Πάλι καλά

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2019 19:06
*ΝΑ, στη Σαγκάη, Έλενα Κουντουρά και Βασ. Κόκκαλης εγκαινίασαν χθες το μόνιμο Περίπτερο της Ελλάδας στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου, έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο, λέει, που για τα επόμενα δέκα χρόνια θα προβάλλει και θα προωθεί τη χώρα και τα προϊόντα της. Έλληνες και Κινέζοι μαζί, όλοι τους με ψαλίδια. Κι από πίσω θα πρέπει μάλλον να γράφει ‘’Η Μακεδονία είναι Ελληνική’’ και ‘’149+2’’.  Ζ. *ΝΑ, στη Σαγκάη, Έλενα Κουντουρά και Βασ. Κόκκαλης εγκαινίασαν χθες το μόνιμο Περίπτερο της Ελλάδας στη Ζώνη Ελεύθερου Εμπορίου, έναν μόνιμο εκθεσιακό χώρο, λέει, που για τα επόμενα δέκα χρόνια θα προβάλλει και θα προωθεί τη χώρα και τα προϊόντα της. Έλληνες και Κινέζοι μαζί, όλοι τους με ψαλίδια. Κι από πίσω θα πρέπει μάλλον να γράφει ‘’Η Μακεδονία είναι Ελληνική’’ και ‘’149+2’’. Ζ.

*- ΑΧ αυτά τα παιδιά με τα μηχανάκια πάνω στα πεζοδρόμια…

Η Λαρισαία βαρυγκωμούσε, με στυλ όμως.

- Να, λέω που μας δίνουν προτεραιότητα αντί να περνάνε από πάνω μας. Πόσο με σκλαβώνουν με την ευγένειά τους…

Ζ.

 

Κινέζος

*ΑΠΟ τα ερωτήματα που απευθύνθηκαν στον Β. Κόκκαλη.

-Πώς είναι στα κινέζικα η Μακεδονία;

Αχάριστοι… Που έσπευσε δηλαδή ο άνθρωπος στην Κίνα για το καλό του λαού και του τόπου. Που για πρωινό μιας μόνο μέρας τους, οι κινέζοι αγοράζουν ολόκληρη την ελληνική γεωργική παραγωγή.

Ζ.

 

Βαμβάκι...

*ΈΝΑΣ από τους σπόρους βαμβακιού που μεταφέρθηκαν στο φεγγάρι από την κινεζική αποστολή, βλάστησε και είναι ο πρώτος σπόρος φυτού που αναπτύσσεται στη Σελήνη, όπως ανακοίνωσαν οι επιστήμονες που διενεργούν το πείραμα της μίνι βιόσφαιρας. Φαρσαλινός σχολιάζει στο άκουσμα της είδησης. «Φαντάσου να βάλουν βαμβάκι οι Κινέζοι, η τιμή θα πάει 10 λεπτά…» (Οικονομοτεχνική μελέτη, όχι αστεία.)

Γ.Γ.

 

Μια χαρά

*ΩΡΑ με την ώρα επιβεβαιώνεται πως οι πολιτικές εξελίξεις «βολεύουν» τόσο τον κ. Αλ. Τσίπρα όσο και τον κ. Παν. Καμμένο. Για τον μεν κ. Τσίπρα φαίνεται πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης, εξέλιξη που θα του δώσει τη δυνατότητα να περάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών κ.λπ.

Για τον δε κ. Καμμένο επίσης όλα καλά που απελευθερωμένος επιστρέφει στο φυσικό του, πολιτικό χώρο «καταγγέλλοντας» τον «κομμουνιστικό κίνδυνο». Σημειώστε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας θα ηγηθεί της κεντροαριστεράς, γι’ αυτό και ο κ. Θεοδωράκης και η κ. Γεννηματά, κάνουν τάματα στην Παναγία την Ελεούσα.

Αν ο κ. Τσίπρας λάβει απόψε τις 151 ψήφους θα είναι όλα μέλι – γάλα. Όπως και για τη ΝΔ που δεν θα διαχειρισθεί αυτή την καυτή πατάτα των Πρεσπών. Οι δε πολιτικές, πολιτικές…

Β.Κ.

 

Τι, πώς…

*Ο παλιός και έμπειρος αυτοδιοικητικός Γ. Δ. εκτιμά ότι το ποτήρι ράγισε μεταξύ Καμμένου-Κόκκαλη όταν ο τ. υπουργός Άμυνας ευρισκόμενος την τελευταία φορά στη Λάρισα είχε εξυψώσει τόσο τον αδερφέεε-Γ. Ακριβούλη, χρίζοντάς τον πρακτικά εκπρόσωπό του στην περιοχή. (Κατά μία άλλη εκδοχή βέβαια, που είχε γραφεί τότε στα ‘’Ψ’’ ο Καμμένος το έκανε επειδή ήδη δεν τα πήγαιναν καλά με τον Κόκκαλη.)

***

*ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ο ίδιος παράγοντας προβλέπει ότι ο Κόκκαλης δεν θα μπορούσε να εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ αφού θα ήταν αδύνατο να ξεπεράσει σε σταυρούς τους δύο νυν βουλευτές της. Ενώ οι δύο συριζαίοι δεν θεωρούνται αχτύπητοι. (Θα δείξει.)

***

*ΜΕ τον Καμμένο πάντως, μέλλον δεν έβλεπε ο Λαρισαίος υφυπουργός. Με τον Τσίπρα, μπορεί να είναι δύσκολο να εκλεγεί βουλευτής, αν και τίποτε δεν είναι απίθανο εάν πριμοδοτηθεί από το κόμμα για τη στάση του. Ωστόσο το απλούστερο των πραγμάτων θα ήταν να του δοθεί δημόσιο πόστο αν κερδίσει ο Τσίπρας τις εκλογές, τις επόμενες ή τις μεθεπόμενες, κύκλο κάνει η ζωή. Διοικητής ΕΛΓΑ φερειπείν, δεν είναι διόλου άσχημο πόστο.

Ζ.

 

Πλήρως ενταγμένοι

*ΣΤΟ πρόσφατο συνέδριο της ‘’Δράσης’’ επικυρώθηκε η απόφαση να υποστηριχθεί η ΝΔ για να γίνει πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης και αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του κόμματος σε εύλογο χρόνο πριν τις εκλογές. Κανένα «κόμμα μέσα στο κόμμα» λοιπόν. Δήλωση απόλυτης κομματικής νομιμοφροσύνης από τον Λαρισαίο Γ. Καραβάνα, που κατά τα φαινόμενα θα είναι και υποψήφιος βουλευτής, με αφορμή χθεσινό σχόλιο. «Τα στελέχη της ‘’Δράσης’’, με τον πλέον επίσημο και συντεταγμένο τρόπο, αποτελούν αποκλειστικά μέρος του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ». (Καλώς τους δέχτηκαν.)

Ζ.

 

Κι οι κρυφοί

*ΚI ένας Λαρισαίος βγήκε ήδη ανοιχτά υπέρ Μπέου. Υπερασπίζοντας με τόλμη τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου, όπως λέει δημόσια. Μετά τον Μώραλη στον Πειραιά, τώρα και Μπέο στον Βόλο, πάντα με τα κόκκινα, παρότι πορτοκαλένιος ο αρχηγός. Τι στροφή, ζεϊμπεκιά κανονική ο Van der Μπαρτζ.

***

*ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτός δεν ντρέπεται να το πει. Ίσως να έχει και άγνοια κινδύνου αλλά και τι είχε, τι έχασε. Διότι είναι κι άλλοι στη Λάρισα που έχουν ταχθεί υπέρ Μπέου, έχουν συνεργαστεί κιόλας μαζί του αλλά ντρέπονται να το πουν. Είναι που κατεβαίνουν στις εκλογές στη Λάρισα και θεωρούν ότι θα χάσουν πόντους. Κι έτσι θα γίνει δηλαδή…

Ζ.

 

Εν συνεχεία

*ΚΑΘΟΛΟΥ απίθανο δεν το θεωρεί ο Λαρισαίος Π. Α.

- Πήραν τη δικαστίνα Θάνου στο Μαξίμου, τον ναύαρχο Αποστολάκη στο Άμυνας, θα πάρουν άραγε και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο Παιδείας και Θρησκευμάτων;

Ζ.

 

Τους κατέγραψε

*Ο Λαρισαίος Μ. Β. που διαθέτει φαίνεται αρχείο αλλά και πληροφορίες, καταγράφει: «Ένας πολυβολεμένος συνασπισμοπασοκοποταμίσιος, μια πρώην εστεμμένη βασιλική και ακροδεξιά με τεράστια δάνεια, ένας τσαλαπετεινός γυρολόγος πεντέξι κομμάτων-τρόφιμος κάθε τρας εκπομπής, ένας γραφικός υπέργηρος αμπελοφιλόσοφος που πέρασε από κάθε λογής κόμμα, μία αεροψεκασμένη καραμανλικιά, μια λεβέντισσα αστή μεγαλοκοπέλα, ένας αρχιλαϊκιστής δημοσιογράφος υπηρέτης κάθε διαπλοκής με τεράστια χρέη και ένας πονηρός σαρακατσάνος με μεγάλη αγάπη στο χρήμα και την καρέκλα ένωσαν ξαφνικά τις δυνάμεις τους για να σώσουν την κυβέρνηση. Μάλλον θα βίωσαν την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και είδαν το φως το αληθινό...».

***

*ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι έχει πικράνει πολύ κόσμο ο Τσίπρας. Αυτές τις μέρες δε, αρκετοί στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εξεμάνησαν.

- Το ακραίο, έλεγε Λαρισαίος, είναι να βλέπεις κάποιους πασοκτζήδες να θυμίζουν τα γεγονότα του ‘65 και να κατηγορούν ως αποστάτες βουλευτές των ΑΝΕΛ, επειδή δεν υποστηρίζουν το σχέδιο Μητσοτάκη.

Ζ.

 

Αργά

*ΑΥΤΟ με «Το Ποτάμι» και αν είναι παράδοξο. Ξεκίνησε ως κόμμα με ρεύμα εκλέγοντας 11 συνολικά βουλευτές το 2015 αλλά σταδιακά, έφευγε ο ένας μετά τον άλλο με αποτέλεσμα σήμερα – μετά τα προχθεσινά - να απομείνουν πέντε. «Παντρεύτηκαν» με το ΚΙΝΑΛ αλλά πήραν διαζύγιο και προχθές, στη συνέλευσή τους, οι μισοί δήλωσαν πως θέλουν να πάνε με τη ΝΔ και οι άλλοι μισοί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Το Ποτάμι» έχασε τη δυναμική του, για να μην πούμε άλλα και παρεξηγηθούμε, οπότε προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του επικεφαλής του Κινήματος, Σταύρου Θεοδωράκη να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στον πρώην πλέον βουλευτή του, Σπύρο Δανέλλη.

Μάλλον αργά θυμήθηκε πως είναι αρχηγός… «κόμματος».

Β.Κ.

 

Ήταν λιγοστοί

*ΤΩΡΑ το κατάλαβαν οι Λαρισαίοι ‘’μακεδονομάχοι’’ της Τετάρτης, το πόσο σοφά έπρατταν που διαδήλωναν καβάλα. Από τη Σκεπαστή στο κέντρο, με αυτοκίνητα και μηχανάκια, με μεγάφωνα, κορναρίσματα και φωτεινούς φάρους, έκαναν έναν κάποιον ντόρο. Μόλις η ‘’λοξή φάλαγγα’’ αφίππευσε να δώσει μάχη πεζή, εκτέθηκε. Καμιά τριανταριά όλοι κι όλοι, μαζί με τα δημοσιογραφικά συνεργεία, προχθές βράδυ κάτω από το γραφείο Κόκκαλη.

***

*ΜΙΑ λεπτομέρεια μπορεί ν’ αλλάξει την εικόνα. Έγραφαν οι αντιπολιτευόμενοι της Αθήνας, το ‘’Πρώτο Θέμα’’ π.χ. για διαμαρτυρίες στο γραφείο Κόκκαλη. Αντιγράφοντας κλασικά από Λαρισαίους, λεπτομερώς. Εκτός από τον αριθμό των διαδηλωτών. Δεν τους άρεσε και τον παρέλειπαν.

***

*ΤΟ θεώρησαν πάντως προθέρμανση κι έδωσαν ξανά ραντεβού σήμερα. Τετάρτη που είναι και η στάνταρ μέρα τους. Ευελπιστώντας προφανώς ότι θα ενωθούν μαζί τους και από το ακροατήριο της επιστημονικής εκδήλωσης στο Ωδείο, όπου επίσης απόψε, καθηγητές πανεπιστημίου θα μιλήσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Εκδήλωση υπό την αιγίδα της Μητρόπολης, γι’ αυτό και μόνο όλοι θα είναι πολύ προσεκτικοί.

Ζ.

 

Κατσαπλιάδες

*Η απόφαση της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών - και όσοι την υπερψηφίσουν - θα κριθεί πολιτικά. Άλλο αυτό και άλλο μερίδα διαδηλωτών, από αυτούς που προχθές βράδυ συγκεντρώθηκαν έξω από το γραφείο του υφυπουργού Βασ. Κόκκαλη να φωνασκούν περί Κομιτατζήδων και κατσαπλιάδων.

Η Ελλάδα έχει πληρώσει με ανθρώπινες ζωές τη διχόνοια, όταν η Ευρώπη ανασυγκροτούνταν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η χώρα μας για χρόνια συνέχιζε τον εμφύλιο.

Η ΝΔ να κάνει την αντιπολίτευσή της αλλά είναι επικίνδυνο να ταυτίζει την αριστερά με τα όσα δεινά σε βάρος της δημοκρατίας. Είναι ψηφοθηρική η πρακτική της ΝΔ στοχεύοντας στη δεξαμενή των ακραίων. Επικίνδυνα πράγματα…

Β.Κ.

 

Άχυρο

*ΣΤΗ Βουλγαρία βρίσκεται ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπολος μαζί με τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κραννώνα –Νίκαιας Αντώνη Ρεντζιά, προκειμένου να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν σε μονάδα επεξεργασίας άχυρου για την παραγωγή βιοαερίου.

Έχει γυρίσει τον κόσμο ο δήμαρχος (είχε πάει και στη Δανία γι’ αυτόν τον λόγο) προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για το μεγάλο αυτό εγχείρημα που ετοιμάζει για τον δήμο.

Λ.Κ.

 

Βλάβη

*ΤΟ βασικό είναι που στις ανδρικές τουαλέτες του Κέντρου Υγείας Αγιάς δεν έχει νερό αλλά και να είχε, το καζανάκι είναι χαλασμένο. Ο Β. Τ. που το επισημαίνει θεωρεί επουσιώδες που δεν τον αντιμετώπισαν και τόσο κόσμια όταν το ανέφερε αρμοδίως.

Ζ.

 

Ανορθογραφίες

*ΜΠΟΡΕΙ να ήταν πολιτική ανορθογραφία η κίνηση του Θ. Κ. όμως συνοδεύτηκε κι από αναρίθμητα ορθογραφικά λάθη. «Οι Σαρακατσάνοι που συναναστρέφομαι έχω δεσμούς και γνωρίζω είναι πατριώτες και εντοιμοι να πουν τη πιστεύουν για τον κοκκαλη». (Μα δύο ορθογραφικά σε μια προτασούλα;)

***

*ΣΤΟ ίδιο μοτίβο και οι απαντήσεις, με ονόματα κανονικά, όχι όλοι τους Σαρακατσάνοι.

Χ. Θ. Παλιοτωμαρο πρόεδρε.

Σ. Π. Όλη οι Έλληνες είναι έξηπνει αστέρια.

Χ. Σ. Νομίζει ότι εκεί έχει πολιτικό μέλλων. (Κατά τα άλλα μορφωμένοι άνθρωποι.)

Ζ.

 

Μεταγραφολογία

*ΣΤΗ χειμερινή μεταγραφική περίοδο αναφέρεται ο Ν. Μπ. Ο μαχητής Δανέλλης, πουλέν στο πολιτικοποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αξία που εκτινάχθηκε. Η αγωνίστρια συντρόφισσα Κουντουρά και λοιποί αριστεροί φορ της παλαιάς δεξιάς κοπής ,''Κοκκάλωσαν'' τα συμβόλαιά τους με την ΠΑΕ ΑΝΕΛ και ετοιμάζουν νέα, ως φουνταριστοί αριστεροί κυνηγοί με την ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ. Ο Φωκάς από την ΠΑΕ Ένωση Κεντρώων, παίρνει μεταγραφή στην ΠΑΕ ΑΝΕΛ με οψιόν. Με πρωτοβουλίες του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ Αλ6, ξεκίνησαν επείγουσες μεταγραφές του Παπαχριστόπουλου στη θέση του σέντερ, ως ''σταθερή αξία'' και του Τέρενς του γρήγορου στη θέση του αριστερού εξτρέμ, ενώ τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο μέγας ''πυρίκαυστος'' μαχητής Ζουράρις…

Ζ.

 

ΣΥΡΙΖΑ-δΑΝΕΛΛη

*ΟΠΟΤΕ μετά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-δΑΝΕΛΛη. Ο Κρητικός βουλευτής είναι ο 151, αυτός που δεν ήταν στην κυβέρνηση και τη στηρίζει. Οι άλλοι απλώς δεν έφυγαν. Λέει λοιπόν, ότι για να μπορέσει να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, που τη θεωρεί πολύ σωστή, πρέπει να φτάσει αυτή στη Βουλή, άρα δεν πρέπει να πέσει η κυβέρνηση. Το αντίθετο πράττει ο Λαρισαίος Β. Κόκκαλης. Όχι στις Πρέσπες, που όμως θα περάσουν άμα δεν έχει πέσει η κυβέρνηση, την οποία όμως στηρίζει.

***

*Ο Σπ. Δανέλλης δεν φαίνεται πάντως να αφίσταται των αντιλήψεών του. Από τη δεκαετία του ‘70 με την Αριστερά, μέσω της Ε.ΑΡ. κατόπιν στον ΣΥΝ, του οποίου ήταν βουλευτής, ύστερα δήμαρχος στην περιοχή του, μετά ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και τελικά στο ευρύχωρο Ποτάμι. Για την επίλυση του Μακεδονικού τα λέει τριάντα χρόνια τώρα, δεν έκανε πίσω.

Ζ.

 

Αστραπή

*ΕΠΙΣΚΕΨΗ αστραπή έκανε στη Λάρισα, από την Αθήνα, ο πολιτευτής του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Σαρακατσαναίων να παρευρεθεί στο πανελλήνιο αντάμωμα των Συλλόγων τους, στο κλειστό της Νεάπολης.

Αν και είναι μια δύσκολη περίοδος για τον εκπαιδευτικό, που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στις κινητοποιήσεις του κλάδου, διεκδικώντας τα δικαιώματα των αναπληρωτών και όχι μόνο, πρόλαβε να εκπληρώσει και τις πολιτικές του υποχρεώσεις, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη.

Την επόμενη μέρα βρέθηκε και πάλι στις επάλξεις του αγώνα των εκπαιδευτικών, που αυτή την περίοδο έχει ενταθεί…

Λ.Κ.

 

Εκκρεμεί

*ΤΕΛΕΙΩΣΕ με το καλό και το φετινό Πάρκο των Ευχών. Υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις για το αν τελικά επιτεύχθηκαν οι φιλόδοξοι στόχοι του Δήμου, από άποψη αριθμού των επισκεπτών και όφελους για την πόλη. Θα φανεί όταν παρουσιαστεί ο απολογισμός, πράγμα που πέρυσι ανεξήγητα δεν έγινε και γι’ αυτό δόθηκε η υπόσχεση ότι φέτος θα είναι διπλός. Θα έχει ενδιαφέρον η σύγκριση των στοιχείων, αν αποτυπώθηκε δηλαδή ανοδική πορεία και σε ποιον βαθμό.

***

*ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ οι επαγγελματίες που δραστηριοποιήθηκαν στο Πάρκο, δεν έδειχναν και τόσο ευχαριστημένοι στο τέλος. Κατά κανόνα ξένοι. Δειγματοληπτικά, ο παρατηρητικός Λαρισαίος αναφέρει διευθύνσεις επιχειρήσεων από αποδείξεις, τις οποίες είχε λάβει πληρώνοντας στο Πάρκο, όχι και αυτομάτως, ζητώντας τες: Χαϊδάρι, λαϊκή αγορά Ν. Ηρακλείου Αττικής, σχολικό κυλικείο χωριού της Κορινθίας, κοκ…

Ζ.

 

Ετοιμότητα

*ΟΛΑ πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας με τα χιόνια και τις πολικές θερμοκρασίες στον χώρο της εκπαίδευσης στον Δήμο Τυρνάβου. Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ρούλα Ρουρλαντζή φρόντισε σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων του Δήμου να έχει επαφή και συνεργασία. Έτσι πέρα από τις αποφάσεις για κλειστά σχολεία για τους μαθητές τα διδακτήρια ήταν ανοιχτά, τα καλοριφέρ έκαιγαν κανονικά και υπήρχε καθημερινός έλεγχος για τυχόν ζημιές οι οποίες αποφεύχθηκαν. Έτσι όταν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί γύρισαν στις τάξεις τους δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.

Φαίνεται ότι η κ. Σουρλαντζή τηρεί πιστά την παροιμία του λαού: «Των φρονίμων τα παιδιά…».

Κ.Τσ.

 

Κοκκινομάλλης

*- ΓΙΑΤΡΕ, ο γιος μας έχει κόκκινα μαλλιά ενώ εγώ και η γυναίκα μου είμαστε κι οι δύο καστανοί. Πώς γίνεται αυτό;

Είχε μια ανησυχία ο Λαρισαίος αλλά κι ο γιατρός, γάτος.

- Μμμ… Πόσο συχνά κάνετε έρωτα με τη γυναίκα σου;

- Εεε… Μία φορά τον χρόνο, δύο;

- Ε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Απ’ τη σκουριά είναι.

Ζ.

 

 

PARATRIXA TH GLITVSE

*ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ τη γλίτωσε πέρυσι ο Αγοραστός. Από τη μια ο Τσίπρας, απ’ την άλλη ο υφυπουργός Κόκκαλης κι απέναντι η υπουργός Έλενα. Ούτε που πήρε χαμπάρι ότι τον είχαν βάλει στη μέση.

Ζ.

 

 PAROTI O UAN MHTSIOS

*ΠΑΡΟΤΙ ο Θαν. Μητσιός δεν έχει ιδέα από περιποιημένο μαλλί, η Μαρία Μαμάρα τον συμβουλεύεται. Για άλλα…

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass