Κρυουλάκι

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2019 19:45
• ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ και φωτίζει.  Τον δρόμο του λαού, ως υποψήφιος βουλευτής πια…  Ζ. • ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ και φωτίζει. Τον δρόμο του λαού, ως υποψήφιος βουλευτής πια… Ζ.

* ΥΠΟ τις παρούσες συνθήκες, οι κρυάδες συνέχισαν να έχουν την τιμητική τους μεταξύ των Λαρισαίων.

- Καλά που ήρθαν τα κρύα ρε σεις, να κάτσουμε και λίγο μέσα στο σπίτι. Όλο στη βεράντα, το παρακάναμε με τις εξόδους.

* * *

* - Ρώτησα το πρωί τον περιπτερά αν έχει ζεστά νεράκια. Και μου είπε «μέσα στο ψυγείο».

* * *

* - ΑΠ’ Ο,ΤΙ είδατε, το χιόνι που έριξε στην Αθήνα, στη Σπηλιά στον Κίσσαβο το έχουν για πιτυρίδα στα μπουφάν.

Ζ.

 

Το παράκαναν

* - ΚΛΕΙΣΤΑ και σήμερα τα σχολεία στη Λάρισα.

- Γιατί;

- Μα είναι Σάββατο.

- Α... Οπότε κι αύριο Κυριακή.

- Και τη Δευτέρα λέει, κλειστά θα είναι.

- Γιατί;

- Λένε ότι μάλλον θα βρέξει.

* * *

* ΚΑΙ στη Λάρισα μα και αλλού προέκυψε νέος τύπος δημάρχου «φιλικός προς τους εκπαιδευτικούς».

Σε λίγους μήνες εκλογές, δύσκολα να μην τους κάνει το χατίρι και να μην κλείσει τα σχολεία και μάλιστα ημέρα Παρασκευή. Επειδή είχε κακοκαιρία την Τετάρτη.

* * *

* ΟΠΟΤΕ η Λαρισαία Ι. Σ. σχολίαζε χθες για τα κλειστά σχολεία: παρατηρείται το ακραίο καιρικό φαινόμενο «μπορεί να γεμίσουν λάσπες τα παπουτσάκια του κανακάρη και θα κάνει χάλια το σαλόνι με τις πατημασιές του 42 νούμερο».

Ζ.

 

Ερωτήματα

για τη Novartis

* ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για τη φλέγουσα υπόθεση της Novartis κάνει αύριο Κυριακή με άρθρο της η υποψήφια βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Μαρία Γαλλιού. Με γνώση του αντικειμένου και καθαρό λόγο η δικηγόρος προσθέτει μία νηφάλια φωνή στον κυκεώνα σκέψεων και απόψεων των ημερών. Θέτει ερωτήματα που βάζουν τον... τύπον επί των ήλων και η απάντησή τους ρίχνει φως σε μια σκοτεινή υπόθεση. Τονίζει δε με παρρησία ότι «όσοι μετέχουν της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας πρέπει να στηρίζουν την ανεξάρτητη και αμερόληπτη απονομή της δικαιοσύνης και να μην υπονομεύουν το κύρος της με παρεμβάσεις, υποδείξεις και κελεύσματα...». Περισσότερα αύριο στο άρθρο της στην «Ε».

 

Χωρίς σχόλια

* ΕΚΑΝΑΝ την ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό τους, Α. Βαγενά και Ν. Παπαδόπουλος, πήραν την απάντηση και τη δημοσιοποίησαν. Ως είχε. Με τα στοιχεία για το σύνολο των έργων που εκτελούνται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, λεφτά που δίνουν τα υπουργεία και μέσω του ΕΣΠΑ των κοινοτικών δηλαδή κονδυλίων.

Με ποσά και ποσοστά για προϋπολογισμούς, για συμβασιοποιημένα έργα και για πληρωμές. Ε, δεν θα άλλαζαν τα στοιχεία φυσικά αλλά μια άποψη δεν θα έπρεπε να προσθέσουν; Μια σύγκριση, μια κρίση για το αν πάει καλά η Περιφέρεια; Να καταλάβει ο κόσμος. Είναι κι οι αυτοδιοικητικές εκλογές μπροστά. Καμιά επεξεργασία όμως από τα στελεχωμένα με επιστήμονες βουλευτικά γραφεία, που έχουν φυσικά σχέσεις με τις υπηρεσίες των υπουργείων και άρα γνώση της κατάστασης. (Αμέλησαν άραγε ή δεν θα ήταν ευνοϊκά τα συμπεράσματα;)

Ζ.

 

Συν Αθηνά...

* ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ κυβερνητικός παράγοντας, γνωστός για την αγωνιστική του στάση, ανέλαβε και την αρχαιοελληνική γραμματεία. Ξεκινώντας από τα βασικά. Εκεί λοιπόν που έβγαζε λόγο, είπε να παροτρύνει το λαϊκό κίνημα να ξεσηκωθεί, ζήτησε τη συμμετοχή του λαού. «...χρειάζεται αυτό που λέμε ‘’Εν Αθήναις και χείρα κίνει’’...» (Κάθε μέρα το λέμε.)

* * *

* ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ παράγοντας υπηρεσίας, αριστερής απόκλισης, που δεσμεύτηκε με σαφήνεια. «...δεν υποσχέθηκα κάτι, υπόσχομαι όμως ότι θα το σκεφτώ. Οπότε μετά θα το ξανασκεφτούμε και θα το συζητήσουμε».

- Άει, πάμε για τσίπρα τώρα. (Και δεν εννοούσε τον Αλέξη, ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.)

Ζ.

 

Πασέ τα κλισέ

* ΣΕ απόγνωση βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της χώρας εξαιτίας της συνεχιζόμενης επιδείνωσης του καιρού, αφού όπως λένε έχουν ήδη εξαντλήσει όλες τις διαθέσιμες φράσεις για να περιγράψουν τις χιονοπτώσεις. Κοάζει το Βατράχι που εντόπισε το πρόβλημα κάνοντας ρεπορτάζ στους ρεπόρτερ.

«Είμαστε απελπισμένοι» είπε γνωστό στέλεχος μεγάλου καναλιού, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος. «Ποιος φανταζόταν ότι θα συνεχίσει να χιονίζει μέσα στον χειμώνα. Έχουμε εξαντλήσει όλες τις φράσεις που ξέρουμε, εδώ και μέρες».

* * *

* ΔΥΣΚΟΛΕΣ στιγμές βιώνουν άλλωστε και τα ελληνικά σάιτς αναφορικά με τις συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις. «Ήδη έχουμε πει ότι η Ελλάδα μπήκε στο ψυγείο, ότι η χώρα βρέθηκε σε λευκό κλοιό και ότι ντύθηκε στα λευκά, μιλήσαμε για αρκτικές θερμοκρασίες και πολικό ψύχος, αναφερθήκαμε με τον πιο δραματικό τρόπο στην επέλαση του χιονιά» λέει ταραγμένος ο υπεύθυνος για τον καιρό σε μεγάλη ειδησεογραφική ιστοσελίδα. «Τώρα; Τώρα τι θα τους πούμε; Ότι πέφτουν άσπρα πράγματα σαν βαμβάκι από τον ουρανό; Να τους τραγουδήσουμε το Χιόνια στο Καμπαναριό;»

Όπως αποκαλύπτει, η έλλειψη κλισέ έχει οδηγήσει πολλούς δημοσιογράφους σε κατάθλιψη. «Μακάρι να ήμασταν Εσκιμώοι. Αυτοί τουλάχιστον έχουν 50 λέξεις για να περιγράψουν το χιόνι, δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα».

Ζ.

 

Μπόλικο λεμόνι

* ΣΕ τέτοια θέματα ποτέ δεν τους πιάνεις αδιάβαστους τους Λαρισαίους μαθητές.

- Μετά το γυμναστήριο, τρώμε ελαφρά, κατά προτίμηση φρούτα, εσπεριδοειδή ιδίως…

- Ωραία, βάλε μπόλικο λεμόνι στα γιουβαρλάκια.

* * *

* - ΠΟΙΟ είναι το αγαπημένο σου φαγητό;

- Φακές.

- Γιατί;

- Γιατί τότε παραγγέλλουμε σουβλάκια.

Ζ.

 

Διέβη το ρέμα

* ΚΑΤΙ ακούγεται και για πέμπτο συνδυασμό στον Δήμο Κιλελέρ αλλά μάλλον πρόκειται για ‘’κουβέντες στα τσίπρα’’. Ας γίνουν πρώτα τέσσερις…

* * *

* ΩΣΤΟΣΟ, στον Δήμο Αγιάς η κατάσταση σχηματοποιείται ρευστοποιούμενη. Μπορεί στη ΝΔ να μη βρίσκουν άκρη αλλά και απέναντι τα πράγματα περιπλέκονται. Αφού όλα δείχνουν πως κόντρα στον Αντ. Γκουντάρα, εκλεκτό του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρίσκεται πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και περιφερειάρχης Ιονίου. Ναι η Βάσω Αλεξανδρίδου για δήμαρχος.

Ο κύβος ερρίφθη, διέβη το ρέμα του Κόκκινου Νερού και προχωρά. Προ εικοσαετίας είχε δοκιμάσει ξανά ως υποψήφια δήμαρχος Ευρυμενών, είχε χάσει τότε.

Ζ.

 

Το σαράκι

* ΣΤΟΝ Τύρναβο πάλι, τη νεοδημοκρατική παράταξη συνεχίζει να την τρώει πολλά χρόνια τώρα το γνωστό σαράκι. Υποφέρουν, με τίποτε δεν ξεμπλέκουν.

- Καλά, ξυλοκατασκευή είναι η ΝΔ Τυρνάβου;

Ζ.

 

Αγκαλιά με το G3

* ΔΕΝ αποχωρεί τελικά από την κυβέρνηση ο Π. Καμμένος, μετά από συμβουλή των γιατρών του. Τον ενημέρωσαν ότι θα απαιτηθεί βαρύ χειρουργείο για να τον αποκολλήσουν από την καρέκλα του.

* * *

* ΣΕ πλήρη εξέλιξη η αστειοκρατική επίθεση. Το Κουλούρι πρωτοστατεί: Ντυμένος με πλήρη στρατιωτική εξάρτηση και κρατώντας αγκαλιά το υπηρεσιακό του όπλο, πέρασε τη χθεσινή νύχτα ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το χαρτοφυλάκιο, δεν έκρυψε δευτερόλεπτο τη συγκινησιακή του φόρτιση. Νωρίς το απόγευμα, ντύθηκε βατραχάνθρωπος και μπήκε στο ντους κλαίγοντας, μένοντας εκεί για τουλάχιστον τρεις ώρες. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιεργάζεται παλιές φωτογραφίες του από στρατιωτικές ασκήσεις, ενώ ταυτόχρονα άλλαζε διαρκώς στολές, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιες παρελάσεις στο σαλόνι του. Στο τέλος της ημέρας, αποκαμωμένος, πήγε στο κρεβάτι του αγκαλιά με το G3A4. Οι πληροφορίες πως έχει καλέσει σε αναφορά τους βουλευτές του κόμματός του σήμερα το πρωί, προς το παρόν διαψεύδονται.

Ζ.

 

Εκκρεμότητα

* ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ως κακεντρεχής η πληροφορία ότι για να συναντήσουν τον Ν. Τσιλιμίγκα οι ντόπιοι συριζαίοι, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις περιφερειακές εκλογές, κλείνουν λέει ραντεβού στα απογευματινά ιατρεία στο Πανεπιστημιακό. Δωρεάν βέβαια.

* * *

* ΠΑΝΤΩΣ στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν στελέχη που αναρωτιούνται αν ο Ν. Τσιλιμίγκας θέλει τελικά να βάλει για περιφερειάρχης ή μήπως δεν επιθυμεί να τον στηρίξει το κυβερνών κόμμα. Ο ίδιος έχει επιλεγεί, πέρασαν μήνες, αλλά την τυπική έστω δήλωση υποψηφιότητας δεν την έχει κάνει ακόμη.

* * *

* ΜΙΑ θεωρία συνωμοσίας δε, που ευδοκιμεί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι μπορεί να μην έμεινε τυχαία κενή η 11η θέση στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα. Αν τυχόν οι βουλευτικές γίνουν νωρίτερα από τις αυτοδιοικητικές, μπορεί να είναι λένε καπαρωμένη. Κι ύστερα θα τρέχουν.

Ζ.

 

Η γεματούλα

* ΤΟ φιλοσοφούσαν οι Λαρισαίες χθες στον καφέ.

- Το να είσαι γεματούλα είναι πολύ καλό. Δεν μπορούν καλέ να βρουν εύκολα το αδύνατο σημείο σου.

* * *

*  - Το πόσο βαριέμαι κορίτσια, ένας καναπές το ξέρει.

* * *

* - ΔΙΔΑΞΤΕ στα παιδιά σας πώς να αγαπούν, πώς να συγχωρούν και πώς να γεμίζουν το πλυντήριο πιάτων σωστά.

Ζ.

 

Βραβείων...

συνέχεια

* Η Κάρλα συνεχίζει να φέρνει διακρίσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επέλεξε μετά από διαγωνισμό ειδικής επιστημονικής επιτροπής να εκπροσωπηθεί η χώρα μας στην 6η Σύνοδο Βραβείου Τοπίου του Συμβουλίου της Ευρώπης από το έργο της επανασύστασης της λίμνης Κάρλας. Σε εθνικό επίπεδο υπήρξαν 14 υποψηφιότητες για το αρχιτεκτονικό τοπίο και προκρίθηκε η θεσσαλική παρουσία, η οποία θα σταλεί και επίσημα στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα τέλος Ιανουαρίου.

Γ.Ρ.

 

Αρχαία Μακεδονία

* «Η Συμφωνία των Πρεσπών και η Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά» τιτλοφορεί ο Νίκος Λαγαρίας την παρέμβασή του, που δημοσιεύει το αθηναϊκό μπλογκ «Δικογραφίες». Σε μια πρωτότυπη προσέγγιση, ο Λαρισαίος δικηγόρος Αθηνών, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών επετεύχθη με τη διαμεσολάβηση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός του οποίου είναι η UNESCO.

Όπως είναι γνωστό, η αρχαία Ελληνική πόλη των Αιγών ήταν η πρώτη πρωτεύουσα του Βασιλείου της αρχαίας Μακεδονίας, και ο αρχαιολογικός της χώρος στη Βεργίνα έχει αναγνωριστεί και προστατεύεται από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οι παραδοχές της UNESCO για την πολιτιστική ταυτότητα της Μακεδονίας βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της: «...Οι Αιγές παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τον πολιτισμό, την ιστορία και την κοινωνία των αρχαίων Μακεδόνων, της ελληνικής φυλής των συνόρων που διατήρησε αιώνιες παραδόσεις και μετέφερε τον ελληνικό πολιτισμό στα απώτατα όρια του αρχαίου κόσμου...».

Επομένως, είναι φανερό ότι η Κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να υπερασπιστεί την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά της αρχαίας Μακεδονίας στο βαθμό που αρμόζει στις περιστάσεις, αποδεχόμενη στο κείμενο της Συμφωνίας θολές, αμφίβολες και οπωσδήποτε όχι παγκοσμίως κρατούσες ερμηνείες, των φίλων γειτόνων μας».

* * *

* ΜΕΣΩ της «Ε» ο Ν. Λαγαρίας, καταθέτει και μια ρηξικέλευθη πρόταση: «Να μετονομαστούν οι Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας, της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, σε «Περιφέρεια Αρχαίας Μακεδονίας» υποδιαιρούμενη σε τρεις διοικητικούς τομείς αντίστοιχους, και ιεραρχικά βεβαίως, προς τη σημερινή διοικητική δομή. (Ευνόητο ότι έτσι υπερπηδούνται γεωγραφικοί προσδιορισμοί κ.λπ.)

Ζ.

 

Με σχέδιο

* «ΝΑ φτιάξουν και μια Σχολή Χαλβαδοποιίας στα Φάρσαλα. Ε μα…» Απηυδισμένος ο Λαρισαίος πανεπιστημιακός, τα έλεγε σε παλιό του φίλο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Για τον σχεδιασμό του υπουργείου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας μιλούσε. «Κι ένα Ινστιτούτο Τσιπουροκατάνυξης, να μην ξεχάσουν. Αυτονόητο πού θα ορίσουν την έδρα του...».

Ζ.

 

Στις συμπληγάδες

* ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ αναρωτιούνταν για το πώς θα παρακάμψει η ΝΔ το θέμα με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου για την απορρόφηση του τοπικού ΤΕΙ από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Είναι κι ο Λαρισαίος Χρ. Κέλλας, ως σκιώδης υφυπουργός που είχε οριστεί εισηγητής. Ήταν που εφαρμόζοντας τεχνικές υψηλής ακρίβειας ο συριζαίος υπουργός, κατάφερε να κάμψει τις αρχικά εκδηλωθείσες αντιδράσεις των βασικών τοπικών φορέων. Οι πανεπιστημιακοί συμφώνησαν επίσης, ούτε καν οι νεοδημοκράτες καθηγητές ΤΕΙ δεν είχαν σοβαρές αντιρρήσεις πια, μήτε τα παιδιά της ΔΑΠ, οι σπουδαστικοί σύλλογοι σιώπησαν. Οι συμπληγάδες τελικά βρέθηκαν στον δρόμο του γαλάζιου σκάφους. (Παρότι δεν είναι λίγοι στην πόλη που θεωρούν ότι η Λάρισα βγαίνει χαμένη, για μεγάλη ζημιά μιλούν κάποιοι, εντούτοις σιωπητήριο. Αναλόγως και στην υπόλοιπη Θεσσαλία. Παντού μόνο μια υπόκωφη γκρίνια, μέχρι εκεί).

* * *

* ΒΕΒΑΙΑ, η πολιτική έχει στάνταρ τρόπους διαφυγής. Με ένα «χωρίς ακαδημαϊκά κριτήρια και με προσχηματικό διάλογο» ο Χρ. Κέλλας διήλθε την όποια δυσκολία και η ΝΔ καταψήφισε μετ’ επαίνων. Έτσι διευκολύνθηκαν και οι γαλάζιοι τοπικοί παράγοντες, της αυτοδιοίκησης και των λοιπών φορέων, να αντιδράσουν. Όσοι νιώθουν την ανάγκη. Κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του.

Ζ.

 

Για τον Ρίζο

* «ΕΜ βέβαια κι έχει προτεραιότητες ο κ. Μαρούδας...». Από τη Δημαρχία Τυρνάβου ανταποδίδουν στον πρόεδρο της Αγροτικής Ομοσπονδίας και υψηλόβαθμο στέλεχος του ΚΚΕ, με αφορμή χθεσινό σχόλιο. «Αντί για το πεδίο πραγματικής πολιτικής που θα είχε τη δυνατότητα να προωθήσει τα θέματα των παραγωγών, προτίμησε την κομματική διαδικασία επιβολής κομματικών υποψηφίων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Να ξέρει πως οι πολίτες βγάζουν δήμαρχο και όχι τα κομματικά γραφεία», σχολίαζε συνεργάτης του Παν. Σαρχώση.

Ζ.

 

Εικονολάτρες

* ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ των εικόνων, μεθαύριο Δευτέρα στην Πινακοθήκη, όπου θα αποσυρθούν οι πίνακες της συλλογής Κατσίγρα, με σκοπό αυτή να αναδιοργανωθεί βελτιούμενη. Οι εικονολάτρες όμως θα κερδίσουν όπως πάντα. Πάλι τον Μάρτιο, οπότε και αναστηλωθούν οι εικόνες, οι πίνακες δηλαδή στη νέα διάταξη της μόνιμης έκθεσης.

Ως άλλη αυτοκράτειρα Θεοδώρα, η αντιπρόεδρος Άννυ Ψάρρα - Περίφανου, μπορεί να επιλέξει συμβολικά την Κυριακή της Ορθοδοξίας για τα εγκαίνια.

Ζ.

 

Την εκτίμησε

* Η Λαρισαία νουθετούσε τον αχαΐρευτο τον γιο της.

 - Ωραία κοπέλα αυτή η φίλη σου, φαίνεται πολύ καλό παιδί, μια τέτοια να έβρισκες...

- Δεν με θέλει αυτή ρε μάνα.

- Α, είναι και σοβαρή...

Ζ.

 

Πένθος

* ΕΝΑ μικρό διάλειμμα από τις προεκλογικές του περιοδείες θα χρειαστεί να κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, ο οποίος θα κηδέψει σήμερα τη μητέρα του Αργυρώ, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στη γενέτειρά της, Κρήνη Τρικάλων, ενώ ήδη έχουν συλλυπηθεί τον Γιώργο Μανώλη πολλά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ στο πλευρό του σήμερα θα βρίσκονται κι αρκετοί σύμβουλοι της παράταξής του.        

Γ.Ρ.

 

 

STHN PERIFEREIAKH TRIKALVN YPARXEI PINAKIDA• ΣΤΗΝ Περιφερειακή Τρικάλων υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει να στρίβουν ΙΧ προς την οδό Φαρσάλων, με κατεύθυνση την πόλη. Κάποιο λάθος έγινε, όλα τα αυτοκίνητα στρίβουν κανονικά, προφανώς στα φορτηγά απαγορεύεται η στροφή δεξιά. Κι εκείνοι που την τοποθέτησαν διάλεξαν λάθος πινακίδα, μπορούν να την αλλάξουν.

Ζ.

 

 

 

AS KERDISV EGV TO LAXEIO• - ΑΣ κερδίσω εγώ το λαχείο, έλεγε ο Λαρισαίος, και θα σου λέω τι θα πω μετά για τις τράπεζες…

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass