Άλλος καιρός

Δημοσίευση: 30 Ιαν 2019 19:03
* ΤΗ Σάκη Κυπραίου, την επί 40 χρόνια διευθύντρια του γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνάντησε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος στην Αθήνα, όπου είχαν μία πολύ ζεστή και ευχάριστη κουβέντα. Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. μάλιστα, την προσκάλεσε και στη Λάρισα όπου ετοιμάζει άμεσα μία εκδήλωση έκπληξη. * ΤΗ Σάκη Κυπραίου, την επί 40 χρόνια διευθύντρια του γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνάντησε ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος στην Αθήνα, όπου είχαν μία πολύ ζεστή και ευχάριστη κουβέντα. Ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. μάλιστα, την προσκάλεσε και στη Λάρισα όπου ετοιμάζει άμεσα μία εκδήλωση έκπληξη.

 *- ΡΙΧΝΕΙ τούτες τις μέρες αυτή τη βροχούλα, έλεγε ο μεσήλικος Λαρισαίος, τη βροχούλα τη ρομαντική που όταν ήσουν νέος σκεφτόσουν να πηγαίνατε βολτούλα έξω κι αναρωτιόσουν πού να είναι η αγάπη σου, ενώ τώρα αναρωτιέσαι πού να είναι η κρεμούλα βολταρέν.

Ζ.

Διευκρίνιση

* ΚΛΕΙΣΤΑ θα είναι σήμερα τα σχολεία λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Αυτό συμβαίνει φέτος για πρώτη φορά, αφού τα προηγούμενα χρόνια προβλεπόταν μόνο εκδηλώσεις για τον εορτασμό. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για όσους σκεφτούν ότι οι εκπαιδευτικοί κρύβονται πίσω και από αυτό, ο πρόεδρος των δασκάλων κ. Δ. Παπαποστόλου δηλώνει ότι «η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας δεν έθεσε ποτέ ζήτημα αλλαγής του θεσμικού πλαισίου για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών. Το Υπουργείο Παιδείας νομοθέτησε πέρσι την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών ως αργία και εκτιμώ ότι είχε και τη σύμφωνη γνώμη της Εκκλησίας».

Ν.Π.

 

Με χιούμορ

*ΗΤΑΝ σαφές ότι ο Λαρισαίος συριζαίος ήθελε να εκτονώσει την κατάσταση.

- Πάντως αν νομίζετε ότι έγινε χαμός με το ονοματολογικό μάλλον δεν έχετε δει συμπεθέρες να τσακώνονται για το ποιανής θα πάρει το όνομα η εγγονή.

***

*ΑΛΛΑ κι ο δεξιός δεν πήγαινε πίσω σε έμπνευση.

- Γιατί σε βάφτισαν Αλέξη;

- Γιατί έψαχνα άλλους έξι. (Και τους βρήκε τελικά, στη Βουλή.)

Ζ.

 

Θυσιάστηκε

*- ΚΑΙ τι να κάνει ο Μητσοτάκης, θυσιάστηκε για την παράταξη αλλά και για τη Δημοκρατία…

Η διαπίστωση Λαρισαίου νεοδημοκράτη για τη στάση που κράτησε στο Μακεδονικό ο πρόεδρος του κόμματος. Ο οποίος, λέει, έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικός, να απαρνηθεί ακόμη και τα ευρωπαϊκά και φιλελεύθερα πιστεύω του, να μετακινηθεί πιο δεξιά. Για να μην αφήσει ζωτικό χώρο σε Καμμένους, Καρατζαφέρηδες αλλά και για να κατευνάσει Σαμαράδες και Αδωνοβορίδηδες μην και διασπάσουν πάλι την παράταξη.

-Κι η Δημοκρατία;

-Μα έπρεπε να φυλάξει τα σύνορα, αμυνόμενος στη χρυσαυγίτικη επέλαση.

Ζ.

 

Φάρσα/Γκάφα

*ΜΑΛΛΟΝ ωφελημένοι οι συριζαίοι βουλευτές που δέχτηκαν τις επιθέσεις ακραίων για το Μακεδονικό. Διαφήμιση τους έκαναν, ενώ κι η κυβέρνηση βγήκε πολιτικά κερδισμένη, αξιοποιώντας τις φασιστικές ενέργειες για να πρεσάρει τη ΝΔ αλλά και να φρενάρει όσους αντιδρούσαν στις Πρέσπες δημοκρατικά.

***

*ΣΤΗ Λάρισα τώρα, οι πορείες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και του Β. Κόκκαλη ούτε μαζικές ήταν, μήτε κάποιο πρόβλημα προκάλεσαν.

Κι ύστερα ήρθε η φάρσα για βόμβα στην Πινακοθήκη που φαίνεται ότι οδήγησε σε γκάφα. Και εντάξει, η αντιπρόεδρος Άννυ Ψάρρα-Περίφανου, θεώρησε ότι ήταν απειλή εις βάρος της επειδή υπέγραψε υπέρ των Πρεσπών, μαζί με εκατοντάδες άλλους όμως κι η Πινακοθήκη δεν είναι σπίτι ή γραφείο της, τουλάχιστον τις Κυριακές. Ούτε τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα συνδύαζαν το Μακεδονικό. Επηρεασμένη πιθανότατα από κάποιες λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε στο ίντερνετ, έκανε τον συνδυασμό κι έβγαλε βιαστικό συμπέρασμα. Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ όμως, δικαιολογείται να βγάζει καταγγελτικές ανακοινώσεις; Δεν φοβούνται μην πάθουν σαν τον τσομπάνο με τον ‘’λύκο στα πρόβατα’’;

Ζ.

 

Υπουργείο

Οικογένειας

* «ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να αντιμετωπιστεί το φλέγον ζήτημα του δημογραφικού κρίνεται επιβεβλημένη η δημιουργία Υπουργείου Οικογένειας». Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την ομιλία του στην εκδήλωση με θέμα «Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδας» που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, προσθέτοντας πως «το δημογραφικό είναι μία ωρολογιακή βόμβα για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία αλλά και το έδαφος για την ανάπτυξη και άλλων κρίσεων».

Γ.Ρ.

 

Παρομοίως

*ΕΝΑ παράξενο πράγμα. Οι Έλληνες λένε ότι οι Σκοπιανοί πήραν από τη Συμφωνία περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν και παρόλα αυτά οι βόρειοι γείτονες διαμαρτύρονται. Και συλλαλητήρια και πολιτικές κόντρες και η έγκριση οριακά από τη Βουλή τους. Την ίδια στιγμή κι αυτοί εκτιμούν ότι οι Έλληνες έλαβαν από τις Πρέσπες πιο πολλά απ’ όσα περίμεναν και παρόλα αυτά κι εκείνοι διαμαρτύρονται. Και συλλαλητήρια και πολιτικές κόντρες και η έγκριση οριακά από τη Βουλή. Τελικά τα Βαλκάνια, όντως, δεν είναι παίξε γέλασε…

Ζ.

 

Σωστές σκέψεις

*ΕΙΧΑΝ κέφια χθες οι Λαρισαίες φοιτήτριες.

- Δεύτερη μέρα στο μάθημα γιόγκα. Πάλι δεν πήρε κανείς χαμπάρι ότι κοιμόμουν.

***

*-ΤΙ σκέφτεσαι;

-Τίποτα.

-Εγώ θα έλεγα να το ξανασκεφτείς.

***

*- ΜΕΤΡΗΣΑ τα λάθη μου και μου βγήκαν όλα σωστά.

Ζ.

 

ΟΗΕ «σώσε» μας!

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μετά την παραίτησή του και δι’ αυτό (;) αποκαλυπτικός ο πρώην υπ. Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, προχθές στο πρώτο κανάλι της ΕΡΤ. Καλεσμένος του Σεραφείμ Κοτρώτσιου, εκεί γύρω στα μεσάνυχτα, έριξε τις «βομβίτσες» του, μιλώντας –γιατί άλλο;- τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Είπε ανάμεσα στα άλλα, ότι οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις είχαν εγκαταλείψει τόσο το θέμα των αλλαγών και τροποποιήσεων του Συντάγματος της FYROM, όσο και το περίφημο «erga omnes», το οποίο στην πορεία των διαπραγματεύσεων αφορούσε στο όνομα της γειτονικής χώρας μόνο για τη διεθνή χρήση και όχι για το εσωτερικό της (διπλή ονομασία).

Ακόμη ότι η ΝΔ με υπ. Εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη επιζητούσε λύση στο ονοματολογικό (την οποία όμως δεν δέχονταν τα Σκόπια), προτείνοντας… Βόρεια Μακεδονία!

Και το σημαντικότερο –τουλάχιστον έτσι ήχησε στ’ αυτιά μας: Υπήρξε –κατήγγειλε- ελληνική κυβέρνηση και πρωθυπουργός ο οποίος ζήτησε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να προτείνει εκείνο όνομα για τα Σκόπια, ώστε να αναγκαστούμε να το δεχτούμε, γιατί κάθε δική μας πρόταση θα φαινόταν υποχωρητική στο εσωτερικό!

Τέτοιες –είπε- ήταν οι περήφανες διαπραγματεύσεις, που εκτός των άλλων γίνονταν από «τρίτους» παράγοντες (ποιος δεν θυμάται τον Γρυλλάκη;) και όχι τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπ. Εξωτερικών.

Όχι δεν είπε ονόματα και διευθύνσεις, αλλά είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί που «φωτογράφισε» δηλώνουν σήμερα περήφανοι «μακεδονομάχοι»…

Δ.Χ.

 

Χώρια

*ΕΜΠΛΟΚΗ στη μικρή αριστερή περιφερειακή παράταξη, είχε πάντως έναν σύμβουλο αυτή τη θητεία, κατά πλειοψηφία αποφασίστηκε το μπλοκάρισμα όποιας σκέψης συνεργασίας και η αυτόνομη κάθοδος της ‘’Αριστερής Παρέμβασης’’ στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στη Θεσσαλία. Υπήρξαν διαφωνίες στη σύσκεψη των μελών. Και στην ΑΝΤΑΡΣΙΑ επίσης διαφωνίες, τη μητρική πολιτική παράταξη, στον συγκεκριμένο χώρο. Άρα…

***

*ΚΑΙ παραδίπλα τα ίδια. Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του Μ-Λ ΚΚΕ, «το ΚΚΕ (μ-λ) υποστήριξε ότι διαφωνεί με τη συνέχιση της συνεργασίας και προκρίνει την αυτόνομη εκλογική κάθοδο. Απέμενε να ξαναδούν οι δύο οργανώσεις αυτό το σημαντικό ζήτημα ύστερα από την οριστική του κατάληξη, πλην όμως οι σ. του ΚΚΕ (μ-λ) έσπευσαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, να το κλείσουν. Έτσι, ανακοίνωσαν στην Προλεταριακή Σημαία…». Ετσι, μετά από επτά χρόνια ‘’γάμου’’ το Μ-Λ ΚΚΕ και το ΚΚΕ (μ-λ) θα πορευτούν σε διαφορετικό δρόμο στις επόμενες εκλογές.

Ζ.

 

8+8

*ΤΟ σύστημα οκτώ+ οκτώ+ πεντέξι παίζει ο Απ. Καλογιάννης στην ομάδα του, τη δημοτική ομάδα όπου τους αξιοποιεί όλους σε πόστα. Ενόψει εκλογών ή σχεδόν όλους.

Από τους δημοτικούς συμβούλους του, ο δήμαρχος έχει ορίσει 8 αντιδημάρχους, κάνοντας μικροαλλαγές στους επίσης 8 που είχε ως τώρα. Τόσους δικαιούται να ορίσει βάσει του Κανονισμού. Συν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι πρόεδροι στο ‘’Θεσσαλικό’’, στο Ωδείο, στη ΔΗΚΕΛ, στην Εκπαίδευση, ο πάντα ισχυρός αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ βεβαίως. Και επιπροσθέτως οι 8 εντεταλμένοι σύμβουλοι, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής οι περισσότεροι.

***

*ΔΕΝ περισσεύει και κανείς… Ο Νέστορ απασχολημένος στην ΥΠΕ, καναδυό με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν γίνεται να εμπλακούν σε επιπλέον καθήκοντα. Πρακτικά εκτός σχήματος μονάχα η Αγγέλα Βαγενά κι η Τζένη Μπαμπαλή.

-Μα κι αυτές κάθε τρεις και λίγο διαφωνούν και καταψηφίζουν στο Δημοτικό Συμβούλιο…

- Μήπως όμως το κάνουν επειδή είναι παραγκωνισμένες;

***

*ΒΑΣΙΚΑ το ισχύον σύστημα με τους εντεταλμένους συμβούλους. Ο δήμαρχος έδωσε αρμοδιότητες στον Γ. Κωσταρόπουλο στον Αθλητισμό, στον Κ. Τσιαούση στα ΚΑΠΗ, στον Μιχ. Αναστασίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στον Θαν. Βλησσαρούλη στο γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στα θέματα των χωριών των πρώην Δήμων Γιάννουλης και Κοιλάδας, στον Χρ. Τσιλιμίγκα σχετικά με το Λαογραφικό Μουσείο.

***

*ΕΠΙΣΗΣ στον μέχρι τώρα αντιδήμαρχο Απ. Σουρλαντζή ανατέθηκε η συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, για το Θέατρο, το Χαμάμ κ.λπ.

Ο Παν. Νταής έπαψε να είναι αντιδήμαρχος μάλλον επειδή θα είναι υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Διατηρεί ωστόσο, ως εντεταλμένος σύμβουλος πια, την ευθύνη για το Παζάρι, την Έκθεση ‘’Agrothessaly’’, τη δημιουργία ενεργειακής κοινότητας στον Δήμο και ανοικτού κέντρου εμπορίου ‘’Open Mall’’ καθώς και τις αρμοδιότητες του γραφείου τουριστικής ανάπτυξης, ήτοι ‘’μία η άλλη’’…

Προαγωγή και για τον Μάκη Γιαννακόπουλο, ο όγδοος εντεταλμένος επί του γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών για ζητήματα καθημερινότητας.

Ζ.

 

Ανέκδοτο

* ΕΙΝΑΙ σίγουρα το πιο σύντομο ανέκδοτο. Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει «γιάφκα» στις Ένοπλες Δυνάμεις. Για πολλά ενδεχομένως μπορεί να κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διακυβέρνηση της χώρας αλλά όποιος είδε ανώτατο στρατέο – μέλος ή υποστηρικτή του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, τότε θα είδε «φάρο στον Ψηλορείτη, στην Ελασσόνα λευκό πανί, κι ένα καράβι από την Κρήτη, να πιάνει Ξάνθη Κομοτηνή».

Ούτε απ’ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει περάσει, όχι στρατηγός, ούτε υποδεκανέας. Για καμιά μετάθεση – μέσω κοινού γνωστού - ναι, αλλά και γι’ αυτό άλλοι είχαν τα πρωτεία. Είναι κουτό, γελάνε και οι στρατιωτικοί με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κρίσεις ημετέρων. «Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ στον Στρατό; Το άλλο με τον Τοτό…

Β.Κ.

 

Ταλαιπωρία

για οδηγούς

* ΜΠΟΡΕΙ να μην κάνουν χρήση του αυτοκινητόδρομου, λόγω του αγροτικού μπλόκου στη Νίκαια, αλλά τα διόδια δεν τα αποφεύγουν οι οδηγοί. Και μαζί με αυτά και την ταλαιπωρία. Και αυτό γιατί, όπως καταγγέλλουν στην «Ε» «η κυκλοφορία εκτρέπεται στο ύψος του Κιλελέρ από τον παράδρομο. Εκεί όμως συναντούν τα πλευρικά διόδια, τα οποία δεν διαθέτουν υπαλλήλους και μέχρι να εξυπηρετηθεί ο οδηγός και να βρει άκρη με την πληρωμή, δημιουργείται ουρά πολλών μέτρων.

Γ.Ρ.

 

Παρόντες

*ΦΥΣΙΚΑ και έδωσαν το ‘’παρών’’ στη μεγάλη εκδήλωση της Περιφέρειας και της Μητρόπολης για το Δημογραφικό και η Μαρία Μαμάρα και ο Νίκος Λιούπας, οι δραστήριοι και κοινωνικά ευαίσθητοι περιφερειακοί σύμβουλοι, πάντα κοντά στις πολυτεκνικές οργανώσεις.

Ζ.

 

Αμέσως

*ΝΕΑΡΟΣ Λαρισαίος έστειλε χθες με το κινητό μια επισήμανση για πρόβλημα που είχε εντοπίσει, στη σχετική εφαρμογή υποδοχής παραπόνων του Δήμου, στη novoville. Kαι; Ευχάριστη έκπληξη. Σε μία ώρα του απάντησαν τηλεφωνικά, καθοδηγώντας τον σχετικά.

Ζ.

Σικάγο;

*ΔΙΑΒΑΖΕ ο Λαρισαίος στην εφημερίδα. Τη μια μέρα οι δικηγόροι εκδήλωση για το οικονομικό έγκλημα. Την επομένη ακριβώς οι Λαρισαίοι λογιστές άλλη εκδήλωση, για το άνοιγμα λογαριασμών και το οικονομικό έγκλημα. Φοβήθηκε το μάτι του. «Ρε σεις; Μήπως έχουμε μείνει πίσω; Πού ζούμε και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι…».

Ζ.

 

Μεταξύ τους

*ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Λάρισας, Θεσσαλία, ο καβγάς στην πίτα όμως για τη Μακεδονία. Και να πεις ότι αντέδρασε το ακροατήριο; Μπα… Μόνοι τους οι ομιλητές, οι επίσημοι. Αρπάχτηκαν οι βουλευτές Ν. Παπαδόπουλος και Χρ. Κέλλας. Είχε περάσει η σειρά του πρώτου, είχε μιλήσει, με τη σειρά του στο βήμα ο δεύτερος που ενέταξε στην ομιλία του σκληρές αντικυβερνητικές εκφράσεις, πετάχτηκε τότε ο συριζαίος τον διέκοψε, πήρε φωτιά ο νεοδημοκράτης κ.ο.κ. (Κι είχαν κατόπιν θέμα στο φιλοθεάμον κοινό.)

Ζ.

 

Συντομογραφία

*Η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’, η κατά τόπους αυτοδιοικητική παράταξη του ΚΚΕ απέκτησε και χαϊδευτικό; Τα μέλη της την ονομάζουν πια ΛΑ.ΣΥ. για συντομία.

- Λάσι; Κόλεϊ είναι κι αυτή; Γαυγίζει κιόλας;

-Σίγουρα οσμίζεται, φασαρία κάνει επίσης όσο μπορεί, ως αντιπολίτευση.

Ζ.

 

Δεν αντέχει άλλο

*ΑΠΗΥΔΙΣΜΕΝΟΣ με τα σκουπίδια καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης της Κεντρικής πλατείας της Αγιάς, τα οποία λέει ρίχνονται κάθε βράδυ στους οικιακούς κάδους μπροστά από το σπίτι του αντί για τους υπόγειους και υπέργειους δίπλα στην πλατεία. Κατοικεί στο κέντρο ο Τάκης Κούρναβος, υποφέρει κι αναρωτιέται πότε θα πάρει τέλος το δράμα του. Το έχει πει σε όλους στη δημοτική αρχή. Νιώθει ότι το αίτημά του για συμμόρφωση των επαγγελματιών μάλλον πήγε κι αυτό στα σκουπίδια. Ζητάει, λοιπόν, «από τον πρόεδρο της Αγιάς Ζάχο Μπατζιόλα να βάλει έστω κάδους, μπλε και πράσινους, και μέσα στην πλατεία μήπως και λυθεί το πρόβλημα». Και θεωρεί την απάντηση που έλαβε αδιανόητη. «Δεν υπάρχουν πουθενά κάδοι σε πλατείες», λέει ότι του είπε…

Ν. Γ.

 

Είπε αλήθεια

*-ΕΛΑ ρε, σε είδα χθες αλλά δεν σε πρόλαβα…

Ο Λαρισαίος μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλο του, τον ειλικρινή φίλο του.

-Κι εγώ σε είδα. Γι’ αυτό δεν με πρόλαβες.

Ζ.

 

---------------------------------------

 

EIXE UHTEYSEI 29 1 2019

*ΕΙΧΕ θητεύσει κάμποσα χρόνια στη Λάρισα και πριν αναλάβει το ΑΤΑ, έκανε πολλούς φίλους ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου πλέον. Ανάμεσά τους κι ο Γ. Μιχαλόπουλος της «Ε» που παρέστη στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του Χρ. Χριστοδούλου στην Αθήνα. Στο στιγμιότυπο με τον αρχηγό και την οικογένειά του.

Ζ.

 

 ---------------------------------------

ENA MEGALO KOMMATI 29 1 2019

* ΕΝΑ μεγάλο κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε στην Κοιλάδα των Τεμπών από σημείο ύψους περίπου 12 μέτρων, λίγο πριν το Ομόλιο. Ο βράχος συγκρατήθηκε από τον φράχτη ανάσχεσης όπως προβλεπόταν, προστατεύοντας την οδό αλλά και τους οδηγούς. Από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» έχει προγραμματιστεί λεπτομερής επιθεώρηση του σημείου, αλλά και εργασίες αποκατάστασης.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass