2016 και να έγινε πρόεδρος της ΝΔ, ποτέ όμως δεν έγινε πραγματικός αρχηγός του κόμματος. Και αυτό το έλλειμμα επιχειρεί να καλύψει τώρα, σε μια συντηρητική παράταξη τουλάχιστον τριχοτομημένη, με τον ίδιο να τελεί σε διαρκή ομηρία ανάμεσα στις ομάδες Σαμαρά και Καραμανλή, και με συνεχείς αναζωπυρώσεις των σεναρίων για δημιουργία νέων κομμάτων τόσο στα δεξιά όσο και στα κεντροδεξιά της.

Ο Αθηναίος αναλυτής εξηγεί τη στάση του προέδρου της ΝΔ: Η πλειοψηφία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος επιδιώκεται να αντικατασταθεί στις επόμενες εκλογές με πρόσωπα της εμπιστοσύνης και επιρροής Μητσοτάκη – εξ ου και το σταθερά προβαλλόμενο εγχείρημα της ανανέωσης διά του μητρώου στελεχών. (Στη Λάρισα λέγε με Ελένη. Ελένη Αξιόγλου).

Ζ.

Υπέρ, όμως…

*«Ο Δήμος τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της δίχρονης προσχολικής αγωγής». Δεν άρεσε στο Δημαρχείο το χθεσινό σχολιάκι με τα ερωτηματικά εκπαιδευτικών για τη στάση του Δήμου απέναντι στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και τον συσχετισμό με την κριτική του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ προς τους νεοφιλελεύθερους αυτοδιοικητικούς. Επικαλούμενοι την ανακοίνωση του Δήμου από τις 18 Απριλίου, δηλώνουν ξεκάθαρα υπέρ.

***

*ΤΙ λέει η ανακοίνωση; «Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων τάσσεται υπέρ της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης, όπως αποφασίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας. Όμως…». Αυτό το όμως είναι το όποιο πρόβλημα. «Όμως η άμεση μετάβαση στο νέο σύστημα, θα προκαλέσει προβλήματα στην απορρόφηση των παιδιών σε νηπιαγωγεία, σε αρκετές περιοχές του Δήμου μας. Είναι λοιπόν προφανές ότι για την περίπτωση της Λάρισας απαιτείται να υπάρξει ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα…».

***

*ΤΗΝ ίδια μέρα όμως, σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας μετά από συνάντηση του Κ. Γαβρόγλου με τον Απ. Καλογιάννη το ζήτημα αντιμετωπίζεται διαφορετικά: «Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα, συζητήθηκαν σειρά εκπαιδευτικών θεμάτων. Ο κ. Καλογιάννης ενημέρωσε για την καλή πορεία της εφαρμογής του νόμου για τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση στη Λάρισα». (Εκεί δεν είχε «όμως…»)

***

*ΑΠΟ το Δημαρχείο επιμένουν πάντως πως σε γενικές γραμμές στο μέτρο για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή και την υλοποίησή του, άμεσα ή μετά από λίγα χρόνια, δεν υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες. Και πως σχεδόν όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν εξαιρεθεί από την άμεση υλοποίηση λόγω των συνθηκών, ελλείψεις κλπ. (Μπορούν να ενημερώσουν γι’ αυτό και τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ;)

Ζ.

Εργασία

*ΖΗΤΕΙΤΑΙ Οικονομολόγος ΑΣΟΕΕ, με μεταπτυχιακό τίτλο και master στη Μακροοικονομία, για εργασία σε Χασάπικο. Άνετα θα μπορούσε να είναι αγγελία αυτή την περίοδο στην αγορά εργασίας της «Ε»: Θα πρέπει να υπολογίζει το κόστος, την τιμή πώλησης και την ένταξη σε συντελεστή ΦΠΑ στα κεμπάπ, που αποτελούνται από 4 είδη κιμά (Μοσχάρι, Χοιρινό, Αρνίσιο, Πρόβειο), τα τρία εκ των οποίων ανήκουν στον συντελεστή 13% και το ένα στο 23%, συν 3 είδη μπαχαρικών 5 εκ των οποίων είναι στο 13% και τρία στο 23% αποδεκτοί και πρώην υπουργοί Οικονομικών. Αμοιβή σχετικά καλή, διατροφή εξασφαλισμένη. Πληροφ. κ. Μήτσος…

Ζ.

Κινητικός

*ΚΙ άλλη μεταγραφή για τον Van der Mπαρτζ; Ο πρόεδρος του κόμματος κεντρώων δανειοληπτών ανακοίνωσε προχωρημένες επαφές με τον Ελασσονίτη δικηγόρο Αλ. Γεωργούλα, ναι τον πανίσχυρο πολιτικά πρώην πολιτευτή ΑΝΕΛ, ο οποίος καμένος πριν, τώρα εμφανίζεται πυρίμαχος και ξανά προς τη δόξα τραβά; Κι ακόμα παραπάνω ίσως. Αφού συζήτησαν λέει και για την προοπτική καθόδου του στις επόμενες ευρωεκλογές εκτός από τις προσεχείς βουλευτικές. «Θα υπάρξουν συνεχείς επαφές και ζυμώσεις για την καλύτερη και αρτιότερη επίτευξη της συμφωνίας τους» δήλωσε ο πορτοκαλένιος αρχηγός.

***

*Ο οποίος σκέφτεται πιθανή συνεργασία και με τον βυσσινί ιδιοκτήτη, αν φτιάξει κι εκείνος κόμμα όπως είπε. Προς το παρόν όμως τον θέλει για άλλη δουλειά.

- Ο Αλέξης είπε ότι θα με υπερασπιστεί σ’ αυτά που τραβάω.

Που τον έχουν στριμώξει σε δίκη εννοεί, η οποία εξελίσσεται. Πάντως ο αρχηγός των Οράνιε διαπιστώνει ότι κάτι άλλαξε για κείνον με τη νέα διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Διαβλέπει αρμονία, ανακωχή, ίσως και φιλία. Μα η πρόεδρος Νικολέττα ήταν και στην προηγούμενη, όπως και πολλοί ακόμα από την τωρινή διοίκηση. (Αυτός έτσι βλέπει, εκείνοι μπορεί να μην το ξέρουν ακόμη.)

Ζ.

Πόσο είναι;

*- ΜΗΝ διαφωνείς μ’ έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει με την εμπειρία του. (Οι Λαρισαίοι μαθητές ήξεραν τι έλεγαν.)

***

*- ΦΙΛΕ, τι χρωστάμε; Τον λογαριασμό…

- Είναι 12 και 10.

- Ωραία. Πες όμως και τι χρωστάμε…

***

*- ΑΝ το βουνό έρχεται σ’ εσένα κι εσύ δεν είσαι ο Μωάμεθ, φύγε γρήγορα. Πρόκειται για κατολίσθηση.

Ζ.

Καμένες

*ΠΑΝΕ μήνες λέει τώρα που εκεί στη Δρόση και Παιωνίου, ψηλά στους ιστούς του δημοτικού φωτισμού παραμένουν καμένες τρεις λάμπες, από κάτω σκοτάδια το βράδυ και στη στάση όπου περιμένουν συνήθως μαθητές. Τώρα που το είδαν στη δημοτική υπηρεσία…

Ζ.

Αλληλοκόβονται

*ΚΑΤΑ το σύνηθες, μετά την κομματική συνεδρίαση με τον γραμματέα του κόμματος Αυγενάκη, τα δύο γαλάζια βουλευτικά γραφεία εξέδωσαν Δελτία Τύπου. Το μεν με την παρέμβαση του Μ. Χαρακόπουλου, το δε με την τοποθέτηση του Χρ. Κέλλα. Είχαν και φωτογραφίες επισυναπτόμενες, το ίδιο πλάνο στο προεδρείο της εκδήλωσης, οι δύο βουλευτές εκατέρωθεν του γραμματέα και του προέδρου Καπετάνου. Ε, στη φωτογραφία που έστειλε ο ένας δεν υπήρχε ο άλλος και σ’ εκείνη του αλλουνού δεν φαινόταν ο ένας. Στάνταρ κι αυτό, με κόβεις, σε κόβω. Στην κυριολεξία.

Ζ.

Ούτε «μπάι πας»

*ΤΟΣΑ χρόνια που σέρνεται το έργο της Κάρλας, μέχρι να παραδοθεί πλήρως δηλαδή, υπάρχουν εκκρεμότητες ακόμη, τόσα χρόνια κι ο ίδιος στα πράγματα, παρακολουθώντας τις υπηρεσίες ο Κ. Αγοραστός έχει εξελιχθεί κι εκείνος σε ειδικό σε θέματα της λίμνης. Και σε ακόμη ειδικότερο στις εμπλοκές με το αθηναϊκό υπουργείο.

Όσο για το ζήτημα τροφοδοσίας της Κάρλας με νερό του Πηνειού διά βαρύτητας κι όχι πληρώνοντάς το χρυσό μέσω άντλησης απ’ το ποτάμι, αυτό το αυτονόητο που εξακολουθεί να περιμένει τις νέες μελέτες του υπουργείου, η Περιφέρεια έχει προτείνει μια «πατέντα» με την κατασκευή κάποιου «μπάι πας» ως την Τάφρο, λύση προσωρινή μεν αλλά φτηνή και αποτελεσματική, όμως μπα, δεν οι Αθηναίοι…

Ζ.

Βγάζει μάτι

*ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ την κυβερνητική πολιτική προσπάθησε και η διοίκηση στα νοσοκομεία της Λάρισας να διώξει τις μεγάλες εταιρείες και να προσλάβει συμβασιούχους για την καθαριότητα, τη φύλαξη κ.λπ. Εργαζόμενους που θα έπαιρναν με τις συμβάσεις τους περισσότερα λεφτά από το νοσοκομείο απ’ ό,τι τους έδινε η εταιρεία ενώ το κράτος θα πλήρωνε τελικά λιγότερα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Σκανδαλώδες; Μπορεί…

***

*ΕΓΙΝΕ λοιπόν διαγωνισμός, αιτήσεις, διαδικασίες, επιλογή, ΑΣΕΠ αλλά παράλληλα η εταιρεία προσέφευγε στα δικαστήρια. Αμ δε που θα διαλέξεις εσύ κράτος ποιον θα πληρώνεις για τη δουλειά σου…

Κι έτσι ενώ 132 Λαρισαίοι, δεν είναι δα και λίγοι, έχουν επιλεγεί να δουλέψουν στα νοσοκομεία, εντούτοις βρίσκονται στο περίμενε. Ενάμιση χρόνο σχεδόν, ξανά και ξανά δικαστήρια με την εταιρεία. Κάτι γίνεται λάθος, δεν μπορεί, δείχνει εξόφθαλμο. Ποιος θα βρει τις πταίει;

Ζ.

Ένα πουλάκι

*ΔΥΟ ως γνωστόν οι υποψηφιότητες για την προεδρία της γαλάζιας Νομαρχιακής, κονταροχτυπιούνται στο εσωκομματικό παρασκήνιο Καπετάνος-Γερογιώκας.

Κι ένα πουλάκι λάλησε απ’ τα κεντρικά γραφεία. Δεν κελαηδούσε σαν πουλί, μήτε σαν χελιδόνι, μόν’ κελαηδούσε κι έλεγε μ’ ανθρώπινη λαλίτσα.

-Τελικά η υποψηφιότητα μπορεί να είναι μονάχα μία. Αν δεν είναι τρεις τελικά. (Γρίφος αλλά όχι δύσκολος.)

Ζ.

Μεγάλο μπλόκο

*ΔΙΑΒΑΖΕ χθες στην εφημερίδα για την «εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση» στον οικισμό ρομά στον Τύρναβο, όπου «ισχυρή αστυνομική δύναμη» έκανε εκατοντάδες ελέγχους. Και φαντάστηκε την εικόνα με το μεγάλο μπλόκο της αστυνομίας στον ‘’Γυφτομαχαλά’’, δεν θα ίσχυσε βέβαια το «όλοι οι άντρες να μαζευτούν στην πλατεία». Επιχείρηση με στόχο όπως ανακοινώθηκε «την πρόληψη και την καταστολή της εγληματικότητας και τη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών». Η παραβατικότητα αυξημένη στους τσιγγάνικους οικισμούς, όλοι το ξέρουν ότι πρόκειται για ‘’φωλιές’’. Και μπήκε λοιπόν η αστυνομία οργανωμένα.

***

*ΤΟ αποτέλεσμα; Επίσης ανακοινώθηκε στην εφημερίδα. Συνελήφθησαν καμιά δεκαριά παράνομοι. Ένας ως φυγόποινος, είχε τρία χρόνια ερήμην για κλοπές και τρεις νεαροί που ξέχασαν να πάνε στρατό, ανυπότακτα τσιγγανόπουλα. Συνελήφθησαν και δύο που έκλεβαν ρεύμα, συνδέοντας παράνομα τα σπίτια τους στο δίκτυο της ΔΕΗ, άλλος ένας που δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ένα δεκαεννιάχρονος που δεν είχε βγάλει ακόμα ταυτότητα, άλλος ένας πιτσιρικάς με απαγορευμένο χάπι. Μεγάλη επιτυχία, θρίαμβος.

Ζ.

Καλή χώνεψη

*ΤΗ μέρα που δημοσιευόταν το σχόλιο "Αεροπλάνο", για τον ΟΣΕ και το γρήγορο τρένο που θα βγάλουν οι Ιταλοί απ’ το φθινόπωρο, ακριβώς την ίδια μέρα εξελίχθηκε πάλι η ιστορία ‘’τα ζώα μου αργά’’. Και ανεύθυνα επιπλέον.

Ο Λαρισαίος Κ. Μ. θα ταξίδευε Αθήνα με επιστροφή αυθημερόν. Εισιτήριο με ώρα αναχώρησης 06.33 και ώρα άφιξης 10.23. Πριν την αναχώρηση που καθυστέρησε μισή ώρα, μαθεύτηκε από συνταξιδιώτες ότι η διαδρομή Παλαιοφάρσαλος-Λιανοκλάδι θα γινόταν με λεωφορεία, λόγω έργων. Ρώτησε στα εκδοτήρια να μάθει την ώρα άφιξης στην Αθήνα, επιβεβαίωσαν την πληροφορία, δεν ήξεραν όμως πότε θα φτάσουν. Μέσα στο τρένο ρώτησε τον ελεγκτή, που απάντησε διπλωματικά και εκ του πονηρού όπως αποδείχτηκε, ότι θα ξέρει όταν θα φτάσουν Λιανοκλάδι.

***

* ΟΝΤΩΣ ταξίδεψαν με λεωφορεία Παλαιοφάρσαλος- Λιανοκλάδι μέσω Δομοκού. Φτάνοντας στις 8.40 έτρεξαν γρήγορα στις αποβάθρες για να μην καθυστερήσει το τρένο, αλλά τρένο δεν υπήρχε. Ρώτησαν τους συνοδούς ελεγκτές, απάντησαν "θα έρθει". Κάποιος παρατηρητικός συνταξιδιώτης βλέπει στον πίνακα δρομολογίων ότι το IC 50 από την Αθήνα θα φτάσει στο Λιανοκλάδι στις 9.45. Κατάλαβαν ότι αυτό ήταν το τρένο τους. Θα ερχόταν να αφήσει στο Λιανοκλάδι εκείνους που ταξιδεύουν από την Αθήνα και να παραλάβει εκείνους προς Αθήνα. Οι ελεγκτές δεν το παραδέχτηκαν. Έτσι έγινε, έφυγαν στις 9.45 προς Αθήνα. Όπου έφτασαν στις 12.00. Συνολική διάρκεια ταξιδιού Λάρισα -Αθήνα πεντέμισι ώρες. (Με τις υγείες τους.)

***

 *Ο Κ. Μ. είχε την εφημερίδα μαζί του, στο Λιανοκλάδι διάβασε στους συνταξιδιώτες το σχόλιο. Κάγχασαν εκνευρισμένοι με τις εξαγγελίες για το σφαιράτο τρένο, το Ασημένιο Βέλος. Εκείνοι που δεν γέλασαν λέει ήταν κάποιοι ξένοι τουρίστες.

Δεν ήταν μόνον η καθυστέρηση, άνθρωποι έχασαν αεροπορικά δρομολόγια, επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια και κάθε είδους υποχρεώσεις. Μάλιστα κάποιοι είχαν πληρώσει και για πρώτη θέση. Είναι η έλλειψη ενημέρωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καθυστέρηση 1,5 ώρας και επιπλέον, η προσπάθεια απόκρυψής της με παρελκυστικές απαντήσεις και υπεκφυγές. Αν αυτό οφείλεται στους Ιταλούς ιδιοκτήτες ή στους Ελληνες υπάλληλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αδιάφορο για τον ταξιδιώτη, που χάνει την εμπιστοσύνη του στο τρένο. (Άρα στο ερώτημα του σχολίου "Βόλτα στην πρωτεύουσα για καφέ;", η απάντηση είναι "για καφέ στον Δομοκό και για μεσημεριανό στην πρωτεύουσα". Στην επιστροφή και για την καλή χώνεψη θα υπάρχει μία αντίστοιχη καθυστέρηση.)

Ζ.

Για τον λαιμό

*ΗΤΑΝ καλοδιάθετος, το έφερε με τρόπο στη γυναίκα του ο μεσήλικος Λαρισαίος.

- Τώρα που πλησιάζει η γιορτή σου, λέω να σου πάρω κάτι για τον λαιμό.

- Αχ, τι ωραία… Και τι σκέφτεσαι;

- Λέω τίποτε καραμέλες «Χολς».

Ζ.

Τους βρήκε,

τον ψάχνουν

* ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ σπάνια γι’ αυτό έχει και την ιδιαίτερη αξία της η πράξη νεαρού Λαρισαίου. Ο οποίος χθες το πρωί βρήκε το δερμάτινο πορτοφόλι ηλικιωμένου απόστρατου - με αρκετά χρήματα μέσα - έψαξε να βρει τη διεύθυνση κατοικίας του και σχεδόν πριν γίνει αντιληπτό από τον ίδιο, έσπευσε να του το παραδώσει στο σπίτι του, χωρίς να ζητήσει εύρετρα ή οτιδήποτε άλλο.

Και αιφνιδιασμένη η σύζυγος που του άνοιξε όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού - στην οδό Φουρτούνα, κοντά στον Αγ. Αντώνιο - δεν πρόλαβε να τον ευχαριστήσει ή να τον ανταμείψει.

Τον ευχαριστούν όμως δημοσίως - μέσω της «Ε»- και τον καλούν στο σπίτι τους να το κάνουν και από κοντά.

Γιατί η πράξη του, όπως λένε, αξίζει πολύ περισσότερο από τα χρήματα του πορτοφολιού.

 

 

MPOREI NA KONTAROXTYPHUHKAN MAJIMOS CIU

*ΜΠΟΡΕΙ να κονταροχτυπήθηκαν όταν η Σία Αναγνωστοπούλου ήταν στο Υπουργείο Παιδείας και ο Μ. Χαρακόπουλος αντίστοιχος τομεάρχης της ΝΔ. Ωστόσο, στην Επιτροπή για το Δημογραφικό, πρόεδρος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος ο Λαρισαίος νεοδημοκράτης, αν και με διαφορετική ιδεολογική αφετηρία, προσπαθούν να καταλήξουν σε ομόφωνο πόρισμα. Μόνο μην τους τιμωρήσουν που κάνουν τέτοιες ανήθικες σκέψεις. Πάντως οι δυο τους θεώρησαν σκόπιμο να ακουστούν στη Βουλή και επιστήμονες χωρών όπως η Γαλλία και η Σουηδία, όπου ανέστρεψαν τη δημογραφική κάμψη. Προς τούτο ενημέρωσαν τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος συμφώνησε για την πρόσκληση των Ευρωπαίων.

Ζ.

 

 JANA MAZI O P NIKHFOROS

*ΞΑΝΑ μαζί ο π. Νικηφόρος με τον Χρ. Κέλλα. Ο βουλευτής καρφίτσωσε την “ταυτότητα” του δρομέα στον εφημέριο του Αγίου Γεωργίου, που έδωσε πρώτος το παράδειγμα στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου της ενορίας. «Έτσι έρχεται κοντά ο κλήρος στον λαό, ακολουθώντας τη μεγάλη παράδοση της χώρας...», σχολίασε.

Ζ.

 

OI LARISAIOI PARAGONTES STHUHKAN

*ΟΙ Λαρισαίοι παράγοντες στήθηκαν θαρραλέοι απέναντι στα πολυβόλα.

Ζ.

 

OI DHMARXOI SARXVSHS KVTSOS CIU

*ΟΙ δήμαρχοι Σαρχώσης και Κωτσός παρακολουθούν προσεκτικά την κτηνοτροφική σύσκεψη. Ταυτόχρονα μαθαίνουν ιντερνετικά νέες τεχνικές στο άρμεγμα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass