Διψήφιες

Δημοσίευση: 06 Νοε 2018 19:02
*ΣΤΟ κτίριο της φωτογραφίας, στη Νεάπολη, πρόκειται να στεγασθεί το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας. Είναι το σχολείο που θα φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες που σήμερα πηγαινοέρχονται στους Αγ. Αναργύρους σε ένα σχολείο που δεν έχει υποδομές.  Το κτίριο γίνεται σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα, αν όχι το σπουδαιότερο, έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για σχολείο αλλά ακριβώς επειδή θα φιλοξενήσει παιδιά με αναπηρίες. Μετά από χρόνια ντροπής και απαξίωσης, το ΕΕΕΕΚ της Λάρισας θα αποκτήσει επιτέλους τη δική του στέγη, ένα σχολείο που θα πληροί τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία παιδιών με αναπηρίες.  Με την ευκαιρία, όσοι δεν διαβάζουν εφημερίδα και ενημερώνονται από συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές, ρωτάνε αν στο κτίριο της φωτογραφίας θα στεγάσουν πρόσφυγες. Έλεος…  Β.Κ. *ΣΤΟ κτίριο της φωτογραφίας, στη Νεάπολη, πρόκειται να στεγασθεί το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Λάρισας. Είναι το σχολείο που θα φιλοξενήσει δεκάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες που σήμερα πηγαινοέρχονται στους Αγ. Αναργύρους σε ένα σχολείο που δεν έχει υποδομές. Το κτίριο γίνεται σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων και αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα, αν όχι το σπουδαιότερο, έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για σχολείο αλλά ακριβώς επειδή θα φιλοξενήσει παιδιά με αναπηρίες. Μετά από χρόνια ντροπής και απαξίωσης, το ΕΕΕΕΚ της Λάρισας θα αποκτήσει επιτέλους τη δική του στέγη, ένα σχολείο που θα πληροί τις προϋποθέσεις για τη φιλοξενία παιδιών με αναπηρίες. Με την ευκαιρία, όσοι δεν διαβάζουν εφημερίδα και ενημερώνονται από συγκεκριμένες τηλεοπτικές εκπομπές, ρωτάνε αν στο κτίριο της φωτογραφίας θα στεγάσουν πρόσφυγες. Έλεος… Β.Κ.

*ΚΑΤΑ τα προβλεπόμενα θα φτάσει ο Νοέμβριος στα μισά της διαδρομής του με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά, με τις χαμηλές θερμοκρασίες να παραμένουν στην περιοχή των διψήφιων.

Να, στις 12/11, 13 βαθμοί προβλέπεται ότι θα είναι το χαμηλότερο που θα δείξει το θερμόμετρο. Και τα μεσημέρια τα εικοσάρια θα συνεχίζουν το πάρτι.

Ζ.

Εις Αγγλετέραν

*ΣΤΗΝ Αγγλία, London, από την Κυριακή ο Κ. Αγοραστός. Στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση, όπου έχει περίπτερο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εκεί, επίσης, κι ο δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός ως πρόεδρος, ο Ρίζος Κομήτσας και ο Κώστας Καλαμπαλίκης ως μέλη της διοίκησης της ΠΕΔ, και άλλοι παράγοντες, για θέματα αυτοδιοίκησης.

Ζ.

Θα το έλεγξαν…

*ΜΕ ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι Λαρισαίοι στην προσπάθεια του Δήμου να συγκεντρώσει παλιά ρούχα και παπούτσια στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης. Ιδίως αυτή την περίοδο που όλοι ξεσκαρτάρουν ντουλάπες κατεβάζοντας τα χειμωνιάτικα. Τα φορτηγάκια πηγαινοέρχονται, αμέτρητοι σάκοι με υλικό καθημερινά.

Διαβάζοντας την Κυριακή στην εφημερίδα πού πηγαίνουν όσα συγκεντρώνονται, άρχισαν οι ενστάσεις των Λαρισαίων. Καθώς είναι ιδιωτική εταιρεία αυτή που τρέχει και εκμεταλλεύεται το όλο πρότζεκτ, ερωτηματικά που η διαλογή γίνεται στη γειτονική Βουλγαρία από πιο φτηνά χέρια προφανώς και που ύστερα τα πολλά στέλνονται στην Ινδία, κάποια πωλούνται σε καταστήματα ‘’από δεύτερο χέρι’’ κι ένα ποσοστό, άγνωστο πόσο, επιστρέφει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Ο οποίος οικονομικό όφελος δεν έχει.

***

*ΛΟΓΙΚΑ, το πόσο δίκαιη ή λεόντεια είναι η σύμβαση με την εταιρεία, θα το έχει τσεκάρει η υπηρεσία και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ενώ θα το έχει ελέγξει και η αντιπολίτευση. Οι απλοί πολίτες το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να υποστηρίζουν το εγχείρημα.

Ζ.

Ελληνολαρισαϊκό

*ΔΙΑΡΚΩΣ προστίθενται νέα λήμματα στο Ελληνολαρισαϊκό Λεξικό.

- Λιόν είναι γαλλική ομάδα και αυτό που λέει ένας Λαρισαίος όταν βάζει τυρί στη ζεστή μακαρονάδα.

***

*-ΜΑΡΚΑ αυτοκινήτου η Κάντιλακ, όμως με τον ίδιο τρόπο ο Λαρισαίος λέει στον φίλο του τον Λάκη ότι ήρθε η ώρα να φύγει.

Ζ.

Τίνος είναι;

*ΑΝΟΙΧΤΑ έμειναν και τα επόμενα βράδια τα φρεάτια στο ημιτελές κτίσμα δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΛ, του Κ. Πηλαδάκη ακριβέστερα. Αυτές οι λίαν επικίνδυνες παγίδες, μία εκ των οποίων κατάπιε το Σαββατόβραδο την αμέριμνη νεαρή κοπέλα Ποντιακού συγκροτήματος, που αντί να χορέψει βρέθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη. Εγκληματική αμέλεια το δίχως άλλο, τίνος όμως; Οι αρμόδιοι δεν ήξεραν τίνος είναι το κτίσμα φάντασμα, στον Δήμο αναζητούσαν τον ιδιοκτήτη. Ποιος θα το φράξει, ποιος θα την πληρώσει; Ευτυχώς που το κορίτσι γλίτωσε.

Ζ.

Τραυματίστηκε

*ΣΤΟ σπίτι του αναρρώνει πια ο Αχιλλέας Σίμος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της Οργάνωσης, μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε προ εβδομάδος κινούμενος στον δρόμο Τρικάλων-Καρδίτσας. Ο νεαρός γιος του Άγγελου Σίμου, μονίμως επί των επάλξεων να τρέχει για την οργάνωση, οδηγούσε το αυτοκίνητό του το οποίο εξετράπη της οδού κ.λπ., κ.λπ. κι εκείνος βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα περαστικά.

Ζ.

Ορατό

*ΓΙΑ «πενιχρό έργο» της Περιφερειακής αρχής μίλησαν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή τους μετά τη σύσκεψη με Π. Σκουρλέτη και σκοπό την υποστήριξη Ν. Τσιλιμίγκα. Πήρε ανάποδες διαβάζοντάς το ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος. «Μα είναι σοβαροί; Με 2.500 έργα σε όλη τη Θεσσαλία, με συνολική δαπάνη 2,2 δισ. και μάλιστα σε τόσο δύσκολη εποχή… Το έργο είναι ορατό, φαίνεται, το βλέπει ο κόσμος. Όμως, κάτι πρέπει να πουν κι αυτοί, εκλογές έρχονται…»

Ζ.

Μπερδέματα

*ΠΕΡΙΠΕΠΛΕΓΜΕΝΗ η κατάσταση με το περί τον Πηνειό συνέδριο. Χαρακτηριστικό που στην επίσημη έναρξη ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Δημ. Ντογκούλης χαρακτήρισε της Λαρίσης το ποτάμι ως «το δεύτερο πιο βρωμερό ποτάμι στην Ευρώπη» ενώ αμέσως μετά από το ίδιο βήμα ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός υπερασπίστηκε τον Πηνειό διαβεβαιώνοντας ότι «το ποτάμι είναι πολύ καθαρό» και λίγο μετά άλλος ομιλητής αμφισβήτησε την ύπαρξη σχετικών στοιχείων και μετρήσεων.

***

*ΕΝΤΟΝΗ διαμαρτυρία του δημάρχου Απ. Καλογιάννη ότι το συνέδριο οργανώθηκε από την Ένωση των Δήμων στη Λάρισα, δίχως όμως τη συμμετοχή του Δήμου ούτε άλλων παραπήνειων δήμων. Μα όλοι γνώριζαν εξαρχής ότι η ΠΕΔ το οργάνωσε για χάρη της γ. γ. της διοίκησής της και αρχηγού της αντιπολίτευσης στον Δήμο της Λάρισας, η οποία Ρ. Καραλαριώτου ορίστηκε άλλωστε και πρόεδρος του συνεδρίου.

Διαμαρτυρήθηκε μεν ο δήμαρχος για παραγκωνισμό, ωστόσο οι δημοτικές υπηρεσίες και η ΔΕΥΑΛ εκπροσωπήθηκαν με εισηγήσεις στελεχών τους στο συνέδριο. Να μην το είχε πάρει χαμπάρι;

***

*ΠΟΤΑΜΙ, νερά δεν θα μπορούσε να λείψει ο Κ. Γκούμας. Ο οποίος προτείνει μεταξύ άλλων τη δημιουργία «ενός σύγχρονου κέντρου πληροφόρησης δίπλα στο ποτάμι, όπου θα ήταν συγκεντρωμένες όλες οι πληροφορίες για την πλούσια ιστορική διαδρομή του Πηνειού, τον ρόλο του στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας αλλά και τη σημερινή του κατάσταση. Θα βοηθήσει τη νέα γενιά να αποκτήσει ιστορική μνήμη και θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική της ευαισθητοποίηση».

***

*ΠΗΝΕΙΟΣ και Λάρισα, θα ήταν ίσως υπεραρκετό να ερωτηθούν τα Τρίκαλα, να αξιοποιηθεί το know how των γειτόνων. Εκεί, ο παραπόταμος του Πηνειού Ληθαίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της πόλης. Μια εικόνα που μαγνητίζει όλες τις εποχές του χρόνου, πράσινες όχθες, καθάρια νερά, πανύψηλα δέντρα, πεζόδρομοι για περίπατο στην κοίτη, δέκα γέφυρες ενώνουν τις όχθες του, οι μισές μόνο για πεζούς. Η Λάρισα αργεί ακόμα.

Ζ.

Ποιος Θανάσης;

*ΜΕ επίκεντρο το Νέο Περιβόλι. Εκεί λοιπόν ο μελλούμενος σεισμός που φιλοδοξεί να ταρακουνήσει τον Θαν. Νασιακόπουλο. Οι παρατάξεις Κομήτσα- Μακατού, με τη συμμετοχή και δυσαρεστημένων της νυν δημοτικής αρχής, φαίνεται ότι έχουν ολοκληρώσει τις διεργασίες. Και με γεωμετρική ακρίβεια ένας μαθηματικός προβάλλει ως ο πιθανότερος υποψήφιος δήμαρχος. Ο Θαν. Μούσιος, καταγόμενος από το ‘’Νιού Γκάρντεν’’, καθηγητής που διδάσκει στα σχολεία της Νίκαιας και του Αρμενίου, παλιός συνδικαλιστής στον χώρο του, αντιπρόεδρος στο χωριό του επί Απ. Έξαρχου. Καθηγητής και συνάμα και αγρότης με ανησυχίες, ψαγμένος. Απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση των δύο Θανάσηδων στον κάμπο. Όπου το ποιος Θανάσης, θα φορεθεί πολύ…

Ζ.

Σε εκκρεμότητα

*«ΔΕΝ λύνονται τα ζητήματα αυτά από τα κομματικά γραφεία» είπε ο Π. Σκουρλέτης μιλώντας για ‘’τα ζητήματα αυτά’’ από τα κομματικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα. Είπε επίσης ότι εκείνοι δίνουν «προτεραιότητα στις γνήσιες αυτοδιοικητικές περιφερειακές και τοπικές δυνάμεις». Αυτό ακριβώς, μιλούσε στην περιφερειακή συντονιστική του κόμματος στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε επίσης ότι «η αυτοδιοίκηση δεν είναι θέμα συμφωνίας ανάμεσα στις ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων». Ενώ αναφερόταν ακριβώς σ’ αυτό, στο πώς συμφωνήθηκε ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μαζί με Ν. Τσιλιμίγκα.

***

*«ΤΙΠΟΤΕ δεν έληξε» λένε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι μιλούν για «ισότιμη συνεργασία» με το ΚΙΝΑΛ και «υπό προϋποθέσεις». Και στη συνεδρίαση υπό τον Π. Σκουρλέτη φάνηκε ξανά ότι «όλοι θέλουν να πάμε μαζί», ωστόσο «υπάρχουν σοβαροί προβληματισμοί για το πρόσωπο». Ισχυρίζονται επίσης ότι «ανάλογες σκέψεις υπάρχουν και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ».

***

*ΚΑΤΑ τα άλλα περιμένουν λένε να αναληφθούν κάποιες πρωτοβουλίες από την πλευρά του Ν. Τσιλιμίγκα, να συγκροτηθεί κάποιο κοινό επιτελείο, επιτροπές κλπ. Όταν όμως του τα έθεσαν αυτά τον άκουσαν λέει έκπληκτοι να τους ρωτάει: «Μα γιατί βιάζεστε;»

***

*ΕΙΝΑΙ και κουλτουριάρηδες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, οπότε έπαιξε και Ντανιέλ Τσαβαρία στην επίμαχη συνεδρίαση. Συζητώντας για την υποστήριξη του Ν. Τσιλιμίγκα ακούστηκε κι ο τίτλος μυθιστορήματος του διάσημου λατινοαμερικανού συγγραφέα: «Αν με ξαναδείτε γράφτε μου». (Αβαρία είπες σύντροφε; Κάποιος δεν είχε ακούσει καλά.)

Ζ.

Αναγνώριση…

*ΜΕ τις καλύτερες αναμνήσεις έφυγε από τη Λάρισα ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Νίκος Βατόπουλος, όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει το βιβλίο τού Νίκου Παπαθεοδώρου αλλά και το δικό του βιβλίο. Το μαρτυρά το σαββατιάτικο δημοσίευμά του στην «Καθημερινή» που γράφει μεταξύ άλλων «Στη Λάρισα, όπου βρέθηκα για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια, είχα την αίσθηση μιας πιο συνεκτικής κοινωνίας, ίσως γιατί στο κατάμεστο Δημοτικό Ωδείο είχα την εμπειρία της δημόσιας αναγνώρισης στο πρόσωπο του τοπικού ιστοριοδίφη, ιατρού Νίκου Παπαθεοδώρου», αλλά και στη δήλωσή του στην «Ε» είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας, είχε πει χαρακτηριστικά «αυτό που με εντυπωσίασε είναι η ευεξία της αγοράς, ωραία μαγαζιά, χαρούμενος κόσμος… Πολύ ευχάριστο κέντρο, η Κούμα δε, θεωρώ ότι είναι επιπέδου Τσιμισκή και πάνω. Έχει έναν ευρωπαϊκό αέρα…».

***

*ΣΕ άλλο σημείο του ίδιου δημοσιεύματος στην «Καθημερινή» γράφει ο Νίκος Βατόπουλος «Να, λοιπόν, οι ιστορίες του Νίκου Παπαθεοδώρου, αποθησαυρισμένες στο ”Ιχνηλατώντας την παλιά Λάρισα, τόμος Β΄”, δημοσιευμένες στην ”Ελευθερία”, που διατηρεί υψηλή κυκλοφορία, έδωσαν τροφή για σκέψη όχι μόνο για το χθες αλλά και για το αύριο. Έβλεπα το κοινό της Λάρισας, τα πολλά πρόσωπα που είχαν γεμίσει το Δημοτικό Ωδείο για να γίνουν μέρος και αυτά μιας δημόσιας αναγνώρισης σε έναν άξιο συμπολίτη. Ηταν μια μαρτυρία κοινωνικής συσπείρωσης». Τον κέρδισαν τον αθηναιογράφο η ζωντάνια της πόλης, οι άνθρωποί της και η… «Ελευθερία» της.

ΘΑ.

Περήφανος

*ΔΙΠΛΗ χαρά για τον πρόεδρο των Αστικών λεωφορείων Μιχάλη Σακελλαρίου. Από τη μία το σεμινάριο που διοργάνωσε το Αστικό ΚΤΕΛ για την οδηγική συμπεριφορά και ασφάλεια στέφθηκε από επιτυχία, από την άλλη εκ των βασικών εισηγητών του σεμιναρίου ήταν ο γιος του Γιάννης (οικονομολόγος). Κι επειδή πολλά λέγονται για την πλήρη πεζοδρόμηση της Μεγάλου Αλεξάνδρου, να σημειωθεί ότι οι οδηγοί του Αστικού στο συγκεκριμένο σεμινάριο ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα για το πώς θα οδηγούν σε μια οδό ήπιας κυκλοφορίας, όπως είναι η Μεγ. Αλεξάνδρου. Άρα σενάριο πεζοδρόμησής της δεν υφίσταται. Να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο επρόκειτο να παραστεί και ο δήμαρχος Απ. Καλογιάννης, αλλά τελικά οι υποχρεώσεις του δεν του το επέτρεψαν.

Γ.Ρ.

Αποκατάσταση

*«ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ σημαντικά η έναρξη του έργου αποκατάστασης του επικίνδυνου επαρχιακού δρόμου, από τη διασταύρωση της Ε.Ο. Ελασσόνας – Κοζάνης, προς Γεράνεια, Κοκκινόγη Ελασσόνας, παρ’ ό,τι έχει αναδειχθεί από τη σχετική δημοπρασία ο εργολάβος».

Αυτό υποστηρίζει η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας και καλεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να παρέμβει για την άμεση έναρξη των εργασιών, προτού οι καιρικές συνθήκες δυσκολέψουν την πραγματοποίηση των εργασιών.

Προφανώς και απάντηση υπάρχει…

Ετοιμάζεται

*ΤΗΝ κάθοδό του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου προετοιμάζει ο Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, ως υποψήφιος επικεφαλής παράταξης για τη διεκδίκηση του Δήμου Φαρσάλων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φαρσαλινός ελεύθερος επαγγελματίας σήμερα, και ο οποίος για 36 χρόνια δραστηριοποιήθηκε σε υψηλόβαθμες θέσεις του ιδιωτικού τομέα, προετοιμάζει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, με πρόσωπά ευρείας αποδοχής στην τοπική κοινωνία.

Κατά το παρελθόν, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του π. Δήμου Πολυδάμαντα και υποψήφιος δήμαρχος στον συγκεκριμένο Δήμο, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος καθώς και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γ.Γ.

 

 

 MH BREUOYN SE DHMOSIA EKDHLVSH

*ΜΗ βρεθούν σε δημόσια εκδήλωση Αγοραστός-Καλογιάννης, δεν χάνουν την ευκαιρία για πειράγματα. Στο δε συνέδριο για το ποτάμι αντάλλασσαν και καραμελίτσες, εκεί στην πρώτη σειρά.

Ζ.

 

 

STAR PLEON O MARINOS OYZOYNIDHS

*ΣΤΑΡ πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ευρισκόμενος στη Λάρισα όμως δεν ξεχνά τη θητεία του στην ΑΕΛ, όπου είχε ως ποδοσφαιριστή και τον Τάσο Κυριάκο.

Ζ.

 

 

 TI EGINE BRE PAIDIA POIOS EINAI EDV

 *«ΤΙ έγινε βρε παιδιά, ποιος είναι δω; Κάνας τραγουδιστής; Κάνας ηθοποιός ή μήπως κάνα μοντέλο;»

Ένας από τους κεντρικούς πεζόδρομους της Λάρισας γεμάτος. Φίσκα. Τίγκα. Δεν χωράς να περάσεις. Πιτσιρίκια ένα σωρό. Τόσα πολλά που μπορούν να σε ρουφήξουν σαν πέσεις μέσα. Κινούμενη άμμος και χειρότερα.

«Youtubers μπάρμπα, Youtubers»

Το ερωτηματικό «ε» σε κάνει να φαίνεσαι εξωγήινος.

«Φράουλες 22» και «Καρπούζι Φέτα» ονόματα κάποιων «Youtuber». Αν πεις πάλι αυτές οι φράουλες αν και… εκτός εποχής σαν φρούτο, έπρεπε να περιμένεις κάνα τρίωρο για να τις πλησιάσεις για να βγάλεις μια σέλφι της προκοπής. Άκου αυτόγραφο; Πού ζεις;

Κ.Γ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass