Βάσεις

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 19:14
* ΣΤΟ κέντρο της πόλης περιηγήθηκε χθες το μεσημεράκι αντιπροσωπεία από την «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη θεσσαλική γη», ενώ επισκέφθηκε και θεσμικούς φορείς της πόλης, όπως τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη. Σταθμός του… πολύχρωμου καραβανιού ήταν και η «Ελευθερία» την οποία ευχαρίστησαν για την προβολή και στήριξη του φεστιβάλ. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο διευθυντής σύνταξης Δημήτρης Χατζηευθυμίου, οι οποίοι και συγχάρηκαν τους συμμετέχοντες για το θέαμα που προσφέρουν αλλά και το πνεύμα της αγαστής συνύπαρξης διαφορετικών πολιτισμών που πρεσβεύουν.   * ΣΤΟ κέντρο της πόλης περιηγήθηκε χθες το μεσημεράκι αντιπροσωπεία από την «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη θεσσαλική γη», ενώ επισκέφθηκε και θεσμικούς φορείς της πόλης, όπως τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και τον δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη. Σταθμός του… πολύχρωμου καραβανιού ήταν και η «Ελευθερία» την οποία ευχαρίστησαν για την προβολή και στήριξη του φεστιβάλ. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος της «Ε» κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο διευθυντής σύνταξης Δημήτρης Χατζηευθυμίου, οι οποίοι και συγχάρηκαν τους συμμετέχοντες για το θέαμα που προσφέρουν αλλά και το πνεύμα της αγαστής συνύπαρξης διαφορετικών πολιτισμών που πρεσβεύουν.

*ΜΙΑ οι σχολές, μια ο ανασχηματισμός. Όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες. Εύλογα λοιπόν αναρωτιόταν ο Λαρισαίος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Τι έγινε βρε παιδιά. Πόσο έπεσαν οι βάσεις για να μπεις στην κυβέρνηση;»

Κ.Γ.

Ανασχηματισμός Ι

* ΑΛΛΑΓΗ ηγεσίας κατά το ήμισυ στο ΥΠΑΑΤ, μετά το νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε, αφού αποτελούν παρελθόν ο υπουργός Β. Αποστόλου και ο αναπληρωτής Γ. Τσιρώνης, ενώ παρέμεινε υφυπουργός ο Λαρισαίος Β. Κόκκαλης. Νέος υπουργός ανέλαβε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και γεωπόνος, Σταύρος Αραχωβίτης, ενώ υφυπουργός στη θέση του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Τσιρώνη (Οικολόγοι Πράσινοι) αναλαμβάνει η βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και κτηνίατρος στο επάγγελμα, κα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Όσον αφορά στον Βασίλη Κόκκαλη, ο Λαρισαίος κυβερνητικός παράγοντας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και ικανοποιημένος, καθώς όχι μόνο παρέμεινε, αλλά είναι και ο …παλαιότερος στο υπουργείο. Επίσης στα τυπικά της υποθέσεως, πολιτικό προϊστάμενο έχει μόνο τον υπουργό κ. Αραχωβίτη, μιας και η νέα δομή του ΥΠΑΑΤ δεν διαθέτει πλέον αναπληρωτή υπουργό (όπως ήταν ο κ. Τσιρώνης), αλλά δύο υφυπουργούς. Ένα ακόμη καλό νέο για τον Βασ. Κόκκαλη μπορεί να θεωρηθεί και η απομάκρυνση του Βαγγ. Αποστόλου από το ΥΠΑΑΤ με τον οποίο, όπως γνώριζαν όλοι, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Αντιθέτως η συνεργασία του με τον κ. Αραχωβίτη, όσο αυτός ήταν τομεάρχης Αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριζόταν «άριστη». Ο Λαρισαίος υφυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες θα επιδιώξει να κρατήσει τις αρμοδιότητες που είχε αναλάβει με ξεχωριστό ΦΕΚ, δηλαδή το σύνολο της Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων, τη Διεύθυνση Πολλαπλασιαστικού Υλικού, τη Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής καθώς και τη συναρμοδιότητα της Διεύθυνσης Συστημάτων Καλλιέργειας.

Γ.Ρ.

Ανασχηματισμός ΙΙ

* ΘΕΤΙΚΑ λογικά θα είναι τα συναισθήματα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, με αφορμή το νέο κυβερνητικό σχήμα και κυρίως για την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, του καθ’ ύλην αρμόδιου υπουργείου για την Αυτοδιοίκηση. Αφενός η αξιοποίηση του Αλέξανδρου Χαρίτση, ως επικεφαλής του υπουργείου, με τον οποίο διατηρούσε μια πολύ καλή σχέση στο Οικονομικών με την πλήρη αξιοποίηση του ΕΣΠΑ και αφετέρου η υφυπουργοποίηση της Βολιώτισας Μαρίνας Χρυσοβελώνη, με την οποία στο περιφερειακό συμβούλιο επίσης διατηρούσε ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας, γεμίζει με αισιοδοξία τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Ο κ. Αγοραστός μάλιστα σχολιάζοντας τα νέα δεδομένα ευχήθηκε να βρεθούν οι κατάλληλοι ανθρώπινοι και οι οικονομικοί πόροι για την ορθή και χρήσιμη λειτουργία των Περιφερειών.

Γ.Ρ.

Φόρος

* ΜΕ την ευκαιρία του ανασχηματισμού και μια επισήμανση. Τώρα που ο Λαρισαίος υφυπουργός έδειξε ότι είναι ισχυρός στον τομέα του μπορεί να ανακινήσει πλέον μετά τον ανασχηματισμό στη νέα κυβέρνηση αυτό που υποσχέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή εγκαινιάζοντας τη γιορτή κρασιού στον Αμπελώνα. Για να καταργηθεί ο άδικος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί, κάτι εύκολο πλέον τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια.

Για να δούμε, θα τηρήσει την υπόσχεσή του, έστω ανακινώντας και επίσημα θέμα στην κυβέρνηση;

Δ.Κ.

Έξυπνο

* ΩΣ άνοιγμα στην κεντροαριστερά βαφτίσθηκε ο χθεσινός ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Με την υπουργοποίηση, της πρώην υπουργού των Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, της πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μυρσίνης Ζορμπά και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μάρκου Μπόλαρη.

Για να μην αισθάνεται ιδεολογική «μοναξιά» και ο Παν. Καμμένος των ΑΝ.ΕΛ. έγινε και άνοιγμα στον χώρο της κεντροδεξιάς με την υπουργοποίηση της πρώην βουλευτή της ΝΔ και σήμερα ανεξάρτητης βουλευτή, Κατερίνας Παπακώστα.

Διάβασαν οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τα σενάρια συνεργασίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και… τρόμαξαν. Δηλαδή συνήθισαν με τον κ. Καμμένο και απογοητεύθηκαν τώρα με την κ. Παπακώστα; Αλλά το πώς αισθάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με τις έξυπνες πολιτικά επιλογές του κ. Τσίπρα ενόψει εκλογών.

Β.Κ.

Θαύμα…

* ΤΟ ’κανε ο Άγιος Φανούριος τελικά το θαύμα του… Ξεμπερδέψαμε με τις πανελλαδικές βάσεις των υποψηφίων, ανακοινώθηκε ο κυβερνητικός ανασχηματισμός και μας έμεινε μόνο ο ΕΝΦΙΑ. Σήμερα αύριο ανεβαίνουν στο taxis και τα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων και τέλος η αγωνία… Με τρεις κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή, αναδιατάσσεται όλο το πολιτικο-οικονομικό και κοινωνικό σκηνικό της χώρας.

Λογικό είναι κάποια θέματα να μπουν σε δεύτερη μοίρα… Όχι βέβαια να ξεχαστούν αλλά να προσπεραστούν επί τροχάδην, γιατί μπροστά μας θα έχουμε σοβαρότερα...

Γ.Ν.

Πόλη του αύριο

* ΜΕΧΡΙ το τέλος Σεπτεμβρίου πρόκειται να συνέλθει η δημοτική παράταξη «Λάρισα – Πόλη του Αύριο» προκειμένου να καθορίσει τη θέση της για τα δημοτικά πράγματα.

Με δεδομένο ότι η προκήρυξη των δημοτικών εκλογών του 2019 δεν αφήνει πλέον πολλά περιθώρια, ίσως και σε εκδήλωση της παράταξης, ο επικεφαλής και πρώην δήμαρχος Κων. Τζανακούλης θα ξεκαθαρίσει τη στάση της παράταξης.

Το λεγόμενο «δαχτυλίδι» κατά άλλους αν και η απόφαση περί διαδοχής Τζανακούλη ή καλύτερα η απόφαση του κ. Τζανακούλη θα εξαρτηθεί (και) από τις πολιτικές εξελίξεις και όχι μόνο από τους «μνηστήρες» για τους οποίους λένε, ουκ έστι αριθμός…

Β.Κ.

Λουκάς

* Η φημολογία πάντως για όλους όσοι έχουν χτυπήσει την πόρτα της τοπικής ΝΟΔΕ της ΝΔ ή ότι ενδιαφέρονται ή πως μπορεί να θέλουν να είναι υποψήφιοι (σ.σ. και σε όποια άλλη εκδοχή θέλετε) εμπλέκει και τον πρώην νομάρχη Λάρισας, Λουκά Κατσαρό.

Άλλο πράγμα ότι τον εμπλέκουν τον άνθρωπο, τον συζητάνε, τον αναφέρουν, τον παρουσιάζουν ως ενδιαφερόμενο και άλλο πράγμα να έχει όντως ο ίδιος εκδηλώσει ενδιαφέρον. Απέχει.

Γιατί μπορεί να μην χτύπησε ο Λουκάς ο… υποψήφιος την πόρτα της ΝΟΔΕ αλλά να ρωτήθηκε η ΝΟΔΕ αν ο Λουκάς μπορεί να κατέλθει. Όχι ως ιατρός αλίμονο. Ίσως ως θεράπων υπό μια έννοια, ως ενωτικός.

Β.Κ.

Το μήνυμα…

* ΕΙΝΑΙ ιστορικά αποδεδειγμένο... Η πολιτική δεν έχει ούτε κόμματα ούτε χρώματα… Το να παριστάνουν κάποιοι ότι ανακάλυψαν ξαφνικά την Αμερική ή να πέφτουν από τα σύννεφα, με τη νέα κυβέρνηση, είναι μάλλον υποκρισία… Όλα έχουν κάποια εξήγηση και κάποιο μήνυμα βεβαίως. Το ότι "όλοι μαζί μπορούμε"…

Γ.Ν.

Φοιτητικά

* ΚΑΙ ξαφνικά από προχθές το απόγευμα γέμισε η Λάρισα από νέους φοιτητές παρέα με τους γονείς τους να ψάχνουν εναγωνίως σπίτι για τα φοιτητικά τους χρόνια. Παρέα με την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», με κάποιον μεσίτη, με κάποιον γνωστό ή γνωστή ή ακόμα και μοναχικά αναζητώντας το ιδανικό αλλά οικονομικό διαμέρισμα πόρτα-πόρτα, από πολυκατοικία σε πολυκατοικία στις συνοικίες που προσφέρουν ευκαιρίες.

Κάθε χρόνο οι ίδιες εικόνες, οι ίδιες αγωνίες με έναν κόσμο που έρχεται σε επαφή με την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, μεταφέρει την κουλτούρα της περιοχής απ’ όπου έρχεται και είναι βέβαιο ότι θα βάλει με τον τρόπο αυτό έστω και ένα λιθαράκι και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της πόλης, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια…

Δ.Κ.

Χιούμορ

* ΝΑ αποσαφηνίσει τη θέση του, καταψηφίζοντας εισήγηση για εκδηλώσεις σε χωριό της Λάρισας, επέμενε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του ΚΚΕ, «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Παζιάνας.

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τυπικός – τυπικότατος ο κ. Παζιάνας, διευκρίνισε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ότι καταψηφίζει την εισήγηση γιατί περιλαμβάνει… και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

«Μη φάμε καμιά διαγραφή για το τίποτα» χαμογέλασε ο κ. Παζιάνας και μαζί του όσοι δημοτικοί σύμβουλοι, κατάλαβαν το χιούμορ.

Β.Κ.

Καλά κρασιά

* ΛΟΓΩ των βροχοπτώσεων, υπάρχει κίνδυνος φέτος, να μην έχουμε καλά κρασιά, προειδοποιούν οι ειδικοί.

Ο Σύλλογος Φίλων του Οίνου και της Αμπέλου Λάρισας έχει σημάνει συναγερμό, και οι γνώστες της οινοποίησης συμβουλεύουν τους οινοπαραγωγούς: «η διατήρηση υψηλής υγρασίας στην ατμόσφαιρα και οι ασθένειες θα καταφέρουν το τελικό χτύπημα στα αμπέλια. Πρέπει να ξεκινήσει ο τρύγος».

Και για όσους πίνουν κρασί συνεπάγεται ότι το μήνυμα είναι το εξής: Να είστε υποψιασμένοι με την ποιότητα των κρασιών της χρονιάς 2018. Ήταν μια βροχερή χρονιά!

Λ.Κ.

 

Νεροποντή

* ΚΑΙ ό,τι έλεγαν εκεί στα παρακάρλια ότι δεν μπορεί, είναι καλό για να είναι αληθινό. Παρέμειναν για αρκετό καιρό στεγνά τα χωράφια, φρόντισε ο καιρός να τα θυμηθεί. Ξανά έντονες βροχοπτώσεις το τελευταίο διήμερο, ξανά έσπασαν τα χαντάκια, ξανά πλημμύρισαν χωράφια, με βαμβάκια αυτή τη φορά λίγο πριν τη συγκομιδή.

Μόλις τον προηγούμενο Ιούνιο και πιο πριν τον Φεβρουάριο πλημμύρισαν από νεροποντή, κινήθηκαν τα πράγματα, δόθηκαν υποσχέσεις για αποκαταστάσεις με κάποια έργα το φθινόπωρο. Τους πρόλαβε όμως η καλοκαιρινή νεροποντή, έβαλε και αυτή το χεράκι της για λίγες (;) ακόμα ζημιές με τις υποσχέσεις για αποκατάσταση να παραμένουν. Με τους κατοίκους στο Καλαμάκι να μοιάζουν με μικρά παιδιά, στα οποία ως γνωστόν δεν είναι να τάζεις…

Δ.Κ.

Συνέδριο

*ΑΠΟ το Βερολίνο, το Εδιμβούργο, τη Λυών και το Άμστερνταμ στη Λάρισα. Αν μη τι άλλο επρόκειτο για επιτυχία να «έρχεται» στην πόλη ένα διεθνές συνέδριο, όταν έχουν προηγηθεί οι παραπάνω ευρωπαϊκές πόλεις ως διοργανώτριες. Ο λόγος για το διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για τα νοσήματα των Αγρίων Ζώων, που ολοκληρώνεται στις 31 του Αυγούστου.

***

*ΕΚΤΟΣ από θέμα επιστημονικής αξίας είναι και ζήτημα διαφημιστικής… αξίας και επί της ουσίας οικονομικής. Εκατοντάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πόλη μας και μαθαίνουν τόσο γι’ αυτήν όσο και για όλη τη Θεσσαλία. Οι διοργανωτές που είναι το Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Παρασιτολογίας της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα φροντίσουν εκτός από το Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας και το Διαχρονικό Μουσείο, οι συμμετέχοντες να επισκεφτούν τα Μετέωρα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αλλά και το τεχνητό θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

***

*EΧΕΙ όμως και επίκαιρα συμπεράσματα το συνέδριο καθώς τυχαίνει να διεξάγεται, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται ανησυχητική η εξάπλωση του ιού του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα. Τα κορακοειδή και συγκεκριμένα οι καρακάξες αποτελούν, όπως εξηγούν αναλυτικά σε ρεπορτάζ που φιλοξενεί σήμερα η «Ε», οι καθηγητές Χαράλαμπος Μπιλλίνης και Γιώργος Βαλιάκος, τις «δεξαμενές» αυτού του ιού. Σε αυτές λοιπόν τις «δεξαμενές» πηγαίνουν τα κουνούπια, παίρνουν τον ιό και τον μεταφέρουν στον άνθρωπο που είναι ο τελικός αποδέκτης. Όπως διευκρινίζουν μάλιστα, ο ιός δεν μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω των κουνουπιών αλλά μόνο με τον παραπάνω τρόπο.

Κ.Γ.

Προσωπικά

δεδομένα

* Ο ΝΟΜΟΣ περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν επέτρεψε φέτος να δημοσιευτούν στην εφημερίδα τα ονόματα όλων των επιτυχόντων και οι σχολές που εισήχθησαν. Πολλοί στεναχωρήθηκαν αφού, έτσι έσπασε μια μακροχρόνια παράδοση, ιδιαίτερα για τις περιφερειακές εφημερίδες. Πώς και πώς περίμεναν γονείς και συγγενείς να δουν το όνομα του παιδιού στην εφημερίδα και να κρατήσουν το απόκομμα. Πώς να το κάνουμε ήταν το θέμα των ημερών ποιος πέρασε, πού, ποιανού παιδί είναι.

Τώρα μας έμειναν οι κωδικοί. Νέες εποχές, νέα ήθη.

Σημειώνουμε τέλος ότι η δημοσίευση όλων των βάσεων απαιτεί ένα χώρο απαγορευτικό για μια εφημερίδα.

Ν.Π.

Μποτιλιάρισμα

* ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ώρα αιχμής και ένα συνεργείο «έκοβε» στην κυριολεξία, την Ηρώων Πολυτεχνείου στα δύο.

Με ειδικό μηχάνημα έκανε μια γραμμή χάραξης κάθετα στην οδό, στο ύψος της συμβολής της με την 28ης Οκτωβρίου.

Καλώδια ήθελαν να περάσουν, σωλήνα ήθελαν να περάσουν…, άγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δημιούργησαν εκνευρισμό, μποτιλιάρισμα, νεύρα, κορναρίσματα… και μεγάλες στάσιμες ουρές αυτοκινήτων, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου.

Χωρίς σήματα προειδοποίησης, για εργασίες στον δρόμο, χωρίς κάποιον να ρυθμίζει την κυκλοφορία οχημάτων, έγινε κομφούζιο.

Οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς… πήγαν περίπατο, ενώ τα φανάρια ούτε τα έβλεπαν οι οδηγοί. Κόκκινο ήταν, πράσινο ήταν, το ίδιο και το αυτό ήταν.

Τυχεροί ήταν σίγουρα οι εργάτες, που δεν τους παρέσυρε το οργισμένο ρεύμα…

Λ.Κ.

 

 

STH SAMARINA ANAMENETAI

* ΣΤΗ Σαμαρίνα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να τηρήσει την υπόσχεσή του να επισκεφθεί το ορεινό χωριό των Γρεβενών. Μπορεί αρχικά η εξόρμησή του να αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, αλλά να που έφθασε η ώρα ο γαλάζιος πρόεδρος να μιλήσει… βλάχικα. Για την καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψής του βρέθηκαν στη Σαμαρίνα οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνου, Κώστας Νινίκας και Τάσος Χελιδώνης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον κοινοτάρχη Γιάννη Λυγούρα.

Γ.Ρ.

 

 TRIPLH EPITYXIA

* ΤΡΙΠΛΗ επιτυχία για τα τρίδυμα της οικογένειας Στέλιου και Ράνιας Ροντούλη στον Τύρναβο. Η κόρη Μαριέττα πέτυχε στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΠΑΜΑΚ, ο γιος Αχιλλέας στο τμήμα Οικονομικών του ΠΑΜΑΚ και ο έτερος γιος Γεώργιος στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο μπαμπάς και η μαμά δηλώνουν τρις χαρούμενοι, ενώ και ο μικρός Σωτήρης αδημονεί για τη δική του σειρά επιτυχίας. Τα πολλά παιδιά έχουν πολλά βάσανα, αλλά δίνουν και πολλές χαρές.

Κ.Τσ.

 

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass