Προσεγγίσεις

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2018 19:45
* ΤΗΝ απασχόληση αστυνομικών σε αλλότρια καθήκοντα, σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθαν. Νταβούρας. Οπου με αφορμή προχθεσινό σχόλιο της στήλης για τη μόνιμη παρουσία περιπολικού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Δευκαλίωνος και Πατρόκλου), προσθέτει ότι από χθες, «μαζί με το περιπολικό φυλάει και μια ομάδα ΔΙΑΣ». Αλλά είπαμε, o tempora – o mores. Φθάσαμε στην εποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από την αστυνομία να φυλάει τα γραφεία του. Αν ζητήσουν όλα τα κόμματα φύλαξη, πού θα βρεθούν αστυνομικοί για την προστασία των πολιτών από τους εγκληματίες;  Β.Κ. * ΤΗΝ απασχόληση αστυνομικών σε αλλότρια καθήκοντα, σχολιάζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αθαν. Νταβούρας. Οπου με αφορμή προχθεσινό σχόλιο της στήλης για τη μόνιμη παρουσία περιπολικού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Δευκαλίωνος και Πατρόκλου), προσθέτει ότι από χθες, «μαζί με το περιπολικό φυλάει και μια ομάδα ΔΙΑΣ». Αλλά είπαμε, o tempora – o mores. Φθάσαμε στην εποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από την αστυνομία να φυλάει τα γραφεία του. Αν ζητήσουν όλα τα κόμματα φύλαξη, πού θα βρεθούν αστυνομικοί για την προστασία των πολιτών από τους εγκληματίες; Β.Κ.

*ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ πόλη η Λάρισα, πάντα υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις.

- Τι εννοείς βρε μάνα ότι το μελομακάρονο δεν κάνει για τον βήχα; Αφού κι αυτό σιρόπι έχει.

***

*- Επειδή μια ζωή την έχουμε, φέτος διάλεξα χριστουγεννιάτικη απόδραση στην Ανατολική Ευρώπη. Πήγα κι αγόρασα μισό κιλό Ρώσικη και μισό κιλό Ουγγαρέζα από το σούπερ μάρκετ.

Ζ.

 

Δώρο

* ΗΡΘΑΝ τα μαγικά Χριστούγεννα. Εποχή που όλοι περιμένουν τα δώρα τους. Ακόμα και οι εργαζόμενοι. Μα είναι και κάποιοι εργαζόμενοι που σαν το βλέπουν το δώρο να μπαίνει στον λογαριασμό τους βλέπουν και το τηλέφωνό τους να χτυπά. Είναι το αφεντικό.

«Παρακαλώ» λέει ο εργαζόμενος. «Έλα αγόρι μου», από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής «έγινε ένα λάθος με μια λάθος πληρωμή. Αν μπορείς βγάλε σε παρακαλώ αυτά τα χρήματα και φέρτα μου το απόγευμα».

Κι ο εργαζόμενος μη θέλοντας να χάσει τη δουλειά του, τα βγάζει και τα επιστρέφει μετρητά. Ο εργοδότης τυπικά φαίνεται πως κατέβαλε το δώρο και ο εργαζόμενος ούτε που το ακούμπησε. Αγιοβασίληδες γιαλατζί…

Κ.Γ.

 

Οι Ηρακλείς

κι η Λένα

*ΠΟΛΥ δυνατή η ΝΔ Λάρισας, ο πρόεδρός της δηλαδή, λόγω της στενής σχέσης που διατηρεί με τον γραμματέα του κόμματος Λευτ. Αυγενάκη. Τρεις Λαρισαίοι εκλέχθηκαν στην Πολιτική Επιτροπή, με τις ευλογίες του Χρ. Καπετάνου. Οι δύο σωματοφύλακες του προέδρου, κατανοητό ότι πρόκειται για Χάρη Τσιλιάκο και Κώστα Νινίκα, οι "Ηρακλείς του Στέμματος", της γκλίτσας του σαρακατσάνου εν προκειμένω αλλά και ο Ηρακλής Γερογιώκας που αποζημιώθηκε για την κομματικότητα που επέδειξε.

***

*ΤΡΕΙΣ στους 150 που απαρτίζουν το ανώτατο κομματικό όργανο, από δω και πέρα στην πρώτη σειρά και στα προεδρεία των κομματικών εκδηλώσεων, αυτοί θα είναι οι τοπικοί ηγέτες της ΝΔ. Βέβαια οι υποψήφιοι στο συνέδριο ήταν μόλις 210, ελεγχόμενη η κατάσταση και οι Λαρισαίοι εκλέχθηκαν περίπου στο μέσον της σειράς.

***

*ΜΕΧΡΙ τώρα, επί Μητσοτάκη, στην Π. Ε. ήταν η Λένα Αξιόγλου. Δεν συνεχίζει αφού δεν εκτέθηκε ως υποψήφια. Προφανές κατόπιν τούτου ότι θα βρίσκεται στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, υπήρχε ασυμβίβαστο εάν κατείχε και το κομματικό αξίωμα. Όλα τα έχει ρυθμίσει, ως ο άνθρωπος του προέδρου στη Λάρισα. Οι φίλοι της λένε για μικρό διάλειμμα. Καθότι οι βουλευτές μετέχουν εξ οφίτσιο στην πολιτική επιτροπή του κόμματος. Θα κάνει λιγάκι υπομονή.

Ζ.

 

Νέο αίμα

*ΑΠΩΝ τελικά ο Βασ. Έξαρχος από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Προφανώς η πρόεδρος Φώφη τον προτιμά ως διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας, να ισορροπεί στα δύσκολα.

***

*ΑΠΩΝ και ο Θ. Ψύρρας, κανένας της ΔΗΜΑΡ στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας. Μάλλον σε ολόκληρη την επικράτεια το ίδιο συμβαίνει. Περιμένουν μάλλον να δουν πώς θα φερθεί η πρόεδρος στον πρόεδρό τους Θαν. Θεοχαρόπουλο. Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ξανά σε τεντωμένο σχοινί. Πολλοί προβλέπουν ότι θα τους πάρει κι αυτούς (σαν) το Ποτάμι.

***

*ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στιγμή το 2015 δεν ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ η δικηγόρος Μαρία Γαλλιού, λέγεται ότι είναι μία από τις τρεις περιπτώσεις πανελλαδικά που ο Ν. Ανδρουλάκης προέταξε βέτο, καθώς ορισμένοι του κομματικού μηχανισμού δεν την ήθελαν ως υποψήφια. Κι ας εκπροσωπεί πρακτικά εκείνους που ευελπιστούν ότι θα επιστρέψουν κατά κύματα από τον ΣΥΡΙΖΑ. (Έχουν μάλλον και τα προσωπικά τους οι πράσινοι σε Λάρισα, Φάρσαλα κλπ.)

***

*ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο ΚΙΝΑΛ, νέο αίμα στο ψηφοδέλτιο. Πλην των Μπαργιώτα-Σαχινίδη, που θα αναμετρηθούν για τη βουλευτική έδρα, οι περισσότεροι των υπολοίπων όχι και τόσο γνωστοί. Στους δε υπόλοιπους θεσσαλικούς νομούς, όπου με το τρέχον σκηνικό αποκλείεται εντελώς να εκλεγεί πασοκτζής βουλευτής, το ‘’new entry’’ κυριαρχεί. Στον νομό Λάρισας αυτή τη φορά υπάρχουν πιθανότητες.

Ζ.

 

Σήμερα κρίνονται

*ΑΦΟΥ κατάφερε κι έφτασε, όπως έφτασε, ως τις εκλογές, μπορεί και να σωθεί η ΕΛΜΕ της Λάρισας. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σήμερα ψηφίζουν οι Λαρισαίοι καθηγητές. Οπότε κάποιους θα δικαιώσουν για τη στάση τους και άλλους θα τους αποδοκιμάσουν. Αυτοί λογικά θα είναι υποχρεωμένοι, από αύριο στη νέα διοίκηση, να υποταχθούν στη λογική εκείνων που θα νικήσουν.

Ζ.

 

Ποια απλή…

*ΚΑΤΑ τα άλλα στις επόμενες δημοτικές αρχές θα εκλεγούν με απλή αναλογική και οι νέοι δήμαρχοι θα λειτουργήσουν δίχως παραταξιακή πλειοψηφία. Θα υπάρξουν λέει συνθέσεις για το καλό των δήμων, άλλωστε στα περισσότερα οι πάντες συμφωνούν στα δημοτικά συμβούλια. Οι δήμαρχοι θα πολιτεύονται με ανωτερότητα και οι αντιπολιτεύσεις με συγκατάβαση. Όπως ακριβώς στον Δήμο Τυρνάβου.

***

*ΚΑΙ φέτος καταψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός. Χωρίς πλειοψηφία η παράταξη Σαρχώση, που στην πορεία έχασε τρεις συμβούλους οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν και που ψηφίζουν έκτοτε δαγκωτό κατά. Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης συναγωνίζονται στην αρνητική ψήφο κι έτσι πάλι θα πάνε στο 13-14 και εμπλοκή. Μέχρι να απουσιάσει πάλι εσκεμμένα η Τασία Ψύρρα και να ξεμπλοκαριστεί η κατάσταση για να μπορεί να υπάρχει Δήμος;

Ζ.

 

Με στήριξη

*ΤΟ αποκλειστικό της ‘’Ε’’ για τη δημαρχιακή υποψηφιότητα του Ν. Γαμβρούλα στη Λάρισα αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ‘’Δημοκρατικής Ευθύνης’’. Λογικό, καθώς ο νεαρός οικονομολόγος είναι στέλεχος του κόμματος που ίδρυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Παπαδόπουλος και του οποίου ηγέτης είναι ο Λαρισαίος δικηγόρος Θ. Παπαλιάγκας. Λόγω της στενής σχέσης αυτών με τον Εκτ. Νασιώκα και δεδομένης της στάσης εκείνου και της δημοτικής του παράταξης, η στήριξη Γαμβρούλα προβάλλει ως το πιθανότερο. Να πάει ‘’σωγαμβρούλας’’ στο ΠΑΣΟΚ ή ΚΙΝΑΛ αποκλείεται, άλλωστε ο Αλ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε αυτόνομη κάθοδο του κόμματός του στις βουλευτικές και τις ευρωεκλογές, ανακοινώνει λέει υποψηφίους, που θα βρεθούν απέναντι στους πρώην συντρόφους.

Ζ.

 

Στην Πάτρα

*ΠΑΝΤΟΤΕ στα εξαγώγιμα προϊόντα της Λάρισας ο Κώστας Τσιάνος. Ο οποίος διασκεύασε και σκηνοθετεί στο ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας την "Τρισεύγενη" του Κωστή Παλαμά. Τη μουσική έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης κι η πρεμιέρα μεθαύριο Παρασκευή. Όπως πάντα τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Ζ.

 

Προπομπός;

*«ΔΗΜΑΡΧΟ των συνθέσεων» αποκαλεί τον Απ. Καλογιάννη η «Εφημερίδα των Συντακτών» αφιερώνοντας στην εκ νέου υποψηφιότητά του εκτενές ρεπορτάζ του Στ. Ζιαμπάκα.

«Οι πρόσφατες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι ο ίδιος θα αποτελέσει τον πρώτο υποψήφιο που προέρχεται από τη Ριζοσπαστική Αριστερά και θα λάβει στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛΛ., σε συνέχεια της στήριξης που έχει ανακοινωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Αποτελούν αυτές οι εξελίξεις προπομπό επόμενων συγκλίσεων μεταξύ των δύο κομμάτων; Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο τοπικός σπόρος που έπεσε στη Λάρισα προ τετραετίας εξελίχθηκε σε έναν υγιή οργανισμό και πλέον απλώνει «κλαδιά» σε εθνικό επίπεδο». (Από χρόνια παρακολουθούν στην Αθήνα το πείραμα της Λάρισας.)

Ζ.

 

Κατεβαίνει

*ΧΑΝΕΙ η Περιφέρεια για να κερδίσουν τα Φάρσαλα; Οι περσινές διαψεύσεις έπαψαν να ισχύουν, αυτό που ακουγόταν στο παρασκήνιο επιβεβαιώνεται πια. Ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Ν. Τσιλιμίγκα, αλλάζει πορεία και διαλέγει να εκτεθεί ως υποψήφιος δήμαρχος Φαρσάλων. Ο Κ. Τύμπας ανακοινώνει την υποψηφιότητα αλλά και τις θέσεις του για τον Δήμο, αυτό το Σάββατο και ώρα 11:30 το πρωί στο “Aigli Gusto”. (Και σίγουρα θα έχει γούστο. Ιδίως για το τοπικό ΠΑΣΟΚ.)

Γ.Γ.

 

Άλλη θα είναι

*ΕΙΧΕ μπει ο Χρ. Μπίκας, τώρα βγήκε. Όμως, το ΚΚΕ δεν θα έχει υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών τον Τάκη Δημερά, όπως είχε κυκλοφορήσει. Του λαϊκοσυσπειρωτικού συνδυασμού θα ηγηθεί λέει η Μαρία Κωστή, συνταξιούχος τραπεζικός. Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης.

Ζ.

 

Με κανέναν

*ΟΥΤΕ προσχώρηση σε Μ. Ξηρομερίτη και άρα Ρ. Καραλαριώτου, μήτε πιστή με Ντ. Διαμάντο, με κανέναν η Κατερίνα Στογιάννη, η οποία επανέρχεται με «προς συνδημότες» ανοιχτή επιστολή της δηλώνοντας πως δεν συμμετέχει στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Η τοπική σύμβουλος επικαλείται επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Λάρισας, εργάζεται στο ΚΔΗΦ ΑμεΑ "Παιδιά της Ανοιξης" στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. «Δεν επιθυμώ να γίνεται χρήση του ονόματός μου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές από σεβασμό προς όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε για πολλά χρόνια είτε επαγγελματικά είτε ως δημόσιο πρόσωπο». (Τέρμα και τελείωσε.)

Ζ.

 

Όπως κι ό,τι

*ΔΕΝ είχε δα και σφυρίχτρες ο πορτοκαλένιος αρχηγός, δεν είχε και κόσμο όμως χθες, στην περιλάλητη ανακοίνωση της δημαρχιακής του υποψηφιότητας. Τρεις-τέσσερις οι πιστοί κι ας πρόκειται για κοτζάμ αρχηγό πολιτικού κόμματος. Ο οποίος ανακοίνωσε τις θέσεις του από τις οποίες προβάλλει ευκρινέστατα η χρυσαυγίτικη αντίληψη. Αφού αυτοί δεν έχουν υποψήφιο δήμαρχο, ευκαιρία… Καθόλου δύσκολο για τον Van der Μπαρτζ, ούτε κίτρινο γιλέκο να φορέσει, ούτε μαύρο μπλουζάκι. Όπως βολέψει.

Ζ.

 

Λεβέντης

*ΣΤΗΝ πόλη της Λάρισας αναμένεται σε λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Ο λόγος; Μα για να εγκαινιάσει τα νέα γραφεία του κόμματος ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Αυτά βρίσκονται επί της 28ης Οκτωβρίου στο ύψος της πλατείας Ταχυδρομείου. Στο μαγαζί αυτό παλιά ήταν ο διάσημος Γάτος με τα γιαούρτια. Γεμάτος συμβολισμούς ο πρόεδρος…

Κ.Γ.

 

Πετράκος

*ΑΝ και το ζήτημα των αγροτικών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων είναι επίκαιρο και σημαντικό για την περιοχή της Λάρισας, εν τέλει δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στη χθεσινή εκδήλωση της ΛΑ.Ε. ο υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του κόμματος Θανάσης Πετράκος. Τόσο στη συνάντηση με τους φίλους της παράταξης όσο και στα ΜΜΕ μίλησε ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, ο οποίος εκτός των άλλων ζητημάτων αναφέρθηκε και στα αγροτικά.

Κ.Γ.

 

Ακρίβεια

*ΠΑΡΑΞΕΝΕΜΕΝΟΙ οι Λαρισαίοι διάβαζαν χθες ότι ο Δήμος αναμορφώνει 13 παιδικές χαρές στην πόλη, με έργο που κοστίζει λέει 1,5 εκατ. ευρώ. Κι αναρωτιούνταν πόσο να κοστίζουν αυτές οι κούνιες, οι τραμπάλες κι οι τσουλήθρες, από τι μέταλλο να είναι φτιαγμένες, ώστε η αντικατάστασή τους να κοστίζει όσο η αγορά ενός μεγάλου καινούργιου διαμερίσματος.

Ζ.

 

Ένα χατίρι

*ΔΕΝ δέχτηκαν ούτε τον όρο ‘’αμερικανιά’’ εκ μέρους των συμβούλων του, ούτε πως ο Απ. Καλογιάννης ήθελε να αναδείξει τη διαφορά του από τη Ρ. Καραλαριώτου. Με αφορμή λοιπόν το σχόλιο για το άναμμα του δέντρου αγκαλιά με την εγγονή του, από τη Δημαρχία εξηγούν ότι «η μικρή ζήτησε χάρη απ΄ τον δήμαρχο παππού της και εκείνος δεν μπορούσε να της χαλάσει το χατίρι. Και ποιος άλλωστε, δεν θέλει να ικανοποιήσει τα εγγονάκια του. Και έτσι στο άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία, το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση έδωσε ο δήμαρχος αγκαλιά με την εγγονή. Τόσο απλά και τόσο ανθρώπινα». (Τέτοια χατίρια, ποιος δεν τα θέλει…)

Ζ.

 

Συνήθεια παλιά

*ΧΑΜΟΣ λέει γίνεται αυτές τις μέρες στα μικροβιολογικά εργαστήρια της Λάρισας. Όχι, δεν είναι το κρύο κι οι ασθένειες της εποχής η αιτία, ούτε βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια επιδημία. Παρεκτός η χριστουγεννίτιδα.

Είναι συνήθεια παλιά τέτοιον καιρό στην πόλη, να σπεύδει λέει ο κόσμος για εξετάσεις, να μετρήσει δείκτες ενόψει Εορτών. Να μετρήσει ο άλλος τους δείκτες του, τη χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τα γ-GT του, ώστε να μπορεί να επιδοθεί κατόπιν στις συνήθεις ατασθαλίες τρωγοπίνοντας με την ησυχία του. Ή με την ανησυχία του, όχι ότι θα φυλαχτεί κάποιος μέσα στις Γιορτές, για μετά θέλει να ξέρει τι θα κάνει, ανάλογα με τ΄ αποτελέσματα.

***

*ΕΙΝΑΙ και τα ταμεία που καλύπτουν σημαντικό μέρος του κόστους, βουρ για εξετάσεις οι Λαρισαίοι.

Απ΄ τα παλιά τα χρόνια λέει γινόταν αυτό. Που κατέβαιναν τότε από τα χωριά οι παππούδες, πενήντα-εξήντα χρονών άνθρωποι δηλαδή, να μετρήσουν τη βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα τον ζάχαρο κυρίως, αυτόν τον άτιμο…

Ζ.

 

Οι εκδρομείς

*ΠΟΛΥ τις χαίρονται μέλη των ΚΑΠΗ της Λάρισας τις διήμερες εκδρομές στην Αθήνα που οργανώνει ο Δήμος. Το απολαμβάνουν το πρόγραμμα που περιλαμβάνει επισκέψεις σε μουσεία με πρώτο εκείνο της Ακρόπολης, στο Ευγενίδειο Ίδρυμα επίσης, σε άλλα γνωστά σημεία της πρωτεύουσας και βεβαίως τη Βουλή. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, οι εκδρομείς των ΚΑΠΗ παρακολούθησαν από τα θεωρεία τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Γέμισαν τις μπαταρίες για τις πολιτικές συζητήσεις. Ο μπαρουτοκαπνισμένος δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσαούσης, ως εντεταλμένος του δημάρχου Καλογιάννη για τα ΚΑΠΗ, έχει πιάσει τον σφυγμό των μελών και τους απογειώνει.

Ζ.

 

 

VS MARJISTES LENINISTES OLOI TOYS*ΩΣ μαρξιστές-λενινιστές όλοι τους, θα μπορούσαν δήμαρχος και πρόεδρος Άννυ να πάρουν δώρο στον υπουργό Σταθάκη ένα τίσερτ με τον Λένιν, από την έκθεση της Πινακοθήκης για την Οκτωβριανή...

Ζ.

 

 

 

KAI H XRISTINA SAMOLADOY STO XRISTOYGENNATIKO*ΚΑΙ η Χριστίνα Σαμόλαδου στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που παρέθεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη στις συζύγους των βουλευτών του κόμματος. Ως συνάδελφοι είχαν πολλά να πουν για την κίνηση στην αγορά, καθότι η σύζυγος του μεταγραφέντος βουλευτή Γ. Κατσιαντώνη τυγχάνει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας. Ως καταγόμενη δε από τη Σαμαρίνα είχαν να πουν και με τη Νατάσα Καραμανλή που ήταν επίσης παρούσα.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass