Ήλιος

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2019 19:45
• ΟΠΟΥ ο δήμαρχος μετράει τρεις από τους τέσσερις βουλευτές που θεωρεί ότι θα τον υποστηρίξουν στις εκλογές.  Ζ. • ΟΠΟΥ ο δήμαρχος μετράει τρεις από τους τέσσερις βουλευτές που θεωρεί ότι θα τον υποστηρίξουν στις εκλογές. Ζ.

* ΗΛΙΑΚΟΣ, ζεστούλα, βολτίτσα.

Μέχρι και τα κοντομάνικα έβγαλαν οι πιο θαρραλέοι χθες στη Λάρισα. Η πόλη αρχίζει και βρίσκει τον σωστό της ρυθμό. Ε μα, βαρεθήκαμε και τα πολλά κρύα πια. Εντάξει και χιόνια είδαμε και παίξαμε. Νισάφι. Θέλουμε τον ήλιο μας και τα τραπεζάκια έξω... Αλλά πριν προλάβουμε να γράψουμε τούτες τις γραμμές, νά ’σου η πρόβλεψη «Χαλάει ο καιρός από Τετάρτη» και «έρχεται νέα παγωνιά» και άλλα τέτοια. Ας ελπίσουμε να είναι Fake News. Δεν θα μας πειράξει καθόλου.

 

Αντικειμενικά

* ΑΝ η δημοσκόπηση έχει παραγγελθεί από εφημερίδα που υποστηρίζει τη ΝΔ, τότε η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ μετριέται σε... έτη φωτός. Αν η δημοσκόπηση έχει παραγγελθεί από εφημερίδα που υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ τότε η ψαλίδα με τη ΝΔ έχει κλείσει τόσο, όσο το πάχος μιας τρίχας.

Είναι αντιληπτό πως παίρνει ρίσκο όποιος εμπιστευθεί τόσο... αντικειμενικές μετρήσεις. Εκτός εάν δεν βλέπει πως το μόνο που εξυπηρετούν είναι το κλίμα πόλωσης, δηλαδή του δικομματισμού...

Β.Κ.

 

Υποψήφιος

* ΤΟ πηγαδάκι χθες το μεσημέρι σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης με στελέχη της κεντροαριστεράς να ανταλλάσουν απόψεις για τις εκλογές αλλά και τα ...αθλητικά δρώμενα της πόλης. Στην παρέα ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Στέλιος Τσιάκαλος, ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Τολίκας και η παραλίγο υποψήφια βουλευτής δικηγόρος Νικολέτα Μπουρνόβα. Θα κατέβετε τελικά στις εκλογές, η δημοσιογραφική ερώτηση στη δικηγόρο που έχει ως γνωστό αναλάβει ειδικό ρόλο στο γραφείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Νίκου Τσιλιμίγκα.

Μα γιατί να μην κατέβει αναρωτήθηκε η νεαρή δικηγόρος και έσπευσε να επιβεβαιώσει μαζί με τους συναδέλφους της ότι ο γιατρός θα κατέλθει στις εκλογές. Το επιβεβαίωσαν όμως ανεπίσημα για να μην αναρωτούνται όσοι δεν έχουν ακόμα πειστεί. Γιατί επίσημες δηλώσεις κάνει μόνο ο γιατρός και κανένας άλλος.

Δ.Κ.

 

Φσσσσσ

* «ΚΑΛΟΥΜΕ την κυβέρνηση να συναισθανθεί τις ευθύνες της, να αφουγκραστεί τα προβλήματα των αγροτών και επιτέλους να δώσει λύσεις» τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ναι σαφώς και έχει δίκιο η κ. Γεννηματά, η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκρασθεί τους αγρότες. Όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, επί υπουργίας Ρωμαίου στο Δημόσιας Τάξης, πριν κάμποσα χρόνια στον κόμβο των Μικροθηβών. Εκείνο το βράδυ, όπου ολόκληρη η κυβέρνηση αφουγκραζόταν τον ήχο που έκανε ο αέρας στα ελαστικά των τρακτέρ, που ξεφούσκωναν τα ΜΑΤ.

Αλλά τότε κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και ο αείμνηστος Γιάννης Πατάκης είχε τσιφλίκια και σπίτι με πισίνα στη Νίκαια. Τότε το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση είχε (πολιτική) βαρηκοΐα, σήμερα στην αντιπολίτευση φαίνεται πως η ακοή τους βελτιώθηκε...

Β.Κ.

 

Ανακοίνωση

* «Βγάλτε καμιά ανακοίνωση βρε παιδιά κανένας. Έστω μια προσωπική δηλωσούλα. Κάτι...». Ανησυχούσαν οι φίλοι της ΑΕΛ στο Facebook την ώρα που παρακολουθούσαν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στην τηλεόραση χθες στο Αγρίνιο. «Επειδή είπε πως τα παρατάει ο μεγαλομέτοχος και θα μείνουμε χωρίς ανακοινώσεις;» αναρωτιόντουσαν.

Όχι και άδικα. Η δύναμη της συνήθειας βλέπεις...

* * *

* Πάντως στα αγωνιστικά, πολύ καλός ο βαθμός των βυσσινί στον Παναιτωλικό. Άντε να έρθει και μια νίκη με την Ξάνθη για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον κίνδυνο η ομάδα.

Κ.Γ.

 

Συγκρούσεις

* ΓΙΑ δες πώς αλλάζουν οι καιροί, φιλοσοφούσε γνωστό στέλεχος του παλιού ΠΑΣΟΚ. Πριν τις διαδικασίες για την επιλογή του εκλεκτού που θα στήριζε το Κίνημα Αλλαγής στις δημοτικές εκλογές, το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στον τρόπο με τον οποίο το Κίνημα θα αντιμετώπιζε εσωτερικά όσους συνέπραξαν στις προηγούμενες εκλογές και θα συνέχιζαν να το πράττουν και στις επικείμενες με τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη μέσω της Συμπαράταξης. Τόσο σίγουροι ήταν κάποιοι ότι το Κίνημα θα στήριζε δικό του υποψήφιο και η κάθοδος θα ήταν αυτόνομη.

Τώρα που η ηγεσία επέλεξε να στηρίξει τη Συμπαράταξη και τον δήμαρχο Απ. Καλογιάννη, το ενδιαφέρον στο εσωτερικό του Κινήματος στρέφεται στον τρόπο αντιμετώπισης όσων μελών στηρίζουν τον πρώην πρύτανη του ΤΕΙ Παναγιώτη Γούλα, που δεν είναι η επιλογή του κόμματος. Οι 65 πάντως τα είπαν στα ανώτερα κλιμάκια, διατύπωσαν την πολιτική τους διαφωνία με επιχειρήματα και αμαρτία δεν έχουν, όπως λένε.

Τα προγνωστικά και τα στοιχήματα πάντως άρχισαν να πέφτουν με τις πιθανότητες να θέλουν τα κεντρικά του κόμματος να αποφεύγουν την επίλυση του προβλήματος καθώς το κόμμα ετοιμάζεται και για εθνικές εκλογές. Δεν είναι ώρα για συγκρούσεις και νέο κύκλο εσωστρέφειας...

Δ.Κ.

 

Ενωτικά

* ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τέσσερα χρόνια είχε να κάνει τόσο μεγάλη γιορτινή εκδήλωση για τον νέο χρόνο η Νέα Δημοκρατία Τυρνάβου. Φέτος η οργάνωση είναι ενιαία με εκείνη του Αμπελώνα έχοντας μάλιστα Αμπελωνίτη πρόεδρο, τον και δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Γιαννόπουλο. Έτσι η εκδήλωση είχε διπλά γιορτινό χαρακτήρα, για τη νέα χρονιά και τη νέα δυναμική, ενόψει εκλογών. Γι’ αυτό και ήταν όλοι εκεί και Τυρναβιτοαμπελωνίτες αλλά και... Λαρισαίοι αφού οι μέρες «μυρίζουν» και βουλευτικές εκλογές. Παρουσίες τις οποίες πρώτα βλέπουμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις και μετά τις αναμένουμε και στο κομματικό ψηφοδέλτιο.

* * *

* ΕΝΤΥΠΩΣΗ θετική έκανε η παρουσία, και μάλιστα με μεστό πολιτικό λόγο, του αειθαλούς π. αντιπροέδρου της Βουλής Νίκου Κατσαρού, ο οποίος ως Τυρναβίτης ένιωθε και κατά κάποιον τρόπο και οικοδεσπότης. Ο Νίκος Κατσαρός μίλησε για όλους και για όλα από το παρελθόν μέχρι και σήμερα και είχε πολλά να διδάξει.

* * *

* ΣΤΟ επίκεντρο της διοργάνωσης όμως ουσιαστικά βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου από την παράταξη Γιάννης Κόκουρας, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο και μια ευχή να επιτύχει τον στόχο του. Μάλιστα ο κ. Κόκουρας σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όλους για τα καλά τους λόγια, έδειξε ότι και πολιτικό λόγο έχει αλλά κι ότι είναι και ενήμερος για τα ζητήματα του Δήμου Τυρνάβου και διαθέτει προτάσεις για όσα χρειάζονται επίλυση και καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές.

Κ.Τσ.

 

Της ενότητας

* ΤΗ δική τους προσπάθεια θα κάνουν σήμερα μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς – με πρωτοβουλία της Λαϊκής Ενότητας –προκειμένου να συγκροτήσουν κίνηση ενόψει των εκλογών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Μια ακόμη κίνηση, χώρια αυτών του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ που επίσης κατέρχεται αυτόνομα. Σήμερα λοιπόν θα γίνει η συγκέντρωση και αν τα καταφέρουν, θα συγκροτηθεί μία ακόμη (σ.σ. η τέταρτη) αριστερή κίνηση και οι συμμετέχοντες θα φτιάξουν ψηφοδέλτιο. Την ώρα που καλούνε σε ενότητα, την ίδια ώρα διασπώνται. Τα παθήματα της αριστεράς τελειωμό δεν έχουν.

Β.Κ.

 

Διετή

* ΚΑΠΟΙΟΙ ανησυχούσαν για τα διετή προγράμματα, ιδιαίτερα τώρα με τις συγχωνεύσεις. Όμως ο Υπουργός Παιδείας το υποσχέθηκε και έτσι σε ευρεία σύσκεψη του γενικού γραμματέα Ηλία Γεωργαντά με Πρυτανικές Αρχές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, με θέμα τα διετή προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης ανακοίνωσε ότι θα τα χρηματοδοτήσει. Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας προέτρεψε όσα Ιδρύματα δεν έχουν ιδρύσει ακόμη Κέντρα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, να το πράξουν άμεσα, για να μπορέσει το Υπουργείο να προϋπολογίσει το ποσό της χρηματοδότησης των διετών προγραμμάτων σε κάθε Ίδρυμα. Βούληση του Υπουργείου είναι τον Σεπτέμβριο του 2019 να ξεκινήσει η λειτουργία ενός σημαντικού αριθμού διετών προγραμμάτων σπουδών στα Ιδρύματα, γεγονός το οποίο εδράζεται στο μεγάλο ενδιαφέρον των Ιδρυμάτων και την ωριμότητα πολλών προτάσεων. Άρα λεφτά υπάρχουν.

Ν.Π.

 

ΟΓΑ

* ΣΤΗ μη εξυπηρέτησή της από τον ΟΓΑ στη Λάρισα, αναφέρεται πρώην ασφαλισμένη στο ταμείο των αγροτών. Σημειώνοντας πως από τον Ιούνιο του 2017 έχει ζητήσει τη διαγραφή της από τον φορέα και μέχρι σήμερα το αίτημά της δεν έχει ικανοποιηθεί.

Όπως σημειώνει η αιτούσα, ζήτησε τη διαγραφή της εγγράφως πριν από 2 – 2,5 χρόνια και τότε τη διαβεβαίωσαν πως σε ένα μήνα το αίτημά της θα ικανοποιούνταν. Μάλιστα θα αργούσαν κάνα μήνα γιατί δεν είχαν προσωπικό και είχαν και φόρτο εργασίας. Αλλά πέρασε τόσος καιρός και ακόμη να της απαντήσουν.

Στα τηλέφωνα, όπως η ίδια λέει, δεν απαντούν οπότε χρειάζεται να μεταβαίνει η ίδια στη Λάρισα, ψάχνοντας το δίκιο της. Δεν μπορεί, κάποια λύση θα βρεθεί ώστε να εξυπηρετηθεί...

Β.Κ.

 

Κόντρα

* ΤΡΟΜΑΞΑΝ χθες το μεσημέρι οδηγοί και περαστικοί στην οδό Κύπρου. Όταν διαπίστωσαν ότι επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν αντίθετα, με κατεύθυνση δηλαδή προς την Κεντρική πλατεία, όπως λειτουργούσε πριν λίγο καιρό, όταν γίνονταν έργα στη Φιλελλήνων.

Άγνωστο πώς και σκέφθηκε η γυναίκα οδηγός, το ευτύχημα ήταν ότι πρόλαβαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ να την ακινητοποιήσουν και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δεν έλεγξε καν τη σήμανση, οπότε όλοι οι δρόμοι είναι... δικοί μας. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Αρκεί να διορθώνονται βεβαίως...

Β.Κ.

 

Βιβλία

* ΤΩΝ φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Το Υπουργείο Παιδείας μπορεί να μην κατόρθωσε να λύσει όλα τα προβλήματα της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, όμως στο θέμα της προετοιμασίας για την επόμενη είναι πολύ μπροστά. Τα σχολικά βιβλία που θα διανεμηθούν στους μαθητές τον Σεπτέμβριου του 2019 είναι έτοιμα. Η διανομή των σχολικών βιβλίων για το σύνολο των 4.400 Δημοτικών Σχολείων της χώρας θα γίνει εντός του Μαΐου. Συνολικά, στα Δημοτικά Σχολεία θα διανεμηθούν 14 εκατομμύρια σχολικά βιβλία για 112 τίτλους. Για τα Γυμνάσια και Λύκεια εκτιμάται ότι η διανομή στις σχολικές μονάδες θα γίνει το δίμηνο Ιούνιο-Ιούλιο. Πάντως και τα βιβλία αυτού του έτους είχαν φτάσει στα σχολεία από την άνοιξη του 2018 για να διανεμηθούν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τουλάχιστον να μην υπάρχουν ελλείψεις σε βιβλία.

Ν.Π.

 

Συνύπαρξη

* Ο συμπολίτης (Ν.Π.) περιγράφει το περιστατικό:

«Σάββατο μεσημέρι. Μέρα καλή, ηλιόλουστη, σε πλατεία της Ν. Πολιτείας, δύο νεαροί έπιναν ανέμελοι το καφεδάκι τους. Τίποτα το παράξενο, αν εξαιρέσεις βέβαια τα δύο μεγαλόσωμα σκυλιά τους, τα οποία είχαν βάλει μέσα στην περιφραγμένη παιδική χαρά και με κλειστή παρακαλώ την πόρτα για να μη βγουν έξω! Παιδάκια και γονείς δεν τολμούσαν καν να περάσουν από δίπλα, πόσο δε να βάλουν τα μικρά τους στα παιχνίδια. Τόσα και τόσα γίνονται με τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. Τη λύση έδωσε σε λίγα λεπτά και μετά από καταγγελία συμπολίτη το «100», όπου 3 νεαροί με μοτοσικλέτες έδιωξαν τους νεαρούς δίνοντάς τους και το αντίστοιχο πρόστιμο. Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ και στην ευσυνειδησία που έδειξαν!».

Τόσο δύσκολη η συνύπαρξη σ’ αυτή την πόλη;

 

Γούλας

* ΠΟΙΑ ΠΕΔ Θεσσαλίας και ποιος Κωτσός; Οι Μαραθωνοδρόμοι Λάρισας και ο Αποστόλης Γούλας τούς ξεπέρασαν όλους. Βραβεύσεις να δει το μάτι σου. Δώστου αθλητές, πάρε και χορηγούς, να και οι φορείς, από πάνω και οι εθελοντικές οργανώσεις. Δεν έμεινε ούτε καρέκλα άδεια στο «Χατζηγιάννειο» το Σάββατο το βράδυ. Πραγματικό ρεύμα οι μαραθωνοδρόμοι, που όσο περνούν τα χρόνια ολοένα και μεγαλώνει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στην Αθήνα και στον Κλασικό Μαραθώνιο τους δίνουν ξεχωριστό περίπτερο. Έχει πρόσωπο ο σύλλογος και αν μη τι άλλο γι’ αυτό έχει «τρέξει» αρκετά ο πρόεδρός του.

Υ.Γ. Φυσικά και δεν έλειψε η «Ε» ανάμεσα στα βραβεία που δόθηκαν.

Κ.Γ.

 

Εκτός πλάνου

* ΔΙΑΒΑΣΕ στην εφημερίδα το πενταετές σχέδιο της εταιρείας για επέκταση της διείσδυσης του φυσικού αερίου σε κωμοπόλεις και κεφαλοχώρια της Θεσσαλίας και βαρυγκώμησε ο Δημ. Γουγουλιάς απ’ τους Γόννους. Επισημαίνοντας ότι ο κεντρικός αγωγός διασχίζει τον Δήμο Τεμπών και έτσι έπρεπε να είναι από τους πρώτους που θα έπρεπε να έχουν αέριο. Και θυμίζοντας τα διαδραματισθέντα του τελευταίου καιρού. Όπως την επιστολή του δημάρχου Κ. Κολλάτου στην Ε.Π.Α. Θεσσαλίας τον Οκτώβριο του 2016, που εξέφραζε το ενδιαφέρον για σύνδεση στα τέσσερα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά του Δήμου, ήτοι το Μακρυχώρι, τον Πυργετό, το Συκούριο και τους Γόννους. Επίσης τη συνάντηση εργασίας του δημάρχου με τον υπουργό Γ. Σταθάκη και τον διευθυντή Λ. Μπακούρα, τον Μάιο του ‘18 στη Θεσσαλονίκη, όπου συζητήθηκε και η παροχέτευση του φυσικού αερίου στον Δήμο Τεμπών αρχής γενομένης από το Συκούριο, στο τέλος του 2018 με αρχές του 2019. (Όμως...)

Ζ.

 

Ξαστεριά

* ΣΥΝΑΞΗ στρατηγών προχθές στην ‘’Πορεία Αγάπης’’ , στην κοπή της αγιοβασιλόπιτας, έτσι τη λένε την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους βάσει ορολογίας στον Ιεραποστολικό Σύλλογο για την Αφρική, όπου προΐσταται ο Σωτ. Μουντζούρης. Θα ξαφνιάστηκε και ο μητροπολίτης, νομίζοντας ότι βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση. Έχουν κι εκλογές μπροστά ορισμένοι, μαζεύτηκαν λοιπόν οι στρατηγοί της Αστυνομίας Χρ. Καλομπάτσιος, Λάμπρος Χλέτσης, Κ. Καλαμπαλίκης, Αντ. Κορώνης, Θαν. Σοφαδίτης, ο Σπ. Τσιρώνης επίσης, του Στρατού αυτός, παρών κι ο αντιπρόεδρος των συνταξιούχων αποστράτων Αστυνομίας και τ. Χωρ/κής Βασ. Διβάνης. (Ξαστεριά στην αίθουσα, γέμισε ο τόπος αστέρια.)

Ζ.

 

 

STIS BRYJELLES GIA TO PROGRAMA POY DIAXEIRIZETAI TO TEE• ΣΤΙΣ Βρυξέλλες, για το πρόγραμμα που διαχειρίζεται το ΤΕΕ, ο πρόεδρος Ν. Παπαγεωργίου με τον επίτροπο Δημ. Αβραμόπουλο συζήτησαν για την εξελισσόμενη προσπάθεια αντιμετώπισης του μεταναστευτικού τόσο από την ΕΕ όσο και από την Ελλάδα.

Ζ.

 

 

 STH FVTOGRAFIA BAS NTAMPLHS DEJIA DIAKRINETAI TO FORTHGO• ΣΤΗ φωτογραφία (Βασ. Ντάμπλης) δεξιά διακρίνεται το φορτηγό-ψυγείο που ανατράπηκε προχθές το απόγευμα και αριστερά άλλο φορτηγό που κινείται στον δρόμο που συνδέει την ΠΑΘΕ με την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου. Δρόμος, στον οποίο χθες έτυχε να εκδηλωθεί βλάβη σε άλλο φορτηγό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην άκρη, αλλά λόγω της στενότητας να δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα. Όπως ουρές δημιουργούνται και στο φανάρι προς την παλιά εθνική. Αυτές τις ημέρες όπου η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται στον παλιό δρόμο, λόγω της κινητοποίησης των αγροτών, απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή των οδηγών, ακριβώς επειδή ο συγκεκριμένος δρόμος είναι παλιός, στενός κ.λπ. Παρεμπιπτόντως για το ατύχημα με το φορτηγό-ψυγείο, καμία ευθύνη δεν έχουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών, μην βιασθεί κάποιος να βγάλει συμπεράσματα. Το Τμήμα Τροχαίας σίγουρα θα έχει ερευνήσει τα αίτια...

Β.Κ.

 

 

 

H PINAKIDA BRISKETAI EJV APO TON PLATAMONA STHN PALIA EUNIKH ODO• Η πινακίδα βρίσκεται έξω από τον Πλαταμώνα, στην παλιά εθνική οδό και τη βλέπει εκείνος που ταξιδεύει προς Θεσσαλονίκη. Ο Λαρισαίος Κ. Μ. αναρωτιέται ποια θα είναι η τύχη της μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εκτιμώντας ότι «αυτό θα είναι το εύκολο, πριν πάμε στα δύσκολα π.χ. αεροδρόμιο «Μακεδονία»». (Αν και η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι δεν υφίστανται παρόμοια θέματα.)

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass