Άλλος μήνας

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 19:00
• ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ η προσέλευση του πλήθους –τουλάχιστον στη Λάρισα, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά πρώτης επίσημης ομιλίας υποψηφίου να γεμίσουν αίθουσα, διάδρομοι, εξώστης, φουαγιέ, εξωτερικοί χώροι στο ΔΩΛ, σημειώνουν με νόημα «παλαίμαχοι» των εκλογικών αναμετρήσεων. Δικαιωματικά, λοιπόν, ανήκει στην υποψήφια δήμαρχο, Ρένα Καραλαριώτου, η διαπίστωση –και «εξαγγελία»: «Η Λάρισα χρειάζεται έναν μεγαλύτερο χώρο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Δεν μας χωρά το Ωδείο, πια...», ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας της, μαζί με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», το βράδυ της Τετάρτης στο ΔΩΛ. • ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ η προσέλευση του πλήθους –τουλάχιστον στη Λάρισα, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά πρώτης επίσημης ομιλίας υποψηφίου να γεμίσουν αίθουσα, διάδρομοι, εξώστης, φουαγιέ, εξωτερικοί χώροι στο ΔΩΛ, σημειώνουν με νόημα «παλαίμαχοι» των εκλογικών αναμετρήσεων. Δικαιωματικά, λοιπόν, ανήκει στην υποψήφια δήμαρχο, Ρένα Καραλαριώτου, η διαπίστωση –και «εξαγγελία»: «Η Λάρισα χρειάζεται έναν μεγαλύτερο χώρο για τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Δεν μας χωρά το Ωδείο, πια...», ήταν τα πρώτα λόγια της ομιλίας της, μαζί με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όσους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», το βράδυ της Τετάρτης στο ΔΩΛ.

* ΚΑΙ καλό μήνααα... Σταθεροποιήθηκε πια ο νέος χρόνος, έστω κι αν το δεύτερο πόδι του είναι ο Κουτσοφλέβαρος. Κι ας εύχονται ακόμη οι Λαρισαίοι Καλή Χρονιά σε όσους δεν έχουν δει μετά την Πρωτοχρονιά.

Του Αγίου Τρύφωνα σήμερα, προστάτη των αμπελουργών, μέσα στον χειμώνα, τον καιρό που όλοι πίνουν το κρασί τους. Χρόνια πολλά και στις Περπέτουες, γιορτάζουν σήμερα όσες τυχόν έχουν το όνομα της μάρτυρος των Χριστιανών από την Καρχηδόνα.

Ζ.

 

Παρουσίες

* ΠΟΛΥ μεγάλη η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού Ρ. Καραλαριώτου, πολύς κόσμος στο Ωδείο, κάτω ως πέρα, όρθιοι τριγύρω, πάνω αλλά και έξω. Δεν έχει και τόση σημασία η σύγκριση με την αντίστοιχη εκδήλωση ακριβώς πέντε χρόνια πριν, άλλοι οι καιροί, διαφορετικές στοχεύσεις, ωστόσο αυτή τη φορά «το όλον» της ΝΔ στην αίθουσα ήταν το χαρακτηριστικό. Απέραντο γαλάζιο που προκαλούσε έναν ενθουσιασμό, όλοι μαζί αντάμα.

* * *

* ΠΑΡΟΝΤΕΣ οι βουλευτές, πρώην βουλευτές, ο περιφερειάρχης και οι νεοδημοκράτες δήμαρχοι στον νομό, οι περιφερειακοί πρόεδροι της ΠΕΔ Γ. Κωτσός και του ΤΕΕ Ν. Παπαγεωργίου, παρών ο Κ. Τζανακούλης πλαισιωμένος από τη μεραρχία του, εκεί κι η Μαίρη Καμηλαράκη δημοτική σύμβουλος με άλλη παράταξη αλλά κι ο Κ. Μέγας παλιός αυτοδιοικητικός που δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί.

* * *

* ΕΚΠΛΗΞΗ η παρουσία του Παν. Γούλα που είναι υποψήφιος δήμαρχος κι ο ίδιος. «Πολιτικός πολιτισμός» εξήγησε, «προσκλήθηκα δεν μπορούσα να μην ανταποκριθώ». Παρουσία με νόημα όμως, ενόψει β’ γύρου. Στον οποίο βέβαια δεν θα είναι κείνος που θα διεκδικεί την υποστήριξη άλλων.

Ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη η εμφάνιση του Βασ. Μπατζηλιώτη στο ψηφοδέλτιο Καραλαριώτου. Όχι επειδή πρόκειται για εμβληματικό πρόσωπο της οργανωμένης ΝΔ αλλά επειδή η κόντρα ήταν άγρια προ πενταετίας. Και μέχρι πρόσφατα δεν έδειχνε να έχει κοπάσει. Μπορεί να μην ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους υπόλοιπους υποψήφιους, όμως μάλλον «το νερό κι αλάτι» έχει επέλθει. (Στον δρόμο Τζανακούλη...)

Ζ.

 

Από παντού

* ΣΤΟ ψηφοδέλτιο Καραλαριώτου το βαρύ πυροβολικό Τζανακούλη. Μετέχουν οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι Θαν. Μαμάκος, Κ. Καλαμπαλίκης και Χρ. Τερζούδης. Μόνο η Μαρία Κοττάκου απουσιάζει, στην Αθήνα πια. Κι ο προκάτοχός της επίσης Αλ. Γεωργούλης που δεν ξαναανακατεύεται. Μετέχουν και οι πρώην αντιδήμαρχοι Γ. Οικονόμου και Ελ. Ξυνοπούλου.

* * *

* ΞΑΝΑ υποψήφιοι φυσικά οι ως τώρα συνεργάτες της. Τα θεωρούμενα βαριά ονόματα: Δημ. Γεωργάκης, Αντ. Πράπας, Μιχ. Τσακίρης, Βάιος Κυριτσάκας, Βασ. Παπαδημητρίου, Ν. Μπαρός. Μαζί της φυσικά πάλι οι προσωπικές φίλες της υποψήφιας δημάρχου Άντα Καζαντζή, Νίκη Καραΐσκου, η Εύα Στεργιάκη επίσης καθώς και Βάσια Παναγάκη και Τζωρτζίνα Νταφοπούλου ως εκπρόσωποι των γυναικών.

* * *

* ΣΤΟΝ συνδυασμό επίσης οι προερχόμενοι από το στρατόπεδο Διαμάντου, Μ. Ξηρομερίτης, Χρ. Αγορίτσας, Γ. Γουμενόπουλος αλλά κι ο Ντ. Μπαζάκης απ’ το Ποτάμι.

Ο Φώτης Τζατζάκης από τα σπλάχνα της γαλάζιας Νομαρχιακής αλλά και «new entry» o Απ. Παπαπαρίσης που είχε πει ότι δεν θα ήταν ξανά υποψήφιος βουλευτής κι οποίος σφραγίζει με την παρουσία του το «διαβατήριο» της παράταξης στον κόσμο των μακεδονομάχων.

Ζ.

 

Οι γαλάζιοι

γραμματείς

* ΕΝΤΟΝΟ λαρισινό χρώμα είχαν οι χθεσινές ανακοινώσεις του γραμματέα της ΝΔ Λ. Αυγενάκη για τους νέους τομεάρχες και αναπληρωτές αυτών, καθώς τρία νέα πρόσωπα μετέχουν στις Γραμματείες, ενώ υπάρχει και μια παραμονή. Απόδειξη της εμπιστοσύνης που έχει στη ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας ο γραμματέας του κόμματος. Όπως είναι φυσικό στη Γραμματεία Αγροτικού, ως αναπληρωτές (με τομεάρχη τον Κ. Μπαγινέτα) μετέχουν τρεις Λαρισαίοι. Παραμένει ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων και υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκκουρας, ενώ οι δύο νέες παρουσίες είναι του Δημήτρη Σοφολόγη (προέδρου Γεωπόνων Ελλάδας) και του Δημήτρη Λεωνιδάκη (γεωπόνου). Επίσης αναπληρώτρια γραμματέας ορίσθηκε η μέχρι τώρα υπεύθυνη Εθελοντικών Δράσεων της ΝΟΔΕ Λάρισας, Βάσω Μέκρα. Οι τρεις νέοι κομματικοί παράγοντες θα συναντηθούν σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΝΔ Λάρισας Χρ. Καπετάνο, στα γραφεία του κόμματος.

Γ.Ρ.

 

Εισαγγελέας

* ΦΩΝΑΖΟΥΝ οι αγρότες και με το δίκιο τους. Σφίγγει ο κλοιός γύρω τους, θέλουν να πάρουν ανάσες. Κλείνουν τον δρόμο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Παρεμβαίνει ο εισαγγελέας αφού αυτός είναι ο ρόλος του, διαμαρτύρονται όμως οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές πως βιάστηκε.

Φωνάζουν οι πολίτες και με το δίκιο τους. Έχουν τόσα μέτρα πάνω από το κεφάλι τους έχουν και την ταλαιπωρία του κλειστού δρόμου. Πού είναι το κράτος; Πού είναι ο εισαγγελέας; Εξανίστανται. Μα πριν τον εισαγγελέα του είπαμε πως...

Φωνάζουν οι φορτηγατζήδες και με το δίκιο τους. Έχουν τα καύσιμα να παίρνουν τον ανήφορο, έχουν τα διόδια, έχουν και τα πρόστιμα αν πάνε από δρόμο που δεν επιτρέπεται. Βρίσκουν τώρα κλειστό τον δρόμο και η ΕΛ.ΑΣ. τους στέλνει από την ΠΕΟ. Έλα εισαγγελέα να μας δώσεις λύση, λένε.

Μπαλάκι ο εισαγγελέας. Αν είναι κάτι εναντίον μας δεν τον θέλουμε. Αν είναι κάτι υπέρ μας τον ψάχνουμε... Λογικό και γκαραντί ελληνικό.

Κ.Γ.

 

Τραμπάλα

* ΚΙ απ’ το δόξα τω Θεώ, ξανά στο βόηθα Παναγιά. Τη μια λένε ότι η ΑΕΛ πάει για Ευρώπη, είναι κι αυτό το λαμπρό γήπεδο που πρέπει να αναδειχθεί ως στολίδι-χωράφι στα πέρατα του κόσμου. Την άλλη, κοιτάει ο Λαρισαίος τη βαθμολογία και τον ζώνουν τα φίδια. Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό, παράξενες οι αντιδράσεις, τι άλλο...

Ζ.

 

Αποχώρησε

* «ΑΝΤΕ γεια» στο ΚΙΝΑΛ και από τον Θωμά Ψύρρα. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και γραμματέας Πολιτισμού, ναι, του Κινήματος, ο Λαρισαίος πρώην βουλευτής αποσύρθηκε μαζί με δεκάδες άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Απ’ την αρχή δεν κολλούσε, μετά έσπασε κιόλας το γυαλί.

Ζ.

 

Επισφραγίστηκε

* ΤΟ λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι αυτή τη φορά το κόμμα αναγνώρισε το λάθος της προηγούμενης. Είχε μεσολαβήσει η ετυμηγορία του λαού που ανέτρεψε σχεδιασμούς γραφείων και χρίσματα. Χάθηκε για τη ΝΔ ο Δήμος της Λάρισας, πικράθηκε λογικά και η Ρ. Καραλαριώτου που την αγνόησαν.

Κι ήρθαν τώρα να το πιάσουν απ’ την αρχή. Οπότε η πρώτη εκδήλωση της υποψηφιότητας ξεκίνησε με την επιβεβαίωση της κομματικής στήριξης, να κλείσουν όλα τα στόματα. Με μήνυμα του γραμματέα Λ. Αυγενάκη η έναρξη της επίσημης εμφάνισης της Ρ. Καραλαριώτου. Το μήνυμα στάλθηκε. (Αν και η ζωηρή παρουσία του Κ. Τζανακούλη και των δικών του το έκανε να περισσεύει.)

Ζ.

 

Κομματισμός

* ΣΤΟ Δημαρχείο όμως το είδαν αλλιώς. Το θεώρησαν μείον και σεντράρισαν αμέσως. «Σε κομματική εκδήλωση ανακοινώθηκε πριν δύο μήνες η υποψηφιότητα της κ. Καραλαριώτου για τον Δήμο και σε εκδήλωση με έντονα κομματικά χαρακτηριστικά έκανε την πρώτη προεκλογική της εκδήλωση», σχολίαζαν χθες παράγοντες της δημοτικής αρχής. «Η εκδήλωση στο Ωδείο, ξεκίνησε με την ανάγνωση του μηνύματος του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και συνεχίστηκε με ευχαριστίες προς τον κομματικό μηχανισμό της ΝΟΔΕ. Η εμπλοκή των κομμάτων σε τέτοιο βαθμό, όχι μόνο δεν βοηθούν την Αυτοδιοίκηση, αλλά αποτελεί πισωγύρισμα». (Με τη ΝΔ να καλπάζει όμως στις δημοσκοπήσεις, προφανώς η άμεσα ενδιαφερόμενη δεν το θεώρησε μειονέκτημα.)

Ζ.

 

Μπαρμπούτης

* ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ εργάτης του λαρισινού αθλητισμού. Ο Σπύρος Μπαρμπούτης για 51 χρόνια πρόσφερε την ίδια του την ψυχή στην Ένωση Αθλοπαιδιών Λάρισας από κάθε πόστο. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν κι έτσι κι εκείνος έβαλε μια άνω τελεία «για να έρθουν και οι νέοι να αναλάβουν» έλεγε χαρακτηριστικά επισκεπτόμενος τα γραφεία της «Ε». Και φυσικά ποτέ με άδεια χέρια και πάντα με γλυκά λόγια. «ΕΑΛ μια ζωή» σημαίνει Σπύρος Μπαρμπούτης.

Κ.Γ.

 

Εμπλοκές

* ΜΕΡΙΚΕΣ φορές ζορίζουν τα πράγματα μεταξύ των ζευγαριών και στη Λάρισα.

- Ρε μωρό μου άσε τις δικαιολογίες και μπες στο κυρίως ψέμα.

* * *

* - ΜΕΤΡ, τι κρασί μας προτείνεις για την εικοστή επέτειο του γάμου μας;

- Εξαρτάται; Θέλετε να γιορτάσετε ή να ξεχάσετε;

* * *

* - ΛΙΓΟ άσχημα δεν μυρίζει η βροχή, άντρα μου;

- Δεν είναι η βροχή.

- Μα άκουσα τη βροντή.

- Δεν ήταν βροντή.

Ζ.

 

Κι άλλος;

* ΒΓΑΙΝΕΙ μάλλον απ’ τα σπάργανα κι πάει να περπατήσει ένας ακόμη δημοτικός συνδυασμός στη Λάρισα. Φιλοδοξώντας να εκφράσει τον αυτοχαρακτηριζόμενο ως «πατριωτικό χώρο». Με χρυσαυγίτικες παραφυάδες ή άνευ, θα δείξει. Ως επικεφαλής, υποψήφιος δήμαρχος ακούγεται ο Δημ. Τσιάρας, τεχνολόγος μηχανικός του ΤΕΙ, ο οποίος στις περασμένες εκλογές μετείχε στον συνδυασμό Διαμάντου.

Ζ.

 

Άδεια έδρανα

* Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε, ένα σωρό υποψήφιοι άρχισαν να διεκδικούν την ψήφο των Λαρισαίων, εννοείται «για το καλό του λαού και του τόπου γενικότερα». Και χθες, μέρα μεσημέρι δεν έγινε κατορθωτό να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο ελλείψει απαρτίας. Μάλλον είχαν δουλειές οι δημοτικοί σύμβουλοι, έτρεχαν επιδιώκοντας να εκλεγούν την επόμενη τετραετία λησμονώντας την τρέχουσα. Είχε κενά και στην παράταξη της πλειοψηφίας ένεκα και οι απουσίες στο Περού. Πολλές απουσίες στη μάξι αντιπολίτευση, μπορεί να είχαν ξενυχτήσει μετά τη συγκέντρωση στο Ωδείο το προηγούμενο βράδυ. Και σκόρπια κατάσταση στις μικρότερες παρατάξεις, ορισμένες εκ των οποίων φαίνεται να έχουν ρίξει λευκή πετσέτα γενικότερα. Εμ, δεν γίνεται όμως δουλειά έτσι...

Ζ.

 

Θα κατέβει;

* Η ανακοίνωση του Παν. Γούλα ότι πάει για δήμαρχος θεωρήθηκε και ως τροχιοδεικτική για το διπλανό γήπεδο. Επειδή θεωρούνταν σίγουρος, προφανώς κι ο ίδιος το επιβεβαίωνε, για το ψηφοδέλτιο Τσιλιμίγκα στην Περιφέρεια.

Εν τω μεταξύ διαφαίνονται κι άλλες διαρροές. Κάποιοι κιναλίστας που πήγαιναν για Περιφέρεια, συνάντησαν λέει στον δρόμο τον Καλογιάννη κι έστριψαν για Δήμο μεριά. Απογοητευμένοι πια καθώς περιφερειακό φως δεν έβλεπαν στον ορίζοντα.

* * *

* ΜΙΑ γενικότερη δυστοκία παρατηρείται στο στρατόπεδο Τσιλιμίγκα. Για την ακρίβεια δεν παρατηρείται καμία κίνηση ενώ κάποιοι διατείνονται πως δεν υπάρχει καν στρατόπεδο.

Οι πασοκτζήδες που ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά του, σφόδρα ενοχλημένοι. Οι συριζαίοι που ακολούθησαν υποστηρίζοντας, εντόνως οργισμένοι. Καθώς διαπιστώνουν δυσκινησία. Πρακτικά ακινησία, δηλαδή. Αδυνατούν να κατανοήσουν πως 100 μέρες πριν την εβδομάδα των εκλογών, δεν έχει προχωρήσει απολύτως τίποτε στο σχήμα. Το οποίο δεν έχει καν σχηματοποιηθεί.

* * *

* ΔΕΝ υπάρχει λένε ούτε επιτελείο, ούτε ομάδες για επεξεργασίες και επαφές, μήτε πρόπλασμα προγράμματος ή πυρήνας ψηφοδελτίου.

Κι ενώ πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά θα κατέβει για περιφερειάρχης ο Ν. Τσιλιμίγκας, εκείνος λέει εμφανίζεται καθησυχαστικός προς τα στελέχη των κομμάτων που τάχθηκαν στο πλευρό του. «Γιατί βιάζεστε; Μην αγχώνεστε... τι, θέλετε να πάθετε τίποτε και να έρθετε να με συναντήσετε ως γιατρό;» (Ως υποψήφιο περιφερειάρχη πάντως δεν καταφέρνουν να τον δουν.)

Ζ.

 

Ψάχνονται

* ΜΟΝΟ «Silver Alert» δεν έχουν βάλει αναζητώντας τον Ν. Τσιλιμίγκα, όχι οι ψηφοφόροι, αυτοί άλλες σκασίλες έχουν, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι που πρωτίστως ανησυχούν και ιδίως οι προερχόμενοι από τους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας, καθώς φαντάζεται κάποιος την ανησυχία τους όταν ούτε οι Λαρισαίοι που βρίσκονται στην ίδια πόλη δεν καταφέρνουν να τον βρουν. Φοβούνται μη και δεν βάλει τελικά και βρεθούν μετέωροι.

* * *

* Η φύση απεχθάνεται το κενό κι η πολιτική την έλλειψη κινητικότητας και υποψηφιοτήτων. Πάνω στην απελπισία τους και καθώς οι εκλογές κοντεύουν επικίνδυνα, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τρελές σκέψεις. «Κι αν βάζαμε υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κόκκαλη;» Κοτζάμ υφυπουργός, πρεστίζ. Πού καλύτερα και για κείνον δηλαδή μετά την αποχώρηση από τους ΑΝΕΛ... Γίνεται όμως να συνεργαστούν; Μπορεί να υπάρξει επαφή; «Και γιατί να μη βάλουμε έναν καθαρόαιμο δικό μας, να βγούμε απ’ τη σειρά...» (Λογικά θα βρεθεί άκρη. Εννοείται πριν τις εκλογές.)

Ζ.

 

Ήπιας...

* ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ έχοντας επιστρέψει στη Λάρισα ο κεντροεπίτροπος του κόμματος Ηρ. Γερογιώκας. «Εισήγηση στον Τομέα Εξωτερικών της ΝΔ περί της άσκησης τουρκικής ήπιας ισχύος στη FYROM», ενημερώνει. «Τα συγχαρητήρια των συναδέλφων αλλά και του τομεάρχη κ. Κουμουτσάκου ήταν μια ευχάριστη νότα μετά το άγχος της παρουσίασης σε τόσο απαιτητικό ακροατήριο». (Ήπιας κομματικής ισχύος, ο ίδιος.)

Ζ.

 

Εγγονός

* ΠΑΠΠΟΥΣ προ τριετίας εξ αγχιστείας όμως, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ζαχαριάς συνεισφέρει στη διεύρυνση της οικογένειας της «Ε» καθώς τώρα έγινε ξανά παππούς, εξ αίματος αυτή τη φορά. Η κόρη του Ελένη, γέννησε τον γιο του επίσης ψυχολόγου Στέλιου Γκιουζέπα, στη Θεσσαλονίκη όπου ζουν. Να τους ζήσει...

Δ.Χ.

 

Ποιανού μήνα

* ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ έως σκόρπιος ο νεαρός Λαρισαίος.

- Είχα ένα γάλα στο ψυγείο, είδα ότι έληγε στις 17. Λέω 18 σήμερα, δεν πειράζει, θα το πιώ. Πριονοκορδέλα με πήγε όλη μέρα. Να κοιτάτε και τον μήνα παιδιά.

Ζ.

 

---------------------------------------------------------

 

STA GRAFEIA THS EFHMERIDAS ZERBAKHS

 • ΣΤΑ γραφεία της εφημερίδας χθες για αποχαιρετιστήρια συνάντηση ο απελθών εκ της 1ης Στρατιάς στρατηγός Δημόκριτος Ζερβάκης, με τον Γ. Μιχαλόπουλο και τον Δημ. Χατζηευθυμίου.

 

---------------------------------------------------------

 

 OPOY O K AGORASTOS RVTAEI

• ΟΠΟΥ ο Κ. Αγοραστός ρωτάει τον Ν. Τσιλιμίγκα αν θα σηκωθεί τελικά να παλέψουν...

Ζ.

 

---------------------------------------------------------

 

MAZECE FILOYS KAI PELATES KAI EKOCE

• ΜΑΖΕΨΕ φίλους και πελάτες και έκοψε την πίτα ο περιπτεράς κ. Χάρης, ελπίζοντας σε μια καλή χρονιά. Αρκούν ένα σκαμπό, μία τούρτα μα πάνω απ’ όλα καλή διάθεση...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass